Boter kaas en eieren met lipstick afdrukken - Te vroeg zoenenZoenen kan heerlijk zijn, maar te vroeg zoenen is geen aanrader voor het verder versieren.

In het vorige blogartikel behandelde ik de vraag wat voor vrouwen de betekenis is van de eerste zoen en waarom je beter niet meteen kunt zoenen.

Maar wat als je haar toch wèl hebt gezoend tijdens de eerste ontmoeting, wat dan?

Wellicht vraag je je af of deze vrouw dan nog wel te versieren is

Te vroeg gezoend? Koester vooral geen hoge verwachtingen

Het kwaad is geschied. Probeer de vrouw dus niet krampachtig alsnog te versieren. Dit werkt juist averechts! Houd in het achterhoofd dat het Veroveren wat betreft deze vrouw over kan zijn ondanks al je inspanningen…

Begin met een schone lei (na te vroeg zoenen)

Ontmoet je haar toevallig weer in de kroeg? Benader haar dan met dezelfde mentaliteit als bij de eerste ontmoeting. Wat de eerste keer goed werkte, werkt vaak ook de tweede keer. Maak plezier met haar zodat de belangrijke ongedwongen sfeer ontstaat.

Spreek vooral niet over het onbeantwoorde sms’je. Ze zal zich onprettig voelen of met excuses komen. Helaas kom je daar niet verder mee. En praat ook niet over het feit dat jullie gezoend hebben.

Zo begin je als het ware met een schone lei.

En op een gegeven moment zeg je, voordat je haar gedag zegt, dat je haar (over)morgen belt om af te spreken. Doe dit op een luchtige en ontspannen manier.

Als je dit alles goed doet, dan krijgt de eerste ontmoeting met terugwerkende kracht alsnog betekenis. Jullie kunnen het werkelijk goed met elkaar vinden. Ook is de druk weg van ‘iets moeten’ omdat je haar niet nogmaals hebt gezoend.

Gebruik het Overvloed-concept voor extra comfort

Merk je dat ze zich nog steeds niet echt comfortabel voelt? Een opmerking vanuit het Overvloed-concept kan wonderen doen.

Suggereer bijvoorbeeld dat ze niet te hard van stapel mag lopen, want het afspraakje is slechts voor de gezelligheid. Haar de rol van de versierder toedichten pleit jou vrij als versierder. Het is een speelse en ontspannen manier van flirten die communiceert: ik ben nog niet aan je verknocht, al hebben we gezoend.

Wat als je de vrouw niet meer ziet in de kroeg? Dan is telefonisch contact opnemen de laatste optie. Alles wat ik zojuist heb verteld zal je dan niet via de sms maar via de telefoon moeten doen.

Dus nogmaals, maak het jezelf voortaan gemakkelijker: zoen een vrouw pas tijdens het eerste of tweede afspraakje en niet eerder. Geef haar de kans om over je te fantaseren.

Er zijn veel onderwerpen waar ik over zal gaan bloggen, waaronder het onderwerp zoenen. Wat wil je weten over zoenen? Of heb je andere vragen? Plaats ze hieronder. Ik antwoord bijna altijd!

Gerelateerd:

 • Waarom NIET meteen zoenen? (Uitleg) (68)
  Wist je dat meteen zoenen geen aanrader is voor het flirten en versieren? Ik leg dadelijk uit hoe de vork in de steel steekt. Deze vraag ontving ik van een cursist over de betekenis van de eerste zoen: Beste […]
 • 7 Misvattingen over het Overvloed-concept (38)
  Graag blijf ik geregeld bloggen over een van de belangrijkste concepten voor een goed liefdesleven: het Overvloed-concept. Wil je vlot vrouwen versieren, leef in overvloed! Als je nog onbekend bent met het […]
 • Wanneer uitnodigen voor het Tweede Afspraakje (118)
  Wanneer uitnodigen voor een vervolg, wanneer mag je bellen? Want als het eerste goed beviel, wil je uiteraard een tweede afspraakje. Maar met vrouwen bellen kan erg spannend zijn... Hallo Victor, Ik heb net een leuk eerste […]
 • Schaarste versus overvloed (29)
  Sommige vrouwen klagen dat mannen tegenwoordig geen ruggengraat meer hebben. Ze zijn van mening dat mannen te volgzaam zijn en iedere vraag beantwoorden met ja. Uiteraard zijn deze mannen saai, voorspelbaar; alles behalve […]
Te vroeg zoenen is gevaarlijk
Trefwoorden:             

62 reacties op “Te vroeg zoenen is gevaarlijk

 • Beste Victor,

  Ik ben op vakantie met een stel vrienden en het barst hier van de vrouwen. Heb nu 1 date geregeld met een dame van die minimaal 10 jaar ouder is dan ik. Echt een dame. Ze werkt in het hotel waar in ik blijf, en ik heb de signalen goed opgepikt. Eerste cancelde ze de date, maar later kwam ze er toch op terug. We zijn uit wezen eten in een romantische ambiance bij de zee, was echt top. Ik wist alleen niet wat ik moest doen om haar te verleiden. Heb haar wel een kus gegeven toen ze me oppikte met de auto, wat complimenten gemaakt etc over haar topje, maar ikdurfde niet verder te gaan. Op een gegeven moment vertelde ze dat ze naar een strand ging waar ze topless ligt te zonnen, waarom ze mij dit vertelde….i dont know. Misschien een aanleiding om op in te haken. In de lounge bar waar we heen zijn gegaan ging het gesprek een beetje moeizamer dan in het restaurant. Na een uur wilde ze weg. Ik heb haar niet proberen te kussen, alhoewel we wel wat lichamelijk contact maakten. Nu vraag ik me af wat ik had moeten doen. Ik dacht eerlijk gezegd dat zij mij wel zou gaan versieren. 2 dagen later heb ik haar uitgenodigd om op mijn kosten te gaan uiteten, wat ze wel wilde. Een dag later deed ze kortaf tegen mij, waarschijnlijk heeft dat niets te maken met het feit dat ik haar niet veroverd heb, maar omdat ze op haar donder heeft gehad van de manager omdat wij klaagden over de handdoeken. Anyhow, ik dacht val dood. Toen ze later mijn kamer binnenkwam om handdoeken te geven, zat ik op de bank en keek ik haar sjagrijnig aan. Ze vroeg wat er gebeurd was. Ik zei “nothing” waarop ze weg ging en bye zei. Wat moet ik nu doen? Ze is een vrouw die vrijgezel is en volgens haar woorden een saai leven heeft.

  Verder nog 1 ding:
  Ik heb talloze vrouwen aangesproken, maar slechts een paar zie ik omkijken als ik na een tijdje weer wegga. Ik weet niet hoe ik hun interesse kan vergroten naar mij toe. Want uiteindelijk moeten ze weer naar mij komen!!

 • Hey Victor,

  Ik lees de nieuwsbrieven vaak met veel plezier maar ik vraag mij iets af. Waarom is zoenen tijdens het eerste of tweede afspraakje zo belangrijk?

  Kijk, ik snap best dat veel mannen dit al te graag willen maar het ligt er ook een beetje aan met wat voor vrouw je op dat moment bent. Sommigen dames laten er een langere periode overheen gaan dan anderen.

