Seksuele Aantrekkingskracht

Vandaag weer een artikel over seksuele aantrekkingskracht. De vorige keer heb ik twee redenen aangedragen waarom je niet moet proberen je seksuele aantrekkingskracht te verbergen:

1. Je kunt seksuele aantrekkingskracht moeilijk verbergen.
2. Je hoeft seksuele aantrekkingskracht niet te verbergen.

Vandaag ga ik verder met de derde reden…

#3. Seksuele aantrekkingskracht is een bron

Dat je je seksueel aangetrokken voelt tot vrouwen is geen zwakte, behalve als je gelooft dat het verlangen je zwak maakt (les 3 van dezelfde gratis Verovercursus: ‘eerst geloven, dan zien’). Je kunt je seksuele verlangens ervaren als een kracht, een bron van inspiratie en creativiteit.

Ik gebruik seksuele aantrekkingskracht om mijn doelen te bereiken. Ik kijk graag naar vrouwen, ik geniet van al dat moois. Want het vergroot mijn drive, doorzettingsvermogen en inzicht.

Zo heb ik bijvoorbeeld in een grote cafetaria m’n gids voor Valentijnsdag (toen nog versie 2008) in één keer geschreven, en wel dankzij de vele toevallig voorbijgaande vrouwen. Ik schrijf in een keer door en ben bijna niet meer te stoppen.

Mijn nieuwsbrieven, blogartikelen en producten vloeit uit mijn pen dankzij vrouwelijk schoon!

Geniet dus van je seksuele vrijheid

Ik vind alleen al daarom dat je je seksuele aantrekkingskracht niet mag verbergen. Je gooit iets weg wat je zo goed kunt gebruiken. Geniet van je seksuele vrijheid en laat het effect van ‘de spiegel’ voor je werken.

Het moet gezegd worden: ik geef je hierbij geen vrijbrief voor overdrijven. Word niet irritant handtastelijk en doe niet meteen een seksueel voorstel als ze haar lekkere boezem toont. Met andere woorden, gedraag je vooral niet zoals een geile reu zich gedraagt wanneer het schattige teefje verderop weer eens loops is…

Wil je meer weten over seksuele aantrekkingskracht? Wil je ontdekken hoe je deze aantrekkingskracht nog verder kunt vergroten op vrouwen? Download dan mijn E-coachsysteem voor succes met vrouwen en blader meteen door naar hoofdstuk 12.

Reacties en (vervolg)vragen zijn weer welkom…

Gerelateerd:

 • Seksrelatie Aangaan? De Stap voor stap-aanpak (deel 1) (74)
  Wil je een seksrelatie aangaan? Of twijfel je hoe je het moet aanpakken om een relatie aan te gaan die voornamelijk op seks is gebaseerd? Dit artikel heb ik voor jou geschreven. Seksuele aantrekkingskracht, wie kent het niet. […]
 • Seksuele aantrekkingskracht verbergen, hoe? (Deel 1) (44)
  Vandaag het onderwerp: seksuele aantrekkingskracht. Toch wil ik eerst bedanken voor de vele reacties en vragen die gesteld zijn bij de reeks artikelen over leiderschap. Bedankt! De trouwe en gerespecteerde bloglezer Mick […]
 • Oorzaak pijn bij het vrijen (inclusief oefening) (31)
  Wist je dat de pijn bij het vrijen maar zelden voorkomt door een te grote penis en/of een te kleine vagina? De oorzaak van deze pijn ligt meestal ergens anders. In dit artikel krijg je zowel uitleg over dit seksprobleem als […]
 • Seksrelatie Fouten om Nooit te Maken (voorzorgmaatregelen) (24)
  Voorkom seksrelatie fouten, om zonder zorgen te kunnen genieten van jullie seksuele relatie. Hoe? Blijf lezen... In het vorige deel heb je gezien wat de #1 stap is bij het aangaan van een seksrelatie: de situatie […]
Seksuele aantrekkingskracht – Hoe Verberg je Seksuele Aantrekkingskracht? (deel 2)

16 reacties op “Seksuele aantrekkingskracht – Hoe Verberg je Seksuele Aantrekkingskracht? (deel 2)

 • Ik moet zeggen, ik was erg afgeleid bij het lezen van de bovenste alinea’s. De benen van de vrouw op de foto zijn prachtig. Ik heb na het lezen bewust genoten, gewoon om maar even meteen te beginnen met de oefening 😀

  Ik wil graag weten door welke invloeden het komt dat velen van ons mensen negatief denken over onze seksuele verlangens.
  Ik zat net naar een tekenfilm te kijken en een meisje werd geplaagd omdat ze volgens haar vrienden verliefd is op een jongen. ”Denise is op Jasper, Denise is op Jasper” (ik noem maar even twee namen)

  Dit soort plagerijen zorgen ervoor dat je je onbewust gaat beperken voor je seksuele verlangen. De religie speelt hierin ook een grote rol. En er zijn verschillende taboes over seks. Deze en allerlei andere zaken spelen zonder dat je dat hoeft door te hebben als een remblok op je verlangen. Ik probeer mezelf zo goed mogelijk te ontwikkelen en gehoor te geven aan wat ik verlang. Samen met mezelf kom ik er wel uit.

