Te vroeg zoenen is gevaarlijk

Boter kaas en eieren met lipstick afdrukken - Te vroeg zoenenZoenen kan heerlijk zijn, maar te vroeg zoenen is geen aanrader voor het verder versieren.

In het vorige blogartikel behandelde ik de vraag wat voor vrouwen de betekenis is van de eerste zoen en waarom je beter niet meteen kunt zoenen.

Maar wat als je haar toch wèl hebt gezoend tijdens de eerste ontmoeting, wat dan?

Wellicht vraag je je af of deze vrouw dan nog wel te versieren is

Te vroeg gezoend? Koester vooral geen hoge verwachtingen

Het kwaad is geschied. Probeer de vrouw dus niet (meer…)

Waarom NIET meteen zoenen? (Uitleg)

Wist je dat meteen zoenen geen aanrader is voor het flirten en versieren? Ik leg dadelijk uit hoe de vork in de steel steekt.

Deze vraag ontving ik van een cursist over de betekenis van de eerste zoen:

Beste Victor,

Allereerst wil ik je ontzettend bedanken voor je cursus! Heb echt enorm veel geleerd van je emails en mijn complimenten voor je boeiende manier van schrijven. Ik zal het kort proberen te houden, je hebt het vast druk met de emails.

Afgelopen weekend ging het als een speer: in de kroeg afgestapt op een leuke vrouw, praatje gemaakt, af en toe even weggaan en natuurlijk ook weer terugkomen. Aan het einde van de avond… RAAK! …gezoend! Victor je bent geweldig!

Daarna telefoonnummers uitgewisseld, en naar huis gegaan, vond het al weer heel wat voor één avond. Onderweg nog een sms gestuurd van ‘was gezellig en slaap lekker’, dus dat was dat.

Geen bericht terug gehad, dat kan een slecht teken zijn, maar hoeft niet. Misschien moet ik deze week nog wat van met laten horen of, grote kans dat ik haar volgend weekend weer tekenkom tijdens het stappen, dat lijkt me leuke en ongedwongen manier.

Ik weet het dus even niet. Aan de ene kant wil ik zeker niet te ‘gretig’ overkomen, vooral niet omdat geen bericht terug heb gehad. Aan de andere kant moet je het ijzer smeden als het heet is!!

Misschien kan je me een paar nuttige tips geven, één keer zoenen hoeft niet altijd wat te betekenen!

Hoop snel wat van je te horen,

Groeten van B.

Bedankt voor de complimenten!

Je hebt een aantal dingen goed gedaan. Je hebt een leuke vrouw aangesproken en je was duidelijk niet op de ‘versiertoer’ zoals zoveel mannen dat zijn. Ze voelde zich aangetrokken tot je en dat liep uit tot zoenen.

Wel zoenen, maar waar ging het dan mis?

Niet het moment dat je haar sms’te. Het ging eigenlijk al eerder mis: toen je haar zoende!

Wellicht lijkt dit vreemd. Alleen een vrouw die jou leuk vindt zal met je zoenen, toch? Nee dus, dat hangt er maar vanaf… (meer…)