  Persoonlijk vind ik het meer een uitdaging als de vrouw zich niet meteen laat zoenen. Dan moet je er wat voor doen.

  Groet,

  Jakov

 • @ Sven,

  Het lijkt erop dat je je vooral bezig hebt gehouden met daten en hofmaken; niet goed.

  Ze spreekt later alsnog met je af, ze komt je ophalen met de auto, ze vertelt dat ze naar een strand ging om topless te zonnen… Wat moet ze nog meer doen om je ‘over te halen’? Logisch dat ze kortaf ging doen, je zet het Veroveren maar niet voort!

  Spreek weer met haar af en zoen haar! Geniet van je vakantie…

  @ Jakov,

  Uiteraard is er geen ‘moeten’; elke situatie / vrouw is anders. Toch is de vaart van de Verovering belangrijk. Stilstand is achteruitgang, vaak…

  Bedankt voor het compliment!

 • Mijn mening:

  Als je tijdens je eerste ontmoeting (niet eerste afspraak) dat een vrouw je graag wilt zoenen, dan dit zolang mogelijk uitstellen. Hierdoor wekt je een spanning en verlangen van de vrouw op. Dit wilt niet zeggen, dat zij die avond of moment geen zoen van je krijg.
  Natuurlijk zou ik haar zoenen, maar niet op haar tijd!

  Iedere vrouw is inderdaad anders, maar als zij na 2 afspraken nog niet naar een zoen van je verlangt, dan zou ik haar toch zoenen. Waarom? Om te kijken of zij wel genoeg belangstelling naar jou heeft, want als een vrouw veel belangstelling bij je heeft, dan wilt ze je graag zoenen, ongeacht welke type vrouw het is.

  Accepteert ze dat niet van je, dan lijkt het erop dat ze van jou en jouw gezellige avondjes profiteert. zonder dat daar iets tegenover staat. Geen verliefdheid, belangstelling naar jou, maar wel gezellig om met je uit te gaan. Vroeg of laat ben je haar toch kwijt.

  Dus..je kan haar met een zoen uitproberen.

 • @ Sven,

  Mijn mening:

  Een vrouw die je ophaalt met de auto? Dan zag ze jou helemaal zitten.
  En als ze zegt dat zij toplesst ligt te zonnen, dan zegt dit genoeg, nl: ze stond helemaal voor je open, omdat jij ook al een compliment over haar topje gaf.
  Hiermee bedoel ik ook lichamelijk kontakt, waar ze misschien op dat moment op gehoopt had. Dat ze dan na een uur uit de lounge bar weg wou betekent dat zij min of meer teleurgesteld was, dat je haar signalen niet begrepen of beantwoord had.

  Niet zij moest versieren, maar JIJ had haar moeten Veroveren. Ze was er helemaal klaar voor!

  Na 2 dagen dat ze op jouw uitnodiging inging om samen te eten, had ze ( zo goed als zeker weten) opnieuw gehoopt dat je alsnog haar signalen zou beantwoorden.
  Toen ze zag, dat jij dat niet deed, dan is het niet zo vreemd dat ze voor de tweede keer teleurgesteld was.

  Sven,
  Niet omdat de manager haar op haar donder had gegeven om de handdoeken, was ze kort af. Daar zou een vrouw weinig van aantrekken. Dat zou ze je ook niet laten merken, maar: Ze was opnieuw teleurgesteld! Ze wou 1 ding: JOU!!

  Deze vrouw wou en wilt bijna zeker weten nog steeds jou!
  Niet iedere vrouw laat zich voor de tweede keer teleurstellen.

  Als je daar nog met vakantie bent, probeer opnieuw kontakt te leggen met haar en Verover haar!! Zo niet, dan bel je haar als je haar telefoonnummer hebt. Ga ervooor!

 • Hoi,

  Ik heb van het weekend een jongen ontmoet in de kroeg. We konden elkaar niet, maar we hebben elkaar wel vaak gezien, gespot. Voor het zoenen hebben we erg veel oog contact gehad. In eens liep hij naar me toe begon te praten. Kon mezelf niet inhouden, hij ok niet maar we hebben gezoend.
  Mobile nummers uitgewisseld, ik had hem gesmst: hey hier heb je mijn nummer ok. Mijn naam wist je nog wel weltruste liefs. T
  oen kreeg ik van hem welterusten ik hoop dat je een leuke avond heb gehad kus! Waar ik op zei: jazeker liefs.
  Waar ik op nog een sms op terug kreeg: slaaplekker lekkerding xxx

  Maar ben ik nu te snel gegaan of praat ik mezelf zo een schuld gevoel aan?

  Het kan natuurlijk ook zo zijn dat we elkaar nog eens tegen komen, zal ik mezelf dan moeten inhouden?

  Maar we hebben het wel samen gedaan uiteindelijk, vind ik.

  Wie kan mijn vertellen wat er nou goed of fout aan is geweest?

  Tja, ik vind het ook gewoon zo lekker!

 • Sanne,

  Lache man dat je ook reageert :p

  Het is te snel gegaan als je het voor een langer termijn deed. Maar je zegt zelf dat je het lekker vindt, dus als je het daarbij laat, waarom niet?

  Als je die jongen maar duidelijk maakt dat het gewoon effe lekker was, is er toch niks aan de hand?
  En als je die jongen weer tegenkomt dan is het aan jou of je jezelf moet inhouden. Hij zal wel meer verwachtingen krijgen als je het nog is doet.

  Maken jullie, meiden :P, je echt druk erover wat hij er van vindt? En hoe denk je nu over hem dat hij je direct zoende?

  ciaooo lange

 • @ Sanne:

  Duidelijk is dat er voor een vrouw een andere aanpak is dan een man. Wat ik niet begrijp uit je bericht is wat je nu wilt van hem?

  Ik zal je éénmalig tegemoet komen 😉

  1. Als je het alleen lekker vindt om te zoenen, daarnaast meer niet:

  – Had je beter geen 06-nummers uit kunnen wisselen (hoewel een erg wanhopige jongen toch wel naar je opzoek gaat)
  – De meeste jongens wekken dan een verwachting.

  Wat nu?

  – Als deze jongen toenadering zoekt: geef deze jongen geen aandacht meer en zeg dat je alleen lekker vond om hem te zoenen en ECHT meer niets.
  – Spreek niet verder met hem af.
  – Laat het in vervolg goed in je lichaamstaal te zien: Zorg dat er genoeg afstand blijft tussen jullie, en ga niet de hele avond bij deze jongen hangen.
  – Geniet ervan!

  2. Voor langer termijn:

  – Doe voorlopig niets, wacht totdat hij nog veel meer smsjes gaat sturen en toenadering gaat zoeken.
  – Als je ’t een beetje spannend hebt gemaakt, kun je eventueel ingaan op z’n aandacht of zelf een afspraakje plannen
  – Zorg dat je de volgende keer net zo mooi uitziet.

  – Als hij geen toenadering zoekt, kun je met hem contact opnemen, maar er bestaat een kans dat hij geen interesse heeft; omdat het niets betekende voor deze jongen. Maar ik denk dat hij niet voor niks om je nummer heeft gevraagd, tenzij jij het was!

 • Hoi ben ik weer.

