Een player met 2 vrouwen (voorbeeld van vrouwen te versieren)Iedereen kent de term player wel. De man die overal en altijd vrouwen versiert. Of beter gezegd, hij probeert voortdurend vrouwen te versieren.

Over het algemeen zeggen vrouwen dat ze een player afkeuren. Maar genoeg mannen denken dat ze zich juist als een player moeten gedragen om zo een leuke vrouw te verleiden.

Niet voor niets wordt mij geregeld gevraagd of ik player-gedrag promoot. “Victor Verlon, is de player een goed voorbeeld voor het vrouwen versieren?”

Vandaag krijg je duidelijkheid. Ik beantwoord een ingestuurde vraag…

Beste Victor,

Betekent het overvloed-principe dan ook dat je vrouwen moet laten merken dat je genoeg vrouwelijke aandacht krijgt? Dus af en toe door laten schemeren dat je “zat lijntjes” hebt lopen en niets te klagen hebt? Doel is natuurlijk dat ze denken dat je een beetje een “playboy” bent, nietwaar?

Veel dank!

S.
Zuid-holland

Dit is een vraag waarvan ik me kan voorstellen dat deze gesteld wordt. Natuurlijk krijgen vrouwen eerder een oogje op jou als ze merken dat je gewild bent door andere vrouwen. Verder redenerend kom je tot de conclusie dat je haar moet laten weten dat je heel populair bent, bijna zo populair als een playboy of de zogenaamde player. Vrouwen versieren zou dan meteen gemakkelijker zijn, toch?

Ja, een man die veel aandacht krijgt, trekt de aandacht van nog meer vrouwen. Zo werkt dat principe… Echter, als je dit als een trucje gaat gebruiken, zoals ik het tot mijn spijt sommige mannen heb zien doen, zal je niet ver komen.

Je populariteit faken is een kunstje om je achter te verbergen. Vrouwen komen er eerder vroeg dan laat achter dat het slechts een toneelspelletje is.

Je oprechtheid is dan ver te zoeken… en vrouwen weten het. Daarom adviseer ik je om je niet voor te doen als een playboy. Je maakt het jezelf nodeloos moeilijk.

Wat werkt wel? Alle gedragingen die voortkomen uit schaarste verbannen en voortaan het Overvloed-concept op de juiste manier toepassen!

Gedachten die uit schaarste voortkomen

Misschien herken je de volgende gedachten:

 • Heeft ze wel interesse? Hoe moet ik haar aandacht trekken?
 • Ik ben bang voor afwijzing, gaat ze me afwijzen?
 • Ben ik wel leuk genoeg voor haar? Vindt ze me leuk?
 • Ik moet een versiertrucje hebben, anders lukt het me nooit om haar te krijgen!

Deze gedachten zijn eigenlijk gebaseerd op het Schaarste-concept. Een versiertrucje zal je zeker niet helpen. Het is als het kind dat nog chocolade op zijn gezicht heeft maar ontkent gesnoept te hebben. Je bent doorzichtig omdat je te hongerig bent naar haar…

Verander je mentaliteit en je ziet bewust overvloed

Je mentaliteit veranderen; leven vanuit overvloed. Bekijk het leven op een andere manier door anders waar te nemen. Als het nodig is, doe je een stapje terug zodat je de rust vindt om een ander perspectief in te nemen.

Een paar willekeurige voorbeelden:

 • In plaats van dat je je gestrest voelt door een file zoals voorheen, richt je je aandacht naar buiten zodat je met de mooie vrouw in de auto naast je kunt flirten.
 • Een bezoekje aan de supermarkt is leuker dan ooit, want nu pas merk je bewust de aantrekkelijke vrouwen op bij de snoepafdeling en in de rij voor de kassa.
 • Tijdens het uitgaan valt je niet alleen de aanwezigheid op van prachtige vrouwen in de clubs of bars, maar nu ook in de bus onderweg.
 • Voorheen was de receptioniste gewoon een receptioniste, maar nu zie je bewust dat ze een verborgen schoonheid is die openstaat voor een flirt.
 • Het valt je bewust op dat je goede vriendin zelf veel interessante vriendinnen heeft waarmee ze graag op stap gaat…

Zie de overvloed en er valt een last van je schouders. Er is zoveel keus aan vrouwen dat het minder belangrijk is geworden of een bepaalde vrouw je wel leuk genoeg zou vinden. Je hebt geen angst meer voor afwijzing, want je gelooft niet meer in het idee van ‘een blauwtje lopen’. En uiteraard, vrouwen aanspreken wordt gemakkelijker voor jou..

Klinkt je dit ongeloofwaardig in de oren? Zoals ik in de derde les van mijn gratis E-cursus Veroveren laat zien, het is een kwestie van eerst geloven en dan pas zien. Weet je nog?

Gemakkelijker Veroveren

Behalve dat je je meer bewust bent van de aanwezige vrouwen, heeft het Overvloed-concept ook een andere uitwerking. Je zult namelijk de juiste signalen uitzenden naar vrouwen, zònder dat je er erg in hebt.

Je lichaamstaal is precies goed, je uitstraling is aantrekkelijk, je hebt zelfs een woordkeuze die de fantasie van vrouwen stimuleert. En de manier zoals je anderen behandelt maakt iets los bij vrouwen…

Interessant? Schrijf je dan nu in voor de gratis E-cursus Veroveren als je dat nog niet hebt gedaan. En als je mijn cursus wel al hebt gevolgd, overweeg dan om deze te herhalen. Ongetwijfeld haal je er nu andere dingen uit die je verder zullen brengen met Veroveren.

Nu wil ik graag weten wat jouw ervaringen zijn met het Overvloed-concept. Op welke plekken zie je nu wel vrouwen waar je ze voorheen nog niet zag? Geef reactie hieronder…

Gerelateerd:

 • 7 Misvattingen over het Overvloed-concept (38)
  Graag blijf ik geregeld bloggen over een van de belangrijkste concepten voor een goed liefdesleven: het Overvloed-concept. Wil je vlot vrouwen versieren, leef in overvloed! Als je nog onbekend bent met het […]
 • Schaarste versus overvloed (29)
  Sommige vrouwen klagen dat mannen tegenwoordig geen ruggengraat meer hebben. Ze zijn van mening dat mannen te volgzaam zijn en iedere vraag beantwoorden met ja. Uiteraard zijn deze mannen saai, voorspelbaar; alles behalve […]
 • Condooms – Gevaarlijke accessoire voor condooms (4)
  Vandaag een belangrijk onderwerp: condooms... Meestal neem ik de oppervlakkige nieuwsberichten over seks niet serieus. Geregeld haal ik mijn schouders op wanneer het zoveelste slappe seks-feitje in de publiciteit komt. Voor […]
 • Conversatiefout om nooit meer te maken (82)
  Veel mannen weten niet dat ze deze conversatiefout maken tijdens hun conversaties met vrouwen. Maak jij deze vergissing ook? Pas op, de vergissing, deze blunder... komt je duur te staan in je liefdesleven! De […]
Player-gedrag het best om vrouwen te versieren?
Trefwoorden:         

42 reacties op “Player-gedrag het best om vrouwen te versieren?

 • @ Victor

  Weer een leuke blog en er is nog wel een leuke gebeurtenis bij ontstaan in het verleden. Zo sta je niet altijd stil bij wat het effect is van het overvloedsconcept.

  Zo reed ik pas geleden in m’n auto en zat de politie op een motor achter me die eiste dat ik aan de kant ging. Ik was flink aan het balen natuurlijk waarom ik aan de kant moest. Achteruit kijkend in m’n binnenspiegel stapte de politie van de motor, tot m’n verbazing zag ik onder de helm een ongelofelijke schoonheid. Ze klopte op m’n raampje en ze vroeg waarom ik niet m’n gordel droeg. M’n verbaasde reactie was dat ik zei: dit zou ik expres hebben gedaan, als ik wist dat er zulke leuke vrouwen bij de politie zit!! Ze gaf me een super verlegen lach (iets wat je niet verwacht bij iemand met een machtspositie) en zei: als je er onderuit probeert te komen met dat geslijm, dan heb je pech.
  Waarop ik reageerde: sorry dat ik m’n gordel niet droeg, het is nu al gebeurt dus ja. Ik gaf m’n rijbewijs en ze controleerde m’n kenteken. Ik werd niet zenuwachtig of boos, maar juist nieuwsgierig. En vroeg hoe het haar beviel bij de politie. Ze zei dat ze hierover niet met me kon praten omdat dit beroepsgeheim is… Op een gegeven moment zat ze echt te flirten met me wat ik met m’n ooghoeken zag! Ik kreeg wel een prent van 80 euro, maar heb hem nooit ontvangen thuis…

  Is wel grappig want het is nu 5 maanden geleden, dus ze zette me aan het denken dat je dus er wel onderuit kan komen als je je niet druk maakt over de prent die je ontvangt maar in overvloed reageert en iedereen behandeld als een mens.

 • @ Mick,

  Je anekdote heb ik met een grote glimlach gelezen, prachtig!

  Ik ben tot nu toe alleen maar door heren aangehouden. Hoewel, een paar maanden geleden ben ik twee keer op hetzelfde stuk geflitst voor 3 km (!) te hard rijden’; het werk van twee vrouwelijke politieagenten.

  Trouwens, een ex-vriendin heeft wonder boven wonder een zware botsing zonder botbreuken of kneuzingen overleefd, ondanks dat ze haar gordel niet om had. Maar sindsdien deed ze wel altijd haar gordel om.

  Hoe dan ook, het Overvloed-concept pakt op meerdere manieren goed uit in het leven. Ik ben benieuwd naar de reacties van anderen…

 • @Victor

  Dat is eindelijk een blog waar een deel van mijn antwoorden instaan.
  Toon nog meer voorbeelden van die schaarste concept want ik bevind me eenmaal daarin, ik dacht dat ik in overvloed leefde maar toch weer in de schaarste beland. Het is echt zo hatelijk om met zo een gedachten rond te lopen.

  Na een bijna 1 jaar van e-book aanschaf, kan ik nog steeds niet een vrouw of meisje aanspreken omdat dit ook behoort tot schaarste concept. Het succes van anderen doet me zelfs pijn, hoe heeft hij dat voor elkaar gekregen waar ik zo altijd in faal? Het is een machteloze strijd aan het worden. Mijn zelfbeeld staat er wel maar wankelt af en toe zwaar. En ik heb geen zin meer om voor de zoveelste keer afgewezen te worden, ook al weet ik dat ze situaties afwijst. Innerlijke blokkade voor alles zeg maar. Terwijl ik zelf nog wat meer kennis over lichaamstaal aan het op doen ben, maar het is niet zo wat het lijkt !

  Het is nu eenmaal schaarste versus overvloed concept. Ook probeer ik mijn eigen overeind te houden en dat werkt wel omdat ik over een enorme energie beschik.

 • @ Andy

  Andy om meer zelfvertrouwen te krijgen moet je echt bij jezelf wezen. Zoals Victor al eerder heeft gezegd. Hertrouwen in jezelf….

  Als je er moeite mee hebt bedenk dan dat je toch ook goede eigenschappen hebt waar anderen je om waarderen en je een toffe peer vinden. Je hebt tenslotte vrienden, die zullen je toch wel een toffe peer vinden anders waren het je vrienden niet toch?

  Bedenk eens wat je dan voor eigenschappen hebt waar je vrienden je om waarderen.
  Ikzelf bijvoorbeeld, ik ben altijd erg rustig en relaxed… daar waarderen mijn vrienden mij om en omdat ik een soort droge humor heb… Anderen lachen zich soms slap terwijl ik het helemaal niet grappig bedoelt heb.

  Ga gewoon voor jezelf eens na voor mijn part naar je kleutertijd wat je allemaal wel gelukt is. Zwemdiploma (ik zwom onderwater bijna net zo ver als de leraar) dit geeft je al een beter gevoel. Toch. Als klein mannetje bijna heel het bad onderwater zwemmen. Wees er 20 jaar later nog trots op!!!

  En probeer je gewoon meer van dit soort dingen te herinneren. Het meisje dat je je eerste natte zoen gaf toen je 5 was. Enz enz.

  Als je je een ding herinnert worden het er steeds meer tot je jezelf gaat zien zoals je bent. Een geweldige gozer. Je hebt toch een heel leven tot nu toe aan leuke herinneringen. Oftewel je hebt toch een geweldig leven tot nu toe!!!! Boeken over lichaamstaal allemaal leuk en aardig, aan theorie heb je niks. Praktijk daar gaat het om!!!!

