Waarom zoenen uitstellen? (5 redenen)

Aantrekkelijke mond van een vrouw. Toch zoenen uitstellen!Zoenen is en blijft een belangrijk onderwerp wat betreft het Veroveren. Zie daarom ook de andere artikelen over zoenen.

Mijn advies vandaag: zoenen uitstellen! Dit advies had je vast niet verwacht van mij, als flirtcoach, toch? Dit bijzondere advies verdient uitleg, dus ik geef 5 redenen waarom.

Weet dat te vroeg kussen vaak resulteert, maar niet altijd, in geen verdere Verovering. Sommige mannen zal dat verbazen, omdat het lijkt alsof je met de eerste kus een flinke stap verder bent gekomen in het Veroverproces. De praktijk wijst uit: niet dus!

Ik wil je behoeden voor te vroeg zoenen, zodat je uiteindelijk vlotter kunt vrouwen versieren.

Bekijk daarom de video hieronder…

Al is zoenen lekker, stel toch de eerste zoen nog even uit omdat:

(Klik op de play-knop.)

 

Klik op de like-knop of Google+ knop, graag! (meer…)

Droge Lippen? – 5 Tips voor Lipverzorging

Heb je droge lippen? Schrale, of zelfs kapotte lippen? Waarschijnlijk verdienen je lippen een betere behandeling en lipverzorging!

Je lippen zijn als het ware het reclamebord voor tongzoenen. Hoe gezonder je lippen ogen, hoe meer zoenbaar je bent. Dit geldt niet alleen voor vrouwen maar ook zeker voor mannen.

In de video hieronder geef ik 5 tips voor betere lipverzorging. Ik adviseer onder andere het gebruik van een bepaalde lippenbalsem. Echter, je krijgt ook een waarschuwing wat betreft de balsem…

Ga droge lippen tegen, bekijk nu de video hieronder:

 

De eerste paar tips zijn het belangrijkst. Zelfs een goede lippenbalsem is geen (meer…)

Tongzoenen – 5 Voordelen van Tongzoenen

Kussend stel, bijna tongzoenenTongzoenen, vrouwen zijn er dol op. Tongzoenen, ook wel French kissing genoemd, mag daarom een belangrijk onderdeel zijn van vrijwel elk spannend afspraakje, elke vrijpartij en liefdesrelatie.

Mannen hebben nog wel eens moeite om zoen-initiatief te nemen. Jammer, zoenen en zoenen met de tong is gezond en kan goed zijn tijdens het vrouwen versieren.

Vandaag som ik dus vijf voordelen op van het tongzoenen, zodat je hopelijk meer motivatie krijgt om haar eindelijk te zoenen!

Tongzoen-voordeel #1. Het is goed voor je weerstand (immuunsysteem)

Het klinkt misschien niet erg sexy, toch brengt het uitwisselen van speeksel met je zoenpartner je veel goeds. Je krijgt namelijk weerstand verhogende bacteriën binnen die je waarschijnlijk op geen andere manier had binnengekregen.

Tongzoenen kan tevens de stress flink verminderen, uiteraard ook altijd welkom!

Tongzoen-voordeel #2. Zoenen kan lekker zijn

Mits jullie beide goed zoenen, kan tongzoenen werkelijk verrukkelijk zijn. Het kan de gevoelens van romantiek, liefde en lust flink verhogen.

Zeker in combinatie met het gezondheidsvoordeel van tongzoenen, mag dit voldoende reden zijn om elke dag te zoenen, toch?

Tongzoen-voordeel #3. Lekker zoenen stimuleert de fantasie

De meeste vrouwen zijn niet voor niets verzot op zoenen. Naast het fysieke genot van het tongzoenen, doet het nog meer moois.

Zoenen stimuleert de fantasie. In verhalen en sprookjes is vermoedelijk de aanzet geweest tot deze zoen-fantasie. Een mooie prins die de prinses kust, waarna ze nog lang en gelukkig leefde. Je kent het vast wel.

In het verhaal van (meer…)

Te vroeg zoenen is gevaarlijk

Boter kaas en eieren met lipstick afdrukken - Te vroeg zoenenZoenen kan heerlijk zijn, maar te vroeg zoenen is geen aanrader voor het verder versieren.

In het vorige blogartikel behandelde ik de vraag wat voor vrouwen de betekenis is van de eerste zoen en waarom je beter niet meteen kunt zoenen.

Maar wat als je haar toch wèl hebt gezoend tijdens de eerste ontmoeting, wat dan?

Wellicht vraag je je af of deze vrouw dan nog wel te versieren is

Te vroeg gezoend? Koester vooral geen hoge verwachtingen

Het kwaad is geschied. Probeer de vrouw dus niet (meer…)

Waarom NIET meteen zoenen? (Uitleg)

Wist je dat meteen zoenen geen aanrader is voor het flirten en versieren? Ik leg dadelijk uit hoe de vork in de steel steekt.

Deze vraag ontving ik van een cursist over de betekenis van de eerste zoen:

Beste Victor,

Allereerst wil ik je ontzettend bedanken voor je cursus! Heb echt enorm veel geleerd van je emails en mijn complimenten voor je boeiende manier van schrijven. Ik zal het kort proberen te houden, je hebt het vast druk met de emails.

Afgelopen weekend ging het als een speer: in de kroeg afgestapt op een leuke vrouw, praatje gemaakt, af en toe even weggaan en natuurlijk ook weer terugkomen. Aan het einde van de avond… RAAK! …gezoend! Victor je bent geweldig!

Daarna telefoonnummers uitgewisseld, en naar huis gegaan, vond het al weer heel wat voor één avond. Onderweg nog een sms gestuurd van ‘was gezellig en slaap lekker’, dus dat was dat.

Geen bericht terug gehad, dat kan een slecht teken zijn, maar hoeft niet. Misschien moet ik deze week nog wat van met laten horen of, grote kans dat ik haar volgend weekend weer tekenkom tijdens het stappen, dat lijkt me leuke en ongedwongen manier.

Ik weet het dus even niet. Aan de ene kant wil ik zeker niet te ‘gretig’ overkomen, vooral niet omdat geen bericht terug heb gehad. Aan de andere kant moet je het ijzer smeden als het heet is!!

Misschien kan je me een paar nuttige tips geven, één keer zoenen hoeft niet altijd wat te betekenen!

Hoop snel wat van je te horen,

Groeten van B.

Bedankt voor de complimenten!

Je hebt een aantal dingen goed gedaan. Je hebt een leuke vrouw aangesproken en je was duidelijk niet op de ‘versiertoer’ zoals zoveel mannen dat zijn. Ze voelde zich aangetrokken tot je en dat liep uit tot zoenen.

Wel zoenen, maar waar ging het dan mis?

Niet het moment dat je haar sms’te. Het ging eigenlijk al eerder mis: toen je haar zoende!

Wellicht lijkt dit vreemd. Alleen een vrouw die jou leuk vindt zal met je zoenen, toch? Nee dus, dat hangt er maar vanaf… (meer…)