  Voor dat ik gister uit ging, werd ik misselijk van het idee dat ik hem tegen zou komen. De spanning liep door mijn lijf. Mooi licht groen T-shirt, mooie haartjes. jahoor daar was hij, we hebben elkaar eerst een tijd aangekeken, op afstand. Ik zocht geen toenadering ik durfde niet. Opslot zei mijn vriendin: ga naar hem toe dan.
  Nee durf niet, ja oke zo, dus ben op hem afgestapt. We hebben een hele tijd staan kletsen maar had ook wat op. Hij ook, hij zei: ik kijk eerst de kat uit boom. Waar ik op zei dat dat toch juist goed is. Laat je hart spreken, zei hij tegen mij. Dus ja ik ben gewoon eerlijk geweest over wat ik van hem vind. Je bent een leuke jongen, ook al kan je nog niet zo goed. Voor mijn idee kwam ik ook onzeker over, omdat ik mijn gevoelens weer eens niet in bedwang kon houden. Heb zelf nog een vriendin van hem gesproken: leuke jongen, hey ja dat vind ik zeker.
  Uiteindelijk pakt hij mijn hand midden op de kermis, zijn we een stuk gaan lopen. Hoekje opgezocht. Dus begon we elkaar weer te bespelen, heb aan zijn oor gelikt we hebben wat gezoend. Niet zo heel overdreven, maar toch. Hij had gezien dat ik een navelstaafje had en dat vond hij natuurlijk super sexy. Hij zei ook: ik ben er niet om jou te kwetsen. Maar toch zei ik: we kunnen elkaar nog niet zo goed, dus rustig aan is beter lijkt mij.
  Uiteindelijk zijn we hand in hand naar de kermis terug gelopen. Hij zei: ga jij die kant op je vrienden zoeken, dan ga ik ook opzoek naar me vrienden.
  Zo gezegd zo gedaan.

  Uiteindelijk kwam we elkaar weer tegen. Toen leek het wel of hij weer heel anders deed als voor de avond dat we met elkaar gingen! Ik kwam namelijk van de wc af en liep hem toevallig weer tegen het lijf. Dus ging ik grappig lopen doen door achter hem te gaan staan even mijn handjes over zijn rug beetje verstoppertje gespeeld hihi. Maar toen zei hij ik ga naar huis met mijn broer zo. Kreeg nog een kusje op mijn wang! Waar ik op zei ok, mag ik je nog sms? Jahoor, dat is goed dus heb hem gisternacht dit smsje gestuurd: Hey mooie man ik ben rozig door jou! Zal over je dromen liefs X.
  Kreeg niks terug toen nog eentje gestuurd: Echt vond het spannend met je, slaap lekker kanjer. Kus een lieve meid:)xxx
  Niks meer vernomen. Teleurgesteld, verdrietig ben ik naar huis gefietst. Snap ik er niks meer van, dus nu denk ik dat het aan mij ligt. Ik wil niet dat er gedacht word dat ik gewoon maar even met iemand naar bed ga!

  Kan nu al zeggen dat ik hem erg leuk vind, maar goed als dat niet van hem afkomt dan weet ik het ook niet meer. Misschien binnenkort nog op de man afvragen heb je zin om vrijblijvend wat leuks te gaan doen!

  Nog even terug te komen op de vraag van wilco. Ik maak me er niet zeer druk over wat hij vind. Maar ben gewoon bang dat er gedacht word dat ik misschien wel erg makkelijk ben. Dat is niet wat ik wil.

  Ruben ook bedankt voor de tips!

  Ben benieuwd wat jullie van dit vervolgverhaal vinden?

 • @ Sanne,

  Na twijfels om te reageren op jouw reactie(s), wil ik toch even mijn mening geven:

  Je bent gek op die jongen? Het is vanzelfsprekend dat je hem zo vaak mogelijk wilt zien. Toch was dit niet erg verstandig om achter hem aan te gaan lopen. Jij ging nadat je hem weer zag op hem af. Je had beter kunnen wachten tot hij op JOU afstapte. (Zo hoort het, als je hem voor langere duur wilt hebben.) Toen hij zei: Ik kijk eerst de kat uit boom, toen ging er een belletje bij me rinkelen van: oh, oh… dit zit niet erg lekker.

  En nu dit:
  Deze jongen weet gewoon niet wat hij wilt. Voorbeeld: Eerst je hand pakken op de kermis, daarna wilt hij plots zijn vrienden opzoeken en tenslotte: ik ga naar huis met mijn broer?? Had ook gekund: Eerst mijn broer naar huis brengen, daarna kom ik terug.
  Wie was op dat moment belangrijker? En dan zijn verandering in zijn gedrag later op de avond in vergelijking van begin van de avond? Een beetje wispelturig? Leuk?

  Naar mijn mening heb je hem te vaak achterna gelopen. Je had beter een dagje of twee kunnen wachten met het volgende kontakt, als je hem niet voor 1 dagje wou. Zie voorbeeld van Ruben H. de nr 2 in zijn reactie.

  Als een vrouw in het begin een man achterna loopt, dan kan het bij een man verstikkend overkomen. Dit zeg ik uit ervaring. Hoe mooi en lief een vrouw ook is. Ook geef dat een indruk dat je met hem naar bed wilt, ondanks dat misschien niet de bedoeling was.
  Niemand zegt over jou, dat je gelijk met een jongen naar bed wilt. Toch leek jouw gedrag er een beetje op die nr. 1 van Rubens H. reactie.
  Vergelijk het maar even.

  Daarnaast heb je jezelf met je gevoelens geheel vrijgegeven. (Liefdesverklaring gegeven.) Hiermee bedoel ik, dat je hem gezegd hebt dat hij fantastisch was, een lekker ding was, Hey mooie man.. enz. Dit had je beter NOOIT kunnen doen. Je hebt voor hem niets meer te raden over gelaten. De gezonde spanning heb je daardoor bij hem weggenomen.

  Dus….. Als je nog iets wilt redden (als dit te redden valt), dan nr. 2 volgen. Neem nu onder geen voorwaarden kontakt meer met hem op. Wacht nu eerst op zijn kontakt. Ook geen afspraakjes regelen. Niet doen!!! Dat moet nu van=> zijn kant komen.

  * Neemt hij geen kontakt meer met je op, dan vrees ik ook dat deze jongen niet genoeg belangstelling voor je had. Dan zijn er gelukkig nog ongeveer 999.999 jongens over, die wel met jou kontakt willen.

  Bj de volgende jongen dus: nr 2. van Ruben H. volgen. Een jongen na je eerste ontmoeting dus NIET gelijk achterna lopen. Laat ruimte voor een spanning. Er mag best 2 dagen tussen zitten. In het begin vooral, NIET zeggen wat je voor hem voelt. Laat het hem merken in je lichaamstaal, maar vooral niet “verbaal”. Laat hem maar raden, begrijp je? Dan wordt de jongen ook nieuwsgieriger en wild en gaat hij jou bellen voor een leuk afspraakje. Begrijp je?

  Hoop dat je hier iets mee kan.
  Succes ermee!

