Waarom geen nieuwe relatie aangaan?

Stopbord: Geen relatie aangaanMijn blogartikelen zijn onder andere bedoeld om nieuwe relaties te laten ontstaan. Daarom geef ik antwoord op belangrijke liefdesvragen en geef ik adviezen wat betreft aantrekkingskracht, versieren en relaties.

Toch is het niet altijd verstandig om een relatie aan te gaan, ook al ging het flirten goed en staat je nieuwe vlam open om een relatie te aangaan.

Er zijn situaties waarin je beter je hoofd koel kan houden. Twee voorbeelden:

Je huidige relatie is nog niet verbroken

Je zit nog in een relatie, maar je bent verliefd op een ander? Maak het jezelf en anderen, onder andere je ex-vriend(in) niet onnodig moeilijk. Gebruik je verliefdheid niet als excuus om impulsief te zijn of te bedriegen.

Vreemdgaan is vragen om ingewikkelde en pijnlijke problemen. Niet alleen blijken vooral mannen onhandig wat betreft het verbergen van vreemdgaan, je gaat je er ook flink schuldig over voelen. Toch?

Dus verbreek de huidige relatie eerst en begin (meer…)

Hoe een nieuwe relatie beginnen? (Zo onstaat een relatie)

Hoe ga je een nieuwe relatie aan? Waar te beginnen? Het is belangrijk om te weten hoe een relatie op een natuurlijke manier ontstaat. Deze kennis ligt uiteraard in het verlengde van flirten en mannen/vrouwen versieren…!

Het is weer tijd voor een volgende Vraag & Antwoord, dus hier een vraag van een bloglezer:

Heey!

Ik heb een dringend vraagje: ik heb nu al 6 keer met een meisje afgesproken en we hebben veel gezoend. Nou vroeg ik of we het ‘officieel’ zouden maken tussen ons. Plotseling vond ze dat ze overvallen werd (door die vraag) en dat ze meer tijd nodig had.

Ik weet totaal niet wat ik hiermee moet, ik heb enorm de neiging om er een punt achter te zetten, wat heb ik nou weer aan zo’n vrouw? Ik kan moeilijk met andere vrouwen flirten, want we zoenen echt zo vaak dat dat weer aanvoelt als vreemdgaan.

Groetjes,
Tom

Tom, je stelt een belangrijke vraag over het beginnen van een relatie…

Voorlopig ga ik niet in op je opmerking over vreemdgaan wanneer je met andere vrouwen flirt. Mochten er meer mensen zijn met vragen over vreemdgaan, plaats je reactie direct onder dit artikel.

Veel afspraakjes

Zes afspraakjes is veel, je had verder kunnen zijn in het Veroverproces. Dat kan een serieus punt worden, dadelijk daarover meer.

In ieder geval hebben jullie gezoend. En dat doet ze graag met jou, want anders waren er geen vervolgafspraakjes geweest. Zie dit als een belangrijk relatie-signaal.

Maar hoe ga je een relatie aan, hoe maken jullie het prille begin ‘officiëel’? (meer…)

Echtscheiding – Nieuwe relatie na de Scheiding? (deel 1)

Echtscheiding - Na de echtscheidingHelaas, je huwelijk is gestrand. Echtscheiding! Jullie zijn uit elkaar gegroeid, het klikte gewoon niet meer. Of nog erger, een verdere relatie werd onmogelijk door de aanhoudende en structurele relatieproblemen.

Wat nu? Dat is wat veel mannen zich afvragen na een scheiding. Ik kwam afgelopen zaterdag een vriend tegen die ik al jaren niet meer gezien had. Er was veel veranderd in zijn (liefdes)leven.

Zijn huwelijk was op de klippen gelopen, en na de scheiding had hij duidelijk een behoorlijk zware periode achter de rug. Gelukkig gaat het nu eindelijk beter met hem, hij heeft uiteindelijk het antwoord gevonden op zijn ‘wat-nu-vraag’.

Vandaag wijd ik een blogartikel speciaal aan de mannen die na het stranden van hun huwelijk de draad weer willen oppakken. Of misschien wel op zoek zijn naar een nieuwe relatie. Ondersteuning is voor hen nu extra belangrijk.

Na de echtscheiding tip #1.

Rond de echtscheiding volledig af

Een open deur om in te trappen, maar het is essentieel. Hoe sneller je de scheiding afrondt, hoe eerder je een nieuw leven kunt starten. De echtscheiding is op zich al pijnlijk genoeg, maar als deze langer duurt dan werkelijk nodig is, kan de breuk een nog sterker negatieve impact hebben op het verwerkingsproces na het huwelijk.

Voorkom zoveel als mogelijk de negatieve spiraal van neerslachtigheid na de echtscheiding: (meer…)