Haar handig uitvragen? Voorkom deze 2 fouten!

Het is lente, dus is het geen tijd om die aantrekkelijke vrouw uit te nodigen waar je een oogje op hebt? Vandaag bespreek ik twee fouten die je vooral niet moet maken, wil je een leuk afspraakje regelen met haar!

Deze lezersvraag werd een tijd geleden gesteld door John bij het blogbericht over een gevaarlijke conversatiefout:

Beste Victor,

Op school heb ik al lange tijd het idee dat een meisje mij aantrekkelijk vind. Ze kijkt me langer dan 2 seconden aan als ik voorbij loop, dus heb ik besloten om naar haar toe te gaan. Ik ben begonnen een praatje met haar te maken, heel kort eventjes. Vervolgens zag ik haar een paar weken niet, en toen ineens weer, kwam ik haar tegen en ze begon me te vragen of ik naar een of ander feest ging. Ik denk relaxed, ze toont interesse in mij! 🙂

Vervolgens weer een lange tijd niet gesproken, tot op een gegeven moment ik haar weer sprak. Ik probeer speels en ontspannen te zijn en goed te luisteren bij contact met vrouwen(dat gaat allemaal best goed), maar als ik merk dat ze interesse in mij hebben, dan blokkeert er iets waardoor ik de “flow” gedeeltelijk kwijt raak. Dan ga ik onhandig lopen doen, aarzelen met wat ik zeg en dan ben ik niet spontaan meer.

Maar goed, toch heb ik de laatste keer haar nummer gevraagd, toen ik hoorde dat ze die avond op stap zou gaan. Ik zei misschien kom ik wel even langs vanavond. Die avond heb ik haar ge-sms’t om 23.00, en een half uur later kreeg ik nog steeds niets terug. Ik sms-te toen opnieuw, waarna ik 10 minuten later bericht kreeg dat ze “er nog niet was…’ Ik dacht waarom doet ze ineens zo ongeïnteresseerd? Nou ja, ik denk laat maar, ik wacht wel even af. Maar ik heb helemaal NIETS meer gehad, geen sms, niks.

Vreemd of niet? Later, een maand erna of zo kwam ik haar weer tegen, waarbij ik begon te praten en op een gegeven moment stelde ze me weer een vraag, die ik niet kon beantwoorden op dat moment, en ben op haar vraag niet meer terug gekomen.

Toch denk ik nog steeds dat ze me interessant vind, maar ik weet niet hoe ik het nu aan moet pakken. Ik wil het liefst ergens met haar alleen afspreken, gaan snowboarden of iets, maar dat vind ik nog te vroeg, dus eigenlijk wil ik in contact komen met haar waar er meer afleiding is, bijvoorbeeld op stap dus, maar dat heeft ze de vorige keer vind ik een beetje verpest. Wat vind jij, en wat zou ik kunnen doen? Het meest klote is dat ik de flow dus kwijtraak. Heb nu breek het ijs gedownload, hopelijk gaat dat helpen.

John

John, ik weet zeker dat mijn Breek het IJs-e-boek je nog verder zal brengen; het verbetert je spontaniteit en versterkt je intentie voor die belangrijke flow. Als aanvulling beantwoord ik hier je vraag over de juiste aanpak voor het uitvragen van vrouwen. (meer…)

Zoenen of vriendschap? (Video)

ZoenenWat kies jij, zoenen of vriendschap? Natuurlijk gaat het niet om een vriendelijke, beleefde zoen op de wang, maar over tongzoenen!

Jeroen heeft kortgeleden deze vraag gesteld bij het artikel ‘als je haar te vroeg hebt gezoend’ (klik hier):

Maar wat als je niet aanvoelt wanneer een vrouw wil dat je haar zoent? Dit voel ik dus absoluut niet aan en dat leidt er toe dat het gewoon ook nooit gebeurd. Dan is hier het onderwerp ‘zoenen’ dus interessant, maar ‘te vroeg’ of ‘te laat’ gebeurt nooit, want het gebeurd helemaal niet. Ik wil een vrouw gewoon geen zoen geven als ze dat niet wil, maar als je het niet aanvoelt houdt het ook eveneens gewoon op. Groet van de verlegen single.

Wil je zoenen en meer? Neem initiatief!

Hieronder geef ik antwoord op video.

 

Hopelijk neem je voortaan wèl initiatief om haar te tongzoenen…

En hier kun je mijn SexScoren-programma vinden: http://www.SexScoren.com/

Vind jij het (meer…)

Victor Verlon brengt SexScoren-programma uit

Seksprogramma: Sex ScorenVictor Verlon heeft een splinternieuw programma over seks uitgebracht, speciaal voor mannen die moeite hebben met het voortzetten van de Verovering.

Victor Verlon, hoe krijg ik vrouwen in bed?

Sinds jaar en dag ontvang ik dit soort vragen. Een paar willekeurige voorbeelden:

Na het derde afspraakje wil ze liever vrienden blijven! We hebben wel gezoend, maar ze wil niet meer. Wat heb ik fout gedaan?

Victor. Ik ben al een paar keer bij een hele leuke vrouw blijven slapen, maar we hebben nog niet gevreeën. Hoe moet ik het nu aanpakken?

Waarom laten vrouwen mij eindeloos wachten? Mijn beste vriend scoort veel sneller seks maar kan me niet uitleggen hoe hij dat doet!

Ja, het is tijd om mannen een complete ondersteuning aan te bieden, iets dat werkelijk helpt in meerdere opzichten. Dus niet alleen (meer…)

Ze geeft haar telefoonnummer niet? (vervolg)

geheim-telefoonnummer

Dit is het vervolg op het eerste deel; ze geeft haar telefoonnummer niet, oorzaak?, waarbij ik een vraag beantwoord van Adrian.

Voor de duidelijkheid de belangrijkste feiten op een rij:

 • Ze stond open voor je initiatief. Je had haar al een paar keer gesproken en je hebt haar op een gegeven moment uitgenodigd voor een afspraakje. Toen het afspraakje plannen niet meteen lukte, reageerde ze positief toen je haar telefoonnummer vroeg.
 • Je liet haar wachten. Je kon niet meteen haar telefoonnummer noteren want je had geen telefoon bij je; deze ging je vol enthousiasme halen. Maar… je liet je afleiden door een vriend waardoor ze 10 minuten op je moest wachten.
 • Ze bood weerstand. Ze wilde uiteindelijk toch niet haar telefoonnummer geven, maar gaf wel het e-mailadres van haar Facebook account.

Trouwens, of het nu om Whatsapp gaat, een telefoonnummer of wat dan ook, mijn advies blijft hetzelfde!

Belangrijkste vraag:

Waarom gaf ze haar telefoonnummer niet?

Je vroeg haar telefoonnummer op het juiste moment; de sfeer was vrijblijvend en het contact was spontaan. Maar toen liet je haar wachten waardoor ze serieus begon na te denken. Een paar willekeurige probleemgedachten:

 • Angst; wil ik met hem afspreken? Ik ken hem niet goed en als de conversatie dan stil valt… O jee, de pijnlijke stilte!
 • Niet mijn type; ik val alleen op blonde types, hij is niet mijn type.
 • Wraak; dus hij laat me wachten? Nu ga ik hem laten wachten, haah!
 • Moeilijke-keuze; wacht eens even, hij wil met me afspreken. Maar ik vind Tom ook wel leuk en hem ken ik iets beter. Misschien maar een beetje gas terugnemen.
 • Angst voor teleurstelling; hij laat me wachten, dus uiteindelijk gaat hij me toch niet bellen. Net als die kerel van vorige week. Mannen doen nooit wat!
 • Potentiële stalker; is het wel verstandig, dadelijk heb ik weer zo’n stalker achter me aan.
 • Hard to get spelen; hij is zo leuk! Oh nee, ik loop weer te hard van stapel. Laat ik maar hard to get spelen, hopelijk gaat hij me dan echt leuk vinden.
 • Player; nou ja zeg, hij houdt me aan het lijntje. Waar is hij? Bah, het is vast weer zo’n irritante player!
 • Twijfels; ik vind hem leuk, ik vind hem niet leuk. Nee, ik vind hem wèl leuk. Nee, ik vind hem niet leuk… Help, snel m’n beste vriendin bellen want ik weet het niet meer!

Je kon deze probleemgedachten voorkomen door meteen haar nummer te noteren. Ik schrijf telefoonnummers altijd direct op mijn (meer…)

Haar telefoonnummer scoren lukt niet… oorzaak?

Je probeert haar telefoonnumme te scoren, maar wat als een vrouw haar nummer niet wil geven, ook al leek ze wel geïnteresseerd? Een sportieve cursist die aan fitness doet, stelde deze vraag bij het artikel: zonder oogcontact vrouwen aanspreken:

Hallo iedereen,

Misschien gaat dit berichtje niet zozeer over oogcontact, maar echt heren, ik heb jullie hulp dringend nodig.

In de fitnesszaal stapte ik vandaag op een meisje af dat ik al een paar keer eerder daar had gezien en gesproken. Ik vroeg haar om wat te drinken in het weekend, ze zei dat ze bezoek had. Dus stelde ik voor het ander keer te doen, en vroeg haar nummer zodat ik haar dan kon bellen. Ze zei goed en knikte vrolijk.

Ik reuzeblij naar boven mijn telefoon halen, ben ik weer beneden kom ik een vriend tegen die me zeker 10 min aan de praat houdt. Op dat moment zie ik haar weggaan, ik gebaarde nog van wacht, en ze zei dag en liep gewoon verder… Dus paar tellen later, ging ik achter haar aan, op de trap stopte ik en toen ze mij zag moest ze lachen. Ik haalde mijn telefoon tevoorschijn haalde, en ze zei van: “Ja, mijn nummer is heel geheim. Dat kan ik niet geven. Ik geef je wel mijn emailadres, dan kan je me op Facebook toevoegen”

Wat! Op dat moment voelde ik me echt rot en dom, ik gaf aarzelend mijn telefoon aan haar zodat ze haar email kan intypen. Maar ze snapt er niks van, dus gaf ze het terug en las het voor. Ik, voor het eerst in m’n leven, trillend (waarschijnlijk door woede en ongeloof), haar universiteits-email(!) intypen. Dat verpestte mijn hele dag, ik weet niet wat ik nou met haar moet doen. Ongetwijfeld kom ik weer haar tegen tijdens het sporten, maar ik weet niet hoe ik mij moet opstellen na dit.

Alle nuttige tips zijn welkom,

Dank!

Adrian

Een teleurstelling die ik me kan voorstellen. Maar trek het je niet aan. Alles wat je meemaakt kunnen leuke anekdotes worden.

Voorbeeld. Ik weet nog goed dat ik het telefoonnummer van twee bloedmooie tweelingzusjes had geregeld op straat. Dat was fantastisch…

Totdat (meer…)

Pagina 1 van 212