Seksuele aantrekkingskracht – Hoe Verberg je Seksuele Aantrekkingskracht? (deel 2)

Seksuele Aantrekkingskracht

Vandaag weer een artikel over seksuele aantrekkingskracht. De vorige keer heb ik twee redenen aangedragen waarom je niet moet proberen je seksuele aantrekkingskracht te verbergen:

1. Je kunt seksuele aantrekkingskracht moeilijk verbergen.
2. Je hoeft seksuele aantrekkingskracht niet te verbergen.

Vandaag ga ik verder met de derde reden…

#3. Seksuele aantrekkingskracht is een bron

Dat je je seksueel aangetrokken voelt tot vrouwen is geen zwakte, behalve als je gelooft dat het verlangen je zwak maakt (les 3 van dezelfde gratis Verovercursus: ‘eerst geloven, dan zien’). Je kunt je seksuele verlangens ervaren als een kracht, een bron van inspiratie en creativiteit.

Ik gebruik seksuele aantrekkingskracht om (meer…)

Seksuele aantrekkingskracht verbergen, hoe? (Deel 1)

Vandaag het onderwerp: seksuele aantrekkingskracht. Toch wil ik eerst bedanken voor de vele reacties en vragen die gesteld zijn bij de reeks artikelen over leiderschap. Bedankt!

De trouwe en gerespecteerde bloglezer Mick stelde een vraag over hoe je kunt voorkomen dat een vrouw ziet dat je haar seksueel aantrekkelijk vindt. In wezen wil hij zijn seksuele aantrekkingskracht verbergen…

@ Victor Verlon

Het grappige is dat als je lekker in je vel zit dat vrouwen dat [initiatief nemen] veel vaker doen dan verwacht. Ze weet gewoon dat je goed in het leven staat en je bent dan ook een leuke uitdaging. Vervelende is wel dat ik me dan ook echt machteloos voel als een vrouw mij versiert, hoe reageer je hier op. Nonchalant en redelijk geïnteresseerd? Of redelijk nonchalant en geïnteresseerd? Vaak komt het wel op een afspraakje, omdat ik gewoon me niet vastzet op een vrouw per avond en probeer dan ook m’n kansen te benutten zonder dat ik haar een kick geef dat ik wel sex met haar zou willen. Eigenlijk best wel lastig is dit omdat je nu eenmaal gehypnotiseerd wordt door haar mooie rondingen en haar mooie lach 😉 Vraag me af hoe jij dit aanpakt zonder dat ze het aan me kan aflezen?

Groetjes

Hoezo moet je verbergen dat je aantrekkingskracht voelt? Waarom mag ze dat niet van je aflezen? Hierover schrijf ik graag een blogartikel, want ik wil niet de indruk wekken dat je je seksueel terughoudend moet opstellen naar vrouwen.

Ik geef drie belangrijke redenen waarom je niet moet proberen je seksuele verlangens te verbergen:

#1. Je kunt seksuele aantrekkingskracht moeilijk verbergen

Door non-verbale communicatie is het allang duidelijk dat je je tot haar aangetrokken voelt. Je lichaam zend als het ware honderden signalen uit die allemaal hetzelfde duidelijk maken: “ik vind je heel lekker”.

Dat doe je onbewust waardoor je er geen vat op kunt krijgen. Daarom is het vrijwel onmogelijk om de uitwerking van seksuele aantrekkingskracht te verbergen. Behalve als je (meer…)

Seksrelatie Aangaan? De Stap voor stap-aanpak (deel 1)

Wil je een seksrelatie aangaan? Of twijfel je hoe je het moet aanpakken om een relatie aan te gaan die voornamelijk op seks is gebaseerd? Dit artikel heb ik voor jou geschreven.

Seksuele aantrekkingskracht, wie kent het niet. Op sommige momenten is het onduidelijk wat je er mee aan moet. Ga je je seksuele verlangens bevredigen of is het verstandiger om je juist niet te laten verleiden, jezelf in bedwang te houden?

Roy, een actieve bloglezer, heeft een vraag gesteld over het onderwerp seksrelaties (en eventuele gevoelens…) bij het artikel: ‘Succes met vrouwen zonder te liegen’.

Mijn antwoord komt wat laat, maar waarschijnlijk kan je dit blogartikel goed gebruiken voor toekomstige, soortgelijke situaties…

Ik heb wat advies nodig van de heren

Een jaar geleden toen ik nog vrijgezel was heb ik lichamelijk contact gehad met een vrouw. Was allemaal leuk en heerlijk maar voelde me alleen sexueel aangetrokken tot haar verder niet. Na een tijdje is het contact vervlogen. Laatst sprak ik haar op msn en dat was gezellig.

Ze vroeg mijn nummer en zag het kwaad er niet van in om dat te geven en we sms’te wat. Zij voelde toch meer voor mij en heb haar eerlijk en netjes verteld dat ik net uit een relatie ben en dat ik alleen sexueel aangetrokken ben tot haar verder niets. Ze sms’te later dat ze geen contact meer wilde en we hebben verder niet meer gesmst. Nu net krijg ik een smsje van haar dat ze mij niet uit haar kop krijgt.

Wat moet ik hiermee? Uiteraard wil ik haar gevoelens niet kwetsen en wil geen relatie met haar. Hebben jullie enig advies voor mij?

groetjes,

Roy

Het is goed dat je duidelijk bent geweest over het feit dat je je alléén seksueel tot haar aangetrokken voelt, en dus alleen openstaat voor een seksuele relatie. Je hebt daarmee misleiding voorkomen.

Sommige mannen veinzen romantische interesse terwijl ze geen serieuze relatie willen of kunnen aangaan. Ze denken dat bedrog en misleiding de enige manieren zijn om een one night stand te regelen en om een seksrelatie aan te gaan. De vrouw zoekt echter een serieuze, nieuwe relatie en komt uiteindelijk bedrogen uit. Dat mag niet de bedoeling zijn, toch?

De ‘veilige route’ is seksueel contact aan te gaan als je alleen tot een relatie bereid bent. Maar dan sluit je eventuele seksuele avontuurtjes helemaal uit als vrijgezel. Voor mannen die moeite hebben met zowel empathie als het doorgronden van vrouwen, is dat verstandig…

Wil je wel als vrijgezel genieten van losse seksuele contacten? (meer…)