Vanavond een spannend afspraakje regelen?

In het vorige artikel over het regelen van een one night stand, heb je gezien wat de gemakkelijke manier is om one night stands te krijgen; gemakkelijker dan het zoeken naar one night stands tijdens het uitgaan.

Vandaag ga ik in op de reactie van Adrian. Hij had een leuke vrouw ontmoet, maar ze zou binnen twee weken naar het buitenland verhuizen. Hij was in voor een spannend afspraakje, maar helaas reageerde ze niet op zijn SMS…

Beste Victor,

Ik zit met het volgende waarbij ik je hulp nodig heb.

Er is een aantrekkelijk meisje bij mij in het studentenflat, die ik regelmatig tegenkom op feestjes en waarmee ik geregeld heb gesproken.

Vrijdag was ik op een feestje en zij was er ook, ze zat tegenover mij aan tafel samen met haar vriendinnen. Ik zat maar wat te sms-en met mijn telefoon. Paar keer zei zij dat ik mij in het gesprek moet mengen en met hun moet praten. Ik lachte maar wat en ging door met sms-en, telkens weer zocht ze contact. Een keer gaf ze me wat te drinken. Toen ze me iets vroeg, kwam ze maar moeilijk uit haar woorden, wat mij aangaf dat zij nerveus is.

Heel de avond waren haar ogen gericht op mij, als ik ergens naar keek, keek zij ook die richting op, om te kijken waar ik naar kijk. En ze zat heel de tijd te fluisteren met haar vriendin, ik weet dat het over mij ging omdat ze daarna weer naar mij keek.
Op een gegeven moment, omdat ik maar niet aan het gesprek deelnam, zei ze: “Ik geef het op!”, – stond op en zei gedag. Samen met haar vriendin verliet ze het feestje. Ik weet bijna 100% dat “Ik geef het op” op mij sloeg, dus die nacht stuurde ik haar een bericht via Facebook van: “Hey, waarom ging je zo vroeg weg. Ik ging na het feestje naar een ander feestje, wat veel leuker was. Ik wou je bellen, maar had je nr niet… Als ik je niet meer zie, leuk weekend alvast!” Ik had haar nummer al, maar wou weten of zij zo eenvoudig haar nummer aan mij wel wou geven… dat zou namelijk het een en ander bevestigen.

Zondag stuurde ze terug dat haar ouders bij haar op bezoek waren en dat ze daarom heel de weekend bezig en druk was. Ook zei ze dat ik haar moest bellen en gaf haar nummer.

Ik smste haar daarop: “Hey, ik hoop niet dat ik je ongemakkelijk heb laten voelen die nacht… Ik was een beetje moe. 🙂 Trouwens, hoe was je weekend met je ouders?”

Ze antwoordde: “Hey, nee dat heb je niet gedaan. Weekend was leuk, maar erg vermoeiend. Ben blij dat ik nu in me kamer kan zitten en lekker niks doen. Veel te koud buiten. Hoop dat jij ook leuk weekend hebt gehad.”

Ik weer: “Blij dat te horen. Mijne was ongelooflijk! Zit je in je kamer? Voel je je niet eenzaam dan?”

Daarna heeft zij niks meer van zich laten horen. Ik vertelde het verhaal aan een vriend, en die heeft haar daarop aangesproken. Tegen hem vertelde zij dat ze het feestje saai vond en daarom wegging… Ik denk dat ze míj saai vond, wat ook zo was.

Ik weet nou niet goed wat ik moet doen. Ik kom haar zeker tegen ergens dit weekend bij feestjes, en ook heeft ze me haar telefoonnummer gegeven nu. Alleen onze tijd is wel kort, over 2 weken gaat ze terug naar Duitsland.

Wat moet ik nu doen, die avond was ik er heilig van overtuigd dat ze mij leuk vindt… ik haar namelijk ook.

Alle adviezen zijn welkom.

Dank,

Adrian

Hopelijk houd je je niet bezig met de vraag of en in hoeverre ze je echt leuk vind. Stel jezelf geen vragen over wat ze zou denken of wat ze misschien voor je voelt. Vrouwen versieren wordt moeilijker omdat je afgeleid bent. Daarmee regel je dus geen spannende afspraakjes.

Voor one night stands, seks- en liefdesrelaties is het noodzakelijk dat je niet te veel gaat nadenken. Je krijgt er alleen maar hoofdpijn van.

Het zijn vooral de mannen die zich druk maken over de flirtsignalen die achter het net vissen met vrouwen. Succes met vrouwen begint met het trekken van je eigen plan! Veroveren doe je niet met je hoofd, maar met je hart…

Je hoeft niet op te geven

Het is jammer (meer…)

Makkelijk een One Night Stand Regelen?

One night stand genot voor man en vrouw

Snel en gemakkelijker een one night stand regelen? Ik geef tips en een oefening zodat je een potentiële sekspartner voor een nachtje kunt vinden…

Voordat ik begin: mijn blogs zijn zeker niet hoofdzakelijk bedoeld om mannen seksrelaties en one night stands te laten regelen. Een liefdesrelatie is namelijk te mooi en bijzonder, ik kan deze je van harte aanbevelen!

Maar misschien zit je nu in een periode dat je een los seksueel contact verkiest boven het serieuze? Of je hebt nog geen goede vrouw gevonden maar je verlangt wel naar goede seks? Ben je toe aan een spannend seksueel avontuur en wil je eindelijk eens je opgespaarde Pandapunten kwijtraken? Herkenbaar voor velen. En nee, niet alleen voor mannen!

Of… misschien is een monogame relatie echt niet aan je besteed en weet je uit ervaring dat je het maar beter niet moet proberen? Waardevolle en belangrijke zelfkennis.

Waarschijnlijk kom je met dit blogartikel goed aan je trekken 🙂

Hoe regel je makkelijk een One night stand?

Je kunt natuurlijk gaan stappen met de intentie om die avond een one night stand te hebben. En als je goed kunt Veroveren, vrouwen versieren, dan kan dat heerlijk uitpakken. Maar het kan nog gemakkelijker!

Want het is gemakkelijker om een zogenaamde poel te hebben waaruit je kunt vissen, zo vaak als je wilt. Dat wil zeggen dat je niet per se op een bepaalde avond een one night stand moet hebben, maar dat de mogelijkheden zich aandienen. Vanzelf als het ware.

Hoe? Het is de kunst om geregeld nieuwe mensen te leren kennen. Socialiseren met veel mensen, naar feestjes gaan van vrienden, vriendinnen, van goede bekenden. Onderschat niet het potentieel hiervan!

Vaak zijn verenigingen ideaal omdat mensen met enigszins dezelfde achtergrond en interesses bij elkaar komen. Maar er zijn meer mooie ‘poelen’ te vinden, doe daarvoor (meer…)