  Ik vraag bewust om deze invloeden omdat het mij helpt om te realiseren dat het door externe factoren is gekomen waardoor ik ook wel eens moeilijk doe over mijn seksuele verlangens. Ik bedoel maar van, vroeger liepen mannen en vrouwen zonder kleren, of tenmiste met een boomblaadje voor hun kruis.

  Graag wat algemene èn concrete voorbeelden van invloeden aub…

 • Als je je seksueel aangetrokken voelt ga je ook bewust en onbewust signalen uitzenden, soms (afhankelijk van de wederzijdse gevoelens) zijn dit signalen die een vrouw seksueel kunnen opwinden…Alweer een knap mechanisme van moeder natuur 😉

  Het is dus zeker positief.

  Het is wel zo dat de verbeelding niet op hol mag slaan…Proberen om met opzet dergelijke signalen uit te zenden is niet alleen theatraal vrij moeilijk, het is ook gevaarlijk om in een overdreven situatie terecht te komen: Victor z’n vergelijking met de geile reu.

 • Ik heb gisteren een vervelende fout gemaakt. Het kwam niet doordat ik niet wist dat het een fout is, maar ik zei het gewoon spontaan en zonder nadenken. Het maakt mij eigenlijk ook niet uit of ik haar verover of niet. Ze mag ook een goede vriendin worden, maar voor een relatie lijkt ze me toch wel geschikt. Ik denk dat de fout is ontstaan omdat ik geen duidelijk doel heb voor ogen.

  Ze begon over leeftijden te praten en ik liet haar flink raden naar mij leeftijd. Ik alleen maar ‘’nee’’ knikken. 😀 Uiteindelijk heeft ze het geraden. Tot mijn verbazing is ze flink ouder dan mij. Na een korte stilte zei ik: Tja, ik ben te jong voor je, of nee, jij bent te oud voor me. Natuurlijk op een speelse manier. Ze hoorde het wel, maar ze was helaas plotseling bezig met haar telefoon. Dus de speelse uitdrukking om mijn gezicht had ze niet gezien. Ze zei toen: voor vriendschap kun je nooit te oud of te jong zijn. Ik vind het een mooie uitspraak, maar hij was wel voor mij bedoeld..

 • @ Milan,

  Ja, ik kijk ook telkens naar haar benen 😀

  Je zei:
  “De religie speelt hierin ook een grote rol.”

  Helaas, helemaal waar. Vermoedelijk zelfs de grootste oorzaak van het seks-taboe. En dar bovenop komen natuurlijk je ervaringen als kind. Er is veel over te zeggen. Misschien dat ik nog een serie blogartikel (inclusief voorbeelden) hierover ga schrijven; het is belangrijk.

  Houd Aantrekkingskracht in de gaten 😀

  @ Rik,

  Enigszins, al was dat niet mijn bedoeling. Niet dat ik zijn theorieën aanhang.

  @ Ruben,

  Je zei:

  “Proberen om met opzet dergelijke signalen uit te zenden is niet alleen theatraal vrij moeilijk, het is ook gevaarlijk om in een overdreven situatie terecht te komen: Victor z’n vergelijking met de geile reu.”

  Je kunt op bepaalde momenten de signalen versterken. Stel dat de dame naast je op de bank zit, dan kan je bewust langer in haar ogen kijken en je voorstellen dat je al aan het zoenen bent. Heeft absoluut effect.

  Maar dat is wanneer de tijd rijp is om de Verovering voort te zetten…

  @ Milan,

  Vervelende fout? Welnee, misschien kan ze inderdaad beter een vriendschappelijke vriendin worden. En wie weet heeft ze nog een zusje 😉

  En dan heb je een vriendschappelijke vriendin, kom je vanzelf op het punt van een liefdesrelatie.

  Geniet…

 • hahaha ik heb inderdaad nog door gevraagd naar haar zusje. Die heeft absoluut een beter passend leeftijd. Ze heeft bepaalde kenmerken om genoemd en ik moet zeggen ik ben al afgeknapt.

  Ze vertelde mij ook dat ze de laatste week wat probleempjes heeft gehad. Ik kon het ook zien aan haar houding. Ik wilde attent en vroeg er juist naar door zodat dat uit de weggeruimd is en besproken is. Maar het lijkt alsof ze het me niet wil vertellen, maar toch geeft ze vage hints zodat ik verder ga vragen. Ze wilde intimiteit opbouwen door haar gevoelsmatige probleem te bespreken, maar ik haalde andere onderwerpen naar voren.

  Ik wist niet wat ik moest doen omdat ik twijfelde tussen intimiteit opbouwen, of het negatieve onderwerp vermijden, lastig.

  Wat is het koud buiten. Nog mooie winterjassen gezien iemand?

 • @Milan
  Niet zozeer de jassen. De korte rokjes met nyhlon kousen, dat is ideaal voor het uitzicht !
  Volgens lichaamstaal wijst dit dat die meisjes dan nogal hitsig staan en na een paar aansprekingen wist ik dat ik gelijk had. Je kan ze zo hard plagen terwijl ze zo seksuele uitstraling.

 • Heey,

  Lange tijd ben ik ook vaak geplaagt als het gaat over vrouwen en meiden. Al hoewel ik dat nu langzaam maar zeker overwonnen heb, en niet bang meer bang om uit te komen voor mijn gevoelens voor vrouwen, merk ik dat de meeste mensen het normaal vinden dat ik die gevoelens heb. Dat is dus goed nieuws. Er is helaas nog 1 probleem: Soms merken je vrienden op dat je een meisje aan het playen bent of sjans hebt, waar het meisje bijstaat. Weg is de ongedwongen sfeer. Weet iemand hoe ik hier mee om moet gaan?

  Concreet voorbeeld:
  Afgelopen dinsdag bij een schoolproject was er een leuke meid die ik speels plaagde. Mijn vrienden merkte op: ” Heey Tom heeft sjans, moet je zijn lichaamshouding zien” (ik stond ontspannen met mijn elleboog tegen een plank aan, en met de hand tegen mijn hoofd. De andere hand had ik in mijn zij en elleboog naar buiten). Ik deed mijn arme over elkaar en zei: ” haa, sjansen? Terwijl ik over het schoolproject praat?” met een grote glimlach. Echter voordat ik het doorhad had dat meisje doegg gezegd en was ze weggegaan.

  groetjes,
  Tom

 • @ Tom

  Herkenbaar,…volgens mij ligt het “probleem” (een erg zwaar woord voor hetgeen het is) bij je vrienden dus kunnen zij het dan ook mooi oplossen. Gewoon kwestie van afspraak hoe het zal lopen indien je vrienden erbij zijn tijdens de actie.

 • hee tom,
  Wat ik zou zeggen is: ja tuurlijk loop ik te sjansen, kheb volgende week een afspraakje met haar. helaas jullie zijn te laat. en lachen,, who cares. Je bent een harstikke gezonde man en dan mag je sjansen.

  Al stond je niet te sjansen, boeiend. Ik had het eerst ook hoor, dat mijn vrienden zagen dat ik aan het sjansen was. ik wilde het vermijden, maar slaat nergens op.
  Stel dat een vriend van jou aan het sjansen is, wedden dat jij hem had willen zijn? gewoon doen.

 • @milan
  winterjassen? wat voor type ben je? netjes, draag af en toe een pak? =Grijze jas, liefst wat langer, vlot kapsel en grijze schoenen. Is echt in momenteel.

 • @Wilco en Ruben

  Bedankt voor jullie reacties!
  Dat mijn vrienden zien dat ik sjans vind ik niet zo’n probleem (sterker nog, vind ik leuk om te gebruiken als anekdote bij vrienden), maar door dat woord te gebruiken lijkt het alsof er druk op de conversatie tussen mij en die vrouw komt. De speelse sfeer is weg. Het lijkt me onnodig om mijn vrienden te verbieden dat soort dingen te zeggen, toch?

 • hee tom,

  ik snap dat het lijkt alsof er druk op komt te staan. Het ligt er alleen aan hoe jij het opvat, als jij er juist heel positief en leuk mee omgaat dan is het geen druk maar hebben je vrienden alleen maar geholpen om het nog speelser te maken.

  gister had ik hetzelfde, ik was speels met een vrouw aan het praten op school en toen zei een klasgenoot. zit je te sjansen wilco? ik reageer niet op hem maar zeg tegen die vrouw: okee zulle we even gaan sjansen, komt tie. en dan een beetje nep-sjansen. Ze deed vrolijk mee en we begonnen te lachen. Toen ik wegliep draaide ik me nog even om en glimlachte en stak mijn duim omhoog.
  Die jongen zei ten eerste niks meer, ik had dikke schik en die vrouw heb ik plezier mee gehad. Vervolgens vergeet ze dat niet zo snel meer, harstikke leuk toch 😀

 • Waarom gaan vrouwen met hun rug en kont tegen je aan staan in een danscafe/discotheek? Gaan ze ook nog eens met hun kont bewegen waardoor je gedwongen bent om hetzelfde te doen. En waarom gaan ze opeens aan mijn haar zitten als ik langs ze ben gelopen. Blijf er eens van af! Mochten het tekenen van seksuele intersse zijn dan vind ik het geen prettige manier om te laten weten dat je me interessant vind. Niet meer doen dames 😉

 • Hiermee wil ik wel iedereen zijn aandacht focussen.
  Ik ben nu wat speels en plagerige opstelling als het op flirten en gesprekken met vrouwen.
  Ook al was ik me goed aan het amuseren maar op een of andere reden ging het bij me mis.
  Namelijk dat seksuele gedoe, ik heb het geprobeerd maar het werkt niet.
  misschien maakte ik een fout waarvan ik niet weet van.
  Het enige wat ik kan zeggen dat jij de vreemde bent en die na paar minuten plots zo seksueel gedraagt en dat vinden ze absoluut niet graag, dus victor het klopt niet vanwat jij zegt erover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *