bron-van-weerstand-als-je-haar-naar-huis-wil-nemenCursisten stellen me geregeld de vraag hoe ze vrouwen moeten aanspreken, wat ze moeten zeggen en hoe ze vervolgens leuke afspraakjes regelen. Allemaal belangrijke onderwerpen. Maar als het blijft bij leuke afspraakjes met vrouwen, dan komt je liefdesleven niet tot bloei.

Voortzetten van de Verovering is onontbeerlijk. Uiteraard hoort daar het mee naar huis nemen bij. Wat veel mannen echter niet weten is dat vaak niet de vrouw maar juist zijzelf weerstand bieden tegen deze essentiële stap. De mannen die hier last van hebben zijn zich daar bovendien meestal niet van bewust.

Natuurlijk wil je een vrouw mee naar huis nemen zodat je haar verder kunt versieren. Maar als je, vaak onbewust, het gevoel hebt dat deze actie een vrouw zal doen afknappen, dan zie je er vanaf. Dat gaat uiteraard ten koste van je Veroversucces, ongeacht de vele leuke ontmoetingen en afspraakjes!

Een paar voorbeelden waardoor je misschien weerstand voelt om een vrouw mee naar je huis te nemen:

 • Rotzooi. Je weerstand kan ontstaan door rommel en vuiligheid. Als je behuizing op deze punten faalt dan is dat absoluut schadelijk voor de Verovering.
 • Familieleden. Misschien woon je nog thuis en je verwacht dat je ouders moeilijk gaan doen? Een serieus probleem voor je liefdesleven.
 • Irritante huisgenoot. Je woont bijvoorbeeld in een studentenflat en de kans is groot dat een van je huisgenoten zich ermee gaat bemoeien. Daar gaat je Verovering…

Al deze punten kunnen de oorzaak van je weerstand zijn. Natuurlijk nodig je haar daarom niet uit! En doe je dat toch, dan is de kans groot dat ze je aarzeling voelt en niet op je uitnodiging ingaat. Vrouwen voelen onzekerheid en aarzeling vaak intuïtief aan.

Word je bewust van je weerstand en pak deze vervolgens effectief aan

Je wilt haar dus mee naar huis nemen maar je voelt weerstand. Om deze te overwinnen is het belangrijk om eerst de oorzaak te ontdekken.

Stel jezelf de vraag:

Wat precies houdt mij gevoelsmatig tegen om een vrouw mee naar huis te nemen?

Schenk voldoende tijd aan deze vraag; je wilt niet dat je probleem blijft hangen. Pas als je bewust weet en erkent wat je tegenhoudt, kan je het effectief aanpakken door een tactiek te ontwikkelen.

Stel dat het de rommel in huis is die je weerstand veroorzaakt. Dan weet je dat je binnenkort eens flink moet gaan huishouden! Je zult zien dat de motivatie tot opruimen groeit als je je bewust bent van het belang daarvan.

Plan meteen een dag of paar dagdelen in je agenda om je leefruimte prettig te maken voor een vrouw. Weg met de rotzooi, je weet nu waarvoor je het doet. (Hier vind je trouwens meer tips als je op jezelf woont.)

Zijn je ouders de oorzaak van je weerstand? Ga slim plannen zodat je exact weet wanneer je een vrouw mee naar huis kunt nemen; je ouders zijn tenslotte niet altijd thuis.

Of ontstaat je weerstand door een vervelende huisgenoot? Dan kun je bijvoorbeeld je territorium goed afbakenen zodat de huisgenoot op afstand blijft. Of overweeg verhuizen want je liefdesleven is belangrijk voor je.

Voel jij weerstand om een vrouw mee naar huis te nemen? Waardoor komt dat en wat ga je doen om het op te lossen? Laat het me weten door een reactie te plaatsen hieronder!

Gerelateerd:

 • Ze geeft haar telefoonnummer niet? (vervolg) (33)
  Dit is het vervolg op het eerste deel; ze geeft haar telefoonnummer niet, oorzaak?, waarbij ik een vraag beantwoord van Adrian. Voor de duidelijkheid de belangrijkste feiten op een rij: Ze stond open voor je […]
 • Waarom NIET meteen zoenen? (Uitleg) (68)
  Wist je dat meteen zoenen geen aanrader is voor het flirten en versieren? Ik leg dadelijk uit hoe de vork in de steel steekt. Deze vraag ontving ik van een cursist over de betekenis van de eerste zoen: Beste […]
 • Afwijzing – Meer Succes door Afwijzing (48)
  Heb je het artikel over omgaan met afwijzingen al gelezen? In dat artikel heb je gezien dat er kortweg twee manieren zijn om met een afwijzing om te gaan: De afwijzing persoonlijk opnemen waardoor deze je zelfvertrouwen […]
 • 2 vervelende nadelen van online dating (94)
  Na de vele artikelen en video's over flirten, relaties, Veroveren, mogen er ook meer tips verschijnen over online dating. Ik ontvang daar namelijk geregeld vragen over. Online daten heeft aantrekkelijke voordelen, een […]
De bron van weerstand als je haar mee naar huis wil nemen
Trefwoorden:     

13 reacties op “De bron van weerstand als je haar mee naar huis wil nemen

 • Hallo dag victor,

  Over een vrouw naar huis meenemen.
  Ik heb geen enkele seksuele ervaring en heb schrik daar aan te beginnen en dat belemmert mij in het contact leggen en zeker ze dan ook het mee vragen naar huis.
  Daar ik al 40 jaar ben vinden de meeste vrouwen dat zeer raar.

  Groetjes Wim

 • Hallo Wim,

  Als ik jou was zal ik me niet druk maken om het feit dat je 40 bent en nog geen sex ervaring hebt met vrouwen, pasgeleden heb ik een vrouw ontmoet van 38 die geen ervaring had op dat gebied en wat is mooier dan een onbeschreven blad?

  Veel succes.

  M.v.g.
  Marcel

 • hoi victor

  ik zou ook graag mijn vriendin van mijn dromen mee naar huis willen nemen of met haar iets gaan drinken maar ik kan het niet niet maken anders komt mijn prive en haar werk in het geding ( ik heb je in meerdere brieven verteld over mij situatie)
  ik vind dit bijzonder vervelend omdat ik haar niet echt kan leren kennen terwijl ik nog stapel verliefd op haar ben

 • @Wim.

  Marcel heeft gelijk. Maak je niet druk over je onervarenheid. Doe je dat wel dan zal je nooit ervaring krijgen, ongeacht je leeftijd!

  Weet dat vrouwen het veel belangrijker vinden hoe je hen doet voelen in bed. Een seksuele prestatie staat daarom niet op de eerste plaats… Daar ga ik ook nog over bloggen.

  @Ernstjan.

  Je hebt mij ge-e-maild over deze situatie? Ik ontvang te veel e-mail, het is daarom onmogelijk om elke mail te lezen, laat staat te beantwoorden.

  Algemeen advies: laat haar los en ga verder met je liefdesleven. Het is blijkbaar een te moeilijke kwestie, iets proberen maakt je alleen maar ongelukkig(er). Kom op, je kunt je hierdoor heen slaan. Sterkte!

 • @Victor

  het is idd een heel moeilijk advies wat je mij gegeven hebt omdat ik haar wekelijks tegen kom, en ik het zo jammer vind dat ik haar moet proberen te vergeten
  ik wil nu eigenlijk proberen gewoon vrienden te worden met haar als dat lukt

 • Hallo Ernstjan,

  Proberen vrienden te worden als dat lukt…….heb je niet door wat je schrijft?
  Draai de rollen eens om…….wil je op deze manier wel vrienden zijn?

  Gr,
  Marcel

 • @ Marcel

  mischien heb ik idd niet door wat ik schreef
  kun je iets duidelijker zijn

  P.S
  ik voel niks meer voor haar
  het was voor haar gewoon flirten, en ik ben er met open ogen ingetrapt

 • Hallo,

  Deze reactie gaat misschien minder over Veroveren dan andere reacties.
  Maar ik woon dus nog thuis bij mijn ouders en bij mijn zusje. En ondanks dat het de laatste tijd minder aan het worden is, geven ze me toch altijd het gevoel dat ze me controleren en dat ik verantwoording aan hun schuldig ben.

  Hierdoor heb ik een beetje de instelling dat:

  – Ik zorg dat ik weinig thuis ben
  – Ik neem ze thuis (bijna) nooit in vertrouwen
  – Ik reageer agressief wanneer ik thuis gecontroleerd word

  Maar ondanks dat ze me een heel vervelend gevoel geven van dat controleren, blijft het toch familie.

  Heeft iemand misschien tips om me van dat vervelende gevoel af te helpen?

  Groeten Rik

 • @ Rik,

  Nee, ik zie dit als een relevante vraag… Maar je leeftijd is hierbij heel belangrijk. Hoe oud ben je?

  Een van de moeilijkste dingen als ouder is het loslaten van je kind. Er liggen wel degelijk gevaren op de loer voor jongeren en natuurlijk willen ze je daarvoor behoeden. Het is voor veel ouders een lastige kwestie.

 • Hallo,

  Ik ben een paar maanden geleden 18 geworden en dit schooljaar begonnen aan de universiteit. Het is dus niet zo dat ik erg onverstandig ben.

  Je hebt gelijk als je zegt dat het moeilijk is voor ouders, en dat begrijp ik ook wel. Maar aan de andere kant ben ik degene die er last van heeft..

 • Wat nu als je om bepaalde redenen weer thuis woont… Je vriendin is moeder van een zoontje… En je wilt haar kennis laten maken met je ouders, maar zij weten nog niet van haar bestaan af… Hoe ga ik dit subtiel uitleggen? Ze zullen niet gaan springen denk ik!

 • @mick.

  Misschien is het beter om je ouders even vooraf te vertellen over jullie nieuwe relatie, zodat eventuele eerste indruk naar elkaar niet onaangenaam is voor je ouders en voor je nieuwe vriendin.

  Welke voordelen heeft een vrouw met een kind die blij met je is ten opzichte van een vrouw zonder kinderen die misschien straks weer een nieuwe relatie zoekt?

  Als je beslist hebt volledig voor deze vrouw te kiezen, dan zou ik alles uit de kast halen om je ouders hiervan te overtuigen. Bied je ouders een termijn aan om te oordelen, om vooroordelingen in het begin te voorkomen en daardoor makkelijker gaat klikken. (Een periode voor je ouders om zelf te ontdekken dat het een leuke vrouw is). Dit is een stukje geruststelling wat een beetje lijkt op een garantie bij een produkt.

  Hoop dat je hier wat aan hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *