Player-gedrag het best om vrouwen te versieren?

Een player met 2 vrouwen (voorbeeld van vrouwen te versieren)Iedereen kent de term player wel. De man die overal en altijd vrouwen versiert. Of beter gezegd, hij probeert voortdurend vrouwen te versieren.

Over het algemeen zeggen vrouwen dat ze een player afkeuren. Maar genoeg mannen denken dat ze zich juist als een player moeten gedragen om zo een leuke vrouw te verleiden.

Niet voor niets wordt mij geregeld gevraagd of ik player-gedrag promoot. “Victor Verlon, is de player een goed voorbeeld voor het vrouwen versieren?”

Vandaag krijg je duidelijkheid. Ik beantwoord een ingestuurde vraag…

Beste Victor,

Betekent het overvloed-principe dan ook dat je vrouwen moet laten merken dat je genoeg vrouwelijke aandacht krijgt? Dus af en toe door laten schemeren dat je “zat lijntjes” hebt lopen en niets te klagen hebt? Doel is natuurlijk dat ze denken dat je een beetje een “playboy” bent, nietwaar?

Veel dank!

S.
Zuid-holland

Dit is een vraag waarvan ik me kan voorstellen dat deze gesteld wordt. Natuurlijk krijgen vrouwen eerder een oogje op jou als ze merken dat je gewild bent door andere vrouwen. Verder redenerend kom je tot de conclusie dat je haar moet laten weten dat je heel populair bent, bijna zo populair als een playboy of de zogenaamde player. Vrouwen versieren zou dan meteen gemakkelijker zijn, toch? (meer…)

Condooms – Gevaarlijke accessoire voor condooms

Vandaag een belangrijk onderwerp: condooms

Meestal neem ik de oppervlakkige nieuwsberichten over seks niet serieus. Geregeld haal ik mijn schouders op wanneer het zoveelste slappe seks-feitje in de publiciteit komt. Voor een goed liefdes- en seksleven zijn andere zaken namelijk veel belangrijker om je mee bezig te houden.

Maar dit keer lever ik wel kritiek, want er komt binnenkort een gevaarlijke iPhone-accessoire uit die een serieuze bedreiging vormt. Zonder je het weet, kan het je condoom beschadigen! Wees gewaarschuwd, en ontdek hoe je in plaats daarvan wel op de juiste manier je condooms bewaart en vervoert.

‘iPhone Playa Case’ voor je condooms?

Voor mij is het onvoorstelbaar dat een fabrikant serieus van plan is om dit zogenaamde player-product voor condooms uit te brengen. Natuurlijk doen ze het voor de grap, en voor de publiciteit. Maar het gaat helaas ten koste van veilige seks!

Waarom de ‘iPhone Playa Case’ gevaarlijk is voor je condoom

Zoals je hopelijk al weet, ik raad iedereen aan om condooms te gebruiken. Er is nog veel onwetendheid op dit vlak. En helaas zijn weinig mensen zich bewust van het feit dat het een kwetsbaar product is. Veilig opbergen van je condooms is daarom raadzaam.

Wist je dat (meer…)

7 Misvattingen over het Overvloed-concept

Overvloed van vrouwen

Graag blijf ik geregeld bloggen over een van de belangrijkste concepten voor een goed liefdesleven: het Overvloed-concept. Wil je vlot vrouwen versieren, leef in overvloed!

Als je nog onbekend bent met het Overvloed-concept, schrijf je dan in voor mijn gratis online cursus. In de derde les zie je welk gedrag je vertoont als je dit Verover-concept toepast; hoe je onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefent op vrouwen. En daarvoor hoef je je niet als cliché-player te gedragen!

Een probleem is dat sommige mannen verkeerde opvattingen hebben over het Overvloed-concept. Het is een lastig probleem, want vaak zijn ze zich niet bewust van het feit dat deze opvattingen onjuist zijn.

Gevolg: ze zitten in een neerwaartse spiraal en ze begrijpen niet waardoor. Het is voor hen onmogelijk om (meer…)