 • Oke, ik denk ook dat ik misschien wat te wanhopig was, dat kan ook! Dus snap wel goed dat hij niks meer van mijn wil hebben. Maar het zit mijn wel vreselijk hoog. Ik voel me onzeker of ik het wel of niet goed gedaan heb. Hij had ook wat duidelijker kunnen zijn, wat hij nou precies bedoeld. Is het lust of is het toch meer, in het begin gaf hij me namelijk het idee dat hij serieus was. Hij vroeg van alles, maakte me lekker. Dus ik dacht: hebben die kip . Logische reactie, als een man echt wat wil dan gaat hij er even goed voor, lijkt me. Zit nu zelf in onzekerheid, weet zeker dat ik hem wel weer ergens tegenkom. Maar dan is het gewoon beter om hem te vergeten. Te laat zoals het nu is.

 • @ Sanne:

  Het is nog niet te laat! Creëer gewoon wat afstand, doe wat afstandelijker als je hem tegen komt. Dan gaat hij denken wat is er aan de hand? En gaat hij je weer een uitdaging vinden!

 • Hoi ruben,

  Bedankt voor de tips, ik heb hier heel veel aan echt waar. Soms denk ik misschien ben ik te wanhopig of kom ik zo over. Heb hem ook stevig vast gepakt omdat ik eigenlijk bedoelde: ga niet weg. Dus misschien toch te wanhopig? Heb nu wel zijn mobile nummer gewist omdat ik op dit moment gek van verdriet en onzekerheid word. Rot gevoel is het wel, verdorie 🙁 Of geef mezelf de schuld.

 • @Sanne,

  Nee hoor, het is helemaal nog niet te laat. Zoals Ruben zegt: creëer alleen wat afstand.

  Loop hem nu beslist niet achterna. Wacht eventueel een weekje om hem te zien, als je naar dezelfde plaats gaat waar jullie elkaar steeds zien.
  Ga nu niet meer naar hem toe. Af en toe even naar hem kijken is de beste methode en meer dan genoeg.

  Dat je zijn telefoonnummer hebt gewist is geen ramp. Misschien voor dit moment even beter. Als hij een paar dagen niets van jou hoort, dan zou het zomaar zijn, dat hij je gaat bellen of sms-en uit nieuwsgierigheid waar je bent. Hierbij heb je gelijk zijn nummer weer!

  En…. ga je zelf geen schuldgevoelens aanpraten, want daar wordt je alleen onzeker van. Dus… Kop op, we gaan gewoon door! Gewoon denken: Dit was een foutje, ok! Maar ik ga gewoon door, maar nu opnieuw proberen en nu met de nieuwe methode!

 • Ja, ga ik zeker toepassen. Anders zijn er altijd meer mannen als kerken. Dus ga ik goed voorbereid naar de volgende kermis. Hopelijk ben ik dan nog sterker en houd ik daarbij ook heel veel afstand. Plus als hij mijn negeert dan bekijk het maar! Ben verdorie een mooie meid hihihi, al zeg ik het zelf! :p

 • @ Sanne,

  Goed zo! Met deze instelling komt het wel goed met jou!
  NU even gewoon rustig afwachten en …. ondertussen plezier maken.

  Als je nu zegt dat je een mooie meid bent, dan maak je ons wel erg nieuwsgierig. ; )

  Succes!

 • @ sanne
  Meer mannen als kerken? Hmmz laten we allemaal gaan biechten? 😀
  Ik merk ook dat je een erg zelfverzekerd persoon bent want je zegt ik ben mooie meid, dat wekt onze nieuwsgierigheid op. Je zit wel best goed in je vel, laat dit merken en die gasten komen zo op je af!

 • Zoenen voor de eerste keer met een vrouw is altijd een uitdaging en heerlijk om mee te maken. Ik maak zulke momenten de laatste periode wat vaker mee.

  Stel dat je voor de eerste keer aan het zoenen bent op een afgelegen plek. In een rustig mooi parkje. Hoe lang duurt hoort het zoenen te duren, want ik kan wel ongeveer 5 minuten blijven zoenen.

  Alleen heb ik het gevoel dat het beter is om even rustig en kort te zoenen, zodat het zoenen een speciale betekenis blijft hebben.

 • @ Rachid,

  Wat is nou lekkerder dan voor de eerste een mooie vrouw te zoenen?

  As je voor het eerst gaat zoenen, dan kan je het beter kort en… met een tussenpauze doen. Desnoods afgewisseld met wat drinken. Dan verlangt zij ernaar na de volgende zoenbeurt.

  Ook in dit geval: Niet alles gelijk weggeven, maar rustig opbouwen. Precies wat je in de laatste regels schrijft.

  Succes met het zoenen!

 • Hoi,

  Hier ben ik weer 🙂
  Nou, we hebben elkaar zondag gezien op de kermis. Hij ging eerst de hele tijd met een vriendin van mij praten. De broer van hem was ook mee.

  Uiteindelijk ging mijn vriendin even wat te drinken halen, hij zei tegen mij: ik ga even naar de wc. Na terugkomst gaf hij een aai over mijn schouder en vroeg hoe met mij ging. Dus ik zei: ja goed hoor. Toen begon hij over het sms-en. Hij houdt niet zo van sms-en zei hij. Dat kan natuurlijk, het leek wel of hij zich er erg druk over maakte.

  Ik zei: geeft niet. Hij zei: Oke dan is het goed. Voor rest zei hij ook dat hij nog vrijgezel wil zijn. Maar ja prima dan. Daarna begon hij weer met mijn vriendin praten, sloot mij buiten.
  Dus puntje bij paaltje, probeerde zijn broer me te versieren, en hij dus mijn vriendin.
  Dat vond ik wel een gemeen spel, maar mijn vriendin zei ook a:l dat doe ik echt niet.
  Heeft ze ook niet gedaan, dus dat scheelde weer.
  Maandag kwam ik hem ook nog tegen op de kermis. Hij liep mij totaal voorbij, zag me niet eens staan!
  Dus ik ga er maar van uit dat hij geen interesse heeft. Zo ja, dan komt hij zelf maar naar me toe anders bekijkt hij het maar.
  Wat vinden jullie hier nou van?

  Groetjes

 • @Sanne,

  Dank je, dat je het vervolg van je verhaal met ons deelt.
  En het inderdaad al 3 weken verder. Goed dat je ons advies hebt opgevolgd.
  (Dirk op 17 augustus 2009 17:46 )

  Als ik jouw reactie lees, dan kan ik er niet meer op uit maken, dan dat hij geen interesse heeft. Hij wilt liever vrijgezel blijven en toch met je vriendin praten?
  Dat hij niet van sms-en houdt is in mijn ogen een smoes om je te ontwijken.
  Welke jongen sms’t niet graag met zijn vriendin? Dus……

  – Ten eerst proberen WEL je vriendin te versieren?
  – Ten tweede speelt hij met je gevoelens.
  – Je ontwijken en dan je nog even aaien. (Valse hoop geven)
  In onze cusus zouden we hem indelen onder “foute mannen” of “players” .
  Deze jongens / mannen zijn niet erg betrouwbaar.
  Ze zullen je alleen maar voor een avondje sex versieren en je daarna in de steek laten.

  Laat deze jongen maar gewoon lopen.
  Richt je meer op een eerlijke en oprechte jongen die wel serieus met je omgaat.
  Ga ervoor om een leukere jongen te vinden, die werkelijk interesse in je heeft.
  En dat zijn er nog ongeveer …..999.999 ? Dus genoeg!

  De 2 weekjes wachten heeft zijn doel bereikt. Je weet nu tenminste wat je aan hem had. 😉

 • Hoi dirk,

  Bedankt voor het bericht. Ja, het klopt, ik heb niks aan hem. Ik ben op een geven moment ook weggelopen want was er pan klaar mee.
  Dat is voor mij ook veel beter dan blijven staan bij een doelloos iemand.
  Maar inderdaad, er is genoeg keus 🙂

 • @ Sanne,

  Graag gedaan!
  Goed van je dat je je zo opstelt, dat je deze jongen kan loslaten.

  Verstandig dat je mijn advies hebt opgevolgd. Je weet nu wat je aan hem had.
  Als een jongen niet zo nieuwsgierig is of weinig belangstelling toont, dan kan je hem beter laten gaan.

  Een goede jongen: Heeft interesse in jou en is blij je te zien.
  Hij wilt graag bij je zijn om gezellig met je te praten.
  Die houdt kontakt met jou, omdat hij nieuwsgierig is en blijft naar jou.

  Succes met het vinden van die ene bijzondere van de 999.999 jongens. 😉

 • Hoi dirk

  Ik heb nog een persoonlijk vraag. Weet dat het hier niet tussen hoort, maar kan er niks over vinden nog! Op welke site kan ik wat meer vinden over het weerbaar worden tegen mannen?
  Het om doen van condoom. Veilig vrijen? Ja/Nee zeggen.
  Of nee zeggen, want ik heb daar vreselijk veel moeite mee.
  Soms lijkt het wel een persoonlijk probleem, het gebeurd me niet al te vaak meer. Maar het moet wel anders, voor je het weet tref je de verkeerde. Of pak het te hard aan, waar ik me nu ook weer op betrapt heb:(
  Weet wel dat het menselijk is, maar ik wil het niet zo, maar weet even niet hoe of wat.

  Dus als je iets wet of tips heb heel graag.

  Gr sanne

 • @ Sanne, Hoi.

  Je kunt hier rustig vragen wat je wilt vragen. Wat ik niet weet, dat weet onze leermeester / coach Victor of andere cursisten misschien wel.

  Ok! Je vroeg hoe je weerbaar kan zijn tegen mannen.

  Wij hebben geleerd dat als een vrouw heel duidelijk NEE zegt, dat het dan ook NEE is.
  Je kunt desnoods ook tegen een man die alsmaar door BLIJFT drammen zeggen, dat je al een vriendje hebt. Je bent niet te hard als je met een duidelijke stem NEE zegt, anders zou hij denken dat je een spelletje met hem speelt. Er bestaan namelijk verschillende NEE’s bij vrouwen. 1 Daarvan betekent namelijk JA. Dat is de NEE die heeeel aardig en liiieeeef uitgesproken wordt.

  Laat duidelijk zien dat het NEE is! Je hoeft hem ook niet uit te leggen waarom die NEE! Dus dat is helemaal geen persoonlijk probleem van jou. 😉 Zo hoort het.

  Het beste is ook, om oogcontact te vermijden (of dit te herhalen) bij mannen die bewust naar jou kijken of overduidelijk op je letten. Als je dit doet, dan denken mannen dat je interesse in hem heeft. In dit geval is voorkomen beter dan genezen.

  Je hebt moeite met het NEE zeggen? Dan zal je niet de enige zijn. Velen hebben daar moeite mee. Ben je een beetje onzeker van jezelf? Het kan helpen om thuis voor de spiegel te staan en te oefenen door die NEE duidelijk over te laten komen.
  Zeg een paar keer met een duidelijke stem: NEE… NEE…NEE ! (desnoods met je wijs erbij gebruiken en een gezicht dat bij een NEE past). Ondanks dit een simpel woord is, merk je dat die NEE’s verschillend overkomen. Op een gegeven moment merk je dat je helemaal geen moeite hebt met het NEE zeggen tegen anderen.

  Onder “Home” site vind je verschillende blogs. Daar staat ook een blog:
  ” verovermentaliteit-gedragskenmerken- vrouwveroveraar”.
  Hier vind je eigenschappen van een man met een OVERVLOED-CONCEPT. Als een man deze eigenschappen bezit, dan zit het wel goed. Die weten dat een NEE ook werkelijk een NEE is.

  Na het zoeken over:
  Het om doen van een condoom EN Veilig vrijen, heb ik helaas niets gevonden.
  Het omdoen van een condoom wordt meestal beschreven in de handleiding die in de verpakking bij het produkt geleverd wordt. Veilig vrijen IS en BLIJFT ALTIJD verstandig!

  Hopelijk is dit voor jou wat duideliker geworden.
  Heb je vragen? Stel ze maar gerust!

  Misschien zijn er meer cursisten die hier een antwoord op hebben.

  Succes! 😉

 • Oke, hier kan ik al iets mee dirk. Want ik moet ook leren dat het condoom dus belangrijk is voor mij. Anders dus gewoon niet doen.
  Nu moet ik namelijk weer een soa onderzoek hebben. Terwijl ik dat ook al eens eerder ondergaan heb.
  Waar een wil is is een weg. Het moet me gewoon lukken hoe lekker ik ook sex ook vind. Moet mezelf niet in gevaar brengen.

 • Ik weet even niet waar ik dit bericht kan neer zetten maar wat bedoel een man met lekkerding?

  Hey lekkerding hoe is het met je x ?

  Groetjes Sandra

 • @ sanne

  Het is er een die jou duidelijk een beetje wil imponeren. Lekkerding wil zeggen dat je qua uiterlijk echt wauw bent! Dit is het soort slijmgedrag zoals je kan verwachten. Dus ga niet in op dat sms/msnbericht.

  Hopelijk kan je meer reacties verwachten van Dirk, Ruben, Victor of Rik.

 • Hoi Sanne,

  Allereerst is het toch wel een beetje een compliment dat je zo’n sms krijgt, of het nou gemeend is of niet.

  Je hebt in je reactie er niet bij gezet in wat voor relatie jij tot deze man staat. Is het een vriendschappelijke vriend? Een familielid (al ga ik daar niet van uit)? Een collega, of een relatief onbekendere man?

  Mijn eerste indruk is dat het hier gaat om een man die jou probeert te versieren. Ik sluit me daarom ook volledig aan bij Andy. Wat in dit geval doorslaggevend is, is het x’je achteraan de sms. Vrouwen zetten er automatisch altijd een paar x’jes of (als ze naar andere vrouwen berichten sturen) een hartje eronder. Bij mannen is dit (volgens mijn ervaring) niet zo vanzelfsprekend. Tenminste, ik zet nooit per ongeluk x’jes onder berichten die ik naar vrouwen verstuur.

  Dit is wel puur hoe ik erover denk, het kan natuurlijk ook zijn dat met die sms de vork heel anders in de steel zit. Ik ben dan ook benieuwd hoe andere bloglezers de sms interpreteren, en wat hun ervaring is met x’jes onder berichten zetten.

  Rik

 • Heey Sanne,

  Ik zie dit smsje meer als een soort ‘plagerijetje’. Ik ken vele jongens die vanuit ‘gemakzucht’ een vrouw lekkerding noemen. Vaak zijn het onzekere mannen die het proberen te compenseren door te doen alsof ze overvloed-concept hebben. (lees: gemakzuchtig zijn tegenover vrouwen). Toch zijn ze dit van binnen niet (when it get’s toff, it won’t be enough).

  Overigens, als de context 1 en al plagerig en speels is, kan dit in mijn ogen wel een verzekerde man zijn, al is dat misschien niet voor de hand liggend… Dit is aan jouw te oordelen, gezien ik niet al je smsjes heb gelezen. En niet jullie verdere contact ken…

  Groetjes,
  Tom

 • Hoi

  Wat fijn dat jullie mijn zo op weg helpen. Ik zal de situatie overige even uitleggen. Ik ben vorige week zaterdag uit geweest in de kroeg. Daar liep ik en jongen tegen het lijf die vlak bij de bar stond waar ik een drankje wou halen. Hij begon te praten en zei dat die jongen achter de bar Jaap heet. “Oke, maar moet ik het anders even voor je bestellen?” “Ja is goed.” “Hey jaap, een biertje graag.” Zo gezegd zo kregen.

  Daar stond ik dan, vlak bij hem. Op eens kwam er een dronken gek op mij af die zei: “jij bent toch die meid die met een vriend van mij is geweest?” Dat zei hij keihard door kroeg. Dat ik een geil ding was en wat weet ik allemaal niet, dus heb ik terug gescholden want hij zet mij voor schud. Ik was stijf van angst omdat hij me ook nog eens op me wang probeerde te zoenen. Laat jezelf lekker nemen man, zei ik. Ik ben weg gelopen en verdrietig in een hoekje gaan staan.

  Later ging het wel weer, want zo iets had ik nog nooit meegemaakt. Dacht ook gelijk: o nee he wat moet die andere nou denken? Uiteindelijk was ik weer vrolijk ging ik weer verder waar ik mee bezig was. Er kwamen ook nog wat bekenden binnen waar ik een praatje mee maakte.

  Toen kwam ik hem weer tegen, die jongen van bij de bar. Ik vertelde hem dat ik het vervelend vond wat er gebeurde. Hij zei: “je hoeft je niet te verontschuldigen hoor, ik kan dat soort ik werk zelf achter de bar.” “oke” zei ik. Toen kwam ik hem later nog eens tegen, hij raakte mijn hand een beetje aan en zei; ik zie je straks nog wel. Uiteindelijk was het zo’n beetje tijd om naar huis te gaan.

  Hij heeft nog wel in het begin geprobeerd om mijn naar buiten te krijgen. Ik zei stampvast nee. Ja, alleen op te praten dan wel. Maar ik ga wel weer naar binnen hoor na het gesprek. Oke of zul we met de fiets gaan? Nee ook niet. Hij had ook al een taxi besteld, dus dat kwam mooi uit. Dus ik vroeg voor de gein heb je hyves? Jawel, maar dat vind ik niet zo handig. Ik geef mijn mobilenummerr wel. Oke is goed, die kreeg ik dus ook.

  Tot slot ging hij naar huis met de taxi, ik stond nog binnen en heb hem een smsje gestuurd van

  ik: hoi ik ben dat meisje van de lj maarja hoor misschien wel van je. truste man

  hij: lekker ding ben je

  ik: oke ja dankje. Maar is dat alles ben meer dan dat haha. maarja slaaplekker

  hij: ik vond je wel gezellig iemand waar je mee een avondje kan stappen x

  hij: Mag ik je een keer uit nodigen voor een avondje stappen X

  ik: jazeker

  Ik kreeg van hem daarna niks meer dus heb zelf nog wat gestuurd.

  ik: hoi nu ik toch je nr heb vond je gezellig. Echt bedankt, ben nu ok thuis. Ik ga ok slapen, slaaplekker knuffel mijn groetjes x

  Weltrust

  Daarna heb ik niks meer laten horen. Hij heeft woensdag dit uitzichzelf gestuurd: he lekker ding hoe is het met je X

  Ik zei ja goed.

  Toen niks meer terug gehad. Dit is zo’n beetje het verhaal.

  Graag hoor ik nog wat reactie, alvast super bedankt.

  Mocht er onduidelijkheid zijn, dan hoor ik het graag.

  Groetjes sandra

 • hoi dirk,

  Hij heeft inderdaad wat laten horen. Vannacht vroeg hij of ik nog uit ging. Maar dat ging ik niet. Nu heb we of vanmiddag een afspraak als het goed is! Als ik iets leuks weet te verzinnen of hij. Moet alleen nog iets bezinnen, of anders zie ik hem nog in café vanavond. Wat kan ik het beste doen? Gewoon doen wat mezelf het beste lijkt?

  Groetjes

 • @ Sanne,

  Dat is precies wat ik verwachtte.
  En dat hij een afspraakje met jou wou maken dat verwachtte ik ook al, maar zei hier bewust niets over.

  Het is leuker dat hij iets verzint om jou te verassen. Daar hoeft normaal gesproken een vrouw (jij) niets aan te doen. Daar moet de man (hij) voor zorgen, omdat hij je voor een afspraak uitnodigd. Net als bijvoorbeeld: Jij nodigt gasten thuis uit en zij moeten zeggen wat zij gaan eten? Begrijp je wat ik bedoel? Hij moet nu initatieven nemen.

  Je kunt doen wat je het beste lijkt, maar… je kunt hem ook bijvoorbeeld sms-en met de vraag: “Ben nieuwgierig en vind het spannend wat we vanmiddag op ons eerste afspraak gaan doen. Groetjes, Sanne”.

  Dit is een hint naar hem om iets leuks te bedenken. Hoe lijk je dat?

 • Ik hem een smsje gestuurd, maar hij zei zelf: “ja waarom moet de man het altijd verzinnen”. Maar aan andere kant heb je wel gelijk, hij nodige mij uit de vorige keer! Via sms, maar goed, ik merkte aan de telefoon wel dat hij zelf ook nog al wat onzeker was. Dus wil er zelf ook wel voorzichtig mee omgaan. Ik ga me er niet te veel aan vast houden, want ik ken hem ook nog niet goed. Wie weet is hij wel op de versiertoer. Ik kan er nog niet echt hoogte van krijgen terwijl we alle bij aan elkaar dachten, dat we elkaar spraken aan de telefoon.

  Dit is wat ik smsde: “hey was het nog gezellig gister. Even over vannacht aan de foon, ik ben wel nieuwgierig wat we vanmiddag gaan doen? gr san”

  Dus nu maar kijken wat hij doet of niet!

 • Het is nu middag, ben inmiddels al een uurtje verder, nog geen smsje terug gehad? Of ik moet nog even geduld hebben of hij neem mijn inderdaad in de zeik?

  Nah ja, ik ga het gewoon los laten.

 • Maarja, ik snap er nu helemaal niks meer van. Zeker net hoe de pet staat, ik ga ook onder geen voorwaarden hem nog smsen of bellen. Dat smsje wat ik gestuurd heb staat hierboven beschreven.

 • @Sanne,

  Als een man een afspraak met je maakt, dan zorgt hij gewoon dat hij iets bijzonders gevonden heeft, zodat het samen een leuke en gezellige middag zal worden.
  Anders is het geen afspraakje maken als je niet eens weet wat je wilt doen. Wat zou jij doen als jij het afspraak maakte?

  Misschien is hij nog wat onzeker. De zin: ja, waarom moet een man altijd iets verzinnen? Aan deze zin lijkt het wel dat hij niet weet wat hij wilt of…. dat hij denkt dat alles zomaar vanzelf gaat Zo gaat dat niet op. Heeft hij nog geen tijd afgesproken?

  Als je gasten uitnodigd zorg je ervoor dat alles al in kannen en kruiken is. Met andere woorden: Dat alles geregeld is voordat de gasten aanbelt? Dat is toch vanzelfsprekends?

  Heb nog even geduld! Niet meer reageren! Nu afwachten wat hij doet.
  MIsschien regelt hij alsnog iets. Reageert hij niet, dan lijkt het er op dat hij alleen op versiertoer is. Dan kan je dit maar beter vergeten!

  Hoop dat het wat wordt.

 • @ sanne

  Je moet wat druk van je eigen ketel halen. Jij zit nu zo heel zenuwachtig en vol spanning uit te kijken. Hij zal wel iets in gedachten hebben. Maar je bent nu veel te nieuwsgierig en je zal weldra ontploffen ervan.

  Als het ene is die uw wil veroveren zal hij tot het laatste moment laten wachten en dan komt hij met zijn verrassing op de proppen. Hij is tenslotte de leider, dus jij moet enkel zien hoe hij het er vanaf zal brengen.

  Veel succes met je uitstapje!

 • Oke ja. Ik ben op dit moment erg teleurgesteld 🙁 Maar ik ga gewoon door. Ga vanavond ook gewoon op stap, als hij dan niks meer laat horen dan weet ik gewoon sowieso voldoende. Ben wel erg blij met jullie reacties.

 • @Sanne,

  Als hij niets meer van zich heeft laten horen, dan is het verstandig om maar gewoon weer door te gaan. Als hij wel een afspraakje wou, maar niets kon regelen om een afspraakje leuk te maken, dan had hij waarschijnlijk zijn zaakjes nog niet erg op orde.
  Of…. te verlegen?

  Wel de gasten uitgenodigd, maar niet voor de maaltijden gezorgd.

  Gewoon doorgaan! 😉

 • Nou wat ik gister toch weer mee heb gemaakt. Ik was leuk aan het praten met een onbekende jongen in een cafe. Ging allemaal erg leuk, tot slot was het sluitingstijd, We hadden het nog steeds gewoon gezellig, niet gesproken over sex. Hij zei: ik woon hier vlak bij. Leuk dus, dacht dat hij het gezellig vond om nog even samen wat te kletsen. Dus ik ging mee, maar hij was iets anders van plan. Dus ik ging wel in de aanval natuurlijk, maar hij zei dat ik er niet te zwaar aan moest tillen. Tjonge jonge, lekker makkelijk.

  Dus ik ben weg gegaan, doei. Er ook niks gebeurd, maar zo laat ik wel zien dat ik er niet van gediend ben. Tot slot kwam ik erachter dat die jongen van een tijd terug mij ook gesmst had. Die had niks anders te melden dan: ben je nog wakker bla bla… In de trant van heb je zin of iets, ik vind dat helemaal niet zo leuk. Dus heb die jongen nog een sms je gestuurd vanmiddag met de tekst van:

  Hoi lex even over gisternacht, als je mij nou echt zo leuk vind, of wil leren kennen om iets leuks te gaan doen of afspreken, dan verwacht ik wel eerlijkheid. Als je dat niet kan geven dan wil ik graag dat je mij met rust laat. Vind je een aardig jongen, daar ligt het niet aan hoor. Maar het is het een of het ander. Gewoon gezellig hebben of niets! xxx san

  Dus ik heb duidelijk laten blijken dat hij mijn normaal moet behandelen of met rust laten. Vinden jullie dat een foute keuze zo’n smsje of kan het wel? Het gaat tenslotte om hoe ik me erbij voel.

  Gr Sanne

 • Sanne,

  Als je behoefte hebt aan een iets serieus, dan verwacht je geen sex op dezelfde dag dat je hem ontmoet. Wat zal hij wel niet van jou denken…

  Je wilt een goede indruk achter laten en je hebt zelfrespect, daarom is jouw smsje goed, maar toch een beetje te direct. Ik zou namelijk een beetje moeite hebben om weer met je af te spreken…

 • Hoi,

  Maar midden in de nacht sms-en omdat de jonge heer dan wel tijd wil besteden vinden ik helemaal niet netjes. Dus serieus kan ik zo iemand niet noemen. Vindt het totaal respectloos. Hij zegt dingen die hij niet waar maakt. Ik vind respect hebben voor mijn eigen lijf en waarden toch echt wel belangrijker dan wat hij van mijn vindt op dat moment. Wees gewoon eerlijk en oprecht.

 • @ Sanne

  Geef deze jongen gewoon geen aandacht meer, dan verliest hij vanzelf z’n aandacht naar jou toe. Wij mannen gaan ook niet zitten wachten op iemand die geen zin heeft in aandacht van ons mannen!

  Blijf bij je standpunt en geef jezelf bij iemand waar je je goed bij voelt.

  Take care

  Mick

 • @ de rest

  Deze blog is wat mij is overkomen haha. had toen in de club leuk meisje ontmoet en diezelfde avond nog mee gezoend. was niks mis mee en was heerlijk. Nummer gekregen en ze wou me nog is zien. Na anderhalve dag had ik is tijd om te bellen en geen gehoor. Dacht achja kan gebeuren en na 2dagen nog is geprobeerd. Weer geen antwoord.

  Nu kan het inderdaad zijn dat ze later dacht dat ze te hard van stapel is gelopen. Misschien zie ik haar het weekend nog, toch is kijken hoe ze zal reageren 🙂 Het is een leuke vrouw maarja is kijken hoe ze reageerd als ik lekker nuchter reageer.

  Iemand nog tips ? Zelf heb ik zoiets van er lopen nog genoeg leuke vrouwen daar rond daar geen gebrek aan.

 • Ik heb wat actie ondernomen en zou graag een (voor mij nieuwe) ervaring met jullie willen delen. Vrouwen veroveren is een spel waarbij je sommige dingen moet verbergen. Is dit niet het geval, dan is het spel over omdat:

  – Game over
  OF
  – Jullie kussen overvloedig (verovering gelukt)

  Om de eerste mogelijkheid te vermijden is het belangrijk om haar niet meteen je gevoelens duidelijk te maken (te vroeg zoenen enz.) Ik heb ervaren dat het omgekeerde effect ook bestaat. Maak haar duidelijk dat ze zich geen illusies moet maken (als jullie al een tijdje flirten), dat het niets kan worden tussen jullie, en de kans op succes is weer een flinke schep groter.

  MAAR WEES VOORZICHTIG

  Zeg eerder: “Het kan niets worden tussen ons om die en die reden” (bijvoorbeeld verschillend karakter) en NIET: ” Ik ben blij dat je mijn vriendin niet bent”

  Op het eerste gezicht leek er geen probleem met de 2de mogelijkheid als je het speels en niet beledigend zegt. Maar ik heb ondervonden dat vrouwen dan in actie schieten:
  “Dus hij wil me niet ?? Dat zullen we nog wel even zien…” ( inderdaad wat gevoelens achterhalen betreft zijn vrouwen professionals). Ineens leek het spel gespeeld omdat de verovering SCHIJNBAAR gelukt was. Ze wou bij me zijn,… Kan een man dit weerstaan? Maar als je daar dan op ingaat en speels verder gaat val je genadeloos door de mand. “Aha, hij wil me duidelijk wel !!!”

  Gevolg:
  1. Niet geslaagd voor haar test
  2. Door de mand gevallen=> zelfde effect als haar te vroeg zoenen.

  De situatie redden door een poging te doen verder te gaan op haar test (speels gedrag) is meestal verloren moeite, het was immers gespeeld. Zelfs dat ze schaamteloos en bot zegt dat ze haar die speelsheid niet echt meer kan herinneren is niet uitgesloten.

 • @ruben
  ik probeer hem te snappen. je kan dus zeggen, “ik val niet op jouw type karakter”. En als ze je daarna gaat testen om te kijken of dat echt zo is, dan moet je jouw gevoelens niet laten zien?

  greetz

 • @ Ruben,

  Advies: houd je niet bezig met de zogenaamde tests van vrouwen.

  http://www.aantrekkingskracht.com/testen-vrouwen-testen-mannen

  Gamen, spelletjes spelen, verberg-strategieën, doorgevoerde omgekeerde-psychologie-tactieken, proberen niet door de mand te vallen, draaien in de hoop dat je dan slaagt voor haar tests…

  Je doet moeilijk, en uiteindelijk strijd je voornamelijk met jezelf en maakt het je liefdesleven niet blijvend beter.

  Ja, ooit ga ik hier een blogartikel over schrijven. Tot die tijd, zie mijn antwoord op je reactie bij:

  http://www.aantrekkingskracht.com/onzeker-vrouwen-aanspreken

 • @ Victor

  De techniek (net zoals andere) werkt wel, maar dat het de deur opent naar een strijd met jezelf is ook volledige de waarheid. Wat mijn techniek en deze volledige blog betreft ben ik mij bewust van het volgende:

  Mannen kunnen de verschillende tips hier op deze blog toepassen.
  Resultaat: Een nul een komma en nog honderd nulletjes erachter.
  Conclusie: Victor is een grote bedrieger…

  Een andere man doet SCHIJNBAAR exact hetzelfde
  Resultaat: Hij krijgt de vrouw die hij wou hebben.
  Conclusie: Waauw, bedankt Victor…

  Een detail dat voor ons bijna onzichtbaar is (de strijd met jezelf) maakt voor vrouwen een wereld van verschil…

  Ik ben erg benieuwd naar je blogartikel hierover !

 • @ Ruben

  Jonge, zodra je meisjes bent: verstand op nul en have fun! Natuurlijk hou je wel dingen in je achterhoofd van deze site enzo die goed kunne helpen, zoals niet te snel toehappen etc.

  Systeem is ook erg handig, als toevoeging want je moet het wel zelf doen. Nooit gedacht dat zoiets uitgebreids over vrouwen bestond xD

  Victor is geen bedrieger, het slaat wel degelijk ergens op. Thnx Vic!

  Hmm hoe moet ik deze reactie afsluiten jonges? Ben slecht in dat soort dingen ffe denken..

  Ow ik moet eten..

  Laterzz good luck everyone!

 • @ Ruben

  je moet leren deze technieken toe te passen zoals ze voor jou het beste werken er zijn meer wegen naar Rome… Ook ik gebruik vele technieken anders dan Victor en vele die je niet mag gebruiken volgens Victor… wetend dat dit voor mij werkt. Zie het allemaal als een goed advies en een blik op het denkpatroon van vrouwen… Wil hier niet opscheppen, heb veel lol gehad en heb er al 20 leuke avontuurtjes aan over gehouden dus Victor is in mijn ogen geen bedrieger.

 • 3 weken terug heb ik een heel leuk meisje ontmoet na de hele avond gepraat te hebben en bier te hebben gedronken eind van de avond samen naar buiten gegaan en een uur met haar staan zoenen.
  Ze gaf haar telefoon aan mij en vroeg me om me nummer erin te zetten.Nu hoorde ik niets van haar totdat ik zelf een week later op FB vrienden met haar ben geworden (een vriendin van me had haar gevonden en heb haar toen aangemeld) en 2 dagen na de vriendschap een kort bericht heb gestuurd dat ik het een hele leuke avond vond en niet gesproken over een afspraak oid.Nu heb ik nog steeds niets van haar gehoord dat is nu 1,5 week later.Ik wil niet nog een bericht sturen maar rustig afwachten ofdat zij terug reageerd.Ze woont niet in hetzelfde dorp als mij moet ik nu blijven afwachten of toch nog een keer aktie ondernemen.Het is echt een leuke meid en zou graag nog een keer willen afspreken maar ben ik te afwachtend of hebben we te snel gezoend???

 • @HJ,

  Bedankt voor je reactie!

  Beide:
  – Je hebt haar waarschijnlijk te vroeg gezoend
  – je hebt niet haar telefoonnummer genoteerd (je te afwachtend opgesteld).

  Facebook tips: wanneer ze een leuke foto plaatst of een mooie opmerking maakt, vooral op de knop ‘vind ik leuk’ klikken. Tevens geregeld gevatte en leuke opmerkingen maken bij wat ze posts.

  Het ziet er naar uit dat het voorbij is. Maar door de Facebook tips komt het misschien toch nog van de grond.

  Advies: je hebt al één aantrekkelijke vrouw ontmoet. Je kunt uiteraard nog meer aantrekkelijke vrouwen ontmoeten. Leef in overvloed… Hoe? Zie: http://www.VrouwVeroveren.com

 • Bedankt voor je antwoord Victor

  We hadden een top avond en beide genoten.Toch begint het nu een beetje te kriebelen om haar nog een keer te ontmoeten.Zal je FB tips ter harte nemen kan altijd na verloop van tijd is een berichtje sturen om samen wat te gaan drinken toch?Zal voorzichtig is wat likes geven op posten op FB.

  Leuke site met goede informatie!

 • @ HJ,

  Bedankt voor het compliment!

  Kijk even hoe ze reageert op je ‘vind ik leuk’s’…

  Er is nog veel meer te zeggen over Facebook. Mocht er echt veel vraag naar zijn, kan ik er op een gegeven moment een programma over uitbrengen.

  Oh ja, volgens mij heb je je nog steeds niet ingeschreven voor de gratis lessen. Echt een aanrader, ook omdat de lessen naadloos aansluiten op de artikelen op deze site.
  Je kunt je hier gemakkelijk inschrijven voor de E-cursus: http://www.VrouwVeroveren.com/

 • Maar wat als je niet aanvoelt wanneer een vrouw wil dat je haar zoent? Dit voel ik dus absoluut niet aan en dat leidt er toe dat het gewoon ook nooit gebeurd. Dan is hier het onderwerp ‘zoenen’ dus interessant, maar ‘te vroeg’ of ‘te laat’ gebeurt nooit, want het gebeurd helemaal niet. Ik wil een vrouw gewoon geen zoen geven als ze dat niet wil, maar als je het niet aanvoelt houdt het ook eveneens gewoon op. Groet van de verlegen single.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *