Vrolijke vrouw op het strand. (Vakantietips voor singles)Vakantie, je hebt er lang naar uitgekeken. Wil je tijdens je vakantie ook vrouwen versieren? Waarschijnlijk kun je een paar vakantietips voor singles goed gebruiken…

Ben je single en wil je behalve zon, strand en plezier ook een leuke single vrouw versieren? Verlang je naar een vakantieliefde?

In een ander artikel heb ik al een paar vakantie flirttips gegeven. Vandaag krijg je meer; nog eens 3 vakantietips voor singles. Meer gericht op het ontwikkelen van de juiste Verovermentaliteit…

Vakantietips voor singles #1. Denk niet in kansen, maar mogelijkheden

“Ja, ik heb weer een kans bij een vrouw!” De term ‘kans’ impliceert toeval, het nemen van een gok. Daar houd ik niet van.

Ik denk als VrouwVeroveraar liever in de term ‘mogelijkheden’. Immers, je kunt zelf mogelijkheden creëren. Word je volledig bewust van deze woordkeuze, voelt dat niet veel krachtiger?

Je mentaliteit en denkwijze is essentieel, zoals je hopelijk al hebt gezien in mijn E-coachsysteem voor succes met vrouwen. Nog niet gedownload? Ga binnen 3 minuten aan de slag met mijn krachtige systeem. Zo regel ook jij vlot een nieuwe vakantieliefde!

Vakantietips voor singles #2. Maak gebruik van mogelijkheden

Niets doen resulteert vrijwel altijd in… helemaal niets! Passiviteit loont niet in de liefde. Laat staan in het leven.

Daarom doe ik mijn best om mannen te motiveren en enthousiasmeren. Neem initiatief, durf een risico te nemen als single. Belangrijk voor het vrouwen versieren

Je schiet misschien niet meteen en in een keer in de roos, maar uiteindelijk loop je met een prachtige vrouw hand in hand. Waarschijnlijk nog deze vakantie…

Vakantietips voor singles #3. Neem het jezelf niet kwalijk als je fouten maakt

Tijdens vakanties heb ik veel geleerd over mezelf, vrouwen en de liefde. Ik bereikte niet altijd mijn doel, ik maakte fouten, soms zelfs blunders. Hoort erbij! Daardoor heb ik veel ontdekt en kan ik mannen professioneel, kundig adviseren.

Je kunt het maken van fouten jezelf kwalijk nemen, maar dat heeft geen nut. Schuldgevoelens en verontwaardiging kunnen het leerproces en potentieel succes ernstig in de weg zitten.

Durf te kijken naar je handelen, leer ervan en ga verder. Er bieden zich altijd nieuwe mogelijkheden aan. Is het niet met deze vrouw, dan wel een volgende. Bijt je dus niet vast in een mogelijkheid die voorbij is gegaan. De vakantie vliegt dan te snel aan je voorbij.

Wat doe jij deze vakantie? Ga je leuke single vrouwen ontmoeten en mogelijkheden benutten? Plaats je reactie hieronder!

Gerelateerd:

 • Vakantieliefde versieren (voor een fantastische vakantie) (10)
  Wil je een vakantieliefde versieren? Je bent niet de enige. Deze e-mail ontving ik van een cursist: Hey Victor, Allereerst bedankt voor je bruikbare tips. Ik merk dat nu ik meer over dit soort dingen nadenk ik mezelf […]
 • 5 Gouden flirttips voor de vakantie (15)
  Tijd voor flirttips voor de vakantie, want de zomervakantie is weer in aantocht! In een ander blogartikel heb ik twee misvattingen over het Veroveren tijdens de vakantie uit de weg geruimd. Heb je dat artikel over het vinden […]
 • De 3 belangrijkste waarschuwingssignalen van gevaarlijke vrouwen (89)
  Sommige mannen zijn helaas de voetveeg van vrouwen; en dat is niet voor niets. Ze lopen in de val van de gevaarlijke vrouwen die dit soort mannen graag emotioneel en financieel wil misbruiken. Maar jou hoeft dat niet te […]
 • Versiertips – 5 Versiertips van Vrouwen voor Mannen (41)
  Graag deel ik dit keer een paar versiertips van vrouwen die zij mij hoogstpersoonlijk hebben gegeven. Tijdens de ontmoetingen en afspraakjes, laat ik vrouwen weten dat ik blog over het flirten en vrouwen versieren. Geregeld […]
3 Vakantietips voor singles
Trefwoorden:

6 reacties op “3 Vakantietips voor singles

 • Ja heren. Verover vrouwen die echt bij jou passen. Ik zit nu in een soort relatie en ik heb niet echt de vrijheid om andere vrouwen te ontmoeten. Ergens vind ik dat jammer, maar ik weet wel dat alle vrijgezelle mannen lekker prachtige vrouwen kunnen veroveren.

  En denk nogmaals eens goed na over wat Victor zegt over ”mogelijkheden” ipv ”kansen” Bij een kans lijkt het erop dat je moet wachten tot je een duidelijk signaal krijgt. Bij een mogelijkheid denk ik eerder aan initiatief nemen en zelf vrouwen aanspreken en oefenen…

  Vrouwen houden van mannen die het initiatief durven te nemen, omdat het een teken is van een man die elke dag steeds beter en beter gaat worden 🙂 En welke vrouw is dat niet gek op ?

 • Vakantietips zou ik dit niet noemen, ik zou het als tips als geheugensteuntje bij veroveren of aanspreken van vrouwen zien.
  Ik ga zelf niet op vakantie, ook al heb ik het wel, naar het buitenland gaan zou ik pas doen later als ik echt iets wil gaan ontdekken in het buitenland.

  Als ik eens moest opnoemen hoeveel kansen ik wel niet heb laten liggen de afgelopen 4 jaar, het zou als een wall of shame zijn, niet aangesproken of geprofiteerd op het moment zelf. Ik moet er niet aan denken, zoveel keuzes en niet gekozen omdat je erg aan je eigen twijfelde en nog steeds twijfel ik nog. Ik twijfel nog altijd van ben ik wel intressant genoeg? En vanaf dat begint vries ik vanbinnen vast.

  Dat is nog steeds bij me jouw tip 2. Het is wel stukken beter, na de herbouwen van zelfbeeld en positieve sfeer / mentaliteit in me heb gezet maar het is toch niet dat je direct in de roos schiet. Ik zit steeds voor mijn eigen, als ik een vrouw zou hebben moet ik toch iets zots doen, want ik ben al een tijdje alleen. Voor sommige te lang en dan zet ik druk bij mijn eigen dat ik volledig wegval. het moet dan zo zijn dat ik mijn eigen overtref en dat ik met vrouw staat waarbij iedereen zou zeggen, out of your league. Ik heb er echt last hieraan.

  Dat heb ik vaak gedaan, altijd mijn eigen de schuld geven en blijven geven, toch doe ik nog steeds, ik ben keihard voor mijn eigen en vastbijten in de situatie. Nu laat ik het los, ik zet me erover.

  Mijn vakantie als student, 1 ding zal wel bijzonder zijn voor me. De Gentse feesten komen eraan, de eerste nacht is meestal zeer goed voor contacten te leggen, nu is het voor me de uitdaging om toch eens een nummer te scoren met al die kennis dat ik heb opgedaan, als dit me zou lukken dan ben ik staat om te gaan veroveren. Het meest uitgekeken moment tijdens de grote vakantie, als ik eindelijk kan doen wat ik hier heb geleerd, dan leg ik voor mijn eigen vast als anker ( gevoel herinnering).

  Voor de rest zal ik wel zien hoe ik andere mogelijkheden gaan komen, nemen of te laten.

 • ik ben vorige jaar naar lloret de mar geweest in spanje en het was toen mijn eerste keer
  ik vond het heel leuk daar omdat ik heel veel meisjes heb leren kennen en heb me daar super maar ook super ! geamuseerd. met dat nacht leven ik ging daar elke dag opstap en feeste en heel veel meisjes leren kennen en met somige heb ik ook gesext, en in de dag hele tijd aan strand liggen zonnen en ik vond het zo fantastisch wat dat ik daar allemaal heb gedaan het was gwn super vakantie ooit
  mijn vraag is : zou het zelfde zijn als ik terug naar die plaats ga
  ik bedoel zal het zo leuk zijn zoals de eerste keer dat ik daar was of niet? wnt ik ben eigelijk van plan om terug te gaan maar ben aan het twijfelen of het nog zo leuk zou zijn zoals de eerste keer of gaat het saai worden omdat ik er al geweest ben ?

 • @ Rachid,

  Ja, je beperkt je vrijheid wanneer je een monogame relatie aangaat. Als het goed is krijg je daar ook veel voor terug. Geniet van elkaar 🙂

  @ Andy,

  Goed punt, de tips kun je ook buiten de vakantieperiode gebruiken.

  En ik blijf het zeggen: je hoeft je niet te schamen voor de ‘kansen’ die je aan je voorbij hebt laten gaan.

  Zie pagina 113 van het basis-E-boek (E-coachsysteem). Als jij jezelf voorhoudt dat er een wall of shame is…

  Je zei:

  “het moet dan zo zijn dat ik mijn eigen overtref en dat ik met vrouw staat waarbij iedereen zou zeggen, out of your league. Ik heb er echt last hieraan.”

  Je houdt jezelf voor dat:
  – je jezelf moet overtreffen
  – dat je een vrouw moet Veroveren waarvan anderen onder de indruk zijn
  – dat er een out-of-your-league-categorie bestaat

  Belemmerende overtuigingen.

  Het blijft belangrijk voor jou om niet alleen meer vergevingsgezind te zijn naar jezelf, maar ook minder (ver)oordelend te zijn.

  Leer jezelf beter te ontspannen; voor een relaxte mentaliteit.

  Prettige vakantie! Daar heb je geen telefoonnummer voor nodig sowieso.

  @ H1,

  Altijd leuk om te horen dat je een goede vakantie hebt gehad! 🙂

  En het kan zijn dat je nog zo’n fantastische vakantie zult hebben. Daar zijn geen garanties voor te geven. Misschien krijg je er nooit genoeg van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *