De bron van weerstand als je haar mee naar huis wil nemen

bron-van-weerstand-als-je-haar-naar-huis-wil-nemenCursisten stellen me geregeld de vraag hoe ze vrouwen moeten aanspreken, wat ze moeten zeggen en hoe ze vervolgens leuke afspraakjes regelen. Allemaal belangrijke onderwerpen. Maar als het blijft bij leuke afspraakjes met vrouwen, dan komt je liefdesleven niet tot bloei.

Voortzetten van de Verovering is onontbeerlijk. Uiteraard hoort daar het mee naar huis nemen bij. Wat veel mannen echter niet weten is dat vaak niet de vrouw maar juist zijzelf weerstand bieden tegen deze essentiële stap. De mannen die hier last van hebben zijn zich daar bovendien meestal niet van bewust.

Natuurlijk wil je een vrouw mee naar huis nemen zodat je haar verder kunt versieren. Maar als je, vaak onbewust, het gevoel hebt dat deze actie een vrouw zal doen afknappen, dan zie je er vanaf. Dat gaat uiteraard ten koste van je Veroversucces, ongeacht de vele leuke ontmoetingen en afspraakjes!

Een paar voorbeelden waardoor je misschien weerstand voelt om een vrouw mee naar je huis te nemen:

  • Rotzooi. Je weerstand kan ontstaan door rommel en vuiligheid. Als je behuizing op deze punten faalt dan is dat absoluut schadelijk voor de Verovering.
  • Familieleden. Misschien woon je nog thuis en je verwacht dat je ouders moeilijk gaan doen? Een serieus probleem voor je liefdesleven.
  • Irritante huisgenoot. Je woont bijvoorbeeld in een studentenflat en de kans is groot dat een van je huisgenoten zich ermee gaat bemoeien. Daar gaat je Verovering…

Al deze punten kunnen de oorzaak van je weerstand zijn. Natuurlijk nodig je haar daarom niet uit! En doe je dat toch, dan is de kans groot dat ze je aarzeling voelt en niet op je uitnodiging ingaat. Vrouwen voelen onzekerheid en aarzeling vaak intuïtief aan.

Word je bewust van je weerstand en pak deze vervolgens effectief aan

Je wilt haar dus mee naar huis nemen maar je voelt weerstand. Om deze te overwinnen is het belangrijk om eerst de oorzaak te ontdekken.

Stel jezelf de vraag:

Wat precies houdt mij gevoelsmatig tegen om een vrouw mee naar huis te nemen?

Schenk voldoende tijd aan deze vraag; je wilt niet dat je probleem blijft hangen. Pas als je bewust weet en erkent wat je tegenhoudt, kan je het effectief aanpakken door een tactiek te ontwikkelen.

Stel dat het de rommel in huis is die je weerstand veroorzaakt. Dan weet je dat je binnenkort eens flink moet gaan huishouden! Je zult zien dat de motivatie tot opruimen groeit als je je bewust bent van het belang daarvan.

Plan meteen een dag of paar dagdelen in je agenda om je leefruimte prettig te maken voor een vrouw. Weg met de rotzooi, je weet nu waarvoor je het doet. (Hier vind je trouwens meer tips als je op jezelf woont.)

Zijn je ouders de oorzaak van je weerstand? Ga slim plannen zodat je exact weet wanneer je een vrouw mee naar huis kunt nemen; je ouders zijn tenslotte niet altijd thuis.

Of ontstaat je weerstand door een vervelende huisgenoot? Dan kun je bijvoorbeeld je territorium goed afbakenen zodat de huisgenoot op afstand blijft. Of overweeg verhuizen want je liefdesleven is belangrijk voor je.

Voel jij weerstand om een vrouw mee naar huis te nemen? Waardoor komt dat en wat ga je doen om het op te lossen? Laat het me weten door een reactie te plaatsen hieronder!