  Dat boek dat je nu hebt gelezen “wat mannen en vrouwen met hun lichaam vertellen wat ze eigenlijk niet willen zeggen”, als je eerlijk bent dan wist je bijna alles al. Ik heb het boek ook gelezen en het helpt je wel met sommige dingen maar eigenlijk weet je dit soort dingen al.

  Nu weer even ongeveer topic.

  Het overvloed-concept werkt overal in je leven door. Gek voorbeeld maar ik game vaak online. Beetje schieten. Toen ik net gebroken had met de foute vrouw en ik zat te gamen en het ging niet dan kon ik me helemaal opvreten totdat ik m’n controller tegen de muur aan gort gooide. Ik heb er wat versleten in die tijd maar tegenwoordig maakt het me geen reet meer uit of ik maar 1 kill maak of 30. Als ik maar lol heb gehad en ik merk dat het sindsdien veel beter gaat. Eerst maakte ik gemiddeld 15 kills in een potje. Nu gemiddeld 25 kills. Alleen maar omdat heel m’n levensinstelling is veranderd en het me niet uitmaakt of ik 1 of 25 kills haal. Stom he.

  Ps. Deze controller heb ik al 4 maanden en er zit geen krasje op 😉

 • @ Andy,

  Ik vind het erg vervelend dat je nog niet echt de vruchten proeft van het overvloedsconcept. Maar dat zal voor mijn gevoel nog wel komen… 😉

  Andy, Hoe goed ken je je zelf? Ben je je bewust van hoe je jezelf laat voelen? En weet je meestal hoe dat komt? Kun je jou gedachtenstem vertalen naar woorden?

  Je herkent jezelf in de schaatsteconcept-voorbeelden, dus JA je bent waarschijnlijk goed op de hoogte van hoe je tegen jezelf praat.

  Zelfvertrouwen, Zelfverzekerd en een positief zelfbeeld zijn vrijwel allemaal hetzelfde.
  Jezelf bekritiseren (ik ben geen goede veroveraar) haalt ons zelfvertrouwen naar beneden. We zeggen daarmee tegen onszelf dat we het niet moet doen omdat we het niet kunnen. Daarom doen we het niet, toch?

  Ik weet niet met welke oefeningen je nu precies bezig bent, maar heb geen haast in je ontwikkeling. Stapje voor stapje. Erg belangrijk!

  Ik maakte voor een deel kennis met het overvloedsconcept mede dankzij de zelfvertrouwen-oefening die ik elke dag deed. Ik schreef per dag 7 positieve punten op van die dag. ongeveer 3 weken lang. Als ik bijvoorbeeld een dag 3 vrouwen heb aangesproken. Dan schrijf ik op hoe ze over mij aan het fantaseren zijn. Ze willen mij uit mij kleren trekken en meesleuren naar hun bed. Ik huilen

  Na enkele weken werd mijn uitstraling super. Vrouwen zien dat gelijk en flirten extra veel met me. Maar ik was er nog niet. Ik durfde nog niet aan te spreken.

  Ik bleef lang treuzelen met aanspreken. Ik durfde het gewoon op een of andere manier niet. Ik had wel aan mijn vertrouwen gewerkt, maar het was niet genoeg. Ik moest nog aanspreken zodat ik eindelijk nu eens kan oefenen met wat ik heb geleerd. Toen ik vol angst toch een vrouw aansprak begon mijn succes! Ik begon stap voor stap echt kennis te maken met het overvloedsconcept. Natuurlijk was haar reactie niet leuk, maar het werd na enkele weken steeds wat beter.

  En trouwens Andy. Ik weet dat je ver van het hart van Nederland woont. Maar hoe zou jij het vinden om eens een keer af te spreken met het groepje om wat te drinken met z’n alle. Ik zou het zelf erg leuk vinden 😉

 • Hallo Andy,

  Ik ben het met Barry eens, dat het goed is om je te focussen op de goede dingen die je in je leven meemaakt en hebt meegemaakt.

  Ik ben het ook met Milan eens, dat je wat met je gedachtenstem moet doen, en dat je je in je oefeningen niet moet overhaasten.

  “…Toon nog meer voorbeelden van die schaarste concept want ik bevind me eenmaal daarin, ik dacht dat ik in overvloed leefde maar toch weer in de schaarste beland…”

  Blijkbaar ondervindt je moeite aan je eigen overtuiging dat je in overvloed leeft. Naar mijn mening is het geen zwart-wit. Het is niet zo dat je OF het OC helemaal onder de knie hebt, OF in schaarste leeft. Er zijn namelijk ook nog verschillende tinten grijs. Wie zegt dat jij (volledig) in schaarste leeft? En waarom lukt het jou niet om jezelf te overtuigen dat je volledig in overvloed leeft?

  “… Mijn zelfbeeld staat er wel maar wankelt af en toe zwaar…”

  Blijkbaar ben je wel op de hoogte van je goede eigenschappen, maar pas je ze niet toe in je zelfbeeld. Barry en Milan hebben je reacties gelezen, blijkbaar vinden zij (net als ikzelf trouwens) je een aardige kerel. Maar goed, er kunnen nog wel 10 andere cursisten zeggen dat je een aardige kerel met goede eigenschappen bent, maar het moet van jou uit komen. Je bent zelf verantwoordelijk.

  “… Het is een machteloze strijd aan het worden…”

  Zoals ik al zei, je bent zelf verantwoordelijk. Wie zegt dat het een machteloze strijd aan het worden is als je niet meteen resultaat boekt? Bovendien, als je dat van die machteloze strijdt zegt, geeft dat eigenlijk aan dat je zelfbeeld toch niet zo goed is als je beweert.

  In de tijd dat ik Aantrekkingskracht.com bezoek, is me opgevallen dat je het al langer moeilijk hebt. Ik weet dat het radicaal klinkt, maar ik raad je niet aan om alleen naar je zelfbeeld in je omgang met vrouwen te kijken, maar om naar je gehele zelfbeeld. Het beeld dat je hebt van je persoon en van je hele leven.

  Verder raad ik je aan om opnieuw te beginnen. Helemaal bij het begin, van voor af aan. Meld je desnoods opnieuw aan voor de E-cursus. Begin ook van voor af aan met de oefeningen van Victors ‘Breek-het-IJs’ boek. Ten slotte raad ik jou aan om vooral niets te overhaasten en nodig ik Milan uit om dieper in te gaan op ‘Stapje voor stapje’.

  Heel veel succes Andy!

  Rik

 • @ Andy

  Kom op gozer je kan het zeker. Kijk naar mij het jongetje wat niemand durfden aan te spreken doet nu alles wat hij wil.
  Je moet schijt hebben aan alles jij spreek haar aan en bevalt ze jou niet dan wijs JIJ haar af. Je moet het echt helemaal omdraaien. Doet ze “rot” tegen je of ze heeft geen zin om te praten dan wijs je voor jezelf haar weer gewoon af. Immers zij laat een fantastische gozer zomaar lopen.

  Lees is wat verder op de site we willen is met een groepje bij elkaar komen misschien iets voor jou? Je kan er denk ik een hoop ervaring in opdoen.

  Groetjes
  Roy

 • @ Andy

  Luister in gedachten naar wat je nu typt!! Hierbij laat je alle schaarste zien aan ons. Met zinnen als: “het is echt hatelijk om met zulke gedachten rond te lopen en de zin het succes van anderen doet me zelfs pijn, wat heeft hij voor elkaar gekregen waar ik zelf in faal…

  Dit is geen goede denkwijze eerlijk gezegd. Waar je denk ik meer op moet oefenen is je gedachtenpatronen leren sturen. Stel, je kunt opstaan in de ochtend en balen dat je moet werken, maar je kan ook denken dat je net als alle anderen geld moet verdienen. Of balen dat een vrouw je afwijst, maar kan ook denken als ze mij afwijst zal ze wel niet bij me passen en zal ze zeker helemaal niet interessant genoeg zijn. (Wie wil nu een vrouw die niet voor een oprechte man als jou kiest?) Zoals ook in het E-book staat van Victor, heb je een kolom met vakken en in ieder vak staat een deel van jouw leven. Zoals je hobby’s, vrienden, je carrière en daaruit is een vakje niet ingevuld en dat is liefde. Hieruit kun je halen dat liefde enkel een aanvulling is op jouw leven. Je hebt nog zoveel andere dingen. Jouw probleem is dat jij je te erg focust op liefde. Dit moet je niet doen, dat is nergens voor nodig… Ik zie veel bij vrienden van mij dat als ze gaan samenwonen ze toch ieder hun eigen ding gaan doen op later termijn. Als je een relatie met een vrouw begint is alles spannend en leuk en wil je elke dag wel bij elkaar zijn. Maar dit veranderd ook op later stadium. Het wordt houden van en er zijn dagen dat je elkaar niet kan luchten of zien. Dan val je toch weer op hetzelfde patroon als nu. Maar dan met aanvulling van een geliefde… Dus wat is er nu veranderd?? Niks toch, je hebt enkel iemand waar je alleen veel tijd en energie in moet steken, een aanvulling dus.

  Succes
  Ps: lees nog eens wat over het overvloedsconcept in Victors E-boek. Of je kunt eventueel een boek aanschaffen over nlp (zoek maar eens op op internet).

 • beste Victor

  Bedankt voor dit prachtige stuk, het is misschien beter om hier een keertje verder op in te gaan. Ik heb dit stuk nu 3 keer door gelezen en op straat om me heen gekeken en merkte op dat er meer vrouwen openstaan voor een flirt dan dat ik ooit van te voren dacht. Bijvoorbeeld heb ik gister op de fitness ongeveer 5 meisjes opgemerkt die naar mij keken, als ik dan naar hun terug keek draaide ze hun hoofd snel weg. Een fantastisch gevoel echt waar. Nogmaals bedankt voor dit artikel.

  gr. Richard

 • Hey,

  Ik verwacht dat de meningen erover verdeeld zullen zijn, of m’n vraag verband heeft met het onderwerp van deze blog, maar ik zat laatst te denken over One Night Stands. Ben je een player als je veel One Night Stands hebt? Als je een vrouw Verovert met de bedoeling een relatie (op de lange termijn) is dat een andere Verovering dan wanneer je een vrouw Verovert met de intentie een One Night Stand te hebben. Wat zijn de verschillen?

  Zelf ben ik er wel in geinteresseerd om op sexueel gebied (One Night Stands) wat meer te experimenteren, hoe en waar ontmoet ik vrouwen die daar geinteresseerd in zijn en hoe zou ik het dan aan moeten pakken?

  Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

  Rik

 • @ Rik,

  Prachtige feedback geef je op Gert en Richard. Klasse!

  Ik wil je eerst vragen. Wat versta je precies onder een player?

  In mijn ogen ben je geen player als je van one night stands houdt. Zolang je haar maar niet bedriegd slecht behandeld. Het is vooral de bedoeling haar avontuurlijke deel te stimuleren. Precies zoals in de E-book. Speel met haar verwachting. Kijk haar sexy aan en wees een uitdagende leuke flirter.
  Vrouwen houden net zoveel van scharrelen als wij.

  Oefen stap voor stap en doe vooral niet te hard je best, dan doe je het prima.

 • Hallo Milan,

  Dankjewel dat je m’n reacties kon waarderen. Het liefst blijf ik er bescheiden over, we doen ten slotte allemaal ons best. Ik wil je ook bedanken voor jouw reactie en mening.

  Het klinkt alsof het uit de Van Dale komt, maar ik heb het zelf bedacht. Een player is iemand die speelt met de romantische gevoelens van vrouwen, om daarvoor lichamelijke ‘tegemoetkomingen’ te krijgen. Vervolgens laat hij blijken dat hij helemaal geen gevoelens koestert voor de vrouw in kwestie.

  Maar in die context is de grens tussen een player zijn en van One Night Stands houden erg vaag. Ik wil je 2 vragen terug stellen:

  1) Wat versta jij precies onder een player?

  2) Waar ligt, volgens jou, de grens tussen een player zijn en van One Night Stands houden?

  Rik

 • @Rik

  1. jouw uitleg is in mijn mening ook een player

  2. de grens tussen een player en one night stands lijkt mij als je one-night stands blijft doen terwijl de vrouw gevoelens voor je krijg en jij er gebruik van maakt om toch sex te hebben. Blijft het bij verschillende vrouwen tjaaa dat maakt je geen player omdat je die vrouwen niet bespeeld maar elkaars behoeften aanvult. Tenzij ze ervoor toch gevoelens uit dat ze meer voor je voelt.

  Beetje vreemd maar …. 😛

 • Haha leuke definitie. Ik controleer toch even de Van Dale… :-p

  Ik kan niet exact zeggen wat ik versta onder een player, maar ik vergelijk het met de foute vrouw. In mijn ogen, een player is niet oprecht.

  De grote grens is dus toch oprechtheid. De veroveraar gedraagt zich eerlijke en mysterieus terwijl de player liever opschept of leugens verkondigd.

  Bij een one night stand laat een veroveraar laat haar indirect weten dat hij haar aantrekkelijk vindt en dat hij zich sexueel voelt aangetrokken. Eerder een compliment dan het idee gebruikt te zijn door een player.

  Een player heeft de intentie bepaalde oneerlijke trucs uit te halen zodat hij zijn voordeel uit haar kan halen. Houdt weinig tot geen rekening met haar.

  @ Rik,

  Ook een prima reactie.

  Vrouwen kunnen inderdaad sterke gevoelens voor je krijgen zelfs al is dat niet echt jou bedoeling. Het is wel fijn om haar indirect aan te geven dat je geen behoefte hebt aan een vaste relatie. Dit kun je laten merken door met meerder vrouwen te flirten. Dit maakt je voor een one night stand nog aantrekkelijker.
  Ze moet beter haar best doen dan de buurvrouw…

  Fijn weekend!

 • Guys,
  schaarste principe werkt langs beide kanten, zowel man als vrouw: wanneer je je ‘needy’ begint te gedragen, stoot je eigenlijk de andere af. Toon waarde, pomp je eigen prijs omhoog door jezelf op te waarderen en je gaat een geweldige tijd tegemoet.

 • ik was gisteren even wezen stappen en nog wat leuke meiden ontmoet. stond met een vriend met 2 meiden te praten en 1 ervan zei “je bent echt een player”
  ik zo van heh? vertel is… ze zei dat ik er zo uit zag (had een witte longsleef aan) en dat ik me zo gedraagde….
  ik vroeg van wees is wat duidelijker. enige reactie hierop was gedraagd je als een player.

  Nou heb ik echt geen idee waarom dit over zou komen. Ik ben er verder niet meer op ingegaan omdat ik niet op deze manier aangesproken wil worden. dus heb het afgekapt en me weg weer vervolgd.

  Hebben jullie een idee misschien waar ze dit vandaan haalt? ligt het aan me lichaamstaal of uitstraling?

 • @ Roy

  Ja dat is een goede vraag. Persoonlijk weet ik niet of ze het echt meent of dat het een test is… Dat kun je halen uit haar lichaamstaal. Of heeft ze een bepaald idee in haar hoofd hoe een player er uit moet zien in haar ogen? Ik zou dat gewoon op een speelse manier gevraagd hebben.

  Mazzel

 • Player, casanova, pimp, allemaal synoniemen van iemand die op een bepaalde manier met vrouwen omgaan. Ik heb zo’n hekel aan deze woorden, omdat ik ze nogal beledigend vind. Zie een player dan ook echt als een man die een vrouw bespeeld en geen of enkele rekening met haar gevoelens te hebben. Om als doel enkel sex met haar haar te hebben en haar uiteindelijk erg veel verdriet te doen.

  @ Rik

  One night stands niks mis mee natuurlijk, het hoeft helemaal geen probleem te zijn voor een vrouw om enkel sex te hebben zonder verplichtingen. Stem wel samen in om enkel voor een nachtje plezier te maken. Hou rekening met haar verlangen, en dring je niet op aan haar. Anders kun je nog wel eens op het politiebureau eindigen 😉

 • Hallo Roy,

  Zij zei dat ze vond dat je je als een player gedroeg en jij ging er serieus op in en vroeg waarom ze dat vond.

  Doordat je er serieus op in ging, liet je de toon van het gesprek door haar bepalen. Door te vragen waarom ze dat vond, liet je aan haar merken dat je niet zeker was over je uitstraling.

  Het heeft ook niet zo veel zin om proberen te achterhalen waarom ze dat vindt. Omdat vrouwen doorgaans conflictvermijdend zijn, zal ze het zelden eerlijk vertellen. En er zijn te veel dingen onzeker om het zelf uit te zoeken.

  Het was beter geweest als je anders gereageerd had. Iets in de trand van: “Sssst, ik probeer het al heel lang geheim te houden”. Of sterker nog (al is deze iets provocerender): “Sterker nog, ik ben een echte Pimp! Zouden jullie/Zou jij m’n bitch(es) willen zijn?” Deze gaat wat ver, maar ik zou in ieder geval met meer humor gereageerd hebben.

  Ik loop zelf tegen het probleem aan dat ik niet vaak leuke vrouwen tegenkom. En als ik ze tegen kom, dan zijn er andere jongens bij, of dan zijn ze in een groep. Nu is mijn vraag aan jullie, hoe komen jullie in contact met leuke vrouwen?

  Rik

 • @ Rik

  Ik was totaal niet onzeker, daar niet van, ik vond het juist grappig om te horen. Ergens voelde het als een compliment, nu ik er over na heb gedacht zou het ook kunnen zijn dat juist zij onzeker was omdat ik die avond zo spontaan was als bier dat uit een tap komt.

  Op jouw vraag “Nu is mijn vraag aan jullie, hoe komen jullie in contact met leuke vrouwen?”

  Ik doe dit soms op verschillende manieren. Bijvoorbeeld: ik zoek eerst oogcontact met de vrouw die mij interesseert, en dan er gewoon met schijt op af stappen. Je praat met de vrouw die jij op het oog had en stel je daarna gewoon voor aan de andere, hiermee maak je ook nog is nieuwe contacten.

  Als er andere mannen bijstaan en ze is er niet mee in gesprek, heb ik zoiets dan zal ik dat is even doen.

 • Ik zal me werkelijk helemaal moeten herpakken. Jullie adviezen zijn echt een goede ruggensteun. Ik leef nog in schaarste maar zal opnieuw beginnen. Ik lees veel te veel theorie, moet dringend meer doen in praktijk.

  Een paar dagen geleden trok ik me niets meer aan mijn zelfbeeld, het kon me gestolen worden. Maar op die dag begroette ik ongeveer 20 meisjes en 2 ervan keken fel terug en ik dacht wauw, dat had ik niet verwacht. Tijd om actie onder te nemen 😀

  Bedankt mannen!

 • Beste Victor,

  Ik zag in de fitness een leuke Duitse dame, waar ik (en trouwens de rest van de jongens) hun ogen niet van af konden houden. Ik had de keer ervoor kennis gemaakt met haar vriendin, ook in de fitness, en nu gebruikte ik deze vriendin om bij mijn werkelijke doel te komen. Ik liep naar haar toe zodat zij mij voor kon stellen aan haar mooie vriendin en na een kort gesprekje liep ik weer ff weg. Af en toe zei ik wel eens wat tegen haar, als ik langsliep.. beetje lachend en plagend.

  Op gegeven moment was zij op de fietsapparaat en ik kwam bij haar staan.. en we hebben iets van 15 min gepraat over van alles eigenlijk, meer over actuele zaken enzo. Ik probeerde wel een onderwerp aan te snijden waarmee ik haar fantasieën kan stimuleren.. maar het lukte gewoon niet. Volgend keer beter! Toch gaf ik haar net voor ik weg liep een zacht tikje op de haar.. beetje plagend/speels en zij speelde terug door net te doen alsof ze van de fiets valt. (Denk ik, want het was een zacht tikje en ze lachte ook..) En Ik riep nog lachend na: niet vallen he!

  Ze was heel open en zo en toonde ook interesse.. alleen wat is de volgende stap?

  Hoe pak ik het nu verder aan?

  Dank alvast, alle tips zijn welkom!

  Gr.
  Adrian

 • @ Adrian

  whoohoo deze vrouw heeft wel intresse in jou.. de volgende keer gewoon vragen om is wat te drinken na het fitness. mocht ze niet kunnen prik een datum of scoor haar telefoonnummer.. er zijn zat mogelijkheden.

  Zoals ik het nu lees ga je de goede kant op

 • @ Arian,

  Knap gedaan. 😉

  Maar wat kon beter…
  Het kan geen kwaad om direct op je doel af te stappen.
  Je gebruikte de vriendin als een hulpmiddel zodat je haar mag aanspreken. Dit is slap en je maakt de kans dat de vrouw dit door heeft.

  Je hebt je best gedaan om leuke gesprekken aan te snijden. Noteer voor je zelf wat voor leuke gesprekken je kon hebben. Bijvoorbeeld eten na het sporten en welke appartaat vindt je het leukst om te gebruiken en waarom?

  Dat ze meespeelde na je tikje is een mooi teken. Ze voel zich goed bij je en ze houd van plezier maken. Naar mijn idee, een leuke vrouw om te veroveren.

  De volgende stap is simpel. De volgende keer dat je haar ziet praat je wat en ga je wat drinken of eten na het sporten. Als dat niet uitkomt noteer je haar nummer.

  Adrian, Wat vindt je belangrijk is deze vrouw? En wat zou jou doen afknappen?

 • @ Andy

  He Andy, het doet me goed dat je wat meer aan praktijk ervaring gaat werken. Je zal zien dat het veel sneller gaat dan alleen maar theorie lezen.

  Je bent al goed begonnen door gewoon vrouwen gedag te zeggen. Doe het gewoon rustig aan en begin eens een praatje met de kantinejuffrouw of een medewerkster in de supermarkt. Bijvoorbeeld, dat haar haar zo leuk zit. Gewoon een kort gesprekje van een minuutje ofzo. Je kan haar ook een paar vragen stellen. Zo wen je er steeds meer aan om gewoon een gesprek te beginnen zonder dat je iemand van te voren kent.

  Een vrouwelijke collega van mij vroeg me pas geleden nog hoe het komt dat ik de laatste tijd zoveel leuke meisjes ken. Gewoon praten zeg ik. Wat zeg je dan als je ze aanspreekt? “He, hoe is het?” Wel vrolijk zeggen natuurlijk, net of je haar al eeuwen kent en haar al een tijdje niet gezien hebt en blij bent haar weer een keer te zien. Haha zegt m’n collega, net als Joey in Friends, dat geloof ik niet. Wat ze alleen vergeet is dat ik haar zo ook ken. Haha vrouwen

  Het gesprek kan daarna over van alles gaan hangt een beetje af hoe de vrouw reageert.

  Je zal zien Andy. Als het een keer goed gaat springt je zelfvertrouwen een stuk omhoog en dan gewoon doorgaan. Nog een kort gesprekje met een andere vrouw. Al gaat het over het zonnetje dat weer is gaan schijnen. Nog meer zelfvertrouwen enz enz, zo bouw je je overvloed concept steeds meer op totdat het je echt niks meer uitmaakt of een vrouw leuk reageert als je een gesprekje begint. Dan niet toch, denk ik dan. Je weet niet wat je mist: mij. Als je dit denkt straal je dat ook uit en dat trekt dan weer andere vrouwen aan.

  Ik weet zeker dat als het mij is gelukt Andy, dat het jouw ook lukt!!!

 • wauw echt fantastische adviezen staan er in deze discussies.
  @ Barry, dat van joey in friends is wel een perfect voorbeeld hoe je een vrouw aan kan spreken.
  Hij is altijd vrolijk en grappig en spreek altijd met een glimlach en lachende ogen iemand aan.

  Maar dit wat hier staat is allemaal theorie, het punt waar het bij vrouwen veroveren om gaat is actie!! actie!! actie!!.
  Niet bij alleen vrouwen veroveren trouwens maar ook met school of zaken.
  Ga iets doen!! doe je het fout dan leer je ervan en probeer je het nog een keer.
  Dus zie je een leuke meid en denk je wauww, stap er dan op af en spreek haar aan.
  Gaat dit fout dan probeer je het later op een andere mannier opnieuw bij een andere vrouw.

  Ik hoop dat ik nu ook een beetje goede tips heb bijgedragen aan dit artikel.

  Gr. Richard

 • @Roy en Milan,

  Bedankt voor de reactie en de tips!

  Zij is niet bepaald zo’n sletterig type.. ze kijkt nauwelijks naar andere jongens. Dus ik heb zoiets van: stel je voor ze wil haar nr niet geven ofzo.. dan wordt alle contact meteen afgebroken en kom ik haar nog steeds elke dag tegen in de fitness.. dat wil ik vermijden 🙂

  Wat ik belangrijk in deze vrouw? Dat ze niet sletterig is, dat ze Duits is (we zijn verwant met Duitsers), en dat ze ongelofelijk knap en mooi gevormd is. Geloof me, zoiets zou verboden moeten worden, zeker in de fitness! :p

  Ik denk persoonlijk dat ze geen eigenschappen of kwaliteiten heeft die mij doet afknappen… kortom: zij is gekeurd! :p

  Take care,

  Adrian

 • @ Adrían

  Je zegt dit “stel je voor, ze wil haar nummer niet geven ofzo, dan wordt alle contact meteen afgebroken en kom ik haar nog steeds elke dag tegen in de fitness, dat wil ik vermijden”

  Hoe kom je daarbij? Je bent onverstoorbaar dus je doet gewoon alsof er helemaal niks aan de hand is. Dat ze haar nummer niet wil geven betekent niet dat al het contact wordt afgebroken… Wellicht kan dit een test voor je zijn om te kijken of je onverstoorbaar ben 😉

 • Oeee, I like your way of thinking haha. Altijd van de positieve kant bekijken… zo ben je inderdaad onverstoorbaar! Maar ja, ik vraag me af of in dat geval de motivatie er nog is om nog met haar te gaan praten.. immers over wat? Doodgewoon net als eerst en dan na een aantal gesprekken opnieuw proberen? Op een of ander manier is het niet hetzelfde..

  Ik blijf het lastig vinden.. ondanks de nuttige tips.

 • @ Adrian

  Praat gewoon over hoe haar dag was, maar hou het positief. Het weekend komt eraan, heeft ze nog leuke plannen? Daar kan je dan weer op door borduren. Gaat ze uit? Waarheen? Met wie? Wat maakt die plek zo leuk?
  Wat drinkt ze zoal? Wat voor muziek vind ze leuk. Wat doet ze dan aan? Er zijn honderden mogelijkheden.

  Stel open vragen en gesloten vragen door elkaar, maar meer open dan gesloten, dat houdt de spanning erin. Vraag ook eens advies. Begin over: ik heb een wit overhemd maar moet nog nieuwe schoenen hebben. Heb jij een idee?

  Of een vriend is jarig maar je weet niet wat je moet halen voor hem. Vraag advies. Schrijf anders eens wat dingen op bedenk, wat leuke vragen en post ze hier eens.

  Succes nog!

 • Jye meneer /mevrouw, mijn vriend is een player. Hij zegt dat hij van me houdt maar ik kan hem niet meer vertrouwen. Mijn goeie vriend zegt dat zijn broer hem gezien heeft met een ander meisje, wat moet ik doen!!?

 • @ imaani

  hem zolang in vertrouwen nemen tot je het tegendeel hebt bewezen…zoek in z,n nachtkastje, gsm of portomonee naar eventuele adressen of nummers en confronteer niet hem maar haar met het feit dat je vriend in een relatie is volgens mij weet ze dit amper. als ze respect heeft voor een relatie. laat ze hem wel vallen. uiteindelijk zal hij toch de confrontatie aangaan met je als hij weet dat jij het ook weet? doet hij deze moeite weet je dat de fundering van je relatie goed zit.(tenminste als je verder wilt)
  ga niet hysterisch door het huis lopen en staan janken. echt je zet hem erg voor het blok. praat met hem en confronteer hem op z,n fouten. vraag waarom hij vreemd gaat en wat er veranderd is in je relatie? dit werkt het beste…geloof me maar

  succes

 • Hallo iedereen,

  Ik weet niet zo goed hoe ik moet beginnen.. Allereerst wil ik zeggen dat ik niet echt met een echt “vrouwen probleem” zit, er is wel iets wat ik me afvraag. De meeste vrouwen die ik verover zijn vrienden van vrienden, dus niet echt willekeurige vreemden.. Ik ben namelijk niet zo goed in de kroeg als hunting ground. Mocht ik dan toch aan de praat raken met een meid die totaal onbekend voor mij is, krijg ik vaak te horen dat ik eruit zie als een player.
  Ik moet eerlijk zijn, er is een periode geweest dat ik inderdaad vrouwen aansprak met de achterliggende gedachte van sex. Maar nu is het meer om een leuke meid toe te voegen aan mn leven. Zelf vind ik dat ik best goed met vrouwen kan omgaan, ik ben barman, muzikant en ga wel eens werken in populaire vakantiebestemmingen waar ik ook geen aandacht tekort kom. Maar toch.. als ik dan bij mij in de stad in de kroeg sta dan lijkt het of vrouwen zich niet gaan wagen aan mij, omdat ik de uitstraling van player heb.
  Ik heb een vlotte babbel en heb altijd mijn woordje klaar, niet bijdehand ofzo, meer bij de pinken.

  Waar komt dit oordeel vandaan en hoe kan ik die additude van me afwerpen?

  Greets!

 • Sinds de mentaliteitsverandering en de zelfvertrouwenboost doe ik zaken waar enkel die players jaloers op zou zijn. De kracht van overvloed is geweldig. Dit eventjes terzijde.

  Sinds dat ik het nu wel stilletjes door heb en ook het feit dat ik me meer kan relaxed over kan komen, vinden mijn kamaraden dat ik een soort van player en playboy overkom. Ik vind het best wel grappig om dat te weten,
  want ik doe vrouwen lachen zonder dat ik het zelf wil, extra voordeel? je kan wel zeggen, ja ik moet een player zijn voor die ideale vrouw te veroveren, als deze overtuiging hebt dan sla je het zelf mis. Maar goed mij beschouwen ze me als “player”, wel ik laat het erbij, ik vind het niet erg om zo genoemt te worden, ik weet wel beter. Dit is slechts een teken dat ik eens aan mijn image moet gaan bekijken, om te kijken wat de andere mogelijkheden zijn.

  Zoals ik hier las van mijn vorige reacties, allemaal puur uit schaarste, nu heb ik dat ingezien. “Het succes van anderen doet me zelfs pijn, hoe heeft hij dat voor elkaar gekregen waar ik zo altijd in faal? ” Ok het is een pijnlijke ervaringen of zelfs inzichten, nu moet ik er best mee lachen omdat ik enkel op 1 ding uit was.

  Kheb nog een brandende vraag, ene die al een tijd op mijne lever ligt, victor.
  Ik weet dat player zijn en machogedrag nogal snel hand in hand lopen. Ik bekijk mijn eigen als een echte moderne man, ene die wel ongeveer mee is. Ik beschouw mijn eigen wel als macho( ik kleed me ook stoer zoals een machoman), kan dit uw image zwaar beschadigen en welk nadelig effect zou dit op me hebben als ik deze machoman uitstraling verder doe?

 • Dat populair zijn is voor mij niet echt weggelegd voorlopig, maar het klopt wel dat vrouwen dat leuk vinden, was ook de oorzaak van mijn recente relatiebreuk, ze heeft iemand leren kennen die overal gekend is, en hopla, daar stond ik ineens aan de deur… Ik heb er nog steeds alle moeite mee om vrouwen aan te spreken, dus ik maak me wel zorgen dat ik blijf vasthqngen in dat schaarste concept.

  Natuurlijk, ik denk dat het ook te maken heeft met mijn uiterlijk en stijl, ik zie er ongewoon uit volgens de meeste, piercings, tattoos, hou van 50’s muziek en rijd rond met een 50’s pick-up en motor, das mijn ding, en zo voel ik me goed en lekker in mijn vel, maar ik vraag me af, in hoeverre vrouwen daar “problemen” mee hebben, ik word ook nooit nagekeken door die leuke dame, maar ik wil ooo niet m’n hele levensstijl omgooien…

 • @ Andy,

  Het is maar de vraag of players jaloers zouden zijn op jouw zelfvertrouwen. Ze houden zich voornamelijk met zichzelf bezig…

  Ik denk dat je vooral meer positieve reacties krijgt op de toename van je zelfvertrouwen.

  Trek je ook niets aan van wat je kameraden en vrienden zeggen. Wanneer je handiger wordt met vrouwen, wil dat niet zeggen dat je een player/playboy bent. Daar zijn mijn programma’s en E-boeken ook niet voor bedoeld.

  Hoe dan ook, weer vooruitgang Andy! 🙂 Ga zo door. Blijf de relax-oefeningen doen van het Zelfvertrouwen-programma. Je kwaliteiten als man komen daarmee sterker naar voren en worden als het ware uitvergroot. Logisch dat vrouwen daarop reageren…

  Geen idee hoe je je kleed als ‘macho man’. Dat hangt af van de interpretatie van ‘macho’.

  Advies: experimenteer met kledingdracht. En leer je ook comfortabel te voelen met andere kledingstijlen, ook al hebben deze niet je voorkeur. Dit vergroot je uitstraling en innerlijke flexibiliteit.

 • @ Joris,

  Je hoeft niet populair te zijn. En je hoeft ook niet voortdurend nagekeken te worden door dames.

  Trouwens, ik vermoed dat je wel degelijk nagekeken wordt, maar dat je het simpelweg niet door hebt.

  Wat betreft vrouwen aanspreken, als het goed is heb je ook mijn E-boek Breek het IJs. Toch? Neem dit ook af en toe eens extra door, ga aan de slag. Neem kleine stapjes, experimenteer zonder ‘succes’ of ‘NU AANSPREKEN’ af te dwingen.

  Dit samen met het dagelijks boosten van je zelfvertrouwen, laat je dat gevoel van schaarste steeds meer achter je.

  Over je uiterlijk en kledingstijl. Stel jezelf de vraag wat voor vrouw je zou willen ontmoeten. Past je uiterlijk en kledingstijl enigszins bij dat ‘type vrouw’?

  En zo ja, waar kun je dat ‘soort vrouwen’ vinden?

  Jouw uiterlijk en stijl kan juist positief uitpakken. Genoeg vrouwen die van piercings en tattoos houden. Zeker als je je versieringen hebt geplaatst met een bewuste intentie.

  Kun je van elke tattoo vertellen waarom je deze hebt laten plaatsen? Denk er eens over na, dit kan in prachtig gespreksstof resulteren.

  En je rijdt motor!? Haah, vooral blijven doen. Ik ben geen vrouw tegengekomen die niet graag achterop de motor springt voor een ritje.

 • @Victor,

  Het type vrouw dat me vooral aanspreekt, zijn die met tattoos en liefst ook wat dezelfde levensstijl, maar verder niet echt specifiek, het moet vooral goed voelen, er moet een klik zijn, en vooral wederzijds respect, dat is hetgene wat ik tot nu toe het meeste gemist heb, en doordat ikzelf ook nooit stevig op mijn “poten” stond, heb ik ook teveel over mij laten lopen en dat begin ik nu in te zien dankzij het coach-systeem enzo.

  Dringend tijd voor drastische veranderig dus !! 🙂
  Ik neem regelmatig stukken van de cursus mee, als ik op hotel zit voor het werk, of gewoon vanaf ik even tijd heb, de laatste tijd heb ik wel zo een wrang gevoel, alsof ik stil sta in mijn leven of zelfs “achterbpijf op de rest” . Ik kom de laatste tijd regelmatig vrienden van vroeger tegen, de zelfde leeftijd, en die hebben allemaal een leuke vriendin, wonen samen en sommigen zelfs al een gezinnetje opgericht!

  Ik denk dat ik daar eerst werk moet van maken, enkele doelen en dromen waarmaken, vóór ik een nieuwe relatie aanga, want zolang ik mezelf niet verbeter in de punten waar ik moeite mee heb, zal ik ook nooit vordering maken… Denk ik…. Dus, werk aan de winkel!! En liever vandaag beginnen dan morgen 🙂

  De tattoos zijn stuk voor stuk zelf ontworpen, en goed over nagedacht, elk met een persoonlijk verhaal, of betrekking tot een gebeurtenis, er staat als het ware een half boek op mijn armen 🙂

 • Hoi Victor

  Ben nu een half jaar bezig met jou adviezen, tips en e_coaching in de praktijk te brengen.
  En idd.het werkt. De eerste vrouw heb ik een maand geleden versiert en heb het gevoel dat
  nu alles in een stroomversnelling gaat. Een” beloning” op zijn tijd doet wel wonderen trouwens.
  Volgens mij straal je dat dan ook uit!

  Gr.Ricardo

  1. Wat leuk dat je me dit laat weten Ricardo! 😀

   Trouwens, je hebt niet alleen een beloning gekregen. Je hebt haar ook beloond. Veroveren doe je immers met z’n twee.

   Geniet van het leven. En ik wens je een goede jaarwisseling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *