Alpha man leidt vrouw?

Tijd om eens te spreken over de zogenaamde alpha man. Hij zou het ideaal zijn. Een voorbeeld van leiderschap voor het vrouwen versieren…

Trouwens, bedankt voor de vele reacties op het vorige deel van: ‘Vrouwen versieren door leiderschap’. Voor de nieuwe bloglezers, neem het eerste deel door inclusief de reacties, en lees pas daarna dit blogartikel over alpha man-leiderschap

Het goede voorbeeld van leiderschap?

Ruben wees bij het vorige artikel op een belangrijk punt:

Ofwel neem jij de leiding (niet hetzelfde als de tiran uithangen)

Inderdaad! Sommige mannen denken ten onrechte dat je anderen moet commanderen, zoals bijvoorbeeld de beroemde en beruchte topkok Gordon Ramsay.

Waarom anders is deze man zowel op zakelijk als culinair gebied succesvol? Hij moet wel een goed leider zijn, of niet?

Je kunt zien dat de sfeer alles behalve goed is in de keuken. Misschien mooi tv-amusement, maar het is geen voorbeeld voor meer succes met vrouwen.

Mits je vrouwen wilt aantrekken zònder vreemde psychische problemen, is het verstandig om op een vriendelijke manier met anderen om te gaan. Spiegel je dus niet aan de zogenaamde bad boy, wannabe alpha-man of opgeblazen kikker.

Je kunt leiden en tegelijkertijd vriendelijk, zelfs zachtaardig zijn voor succes met vrouwen versieren.

Leiderschap: wees assertief

Assertief gedrag ligt aan de basis van leiderschap; de leiding nemen over het Veroverproces. Durf grenzen te stellen, zo nodig gedrag te corrigeren en duidelijk te maken wat je graag wilt.

Zoals je hebt gezien in het eerste deel, liet Wilco tijdens het darten toe dat de vrouw tegen hem aanstond, betastte en hem op de mond zoende. En dat is begrijpelijk, want lichamelijk contact is heerlijk. We krijgen er nooit genoeg van!

Toch is het beter om al vroeg een grens te trekken, je assertief op te stellen. Nonchalante en vluchtige aanrakingen van een vrouw zijn prima in het begin, maar meer nòg niet.

De vrucht van passie heeft tijd nodig om te rijpen

Zij ging veel te snel met met het lichamelijke contact, het had daardoor minder of geen intieme betekenis. Dit kan de voornaamste oorzaak zijn van het plotselinge afscheid aan het eind van de avond. Hij liet de aanrakingen te gemakkelijk toe en dat gaf haar de indruk dat hij uit haar hand at, net zoals de veel andere mannen.

Ook nam hij geen echte initiatief, hij liet het over zich heen komen. Dat was geen aantrekkelijke stimulans voor haar om verder te gaan.

Hoe had Wilco het anders kunnen aanpakken, zodat ze waarschijnlijk wèl met hem mee naar huis was gegaan? In het derde deel geef ik voorbeelden van hoe hij leiderschap had kunnen tonen. Zie: hoe leiden voor het vrouwen verleiden?

Heb je een soortgelijke ervaring met een vrouw? Of heb je vragen over leiderschap? Laat het ons weten, ik ben benieuwd naar de reacties. En ik reageer vrijwel altijd!

Gerelateerd:

 • Hoe leiden voor het vrouwen verleiden? (#3) (31)
  Hoe kun je leiden om vrouwen te verleiden? Het rijmt mooi, maar als je grote fouten maakt wat betreft het leiden van vrouwen wordt het al gauw lijden 😉 Dit is het derde deel van de reeks artikelen over leiden en […]
 • Vrouwen versieren door leiderschap (#1) (42)
  Vrouwen versieren door leiderschap? Jazeker. De leiding nemen op de juiste momenten tijdens het versieren is belangrijk. Wilco stelde een paar weken geleden een interessante vraag bij het artikel ‘6 Clichés over Mooie […]
 • 3 Keiharde voordelen van glimlachen (incl. 6 praktische tips) (5)
  Glimlachen hoort bij aantrekkelijke lichaamstaal. Je kunt je liefdesleven zelfs een flinke impuls geven als je vanaf vandaag meer glimlacht. En om je daartoe te bewegen, breng ik vandaag een gloednieuw artikel uit over de […]
 • Echte Man – Hoe Word je een Echte Man? (85)
  De echte man... In talloze boeken, workshops en magazines wordt er vaak gesproken over de echte man. Hij zou aan bepaalde zaken moeten voldoen voordat hij zichzelf een echte kerel of alfaman mag noemen... Een echte man heeft […]
Alpha man-leiderschap voor het vrouwen versieren? (#2)
Trefwoorden:             

31 reacties op “Alpha man-leiderschap voor het vrouwen versieren? (#2)

 • mijn eerste reactie is: ik kan niet wachten op dat derde deel…
  maar ben wel benieuwd of er veel mensen dit ook meegemaakt hebben.
  greetz

 • Heftig filmpje van de sfeer in die keuken. Eigenlijk maakt het enkele dingen duidelijk.

  Als je de straat opgaat heb je 2 leiders. Ten eerste heb je de groep en ten tweede heb je jezelf als leider (hopelijk).

  Nog voor jij één vrouw aangesproken hebt heeft de groep al (onbewust) enkele duidelijke bevelen gegeven:
  voor jou: Ik verbied je om ook maar één vrouw aan te spreken met de bedoeling ze te veroveren.
  Aan de vrouwen: Als een man je aanspreekt om te flirten negeer je hem, is dat duidelijk ?

  Deze bevelen komen voort uit de angst uit de groep te vallen. Als dit niet teleurstellend is voor je motivatie om vrouwen aan te spreken.

  Gelukkig is er nog een 2de soort leiding. Jouw uitstraling, de leiding die komt v

 • @ ruben

  leuk dat mensen eigenlijk zo beinvloedbaar zijn. vooral dat met die brand…
  grappig was ook met de bruine en blauwe ogen. zo is pesten ook ontstaan en eigenlijk als je dit weet zie je pas hoe triest deze mensen zijn die niet voor zichzelf opkomen en ze zich laten leiden…dus wordt iemand gepest is groepsvorming al genoeg om dit te voorkomen. leiderschap is dus macht!!!

 • Ik ken een leraar die onzettend vriendelijk en speels de leiding neemt over zijn groep. Daar heb ik gezien dat je bent niet geforceerd kan leiden.

  @ Ruben,

  Ik heb het filmpje ”de-mensentuin-deel-3_school”
  haha bij de speeltijd van ongeveer 6 minuten zie je dat er een vrouw van straat wordt gepikt om even snel te trouwen. Ze weet er zelf nog niets van, maar door de krachtige veronderstellingen doet de vrouw automatisch mee. Ze beweert ook dat ze niet weet waarom ze zich zo makkelijk liet leiden…

 • De vrouwen die bij mij te hard van stapel lopen knap ik meestal vrij snel op af. Inderdaad het intieme is helemaal weg en hun gedrag voelt voor mij als opdringerig.

  Ik heb een prima weekend gehad 2 leuke avonden en zeker beide avonden een handvol vrouwen aan gesproken. En vrijdag had ik een hele gulzige amerikaanse achter me aan. Waar was ik bijna gelijk wel klaar mee was. Ik nam daar wel de leiding door afstand te nemen. Ze ging voor mij te snel. UItgefiltert dus.

  Gister avond had ik ook een goede flirt en dit meisje vond ik wel leuk. Ze liet mij lekker de leiding houden. Maar ik werd wat afgeleid door andere meiden en vrienden heb toen de draad niet meer met haar opgepakt. Dus ik liet de leiding glippen, ze keek nog vaak naar me en ging denk ik teleurgesteld naar huis. Komt denk ik ook een beetje omdat ik nog aan het resetten ben van mijn ex. Wel jammer want ik had eigenlijk wel wat afleiding kunnen gebruiken. Jammer de bammer volgende keer maar wat scherper.

  De seksuele leiding is erg belangrijk. Maar hoe je vrouwen afremd zonder dat ze afgewezen voelen vind ik lastig. Ga ik nog een beetje aanwerken.

  gr,
  gijs

 • @ Ruben,
  Je neemt wel canvas beeld materiaal, je wilt de show stelen met VRT beeld archief. Het is toch wel schoon gevonden dat je hier aan de man brengt. Ik wist niet dat er op de vlaamse zenders zoiets te zien was, toch eens in de gaten houden wat er allemaal opkomt.

  @ Rest,

  Ik kan wel de leiding nemen, maar ik kan dan de interesse van het meisje zelf moeilijk vasthouden. Ook al zie ik mijn eigen als leider maar heb nog een groot tekort aan zelfvertrouwen. Ik ben stap voor stap bezig om een gezonde positieve uitstraling te hebben als basis.

  Een vraagje. Hoe straal je eigenlijk charisma uit?

 • @ Andy

  Ook ik wist dit niet. Het is omdat de beelden aan bod kwamen tijdens de lessen psychologie die ik gehad heb. Erg interessant allemaal, je kan de verbanden leggen met het veroveren van vrouwen enz….Zoals eerder gezegd: aan mijn kennis van de theorie zal het niet liggen.
  Maar de lessen zijn zeker niet alles, het is immers droge theorie terwijl het bij het veroveren van vrouwen om de praktijk gaat. Bovendien is er altijd uitbreiding van kennis mogelijk waarvoor ik hier bij jullie moet zijn 😉

 • Een nadeel van veroveren is dat je niet weet wat de dame in kwestie denkt. Het meisje waar ik mee wil daten stuurde mij een lieve sms met dat ze mij wel leuk vind. Ze belde me dan ook op (eindelijk initiatief van haar kant). Ik denk heel vaak aan haar, maar of zij ook aan mij denkt weet ik niet. Daar kan ik echt niet tegen. Ik heb haar nog niet gebeld, omdat ik wil dat zij moeite voor mij gaat doen.

  Ik vind het moeilijk om af te wegen of ik nu moet bellen of dat ik haar nog een keer laat bellen. Wil namelijk wel dat zij naar mij gaat verlangen, maar wil d’r niet verliezen.

 • “Hoe straal je eigenlijk charisma uit?”

  Ken je mensen in je directe omgeving de charismatisch zijn? Voordat je weet hoe je charismatisch kan zijn moet je eerst weten hoe het voelt als iemand anders charismatisch is.

 • Heb d’r gebeld. Probeerde het op gang te houden, maar het gesprek valt eigenlijk een beetje dood omdat ze mij geen vragen stelt. (ze weet niet wat voor opleiding ik doe, of ik op mezelf woon etc.) Ook is ze heel druk met vanalles en nog wat, maar ze wil dan nog wel wat afspreken volgende(!) week. Ze vroeg me om vanavond nog te bellen. Iemand goede raad?

 • hee victor,
  je vroeg voor een 3kwart jaar terug is over het opstellen van een smsboekje. kzie in 1 week tijd een paar keer echt goede tips voor het smsen op cruciale momenten! Het zou me interresant lijken om zoiets te zien. Want het straalt echt wat uit die smsjes.

  En ben benieuwd hoe het 3e artikel er uit gaat zien. Want ik heb het vaker zoals je zag. Even terugkomend op het artikel in Leiderschap deel 1.
  De sfeer in de auto was wel grappig, we hebben wel lol gehad maar dat heb ik al gauw, ik kom alleen niet ´to the point´. Die vrouw die mij met de auto had afgezet heb ik al weer is gezien.

  Zaterdagavond kwam ze na het stappen bij mij thuis, met haar vriendin. ze was met de auto, ik was ook al thuis en zat lekker in de pyama, hun hadden echt lol om niks en ik praatte een beetje mee en vroeg wat ze gedaan hadden. Maar ineens was ze er klaar mee en weg was ze, alsof ze ineens vet boos was terwijl er niks was gebeurd. Hier miste weer de leiding en liet ik het gaan zoals het ging. Ik heb haar nog gestuurd: hier hoef je niet meer voor langs te komen. good night. krijg ik terug: zal ik ook zeker niet meer doen!

  Die dag erop stuurde ik: hoe kwam je erbij dat om nog bij mij langs te komen? Terug: we hadden nog geen zin om te gaan slapen en ik dacht, ga ik bij wilco langs. Vandaag weer wat gestuurd of ze aan de red bull gezeten had dat ze niet kon slapen, en een anekdote over een avondje stappen van mij dat ik aan de red bull had gezeten en niet kon slapen. Maar nog geen reactie. Ik kan dus prima een meid naar me toe trekken maar meestal kom ik gewoon niet verder.

 • Heey Wilco,

  Wel eens erover nagedacht of het misschien een test is?
  Dat ze langs komt is natuurlijk leuk en betekend veel, dat ze dan chagerijnig of iets is is natuurlijk minder, maar doet niet af dat ze toch langs is gekomen.
  Pas op met het sturen van teveel smsjes. Je kan dan leunend/slijmerig/plakkerig overkomen.

  Trouwens, je moet je afvragen of zo’n meid wel iets voor jouw is, die zoveel stemmingswisselingen heeft en zo makkelijk weg gaat.

  groetjes,
  Tom

 • ze hadden nog geen zin om te slapen en DUS gaan ze maar bij wilco langs?? ha, jonge dit had ik niet gepikt :p
  sowieso,, dat ze niet reageerd op je laatste smsjes, zomaar weggaat, een vriendin meeneemt, een smsje stuurt dat ze zeker niet meer langs zal komen, en alleen met haar vriendin loopt te lachen om niks (zonder jou erbij te betrekken?) lijken me al tekens genoeg dat ze je gebruikt of wat. je neemt niet de leiding en bent niet interessant genoeg denk ik.
  dit heb ik vroeger ook veel meegemaakt.. niet leuk :S

  en dat je in een pyama gaat zitten.. niet echt slimme actie man

  tip: altijd meer energie uitstralen dan de dames 😉

 • @Wilco

  Of je stuurt:
  Vond het leuk dat je nog langskwam zat er niet zo charmant bij in me pyama, 😛
  Wilde je niet boos weg laten gaan sorry.

  Geen xx groetjes klaar
  Vervolgens niet gelijk reageren ze kan ook best een dag wachten met wat ze je aandeed.

  Als je niks terug krijgt weet je genoeg anders kun je er nog makkelijk een keer een date uithalen. Maar vooral niet achter aan huppelen en gelijk overal op reageren.

  Misschien was haar vriendin erbij om je te keuren of je goed genoeg was en zat jij in je pyama en kwam je minder charmant over. Je kunt dan beter zeggen als ze aan je deur staat dat je er geen zin in had en vroeg op moest ( Assertief gedrag ).

  Verder goed bezig ze komt naar jou toe dus toch iets goeds gedaan.

  Tevens moet ik Victor bedanken, sinds ik zijn cursus heb gedaan ben ik losser geworden in me gedrag. Niet meer achter vrouwen aangaan, ze komen naar jou toe. Gewoon hallo zeggen en openstaan voor gesprekken dat was iets totaal nieuws voor me.

  Ik merk wel dat ik sneller en makkelijker flirt met mensen en daar is niks mis mee.

 • @ Tom
  ja zou kunnen, wat voor een test? twas een beetje raar. Maar ik voelde me goed dat ze langs wilde komen. Aan smsen zit niet echt een limiet toch? van eigenlijk max 1 keer in 2 dagen. had het gevoel dat het wel kon. kzal oppassen 😀

  En iedereen heeft wel is stemmingswisselingen dus ik wacht eigenlijk met zulke dingen liever even af. Meestal geloof ik dat zulke dingen snel overgaan en probeer ik me er niet aan te storen. Zelf gewoon vrolijk blijven dus.

  @nate
  Ja als jij het zo zegt klinkt het alsof ik nog het plekje was om even te chillen, omdat er niks anders meer was. Het is wel zo dat ik het niet erg vond ofzo dat ze langskwamen, zeker niet. Maar voor aantrekkingskracht had ik ze beter niet kunnen toelaten dan. Ik zat daar relax en liet het meer over me heen komen. Niet echt chill dus. (er zat bij hun idd wel iets meer pit in dan bij mij :P)

  @Dennis
  hee ik zeg zelf niet makkelijk sorry en voelde me ook niet schuldig ofzo dat zij chagarijnig was. begrijp dat jij ook zegt: minder reageren op zulke geintjes. Eigenlijk kon ik er zelf wel om lachen, om die pyama. maar was denk idd niet echt charmant 😀

  greetz

 • @ wilco

  dat ze langskomt bij jou omdat ze nog niet kon slapen dat kan natuurlijk best leuk zijn…maar vond het wel onfatsoenlijk dat ze weggaat alsof het probleem jij bent…dit geeft je natuurlijk een naar gevoel. ik vond dat je goed reageerde op haar actie. alleen vind ik het jammer dat je haar hier nog niet voor gestraft heb. dan niet letterlijke billenkoek. maar dat je na dit smsje gewoon net doet of alles koek en ei is. niet doen laat haar maar deze stomme actie rechtzetten. na dit smsje zou ik niets laten horen ze is de moeite niet waard als ze je zo asociaal behandeld. neem de leiding als man en leef in overvloed. praat dit uit als ze je weer smst of contact met je zoekt. vroeg of laat zou ze het wel beseffen. ze moet beseffen dat jij ook geen man bent die haar blijft volgen als een trouwe hond. let hier op dit maakt je echt minder aantrekkelijk.

  groetjes

 • hey,

  ik zit al een tijdje op deze site rond te kijken en leer veel over het vrouwveroveren. ik zou me graag willen inschrijven voor de E-cursus van Victor, maar ik kreeg steeds dat de pagina niet beschikbaar is als ik er op klik. weet iemand hoe ik het toch kan ontvangen?

  groeten M.

 • @ M.

  Goed dat je het initatief neemt om te reageren. Veel mannen kiezen ervoor om liever te blijven lezen i.p.v. dan dat ze actief mee doen. Een actieve houding is een absolute vereiste als je wilt gaan voor succes. Niet alleen op deze blog, maar overal.

  De website waar je je kunt inschrijven voor de gratis E-curcus is http://www.vrouwveroveren.com

  Veel succes met de curcus en plaats vooral je vragen op deze blog, want zo kom je nog sneller vooruit…

  😉

 • @mick
  Nou ik heb er wel aan gedacht om haar te laten zitten ( ja afstraffen is beetje naar woord). maar ik dacht ook: als ik nou onverstoorbaar blijf dan gaat het wel goed. Dus inhouden. Soms moet je een keuze maken en ik heb voor dat laatste gekozen. Maar enthousiast krijg ik haar niet echt. Heb ook niet meer gesmst.

  Ik had gister ook een afspraakje (kwam zelf te laat door de trein). Die vrouw was echt enorm dominant. Ze was best heel afstandelijk en zei niet veel, beetje met telefoon zitten spelen. Ik dacht wat zal ik doen: dus ik deed ook wat afstandelijker en dat had ze wel in de gaten. Maar toen ze me thuis afzette was het een beetje wilde boel. Ze ging alleen vet veel over problemen lopen praten, ik begon zowat medelijden met haar te krijgen. En dat wil ik eigenlijk helemaal niet, niet echt romantisch 😀

  Ik heb haar wel gekust en zij ging ook aardig los, maar toen dacht ik later, hoop niet dat het de hele tijd zo stroef gaat. Zij heeft nu al haast de leiding in handen.

 • @ wilco

  klinkt misschien erg raar. maar als je m,n laatste blogartikel naar jou toe eens op 2 manieren leest. kun je het misschien een beetje arrogant vinden naar jou misschien wel zelfs als slechte kritiek opvangen. maar het kan ook positieve kritiek betekenen en met beide benen op deze wereld terug zetten. met andere woorden wilde ze even laten weten dat ze het niet echt leuk vond dat je te laat bent. ik weet natuurlijk dat je gewoon problemen met het openbaar vervoer hebt.

  dit ligt aan de vrouw niet aan jou. ze is veeleisend verwacht ik en verwacht tevens ook een beetje dat je haar als een prinses zal behandelen. “de high maintance” vrouw heb je getroffen. ik wil niet zeggen dat dit slechte vrouwen zijn want op elk potje past een dekseltje. maar verwacht gewoon dat ze niet veel pikt van je…ze zal je altijd proberen te sturen naar haar verlangen. deze vrouwen houden van een beetje tegengas en houden niet echt van slijmerds en schoothondjes. dus wat je vooral niet moet doen is achter haar aan lopen. houd het allemaal lekker vrijblijvend. geef je niet te snel bloot aan gevoelens hou jezelf wat op de achtergrond. dat ze over haar problemen praat is soms wel lastig omdat je je daar alleen goed genoeg voor gaat voelen. maar geloof me, ze open haar hart voor je. mocht ze je niet had ze je er echt niet bij betrokken. dit is positief en probeer een beetje mee te leven in haar leventje. echt helpen kun je niet maar je kunt tips geven of luisteren. en je hebt wat te vertellen. een beetje arrogantie gebruiken kan geen kwaad en haar straffen wil zeggen haar met beide benen op de grond terug zetten. laat je niet ondersneeuwen. nu moet je ook niet gelijk in de aanval. maar het beste is haar in het gewisse laten. geef niet de snel de kik om het goed te willen maken. zodra je haar de bevestiging geeft met de woorden”wat is er aan de hand” of “wat heb ik verkeerd gedaan” heeft ze je in je macht. geloof me. veroveren is een spel, maar jij bepaald de spelregels 🙂

  je hebt ook zo als ik dat noem de “low maintance” vrouw. dit zijn vrouwen die alles wel goed vinden. het rustige (soms verlegen) type maar wel met een spontaan randje. deze zijn vaak makkelijker te veroveren. enkel is het enige probleem dat ze niet makkelijker toegeven op one night stands 😉 verder meer tevreden met hun leven en hun baan en staan zelfverzekerder in het leven.ze is een dromer en levensgenieter. goede vrouwen voor beginners

  echter goed filteren is genoeg dit is niet dat ik vrouwen ik hokjes plaats maar omdat me iets opvalt bij vrouwen dat ze eigenlijk niet zo verschillend zijn als ik had gedacht. vrouwen kunnen dit veel beter en weten in een oogwenk wat ze in de kuip hebben. of ze maken misbruik of gebruik ervan. jij trekt gewoon vaak high maintance vrouwen aan. en onthou dat dit gewoon jou smaak is. nu gewoon de bovenstaande tips gebruiken en beloof dat het beter zal gaan.

  groetjes

 • @ Wilco

  Volgens mij heeft Mick gelijk. Je trekt dat wat wildere tijgertjes aan. Daar kan je inderdaad wat pittiger gedrag van verwachten.

  Ik lees wel in je posts dat je erg veel nadenkt en dit gaat als ik het zo lees wat ten koste van je onverstoorbaarheid. De zelfverzekerde wilde meiden vinden dit een belangrijke eigenschap in de man. Ik zeg werk een beetje meer aan je onverstoorbaarheid. Zie het gewoon als een beetje spelen en beredeneer niet teveel.

  Je regelt een hoop dates dat is klasse man!

  succes

 • Heey,

  Complimenten aan Mick voor zijn uitgebreide reactie op Wilco. Wat ik er aan toe wil voegen is dat het met deze vrouw misschien wil helpen als je de Tegendraads-techniek gebruikt. Juist op deze manier laat je zien dat je ruggegraat hebt. Dit kan ook een speels aspect aan de Verovering geven.

  Van mij ook succes,

  Groetjes Rik

 • Fantastische reacties allemaal! 🙂

  @ Wilco,

  Misschien komt dat SMS-E-boek ooit nog…

  Je komt niet to the point? Wat bedoel je daarmee? En wat houdt je tegen en/of wat heb je nodig om wèl to the point te komen?

  Wat betreft de dame die bij je langskwam na het stappen: op dat tijdstip een pyjama dragen was prima relax. Trouwens, mijn favoriete pyjama is zo’n afzakker; suggestief erotisch 😉

  Dat ze na het stappen bij je langskomt biedt interessante mogelijkheden. Hoe was haar vriendin? Als de sfeer flirterig is, kan het lonen om beide tegelijk te Veroveren. Althans, als je daarvoor in bent…

  Citaat:
  “en ik praatte een beetje mee”

  Dit klinkt erg passief. Pas op voor passiviteit, destructief voor je Veroveringen! Het is niet opwindend voor vrouwen, je communiceert indirect dat je slaapverwekkend bent in bed en geen fut hebt in het leven.

 • @ mick
  thnx vor reactie man. the ‘low maintance vrouw’ 😀 daar zeg je wat. Ik hou zelf ook van vrouwen die een beetje tegengas geven maar niet te hevig, dan vind ik het niet meer leuk.
  Ze heeft uiteraard/inderdaad ook zonder mij een lekker leventje en dat maakt haar ook wat aantrekkelijker en wat voorzichtiger.
  Ze stuurt mij: ‘ik hou van jou’. Dus ik denk, gaan we een beetje tegengas geven. stuur ik: Ow, is dat zow? x. zei: heuh, geloof je me niet? daar snapte ze niks van. Daarna heb ik over wat anders gesmst.

  @ gijs
  Klinkt leuk, wilde tijgers 😛
  en je hebt gelijk. Ik denk idd best veel over die dingen na. het gevolg is dat ik soms hele geniale dingen bereik en soms ook mezelf heel goed dwars kan zitten. Zo van: jeeeetje waarom lukt het me nu nog niet. Ik merk toch wel dat ik bij knappe vrouwen nog steeds erg veeel blijf nadenken en bij wat minder knappe vrouwen bijna niet. Gevolg is vaak met wat minder knappe vrouwen wat afspreek. of minder knap, mijn type niet dan.

  @rik
  Tegendraadstechniek is wel toe te passen maar als ik dat te vaak doe wordt de afstand te groot voor mijn gevoel. ( ik handel bij tegendraadssituaties vaak op mijn gevoel) ik kan nog niet echt aanvoelen hoeveel tegengas ik kan geven om en: -aantrekkelijk te blijven, en: -hoe ik ze niet boos krijg.

  @ victor
  ik kom niet tot ‘the point’ wil zeggen dat ik het alleen als de situatie het echt toe laat haar bijvoorbeeld voor de eerste keer kus. Veilige zones, zoals auto. Op een terrasje. En bij sommige vrouwen die ik ontmoet is dan al het punt voorbij dat ze het nog wil/ dat ze het nog spannend vind.
  En wat mij tegenhoud weet ik niet precies. Soms heb ik zelf ook geen zin meer als ik het te lang heb laten wachten. Een bepaalde angst dat ik haar gewoon nog niet genoeg aanvoel.. dat ik er nog niet ben ofzo. dat ik de hele kans door zo een actie ineens kan verprutsen. zoiets, die richting.

  en pyama? 😀 ja volgende keer alleen op me boxershort verdwaasd beneden gaan staan haha, suggestief erotisch?
  Een trio alsk het zou willen? ja wie weet, je doet ook net alsof dat ook zo makkelijk gaat haha.

  En ik praatte een beetje mee> kwas eerlijk gezegd ook niet de actiefste meer en daarom kwam het ook een beetje.

 • Even van het ‘to the point’ komen, gister ben ik wezen stappen in rdam. Heb me lekker laten gaan. De eerste 2e uur helemaal los laten gaan, en veel sjans met vrouwen maar dr kwam niks.
  Toen gingen we even snel wat eten bij de mac want het was al laat, ik dacht bij mezelf. Je bent veel te voorzichtig joh, ga je is effe lekker niet aan de zelfbepaalde regels houden.. van te voorzichtig zijn met vrouwen en je half inhouden met dansen, fuck them all. Alsof het toen ineens alles automatisch ging, met een meid met wie ik eerst had lopen sjansen stond ik ineens te tongen. liet me vet gaan.

  Zij stond ook opeens met een andere gast te dansen en flirten.. dus ik denk, boeiend ga lekker verder, eventjes later sta ik met de volgende, ook te tongen. Was misschien een beetje associaal omdat ik niet lang daarvoor een andere meid had gehad maar ik had gewoon de kick van mezelf lekker laten gaan. Alsof ik een drempel over gestapt was. Dit heeft misschien niks te maken met echt vrouwveroveren maar ik had wat geleerd en een angst van me weggenomen. voelt wel lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *