5 Gouden flirttips voor de vakantie

Stel op het strand (Flirttips voor de vakantie)Tijd voor flirttips voor de vakantie, want de zomervakantie is weer in aantocht!

In een ander blogartikel heb ik twee misvattingen over het Veroveren tijdens de vakantie uit de weg geruimd. Heb je dat artikel over het vinden van een vakantieliefde al doorgenomen?

Nu is het een goed moment om een paar gouden flirttips te geven voor een onvergetelijke vakantie. Wie weet versier je een sexy vakantieliefde…

Flirttip #1: Maak nieuwe vrienden & vriendinnen

Stel je sociaal op en je leert in korte tijd veel nieuwe mensen kennen, vrouwen èn mannen. En dit gaat verder dan (meer…)

3 Vakantietips voor singles

Vrolijke vrouw op het strand. (Vakantietips voor singles)Vakantie, je hebt er lang naar uitgekeken. Wil je tijdens je vakantie ook vrouwen versieren? Waarschijnlijk kun je een paar vakantietips voor singles goed gebruiken…

Ben je single en wil je behalve zon, strand en plezier ook een leuke single vrouw versieren? Verlang je naar een vakantieliefde?

In een ander artikel heb ik al een paar vakantie flirttips gegeven. Vandaag krijg je meer; nog eens 3 vakantietips voor singles. Meer gericht op het ontwikkelen van de juiste Verovermentaliteit…

Vakantietips voor singles #1. Denk niet in kansen, maar mogelijkheden

“Ja, ik heb weer een kans bij een vrouw!” De term ‘kans’ impliceert toeval, het nemen van een gok. Daar houd ik niet van.

Ik denk als VrouwVeroveraar liever in de term ‘mogelijkheden’. Immers, je kunt zelf mogelijkheden creëren. Word je volledig bewust van deze woordkeuze, voelt dat niet veel krachtiger?

Je mentaliteit en denkwijze is essentieel, zoals je hopelijk al hebt gezien in mijn E-coachsysteem voor succes met vrouwen. Nog niet gedownload? Ga binnen 3 minuten aan de slag met mijn krachtige systeem. Zo regel ook jij vlot een nieuwe vakantieliefde!

Vakantietips voor singles #2. Maak gebruik van mogelijkheden

Niets doen resulteert vrijwel altijd in… helemaal niets! Passiviteit loont niet in de liefde. Laat staan in het leven.

Daarom doe ik mijn best om mannen te motiveren en enthousiasmeren. Neem initiatief, durf een risico te nemen als single. Belangrijk voor het vrouwen versieren

Je schiet misschien niet meteen en in een keer in de roos, maar uiteindelijk loop je met een prachtige vrouw hand in hand. Waarschijnlijk nog deze vakantie… (meer…)

Vakantieliefde versieren (voor een fantastische vakantie)

Wil je een vakantieliefde versieren? Je bent niet de enige. Deze e-mail ontving ik van een cursist:

Hey Victor,

Allereerst bedankt voor je bruikbare tips. Ik merk dat nu ik meer over dit soort dingen nadenk ik mezelf dagelijks wat train op deze vlakken (maar ook op juist in gesprekken met vrienden of tijdens een netwerk-borrel).

Onderaan de nieuwsbrief vraag je mensen ook te vertellen wat wel werkt. Nu heb ik an sich niet echt een probleem, maar ik moet zeggen dat ik persoonlijk erg goede ervaringen heb met het blijven lachen tijdens uitgaan (of waar dan ook). Normaliter staan mensen nogal eens met een uitdrukkingsloos gezicht in een kroeg, maar juist als je constant lacht (en dan bedoel ik geen bulderende schaterlach, maar dat hoef ik je niet uit te leggen) werkt dat bij mij erg goed.

Ik mail je omdat ik een vraag aan je heb omtrent het veroveren in de vakantie. Je mails zijn uitermate bruikbaar en ook goed toepasbaar hierop, maar zou je wellicht wat aandacht specifiek hieraan willen besteden met wat tips die dit net wat anders maken dan het normale veroveren (associatie-principe is lastiger en het gedeelte met afspraakjes is moeilijker toepasbaar).

Alvast bedankt voor de genomen moeite en ga zo door!

J. te Tilburg.

De manier waarop je mijn adviezen gebruikt is goed. De tips zijn veel waardevoller als je ze niet alleen gebruikt in de omgang met vrouwen maar ook voor succesvol netwerken en om je vrienden- en kenniskring uit te breiden.

En wat je zegt klopt: (meer…)