In het vorige artikel over het regelen van een one night stand, heb je gezien wat de gemakkelijke manier is om one night stands te krijgen; gemakkelijker dan het zoeken naar one night stands tijdens het uitgaan.

Vandaag ga ik in op de reactie van Adrian. Hij had een leuke vrouw ontmoet, maar ze zou binnen twee weken naar het buitenland verhuizen. Hij was in voor een spannend afspraakje, maar helaas reageerde ze niet op zijn SMS…

Beste Victor,

Ik zit met het volgende waarbij ik je hulp nodig heb.

Er is een aantrekkelijk meisje bij mij in het studentenflat, die ik regelmatig tegenkom op feestjes en waarmee ik geregeld heb gesproken.

Vrijdag was ik op een feestje en zij was er ook, ze zat tegenover mij aan tafel samen met haar vriendinnen. Ik zat maar wat te sms-en met mijn telefoon. Paar keer zei zij dat ik mij in het gesprek moet mengen en met hun moet praten. Ik lachte maar wat en ging door met sms-en, telkens weer zocht ze contact. Een keer gaf ze me wat te drinken. Toen ze me iets vroeg, kwam ze maar moeilijk uit haar woorden, wat mij aangaf dat zij nerveus is.

Heel de avond waren haar ogen gericht op mij, als ik ergens naar keek, keek zij ook die richting op, om te kijken waar ik naar kijk. En ze zat heel de tijd te fluisteren met haar vriendin, ik weet dat het over mij ging omdat ze daarna weer naar mij keek.
Op een gegeven moment, omdat ik maar niet aan het gesprek deelnam, zei ze: “Ik geef het op!”, – stond op en zei gedag. Samen met haar vriendin verliet ze het feestje. Ik weet bijna 100% dat “Ik geef het op” op mij sloeg, dus die nacht stuurde ik haar een bericht via Facebook van: “Hey, waarom ging je zo vroeg weg. Ik ging na het feestje naar een ander feestje, wat veel leuker was. Ik wou je bellen, maar had je nr niet… Als ik je niet meer zie, leuk weekend alvast!” Ik had haar nummer al, maar wou weten of zij zo eenvoudig haar nummer aan mij wel wou geven… dat zou namelijk het een en ander bevestigen.

Zondag stuurde ze terug dat haar ouders bij haar op bezoek waren en dat ze daarom heel de weekend bezig en druk was. Ook zei ze dat ik haar moest bellen en gaf haar nummer.

Ik smste haar daarop: “Hey, ik hoop niet dat ik je ongemakkelijk heb laten voelen die nacht… Ik was een beetje moe. 🙂 Trouwens, hoe was je weekend met je ouders?”

Ze antwoordde: “Hey, nee dat heb je niet gedaan. Weekend was leuk, maar erg vermoeiend. Ben blij dat ik nu in me kamer kan zitten en lekker niks doen. Veel te koud buiten. Hoop dat jij ook leuk weekend hebt gehad.”

Ik weer: “Blij dat te horen. Mijne was ongelooflijk! Zit je in je kamer? Voel je je niet eenzaam dan?”

Daarna heeft zij niks meer van zich laten horen. Ik vertelde het verhaal aan een vriend, en die heeft haar daarop aangesproken. Tegen hem vertelde zij dat ze het feestje saai vond en daarom wegging… Ik denk dat ze míj saai vond, wat ook zo was.

Ik weet nou niet goed wat ik moet doen. Ik kom haar zeker tegen ergens dit weekend bij feestjes, en ook heeft ze me haar telefoonnummer gegeven nu. Alleen onze tijd is wel kort, over 2 weken gaat ze terug naar Duitsland.

Wat moet ik nu doen, die avond was ik er heilig van overtuigd dat ze mij leuk vindt… ik haar namelijk ook.

Alle adviezen zijn welkom.

Dank,

Adrian

Hopelijk houd je je niet bezig met de vraag of en in hoeverre ze je echt leuk vind. Stel jezelf geen vragen over wat ze zou denken of wat ze misschien voor je voelt. Vrouwen versieren wordt moeilijker omdat je afgeleid bent. Daarmee regel je dus geen spannende afspraakjes.

Voor one night stands, seks- en liefdesrelaties is het noodzakelijk dat je niet te veel gaat nadenken. Je krijgt er alleen maar hoofdpijn van.

Het zijn vooral de mannen die zich druk maken over de flirtsignalen die achter het net vissen met vrouwen. Succes met vrouwen begint met het trekken van je eigen plan! Veroveren doe je niet met je hoofd, maar met je hart…

Je hoeft niet op te geven

Het is jammer dat je de Verovering niet goed bent begonnen die avond. Je telefoon meer aandacht geven dan je omgeving is onverstandig. Het kan haar zodanig ontmoedigt hebben dat ze het afspreken niet meer ziet zitten.

Toch kan je haar misschien nog versieren, zelfs al reageerde ze niet meer op je laatste SMS. Hoe? Door niet om de hete brij heen te draaien en haar vandaag nog uit te nodigen. Een drankje doen… Neem vooral initiatief en zie wat er gebeurd!

Belangrijk: vraag haar niet waarom ze niet gereageerd heeft op je laatste SMS. Het is onnodig om te weten en het benadrukt het negatieve. Dat gaat weer ten koste van je Image (zie hoofdstuk 6 van mijn E-coachsysteem voor succes met vrouwen).

Begin mentaal met een schone lei, alsof er niets aan het hand is. Neem krachtig(er) initiatief. En mocht het weer niet lukken, nou en? Je hebt niets te verliezen en je weet voor jezelf dat je tenminste je best hebt gedaan. Je krijgt een beter zelfbeeld en meer zelfvertrouwen.

Beter SMS-en…

Hoe had je het beter kunnen aanpakken? Wil je weten hoe je vermoedelijk een spannend afspraakje had kunnen regelen, nog die avond?

Dit artikel wordt te lang, dus binnenkort komt het volgende deel uit. Je krijgt advies voor het versturen van betere SMS’jes; vrouwen zullen vaker, sneller en leuker reageren.

Met als resultaat, meer afspraakjes en plezier. Beste bloglezer, ben je ook geïnteresseerd in beter leren SMS-en met vrouwen? Plaats je reactie hieronder.

Gerelateerd:

 • SMS & whatsapp tips: voorkom deze 4 gevaarlijke fouten (71)
  In het vorige artikel heb je gezien dat Adrian, een trouwe en actieve bloglezer, een SMS stuurde naar een vrouw waar hij een oogje op had. Maar helaas reageerde ze niet, vervelend! Vandaag geef ik het resterende deel van mijn […]
 • Makkelijk een One Night Stand Regelen? (28)
  Snel en gemakkelijker een one night stand regelen? Ik geef tips en een oefening zodat je een potentiële sekspartner voor een nachtje kunt vinden... Voordat ik begin: mijn blogs zijn zeker niet hoofdzakelijk bedoeld om […]
 • Opgeven – Waarom je de liefde mag opgeven (23)
  Wil je het opgeven op liefdesvlak? Dat mag! “Wat zegt Victor Verlon nu? Hij is flirtcoach, dus hij zou mij moeten motiveren om vooral niet op te geven! Toch?” ... Helaas denken sommige mannen dat ik ze als flirtcoach op […]
 • Een vrouw loslaten? Durf het! (Ontdek waarom) (95)
  Sommige mannen zitten nooit om een vrouw verlegen. Ze worden vrijwel altijd vergezeld door een aantrekkelijke dame. Het lijkt wel alsof ze iets magisch bezitten dat hen veel aantrekkelijker maakt dan de gemiddelde […]
Vanavond een spannend afspraakje regelen?
Trefwoorden:             

15 reacties op “Vanavond een spannend afspraakje regelen?

 • Nou ik ben zeker benieuwd naar dat smsen, je adviezen hebben zich al bewezen dus kom maar op.

  Ik ben zelf ook zeker voor het bellen, maar een uitdagend smsje kan ook wonderen doen. Het hoeft gewoon niet een heel betoog te zijn, dat werkt averechts.

  Niet nadenken, daar vroeg ik mezelf nog even wat over af :p Een klein beetje nadenken is toch wel belangrijk, zeker als je net begint met deze cursus. Om bepaalde dingen te herkennen, zoals het negatief praten of om je energieniveau even op te schroeven. Ik bedoel, nadenken doe je altijd wel, dan kan je het net zo goed positief gebruiken. Het niet nadenken komt vanzelf als je die dingen een paar keer gedaan hebt, oftewel ervaring heb.

  owja en een belangrijk puntje van mij, je hoeft niet op te geven. Ik gebruikte het eigenlijk als een soort overvloed concept. Als het even niet lekker liep dan dacht ik: ow laat maar. Er komt wel een volgende. Dat zorgde ervoor dat ik soms snel passief werd tegenover een vrouw. Ik heb momenteel niks te klagen qua vrouwen maar toch 😀 Als ik weer richting de vaste vriendin wil dan moet ik iets meer doorzetten met bepaalde acties.

  greetz

 • Wat kan je doen als een vrouw een heel druk sociaal leven heeft (school/werk/sport/vriendinnen etc.) maar wel wil afspreken? Ik wil dat ze tijd voor mij vrij maakt ipv dat ze kijkt wanneer ze tijd over heeft. Ik ga er tegenover haar wel laks mee om, om toch het overvloed concept te gebruiken (voor haar 10 anderen). Desalniettemin stoort het me wel. Bellen en smsen heb ik wel gehad. Vind afspreken 1000 maal leuker.

 • Met mijn minder sterke kant: te veel nadenken, en soms passief blijven kan ik bij sms’en mijn voordeel doen.

  Door veel na te denken zijn mijn sms’en vaak filosofisch, dubbelzinnig of heb ik de tijd gehad om iets grappigs te bedenken. Dit werkt zeer sterk bij vrouwen, slechts zelden krijg ik geen antwoord (op sms, mail, als het maar schriftelijk is…) tenzij ze mij natuurlijk totaal niet ziet zitten.

  Er zijn echter ook nadelen:

  – Bij sms’en zie je geen lichaamstaal en deze is juist nog veel sterker dan jouw sms, in het ergste geval werkt het een misverstand in de hand.
  – Ooit al een relatie gehad met enkel sms’en ? NEE !

 • @ruben
  ik herken het idd bij mezelf ook.

  “met mijn minder sterke kant: teveel nadenken”
  Je bent er nu vanuit gegaan dat je teveel nadenkt en passief bent. Volgensmij is dat niet zo, je hebt meer ervaring met het teveel nadenken en daarom is het vertrouwder.

  Je bent wel heel goed in het niet nadenken maar je hebt jezelf het minder aangeleerd om dat te herkennen. Jij hebt jezelf waarschijnlijk aangeleerd dat nadenken positieve gevolgen kan hebben. En als dat nadenken beloond wordt dan ga je het vaker doen. Je speelt graag op zeker. Je bent wel goed in spontaan zijn maar het moet sterker opgeroepen worden.

  ik las gister een citaat van de luie wet: “Eén gezond vooroordeel bespaart een hoop denkwerk.”

  mooi stukje filosofie toch haha

  ciaooo

 • @ Wilco,

  Natuurlijk is je denkkracht belangrijk; voor het voorbereiden en om achteraf na te gaan wat je beter of anders had kunnen doen… Je moet dus zeker geen hersenloze man worden tijdens het Veroveren.

  Het is de kunst om in de ‘flow’ te komen. Je bent dan in je element, je handelt op gevoel, je bent spontaan. Als je teveel in je hoofd blijft zitten dan verstoor je het natuurlijke proces en ga je moeilijk doen.

  Hoe meer jij in de flow komt, hoe gemakkelijker het is voor de vrouw om je te volgen. Daarbij is je intentie veel sterker waardoor de bijzonderste dingen kunnen gebeuren.

  Mooie reactie op Ruben trouwens!

  @ Thomas,

  Dus je wilt dat ze iets afblaast, speciaal voor jou? Is het niet aantrekkelijker dat ze een leven heeft, actief is? Of moet ze dat stoppen omdat jij dat graag zo wilt?

  Denk er eens over na, wat wil je nou echt van een vrouw?

  Trouwens, het Overvloed-concept is niet samen te vatten met “voor jou tien anderen”. Neem dus initiatief en laat je niet ontmoedigen als ze niet meteen met je afspreekt…

  @ Ruben,

  Heel goed gezien. Met SMS-en overbrug je je minder ontwikkelde kanten. Maar zoals Wilco al aangaf, je kunt jezelf verbeteren zodat je wel initiatief neemt; weg passiviteit. Meer gaan handelen gaat vanzelf het overmatig nadenken tegen.

  Hoe zou je liefdesleven zijn als je meer initiatief neemt, en ondertussen ook goed blijft SMS-en…?

 • @ Victor

  Natuurlijk zou dat prachtig zijn. Soms neem ik wel initiatief, maar dat is dan geen doorgedreven verovering. In het beste geval komt er een afspraakje, maar ook dan zet zich dat niet door naar een relatie…misschien voel je enige negativiteit en inderdaad dat blijft ook nog wel een beetje een punt om aan te werken.

  oja nog iets:

  Als ik met vrouwen relaties aanging zoals ik vriendschappen sluit met hen zou ik dolgelukkig zijn. Ik weet niet waar dat aan ligt. Zeer vlug win ik hun vertrouwen en bespreken ze vanalles met mij. Ze vertrouwen soms zelfs emotionele dingen aan mij. Ze kunnen verschillende positieve eigenschappen over mij opnoemen. Maar hoe positief ze het ook voorstellen, voor een relatie kiezen ze liever een ander… Het is nogthans niet zo dat ik achter hen loop, of hen overlaat met cadeautjes en complimentjes.

 • @ wilco,
  Bij mij zijn er geen afspraakjes dus ik moet ze niet plannen. tzou nogal iets voor dat ik een afspraakje kan regelen en dat hoop ik al.

 • Mijn vriendin en ik gebruiken soms energydrink voordat we een bed-avontuurtje hebben. Dit eigenlijk nooit bewust maar wat me opviel is dat over het algemeen gezien het iets toevoegd, al is het maar een klein beetje. Ik denk dat dit komt door het verscherpen van de zintuigen in combinatie met hartslagverhoging. Viel me gewoon even op 😛
  Beter dan sommige jongens die meisjes volproppen met alcohol en daarmee proberen hen seks te laten hebben hebben met hun. Dat vind ik best zielig eigenlijk:(
  Maar dat terzijde:P

  Ik wil wel nog even kwijt dat energydrink ongezond is! En het zal de seks eventueel iets intenser laten voelen maar dat kan ook zonder energydrink;)

  wat vind jij hiervan Victor? :p

 • ik heb vandaag een afspraakje geregeld voor deze komende dinsdag ik heb die meisje haar nr gekregen
  nu mijn vraag is binnen een paar dagen is mijn afspraakje moet ik haar dan voor die afspraak nog smsen? moet ik nog contact houden met haar tot die afspraak? hoe vaak moet ik haar smsen? en over wat moet nog zo contact houden via gsm tot dinsdag ? en om eerlijk te zijn ik ben een beetje zenuwachtig voor die afspraak wnt ze is een heel mooie aantrekkelijke vrouw mentaal en uiterlijk en de reden dat ik zenuwachtig ben is omdat ik me af vraag over ik dan de hele afspraak moet over praten dat voelt spannend aan

  1. @ H-1,

   Je mag sms-en, hoeft niet. Kun je geen mooi aanknopingspunt vinden om haar te sms-en? Gewoon omdat je het leuk vindt om contact te onderhouden?

   Wat zijn haar interesses? Wat zijn jullie overeenkomsten? Wat weet je van haar? Weet je iets van haar plannen komende week? Allemaal mogelijke aanknopingspunten om iets te sms-en.

   Het SMS’je hoeft geen sterke inhoud te hebben, speelsheid is belangrijker. Wees liefst een beetje gevat…

   Maak je niet druk over wat je moet zeggen tijdens het afspraakje. Dit is iets wat je samen doet. Bedenk van te voren waar je naartoe wilt en wat je wilt doen. Je hoeft niet eindeloos te praten, het gaat om dat je elkaar beter leert kennen. Zorg voor afwisseling.

   Neem vooral de artikelen op deze site door over gespreksonderwerpen. Plus natuurlijk het E-coachsysteem… Zie de pagina’s 129 t/m 144 van het basis-E-boek.

   Belangrijk: bestudeer het materiaal, ga er mee aan de slag. En zorg tegelijkertijd dat je je lekker ontspant. Bijvoorbeeld met het Zelfvertrouwen-programma. Plezier, laat dat het doel zijn voor je afspraakje!

   Oh, en aantrekkelijke vrouwen vinden het net zo spannend om met een man af te spreken zoals jij 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *