Overvloed van vrouwen

Graag blijf ik geregeld bloggen over een van de belangrijkste concepten voor een goed liefdesleven: het Overvloed-concept. Wil je vlot vrouwen versieren, leef in overvloed!

Als je nog onbekend bent met het Overvloed-concept, schrijf je dan in voor mijn gratis online cursus. In de derde les zie je welk gedrag je vertoont als je dit Verover-concept toepast; hoe je onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefent op vrouwen. En daarvoor hoef je je niet als cliché-player te gedragen!

Een probleem is dat sommige mannen verkeerde opvattingen hebben over het Overvloed-concept. Het is een lastig probleem, want vaak zijn ze zich niet bewust van het feit dat deze opvattingen onjuist zijn.

Gevolg: ze zitten in een neerwaartse spiraal en ze begrijpen niet waardoor. Het is voor hen onmogelijk om over te stappen van het Schaarste- naar het Overvloed-concept!

Met dit blogartikel kunnen ze hopelijk de vicieuze cirkel doorbreken voor een blijvend beter liefdesleven.

Zeven misvattingen over het Overvloed-concept

In willekeurige volgorde:

#1. “Het concept is eigenlijk een versiertruc waarmee je vrouwen handig kunt versieren”

#2. “Het concept pas je toe door hard to get te spelen met vrouwen”

#3. “Het concept geeft aan dat je moet opscheppen over je succes met vrouwen” (Zie deze conversatiefout)

#4. “Het concept werkt alléén bij de populaire vrouwen”

#5. “Het concept toepassen kan pas als je al goed bent met vrouwen”

#6. “Het concept maakt je arrogant en onaardig”

#7. “Het concept transformeert je tot een player, een zogenaamde meesterversierder”

Herken je deze opvattingen over het Overvloed-concept, of deel je er een of meer? Ik kan hier verder over bloggen, dus laat het me weten door je reactie te plaatsen…

Gerelateerd:

 • Player-gedrag het best om vrouwen te versieren? (42)
  Iedereen kent de term player wel. De man die overal en altijd vrouwen versiert. Of beter gezegd, hij probeert voortdurend vrouwen te versieren. Over het algemeen zeggen vrouwen dat ze een player afkeuren. Maar genoeg mannen […]
 • Conversatiefout om nooit meer te maken (82)
  Veel mannen weten niet dat ze deze conversatiefout maken tijdens hun conversaties met vrouwen. Maak jij deze vergissing ook? Pas op, de vergissing, deze blunder... komt je duur te staan in je liefdesleven! De […]
 • Een vrouw loslaten? Durf het! (Ontdek waarom) (95)
  Sommige mannen zitten nooit om een vrouw verlegen. Ze worden vrijwel altijd vergezeld door een aantrekkelijke dame. Het lijkt wel alsof ze iets magisch bezitten dat hen veel aantrekkelijker maakt dan de gemiddelde […]
 • Schaarste versus overvloed (29)
  Sommige vrouwen klagen dat mannen tegenwoordig geen ruggengraat meer hebben. Ze zijn van mening dat mannen te volgzaam zijn en iedere vraag beantwoorden met ja. Uiteraard zijn deze mannen saai, voorspelbaar; alles behalve […]
7 Misvattingen over het Overvloed-concept
Trefwoorden:                 

38 reacties op “7 Misvattingen over het Overvloed-concept

 • Victor,

  Dank je voor deze nieuwe interessante blog.
  Ze zijn trouwens allemaal leerzaam en interessant.

  Eens dacht ik, dat alle punten die je noemde inderdaad tot het Overvloed-concept behoorde.

  Maar ook (niet te vergeten) :
  * Dat je een dure auto en huis moest hebben.
  * Financieel het goed moest hebben.
  * Een zeer aantrekkelijke man moest zijn. Het liefst in pak met een stropdas.

  Sinds ik deze cursus ben gaan volgen, zag ik inderdaad dat dat niet tot het Overvloed-concept hoort, maar eerder “kant en klare onzin” bleek te zijn.

  Dankzij jouw cursus die ik sinds een maand met gulzigheid volg en dit ook serieus te gaan toepassen, ben ik nu al een totaal ander mens geworden. Meer zelfvertrouwen, wat ik voorheen helemaal niet kende. Zichtbaar voor de mensen in de omgeving.

  Mijn gewoonte, mijn omgang met mensen en… ja, zelfs mijn kledingkeuze is totaal veranderd. Van ouwe kerelachtig,- naar “trendy” kledingstijl. Voor velen ben ik nu, in positieve zin, onherkenbaar en daardoor een aantrekkelijk persoon geworden voor vrouwen. Dit is duidelijk te merken. (Geloof me, dit had ik vroeger nooit van mezelf durven te zeggen vanwege mijn minderwaardigheid en laag zelfbeeld).

  Het aanspreken van vrouwen gaat me nu, op de goede manier en daardoor veel beter af. Oogcontact zie ik ook als een nieuwe uitdaging met vrouwen. In enkele gevallen lijkt het alsof ze helemaal door je heen kijken. : )

  Wanneer ik vrouwen zie die geen oog-contact maakt of hoofd naar beneden laten vallen, dacht ik eerst: Zie je wel, ze vinden me ondanks me nieuwe look niet de moeite waard. Dirk, je verbeeld je (dus negatief). Hier heb ik snel een verandering in gebracht.
  (STOP techniek als voorbeeld toegepast.)
  Nu denk ik: Achhhhh, moet je nu eens zien. Ze worden verlegen door mij.
  Met deze gedachte ontstaat er onbewust een smile op mijn gezicht en is schijnbaar zichtbaar aan mijn ogen. Het resultaat is makkelijk te raden.

  Dirk

 • Wat ik tegenwoordig zie is die misvatting 7.

  Teveel players lopen er rond, de dames zien ons niet op het manier waarop het hoort. Daarom maken er zo weinig kans, zelfs vind ik persoonlijk dat ik zo weinig kans maak. Ook al ben ik origineel in het verzinnen van grappige uitspraken maar dat is slechts een sleutel tot het succes. Als je single bent, blijf je wel bewust van ” ja, er lopen zoveel rond”. Verleiden is een kunst wat geen niet vaak kunnen. Sommige zoals Victor en andere zijn er goed in omdat ze zelf van nature zo aanvoelen.

  Mijn ervaring is dat ik het niet heb, ook al probeer ik het. Iets wat je niet kunt snappen, zal je ook nooit snappen. Sommige zaken laat je zo omdat het niet in mogelijkheden ligt. Dat is iets waarvan je rekening moet houden.

  Wat het overvloed concept betreft: het is aan diegenen die het lef hebben om zich zo te gedragen. Maar toch vallen de meeste vrouwen op deze misvattingen, ook al zeg je dat het niet zo is. 90% valt daarop en de andere 10 % op een andere reden, dus ik denk dat Victor hier iets kan bijleren over de kunst van het verleiden.

  Mijn conclusie is als je dit van Victor en al zijn lessen wilt volgen, er grote rekening mee moet houden:

  -Wie je bent
  -Wat je doet
  -Hoe je je gedraagt
  -Iets waaruit je uitblinkt kan je gebruiken om uw doel te bereiken!

  Als je vindt dat ik ongelijk heb, vertel het maar 🙂
  Greetings Andy

 • Hello,

  Deze blog is een echte eye-opener. Ik kijk echt anders aan tegen het overvloed-concept.
  Het overvloed-concept (OC) is het enige aan het Veroveren wat ik ook nooit echt goed begrepen heb, maar na deze blog is het veel makkelijker te begrijpen.

  Toch heb ik nog 2 vragen voor je, Victor:
  – In de 7 misvattingen geef je aan dat:
  het OC geeft aan/ pas je toe/ werkt … bij de meeste werkwoorden in de misvattingen ga je er eigenlijk van uit dat het OC een soort van techniek is. Mijn vraag is daarom ook:

  Kunnen we het OC beter zien als een soort van sociale stijl?

  – Het klinkt misschien een beetje raar, maar af en toe ben ik net een computer: (vergeef me mn gebrek aan bescheidenheid maar) ik kan bijvoorbeeld heel goed hoofdrekenen, maar ik onthoud (vaak nutteloze) details ook vrij gemakkelijk. Het is niet dat ik het expres onthoud ofzo, het gebeurt gewoon vanzelf.
  In veel dingen in mn leven(school bijvoorbeeld) is dat een groot voordeel, maar elk voordeel heb zn nadeel.
  Gister kwam ik bevoorbeeld op een feest, en ik kwam ik in gesprek met een vrij aantrekkelijke dame. Ze heeft vroeger bij me op de basisschool gezeten, en haar moeder deed ook nog iets op school. Ik praatte dus met haar, en vroeg haar de dingen die ik nog wist van vroeger (het waren er dus vrij veel). Ik wist haar niet zo goed te peilen, maar volgens mij voelde ze zich wel een beetje gevleid.
  Maar na het feest heb ik er nog es over nagedacht en als je veel over een vrouw weet (en je hebt het er met de vrouw over) komt dan het OC niet in gevaar? lijkt het dan niet te veel alsof je in schaarste leeft?
  Het is trouwens wel een voordeel als je veel van mensen weet, want dan heb je altijd iets om over te praten.

  Alvast bedankt!

  Groetjes Rik

  (Ps: ik heb het nieuwe boek dat ik laatst gedownload heb al uit, ik moet alleen de oefeningen nog doen. Als ik die in de praktijk heb gedaan, kan ik je vertellen wat ik ervan vond!
  Tot nu toe is het me prima bevallen. Sommige dingen had je al es verteld in de nieuwsbrieven die je gestuurd hebt, maar als het in zo’n boek staat, dan begrijp je toch beter wat je ervan moet leren)

 • Heey!

  Zoals je me laatst al hebt duidelijk hebt gemaakt, is het overvloed-concept geen verovertruc, iets wat ik lang dacht. Als je in overvloed leeft, komen de vrouwen wel naar je toe als warme broodjes over de toonbank. Dat is dus helemaal niet waar! Een direct gevolg is een nieuwe levensstijl. Het gevolg daar weer op is een overvloed aan vrouwen. Het gevolg is dus indirect.

  Lang dacht ik dat ‘hard to get’ spelen erbij hoorde. Mannen in overvloed en mannen die hard to get spelen hebben namelijk de overeenkomst dat ze beiden niet té enthousiast raken als ze in gesprek raken met een vrouw, niet gaan slijmen én niet gaan kleven. Het verschil is dat mannen in overvloed een ‘hard to get’ krijgen uit handeling, en mannen die het spelen proberen het te creëren. Het verschil is niet gemakkelijk te meten. En daarom kon/kan ik niet echt het verschil zien tussen die 2.

  Wat ik niet helemaal begrijp is misvatting #7, als je wél die overvloed hebt dan wordt je aan het einde (indirect) toch iemand die veel overvloed heeft aan vrouwen –> kan makkelijker harten veroveren –> ‘versierder’?

  Groetjes,
  Tom

 • Interessante blog.
  Maar wat is nu juist het verschil tussen player of meesterversierder en een vrouwveroveraar.

  Beiden zijn goed in het veroveren van vrouwen?

 • @ Tom,

  Helaas laten sommige mannen Veroversucces liggen omdat ze hard to get proberen te spelen. Het lijkt slim, maar ze gebruiken hard to get spelen als excuus om geen initiatief te hoeven nemen.

  Als je in overvloed leeft dan ben je vanzelf hard to get op de juiste momenten. Een vrouw die bijvoorbeeld een vervelend machtsspelletje probeert te spelen komt niet ver bij jou…

  Dat misvatting #7 vragen oproept had ik verwacht 🙂

  Natuurlijk kan je gemakkelijker Veroveren met het Overvloed-concept, maar dat wil niet zeggen dat je dan een player wordt of… tromgeroffel… een ‘meesterversierder’.

  Sommige mannen hebben het idee dat ze pas met 50 afspraakjes per week een goed liefdesleven hebben… Onzin, bepaal vooral voor jezelf je doel. Een fantastische vrouw Veroveren waarmee jij gelukkig bent is goed. Of als je liever vrijgezel bent en geregeld van nieuwe vrouwen geniet, is ook goed.

  @ Azerty,

  Bedankt!

  Waarschijnlijk is er nu meer duidelijkheid door mijn antwoord aan Tom…

 • @ Dirk,

  Je reactie is een inspiratie voor mij en hopelijk ook voor mijn andere cursisten. Een beter liefdesleven krijgen is mogelijk voor de man die zich daarvoor inzet en de Verovertechnieken toepast!

  @ Andy,

  Je reactie is op een aantal punten onduidelijk. Wel wordt het me duidelijk dat je nog vastgeroeste overtuigingen hebt over man, vrouw en het Veroveren.

  Je kunt wel degelijk jezelf verbeteren met vrouwen, niet voor niets zet ik me in om mannen te ondersteunen in de liefde. Lees bijvoorbeeld de reactie van Dirk hierboven; het is ook voor jou mogelijk als je oude ideeën durft los te laten.

  @ Rik,

  Ja, het Overvloed-concept kan je zien als een levensstijl; het komt voort uit de Overvloed-mentaliteit.

  Het is niet erg dat je zoveel nog van de vrouw wist. Dat je ‘last’ hebt van een goed geheugen is trouwens een leuk gespreksonderwerp, je hebt waarschijnlijk leuke anekdotes over wat je meegemaakt…

  Ik hoor heel graag van je ervaringen met Breek het IJs. De oefeningen zijn vooral belangrijk!

  Voor bloglezers die nog niet het e-boek hebben gedownload, dat kan je hier doen:

  http://www.De-Openingszin.com

 • @Andy,

  Jouw uitspraak:
  “Teveel players lopen er rond, de dames zien ons niet op het manier waarop het hoort. Daarom maken er zo weinig kans, zelfs vind ik persoonlijk dat ik zo weinig kans maak”.

  – Mijn vraag: Hoezo zien de dames je niet zoals het hoort?
  – Waarom heb je daarom weinig kans en lopen er zoveel singles rond?
  Mijn mening: Door je laag zelfbeeld maak jij dat er zelf van, maar dat is helemaal niet zo!

  Jouw opmerking:
  Wat het “Overvloed concept” betreft: het is aan diegenen die het lef hebben om zich zo te gedragen. Wie hebben het lef? Ieder man die zich man durft te noemen heeft dat lef.
  Dat had ik helaas OOK NIET!! Daardoor heb ik jammer genoeg een halve leven gemist.
  Bij het “Overvloed concept” hoort ook het zelfvertrouwen. Hierover heeft Victor een Blog gemaakt. Past dit toe!

  Door deze sites en e-cursus van Victor is daar zichtbaar verandering in gekomen.

  Je hoeft je niet als macho of uitslover te gedragen om succes te krijgen. Dit heeft deels met opschepperij (schaarste concept) te maken, waar een echte vrouw een gruwelijke hekel aan heeft en werkt vaak averechts. Als je op vrouwen afstapt, dan hoef je je niet als clown te gedragen, maar wees beheerst en ontspannen. Zorg dat je een goede houding, oogcontact en uitstraling hebt.

  Tips voor jou:
  * Werk aan je zelfvertrouwen. (Raadpleeg de Blogs op deze site).
  * Laat los al je negatieve gedachten en zet die om in positief.
  * Lees al de Blogs eens opnieuw.
  * Laat los jouw jaren 70 gewoontes, want de tijden zijn veranderd. Dat werkt niet meer!
  * Durf het advies van Victor aan te nemen en probeer het uit.
  * Zorg voor een goed verzorgd uiterlijk en eventuele een vlotte mode-kleding. Hierdoor ga je je al heel anders voelen.

  Je zult zien dat er heel veel verandert als je de Blogs op de homepage en deze tips al toepast. Lees ook nog eens mijn reactie hierboven.
  Jammer genoeg heb ik een halve leven gemist. Laat het alsjeblieft niet bij jou het geval zijn.

  Ik raad je sterk aan om ten eerste de e-cursus van Victor te volgen als je dat nog niet hebt gedaan. Je zult zien, dat het inderdaad een ongelooflijk resultaat gaat geven. Waarom bij jou niet en bij mij wel? Je zult je verbazen! Echt waar!

  Succes !

  Dirk

 • @ Victor

  Dat is waar wat je zegt. Ik heb namelijk die gewoonte nog, ik ben roestig geworden. Ik had zelf een tijdje succes met dames gehad maar door bedrog en gedumpt te worden is het tij helemaal gekeerd. Ik wil weer positief worden, want 2 jaar in volledige pessimistische sfeer te leven. Het is al moeilijk genoeg nu om zelf uit dat sfeer te stappen en over te gaan naar een positievere kijk. Ik ben deels positief als negatief. Wat oude ideeën betreft. Ik streef geen oude ideeën na, ik maak nieuwe ideeën constant aan. Ik ben wel een spontaan iemand.
  Ik heb zelf nauwelijks contact met meisjes, kan nooit 5 min praten volkrijgen. En als ik wil praten, dan luisteren die nooit naar me.

  @ Dirk
  Laag beeld heb ik, ik probeer het te veranderen, zelfs die goede oefening van victor ben ik nog steeds bescheiden en denken van dit is niet goed genoeg, onzekerheid is bij me altijd!
  Ik merk ook dat dames me telkens verafschuwen, van zodra ze me zien, bekijken ze me en lopen ze verder. Lef? Een gezonde portie lef is bij me beschikbaar maar ik gebruik het niet. Zelfvertrouwen heb ik af en toe, hangt van de dag af. Meestal na een avond trainen heb ik de volgende dag voldoende zelfvertrouwen, maar het blijft niet zo groot.

  Ik ben totaal geen macho, ik doe enkel waar ik zin in heb. Uitslover zijn, het is te zien, het zit in mijn bloed om behulpzaam te zijn maar daar bega ik wel de meeste fouten denk ik.
  Beheerst en ontspannen? Ik heb zelfcontrole, maar weet dus nooit wat te doen in de meeste situaties! Ontspannen ben ik enkel als ik zeker ben van mijn zaak maar anders ben ik zo bescheiden en verlegen.

  Jaren 70tig gewoontes? Wel ik ben opgevoed door de oude stempel dus tzal daar ergens inzitten nog! Ik verzorg mijn huid bijna dagelijks, ik scheer me op tijd, ik ga wel om de 4 a 5 maand nieuwe kleren kopen. Aan kledingwinkels heb ik een hekel, maar ik kan wel voor mijn eigen wel trendy en sportief kiezen. Ik vrees dat het eens echt tijd word om die cursus aan te schaffen, want ik loop echt verloren in deze verleidingswereld.

 • @Andy

  Cursus is zeker aan te raden!

  Je gebruikt het woord lef. Daarbij denk ik aan het beklimmen van een berg. Maar om vrouwen aan te spreken hoef je geen bergen te beklimmen! Zie het als een vanzelfsprekenheid, alsof je je van de berg af laat glijden. Die vrouwen willen lekker kletsen, ze willen plezier, en jij kan ze dat geven!

  @Dirk
  Bedankt voor je tips! Dat vrouwen hun hoofd naar beneden hielden of iets, had ik ook last van, maar jouw tip ga ik zeker gebruiken.

 • Ik moet eigenlijk stiekum altijd een beetje lachen als vrouwen met hun hoofd naar beneden kijken. In principe opent die houding van haar een wereld van grappige conversaties..

 • Ondertussen heb ik die cursus in handen en ik moet zeggen, heb al een kleine succes, nu weet ik wat ik doen !
  Overlaatste tijdens grote feesten kwamen twee meisjes op me af en ik glimlach zo terug, strafste van allemaal is , die kwamen aan mijn lijf? zou dat iets betekenen?
  Ik was heel gerelaxed, zelfverzekerd en speelse manier van kijken, ik vraag me af wat het volgende zou zijn als ik me zo verder gedraag !
  @ Victor,
  jij bent wel echt een uitstekende coach, nu versta ik wat meer van veroveren dankzij uw cursus, sommige delen dat je beschrijf van die radicale vuistregels en die verover mentaliteit aandachtpuntjes, sommige zaken had ik al in bezit, maar ik besefte het niet dat ik het wel had.
  Zeg Victor, ik heb wat last met dat overvloed concept, in welk opzicht moet je dit bekijken? bv: gaan denken aan veel meisjes of denken dat je niet alleen bent ?

 • Ik denk dat het overvloed-concept in het algemeen niet helemaal goed begrepen wordt. Mensen denken inderdaad dat het een techniek is, of een stijl is. Ik had hier zelf ook last van, tot dat ik met veel oefeningen in de praktijk merkte wat het nou wel echt was. Het overvloed-concept is een uitgangspunt die centraal staat voor het veroveringsproces van begin tot het eind.

  De definitie van het overvloed-concept is voor mij als volgt: Leven in overvloed is bewust zijn van het aantal aantrekkelijke vrouwen op deze aardbodem, het niet verlegen zijn om die éne mooie vrouw, die slechts deel uitmaakt van één van de miljoenen ( 1.000.000 ) aantrekkelijke vrouwen, als een oceaan met vissen. Als de desbetreffende vrouw ongeintresseerd over komt, blijf je niet jammeren, je gaat haar niet smeken om een afspraakje, zoek geen verdere contact, en gaat verder naar een volgende project. Je bent hierin proactief. Het overvloed-concept is terug te vinden in je gehele houding, mentaliteit en lichaamstaal. Je legt de lat voor jezelf niet te hoog, bent bereid om fouten te maken, en past je niet aan omdat die éne vrouw daar van houdt. Je bent assertief, en weet er tegenin te gaan wanneer dit nodig is. Bij conversaties ben je onstpannen en zorgeloos. Je straalt uit dat zíj blij met jou moet zijn. Zonder hard-to-get te spelen. Dit ben je immers al als je al deze regels toepast. Opscheppen is niet aan de orde, dit heb je niet nodig omdat je zelfverzekerd bent en overtuigd bent van je eigen kwaliteiten.

 • @Andy,

  Goed en fijn dat je die stap hebt genomen en dat je nu al zoveel succes hebt.
  Een heel verschil met je eerste reactie.

  Die meisjes kwamen al aan je lijf? Weet je niet wat het betekend als een vrouw je lichamelijk aanraakt ? Dit is ook in de cursus aangegeven.

  De aanraking van een vrouw is heel bewust een teken dat ze een stap verder met je wilt.
  Er zijn zelden momenten dat een vrouw je per ongeluk aanraakt. Behalve op de markt bij de lappen,- of groentekraam of bij de reclameschappen om de beste koopjes te pakken te krijgen voordat jij het pakt.

  Succes met het …. Veroveren!!

 • @ Dirk, was het maar van veroveren, ik verover niet, ik moest eerst nog een goede image en zelfbeeld opbouwen, daar gaat werkelijk veel tijd in kruipen, das nu het hardste deel! Ik vind een zelfbeeld opbouwen veel moeilijk dan converseren met meisjes/vrouwen. Ook zal dat even moeilijk worden. Het zal harde tijden worden, van schaarste concept naar overvloed concept. Daarmee zal ik zelf denk ik een goed halfjaar tot een jaar overdoen. Want ik heb niet veel verstand als het gaat over radicaal denken !

 • @Andy:

  We zijn allemaal klein begonnen. En jou gaat het ook lukken, zolang je maar je beste beentje voor zet. Ik kan me herinneren toen ik begon: Als ik er op terug kijk, had ik echt een probleem. Nu lach ik eerder om alles en iedereen. Zo gaat het met jou ook gebeuren! Je hele leven gaat veranderen, en ook op andere vlakken ga je beter presteren.

 • @ Ruben H
  Beter presteren? Over een paar jaar waarschijnlijk.
  Het enige wat ik tot zover weet is, dat er zelf veel werk aan me is.
  negatief naar positief en bekijken welke fouten die ik had gemaakt toen ik nog wat succes had ! Maar ik handelde vanuit een hofmakerij standpunt, nu dat ik victor zijne gouden handleiding heb, zal er wel progres gemaakt worden !

 • @ Andy,

  We hebben er allemaal tijd voor nodig. we zijn allemaal leerlingen.
  Toch raad ik je aan heel serieus aan je Overvloed-concept en Zelfvertrouwen te werken.
  Als hiermee het beter gaat, dan gaat het met alles al een stukken beter.

  Je hoort dat de meeste mannen een hekel hebben aan winkelen. Vooral als ze het in hun eentje moeten doen. Dat was bij mij ook zo, maar door het werken aan Zelfvertrouwen en het Overvleod-concept, is dit nu echt een geweldige uitdaging geworden. Je spreekt mensen aan en door je uitstraling komen zelfs mensen bij je in de buurt die het gesprek meeluisteren.

  Een algemeen advies wat ik ook graag wil geven:

  Tijdens het gesprek je handen ook mee laten praten. Dat schijnt zoveel kracht aan het onderwerp toe te voegen, dat het onderwerp zovele malen interessanter wordt dan werkelijk is. Als je met een smile , maar als een stijve plank je je beide armen naast je lichaam of in je zakken houdt is het lang niet zo interessant, dan wanneer je ook nog je handen erbij gebruikt. Hiermee bedoel ik niet overdreven zwaaien, maar toch heel soepeltjes met je handen, mits je je handen niet verder verwijderd dan 20 cm voor je lichaam. Niet naar opzij uitwijken en niet boven je hoofd uitzwaaien.

 • @ Andy,

  Bedankt voor de complimenten! Om verwarring bij anderen te voorkomen, die gouden handleiding is dus mijn E-coachsysteem:

  http://www.vrouwveroveren.com/coachsysteem/

  Het inzicht dat je nog veel aan jezelf hebt te verbeteren is goed. En je legt ook geen ongezonde druk op jezelf; geen onrealistische verwachting zoals ‘morgen ben ik een superman met vrouwen’.

  Maar laat het idee los dat je jaren nodig zult hebben voor een beter liefdesleven. Je creëert daarmee een self-fulfilling prophecy waardoor het zeker jaren gaat duren! Mits je mijn materialen gebruikt gaat het waarschijnlijk veel en veel sneller 🙂

  Blijf stap voor stap verbeteringen aanbrengen, zie de derde vuistregel van hoofdstuk 4…

 • @Andy.

  Het verschil is:
  Dat een player meer een macho/ stoere binky-houding aanneemt om iedere soort type vrouw te versieren. Succes voor maar korte duur. Deze types hebben meestal weinig zelfvertrouwen. Player= gespeeld

  En een VrouwenVeroveraar (door de cursus geoefende zelfverzekerde mannen) meer effectief te werk gaat, met het gevolg dat je met deze techniek, met de juiste aanpak op de mooiste vrouwen kan afstappen en…. een blijvende realatie kan opbouwen.
  VrouwenVeroveraar= Zelfverzekerd zijn.

  Hoop dat ik dit goed uitgelegd heb!

  Wacht ook even het antwoord van victor af!

 • @ Rik op 5 juli 2009 19:34

  Je vertelde in je verhaaltje dat als je te veel van een vrouw weet, dat dan je het dan lijkt alsof je in schaarste leeft.

  Wat bedoelde je hier eigenlijk mee?

 • @Andy & @Dirk:

  Een player is een meestal mannelijk persoon die letterlijk speelt met de gevoelens van de vrouw. Dat wil zeggen: Zij wordt verliefd, maar hij wil nooit meer dan gewoon een leuk avondje/nachtje. Daarna gaat hij met een andere meid spelen of zoekt hij de vorige vrouw weer eens op om met haar weer een pleziertje te doen; meestal seks of anders alleen zoenen. Zij krijgt hierdoor weer valse hoop, en hoopt daardoor toch iets te krijgen met de player.

  De player is vergelijkbaar met de gevaarlijke vrouw.

  Wat is dan het verschil tussen de player en de veroveraar?

  – De player is kwaadwillend.
  – De player wil geen relatie.
  – De player gaat vast en zeker vreemd mocht hij onverhoopt toch een relatie krijgen.
  – De player doet alles perongeluk op de goede manier.

  En dat doet het overvloed concept niet; mocht je player willen worden, zul je er toch iets meer voor moeten doen 😉

  In tegenstelling tot de player hebben wij een streepje voor, wij weten ook nog hoe het echt werkt, de player doet het onbewust/perongeluk allemaal goed.

 • @ Rachid

  Wat ik daarmee bedoelde. Tot op zekere hoogte kun je dingen onthouden over andere mensen. Al het verdere is onduidelijk. In mijn geval is het puur toeval dat ik meer wist, maar het kan ook research zijn. Het is dan wel onbewust, maar in de ogen van vrouwen is research veel waarschijnlijker. Als je research doet naar een vrouw, lijkt het dan of je in overvloed of in schaarste leeft?

 • @ Ruben

  Ik denk dat ik je begrijp.

  Je onthoud de details van een vrouw waardoor je kan denken dat je te veel interesse in haar hebt en voordurend aan haar denkt.

  Ik denk dat je het juist moet omdraaien en denken, hoe meer ik weet over haar, hoe makkelijker het is om haar te veroveren. Je kent namelijk haar onzekerheden en verleden beter waardoor je mystrieuzer over kan komen. Het is dan de bedoeling dat je niet alles gaat voorlezen. Zo iets van ja was zo en toen zo.

  Voorbeeld: Je hebt onthouden dat ze graag van paard rijden houd.
  Praat er gewoon over en vraag of ze nog steeds van paarden houd, maar overdrijf het ook weer niet door te willen bewijzen dat je alles van haar kan herinneren. Het kan waarschijnlijk vleiend over komen, maar na lange tijd zal ze zich misschien ongemakkelijk voelen.

  Met deze gedachte zat ik vroeger ook vaak, maar door het overvloeds-concept goed toe te passen weet je dat er niet perse iets hoeft te ontstaan na zulke gesprekken.
  Als ik je niet goed begrepen heb laat het me weten.

 • Mijn meningen:

  @Rick,

  Als je een research (een onderzoek) houding aanneemt, dan zou het overkomen alsof je je embleem van het TNO vergeten bent.
  Je kunt beter een houding aannemen dat je nieuwsgierig naar haar bent om over bijvoorbeeld: Afgelopen vakantie, haar nieuwe kleding, de gerechten bij die nieuwe eettent, haar nieuwe hobby tafeltennis te vragen.
  Als je een research houding aanneemt komt het over alsof je als onderzoeker in een soort zakelijke sfeer verkeerd, maar als je gewoon speels nieuwsgierig bent, en het met een paar anekdotes afwisselt, dan wordt het gesprek luchtiger.

  Dit heeft niets met Schaarste of Overvloed-concept te maken
  Zoals onze Victor al eerder zei: Het Overvloed-concept kan je zien als een levensstijl; het komt voort uit de Overvloed-mentaliteit.

  @Rachid,

  Even ter verduidelijking:
  Het “mysterieus zijn” heeft niets te maken met wat je van een vrouw weet, maar:
  Wat een vrouw (nog) NIET van jou weet. Bij het Veroveren laat je niet het achterste van de tong zien. Je laat iets (of teveel) te raden over en je vertelt het maar niet. Je houdt haar nieuwsgierig. Je bent niet voorspelbaar.

  Ook dit:
  Het maakt toch niets uit wat je AL WEL of NIETS van een vrouw weet?
  Soms is het juist makkelijker als je niets van een vrouw weet en…. dat een vrouw nog niets van jou weet. Als zij alles van je weet ben je ook niet zo mysterieus meer. Als je al heel veel of alles van een vrouw weet, dan is het zelfs lastiger om nog vragen te stellen. Hiermee wil ik natuurlijk NIET zeggen, dat je haar niet zou kunnen Veroveren.

  Als je het Overvloed-Concept (levensinstelling / houding) toepast, wilt het niet altijd zeggen dat het iets hoeft te worden. Toch……. als je het Overvloed-Concept toepast en daardoor automatisch een zelfverzekerde houding aanneemt, met daarbij een goede uitstraling, dan is de kans wel groter!
  Je maakt daardoor iets bij een vrouw los, waardoor ze verliefd op je kan raken, zonder dat ze daar een verklaring voor heeft.
  Zij weten het niet, maar… dat weten wij mannen juist wel: Het resultaat van het Overvloed-Concept.

 • Deze keer is het geen misvatting, maar eerder een soort redenatie over aantrekkingskracht voor een klein gedeelte.

  Ik merk dat als je bij sommige meisjes iets vraagt of iets zegt, dat zij wel eens verbaasd of eens boos zou worden. Ik probeer nu al een tijdje te experimenteren. Ik wil een positieve uitstraling hebben en wil ook zo overkomen. Kan het wel schadigen als je iets verkeerd zegt onbewust?

  Zou je aantrekkingskracht kunnen creëren als je wat emoties kunt losmaken bij dames? En hoe kan je dat het beste doen? En gaat dat ook wel bij overvloedconcept?

 • Antwoord op: ”dat zij wel eens verbaasd of eens boos zou worden”

  De reactie word meestal weerkaatst door HOE je iets zegt. Je kunt het bijvoorbeeld op een brutale manier vragen en het is nog erger als je onzeker over komt, niet effectief. Denk bij je zelf: ”Alles wat ik met een positieve intentie vraag is prima” en dat is ook zo! Maak je geen zorgen over hoe zij erop reageert dat is HAAR probleem.

  Ik was laatste in gesprek met een nogal oude vrouw (40). Ik zag dat ze gefocust naar een pianist aan het luisteren was.

  Ik: Ziet eruit alsof je veel verstand hebt van piano’s,… (speel je het zelf?)
  Zij: hahah ja… nee… ik vindt het wel iets moois.
  Ik: Wat vindt u er zo mooi aan?
  Zij (heel verhaal…, omdat ik een openvraag stel) meestal is plagen hier extra makkelijk.

  Voor we het wisten waren we in gesprek over lichaamstaal en magie en alles in de wereld is zo goed op elkaar afgestemd, wow!

  Ze vertelde dat ze een woonboot zoekt.
  Ik: waarom, is een normale woning niet goed?
  Zei: Ik ga nu op mijn zelf worden, want mij Ex- man…..

  Daar kwam ie:
  IK: Wat gaat er niet goed tussen jou en je ex-man?

  Deze vraag is waarschijnlijk vanuit jou idee te riskant om te vragen, maar als je het doet en een normaal antwoord VERWACHT dan zal je die ook krijgen.

  Ik hoop dat je dit in de praktijk zal herkennen, alleen lezen helpt niet. Experimenteer ermee… Stel diepe vragen op een achterdochtige manier en je zult zien dat mensen zo onvriendelijk niet zijn. In het begin moeilijk, maar bijt door.

  Veel plezier jongen, er staan veel leuks op je te wachten… :-))

 • Hoi graag wil ik een ervaring posten. Je hoort veel hier dat je je niet afhankelijk mag opstellen van die ander en je zo zelf onaantrekkelijk maakt, het schaarste concept zeg maar. Wel ik heb dit recentelijk ervaren maar dan de omgekeerde wijze. Ik heb onlangs iemand ontmoet die ik wel leuk vond. We wisselden onze telefoonnummers uit en stuurden elkaar wel eens een berichtje. Maar nu begint dit bij haar echt wel uit de hand te lopen, tot het vervelende toe en ze begint me helemaal uit te vragen. En jah ik vind haar niet meer zo aantrekkelijk als bij de eerste ontmoeting mede door haar schaarste concept. Soms wou ik dat ik mn nummer gewoon niet had gegeven. 🙁 Ik hoop dat jullie nu weten hoe je moet gedragen en scoren :)))

 • Hallo,

  Er is een meisje binnen onze sportvereniging dat ik wel leuk vind, alleen dat mij te veel als vriendschappelijk ziet. Hier lijkt moeilijk verandering in te brengen. Andere meiden binnen de sportvereniging maken wel de indruk dat ze mij wel interessant vinden. Ook meiden die qua uiterlijk misschien wel knapper zijn. Heeft het zin om toch wat met de andere meiden te doen? Bijvoorbeeld om haar jaloers te maken of te laten zien dat ook zij haar best voor mij moet doen? Of stoot je haar hier alleen maar mee af?

  1. @Jan.

   Die anderen, zijn die knapper qua uiterlijk?

   Jij vind haar wel leuk ook al zijn er anderen die knapper zijn.
   Dus heeft ze ”iets” wat haar bij jou aantrekkelijk maakt.

   Je zou iets kunnen proberen bij een ander meisje en dan afwachten hoe zij erop reageert.
   (en dan niet gelijk met de ander gaan ”hatseflatsen”, maar een zoentje kan geen kwaad)
   Maar je zou zelf ook kunnen vragen of ze met je wil.

  2. Hallo Jan, bedankt voor het reageren!

   Ik begrijp dat de gedachte bij je op komt: met andere vrouwen flirten in de hoop dat zij je dan interessanter gaat vinden. En ja, dit kan werken, zolang je het niet overdrijft. Ik zie in mijn coaching nog wel eens langskomen dat iemand afknapt juist door dit soort pogingen. Het is al gauw doorzichtig, te manipulatief.

   Eigenlijk is het slechts een trucje om je image te verbeteren. Veel belangrijker is het om sowieso te flirten met mensen. Doe het liever niet doelbewust om iets te bereiken met iemand. Maak er juist een levensstijl van. Het maakt je in zijn geheel een meer aantrekkelijke man. Dat maakt ook dat je minder snel in de zogenaamde vriendschapszone terecht komt…

   Niet dat het per se slecht is als je een of meer vriendschappen opbouwt met aantrekkelijke vrouwen. Ook dat past bij de levensstijl van een aantrekkelijke man. En daar is meer over te zeggen, dus daar breng ik nog een video over uit!

   Samengevat: verander je levensstijl, je mentaliteit. Dat is de manier om structureel wat te bereiken op liefdesvlak. Zoek je heil niet in trucjes…

   1. Ik zal even een update geven. We hebben een date gehad, maar hierna heeft zij laten weten het verder toch gewoon vriendschappelijk te zien. De periode hierna verliep wat vreemd. Zij stuurde mij appjes en ik ben daarna haar ook weer beginnen te appen. Toen ik haar daarna op feestjes tegenkwam, was ze echter wel redelijk afstandelijk. Ik heb haar toen gevraagd wat ze nou eigenlijk wilde en haar antwoord was dat ze gewoon vrienden wilde zijn. Dus dit boek lijkt gesloten.

    Het is wel een bijzonder meisje. Ik geloof dat ik de eerste ben geweest waar ze mee gedate heeft en misschien ook wel gevoelens voor heeft gehad (ze is 22). Verder is ze vrij verlegen en dekt ze zichzelf eigenlijk continu in. Dit maakt wel dat je denkt dat je met genoeg geduld nog steeds wat moet kunnen bereiken bij haar, alleen moet je hier waarschijnlijk heel veel geduld voor hebben.

    Heeft het zin om ‘vriendschappelijk’ met haar om te gaan en intussen met haar te flirten en haar te versieren?

 • @Jan.

  Ik heb een vermoeden dat het een zogenaamd muurbloemetje is.
  Zie jij haar zitten, wordt veel directer.
  En je kan veel beter ”face to face” contact hebben dan via de app.
  Vooral als je elkaar veel ziet.

  1. Uhm ja zij wilde geen tweede date en heeft gezegd het vriendschappelijk te zien. Ik denk ergens dat ze best wel wil, maar er niet aan toe wil geven. Alleen zie ik niet echt in wat ik nog kan proberen. Behalve dan als ik haar zie gewoon mijn best doen

   1. @Jan.

    Ga iets drinken met haar.
    En probeer er dan achter te komen waarom ze niet wil.
    (of het afhoud)

    Misschien heeft ze angst om afgewezen te worden als zij echt contact maakt.
    Of is ze al eens afgewezen door een eerder vriendje/vriendinnetje.

    Als jij haar ziet zitten, ga ervoor en haal eruit wat je eruit kan halen.
    En als zij echt in de gaten heeft dat jij serieus voor een relatie wil gaan, dan komt zij ook wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *