Pauzeer je verliefdheid en doe dit (deel 3)

Verliefd pauzeIs het je al gelukt om je verliefdheid iets te verminderen? Zie het vorige deel uit deze reeks: verliefdheid stoppen. Daarin kun je zien hoe een te hevige verliefdheid gecombineerd met onervarenheid de Verovering kan tegenwerken. Daarom adviseer ik in sommige situaties om de verliefdheid als het ware op pauze te zetten, te verminderen.

De verliefdheid op pauze zetten kan de hevigheid een beetje verminderen. Of in ieder geval, je neemt mentaal een stapje terug zodat je ruimte creëert om jezelf in hoog tempo te ontwikkelen.

Mocht je het onmogelijk zijn om de ander te versieren en de verliefdheid zit je hevig in de weg in je leven? Dan is het mijn advies om de verliefdheid volledig af te breken, te stoppen.

Vandaag verschijnt alweer het derde deel over het thema hopeloze verliefdheid. Je krijgt meer uitleg over wat je te doen staat tijdens het pauzeren van je verliefdheid en hoe lang deze pauze mag duren.

Doe dit tijdens je ‘pauze van verliefdheid’

Voor de duidelijkheid, de pauze betekent dat je de vrouw, waar je hevig verliefd op bent, tijdelijk links laat liggen. Zo creëer je meer ruimte voor zelfreflectie. En vervolgens doorloop je in hoog tempo het leer- en ervaringsproces voor het Veroveren.

In de praktijk betekent dat dat je met andere vrouwen gaat flirten en experimenteren. Natuurlijk vind je op deze manier gemakkelijker de ontspanning en speelsheid zodat je effectief het flirten kunt oefenen.

Je maakt snel de aantrekkelijke gedragspatronen eigen. Dat komt goed uit wanneer je de vrouw gaat Veroveren waar je ècht een oogje op hebt!

Trouwens, zie mijn E-cursus vrouw Veroveren over het belang van ontspanning, speelsheid en zelfvertrouwen…

Hoe lang moet de pauze duren? (meer…)

Betere versierder door betere vragen (deel 2)

Versierder met rits in het hoofdIn het eerste deel: ‘beter leren vrouwen versieren’, heb je gezien dat een positieve instelling belangrijk is voor je succes. Vandaag ga ik verder in op het verbeteren van je mentaliteit.

Negatieve gedachten ondermijnen het zelfvertrouwen. Jezelf afkatten remt je spontaniteit, je hebt een minder aantrekkelijke uitstraling. Daarmee is het betere als versierder extra moeilijk!

Dus altijd maar positief blijven?

Moet je dus keihard positief blijven, ook wanneer het niet lukt om de vrouw te versieren waar je een oogje op hebt?

Ja en nee. Het is de kunst om zowel te leren van je ervaringen ook als deze pijnlijk zijn, als wel jezelf voortdurend te blijven opbeuren en motiveren. Het vergroot je doorzettingsvermogen zodat je blijft streven om je doel te bereiken.

Vragen voor zelfreflectie

Trouwe bloglezer Wilco, zoals je hebt gelezen in het vorige deel, stelt zichzelf geregeld een aantal vragen na een niet voltooide Verovering. Zijn reactie waar ik vandaag verder op in ga, is alweer van een tijdje geleden. Hij heeft ondertussen veel vooruitgang geboekt. Toch geef ik feedback zodat andere mannen ervan kunnen leren zodat ze beter vrouwen versieren.

De vragen die hij zichzelf stelt:

  • “Wat had ik anders moeten doen?”
  • “Op welk moment ging het mis?
  • “Wat kan ik hiervan leveren?”
  • “Wanneer komt het nou wel eens goed?”

Het liefst zou hij deze vragen meteen aan de vrouw willen vragen waarmee het ‘mis’ is gelopen.

Dat raad ik af, het antwoord vind je niet bij haar maar bij jezelf. Grote kans dat de vrouw zelf ook niet weet waar het mis ging, zelfs al denkt ze het te weten.

Stel jezelf op de eerste plaats, zoals ik op een genuanceerde manier uitleg in mijn E-coachsysteem voor succes met vrouwen.

Vandaag geef ik feedback op zijn zelfreflecterende-vragen. (meer…)

Ruzie – Succes met Vrouwen door Ruzie?

Het laatste waar mannen aan denken is ruziën met de vrouw waarvan ze het hart willen Veroveren. Een vervelend conflict brengt de Verovering immers in gevaar…

Toch kan een beetje ruzie geen kwaad, zo heeft een cursist ontdekt. Deze e-mail ontving ik afgelopen dinsdag:

Victor, goedemiddag,

Daarnet was ik de laatste periode van “Veroveractiviteiten” te overlopen. Altijd goed om te leren uit wat je vroeger deed en de evolutie te zien. Wat me opviel was dat “ruzie” blijkbaar werkt als een katalysator voor me. Het lijkt er haast op dat ik pas echt ingang schiet als er eerst een beetje een meningsverschil is gerezen of als bijvoorbeeld een vrouw me schrapt van haar facebook.
Grappig genoeg lijkt dit ook bij de vrouw in kwestie vaak voor een klik te zorgen. Als ik ze tegenkom dan doe ik alsof er niets gebeurd is en vaak moet ze er zelf ook om lachen.
Wat ik me afvroeg is, klopt dit wel helemaal met de ontspannen, speelse man? Of kan je “ruzie” ook effectief gebruiken als een middel om vrouwen te veroveren?

Met vriendelijke groeten,

S. Vlaams Brabant

Zelfreflectie is altijd goed, daarmee kun je je liefdesleven stap voor stap verbeteren. Je hebt nu ontdekt dat een beetje ruziën je juist Veroversucces kan opleveren. Iets wat onlogisch lijkt, kan soms juist goed kan zijn voor succes met vrouwen! (meer…)