Zelfvertrouwen met vrouwen

Zelfvertrouwen is belangrijk, dat weet vrijwel iedere man. Daarom heeft Victor Verlon een nieuw programma over zelfvertrouwen met vrouwen uitgebracht, speciaal voor mannen die onzeker zijn.

Het programma is in audio-formaat en kan gedownload worden direct nadat je toegang hebt gekregen.

Wil jij meer zelfvertrouwen? Heb je het gevoel dat je liefdesleven vastzit doordat je te weinig lef, kracht en doorzettingsvermogen bezit?

Of mis je het zelfvertrouwen juist wanneer de echt leuke vrouw in jouw leven komt?

De oplossing is vanaf nu binnen handbereik…

Zelfvertrouwen met vrouwen te belangrijk

Ongeacht hoeveel technieken je kent, zelfs ongeacht je ervaring, met onvoldoende zelfvertrouwen komt je liefdesleven niet tot bloei.

Als onzekere man mis je de kracht om vrouwen te Veroveren. Je oefent geen aantrekkingskracht uit op vrouwen. Je hebt onvoldoende uitstraling en wanneer het je even tegenzit heb je te weinig doorzettingsvermogen.

Mannen die de Verovering te snel opgeven, of weerstand van vrouwen interpreteren als persoonlijke afwijzingen, komen helemaal nergens.

Daarom is het noodzakelijk om èlke dag zelfvertrouwen te kweken en deze voortdurend verder uit te breiden. Dit kan zelfs een vastgelopen liefdesleven weer een nieuwe impuls geven; een doorbraak.

Naast zelfvertrouwen met vrouwen, krijg ook een zelfverzekerde uitstraling

Naast meer zelfvertrouwen, krijg je ook een aantrekkelijke uitstraling. Een zelfverzekerd charisma dat vrouwen doet omkijken wanneer je langsloopt. Je hoeft geen super mooie man te zijn of te voldoen aan het ideaal plaatje ‘man’.

Jouw zelfverzekerde uitstraling komt vanzelf wanneer je werkelijk zelfvertrouwen hebt met vrouwen. Dit is moeilijk te faken, zelfvertrouwen moet echt zijn voor structureel succes en geluk.

Download vandaag jouw zelfvertrouwen

Ja, het is tijd om mannen stevige ondersteuning aan te bieden wat betreft het zelfvertrouwen.

Mijn nieuwe Zelfvertrouwen-programma is met name gericht op liefdesgebied, al zal je zelfvertrouwen ook op andere levensvlakken groeien. Mooi meegenomen! Wacht daarom niet langer, ga aan de slag met mijn nieuwe programma ‘Zelfvertrouwen met vrouwen’:

http://www.Aantrekkingskracht.nl/zelfvertrouwen-met-vrouwen/

Voor meer en meer zelfvertrouwen met vrouwen,

 

Victor Verlon
http://www.Aantrekkingskracht.nl/zelfvertrouwen-met-vrouwen/

Gerelateerd:

 • Zelfvertrouwen met vrouwen – Oefening voor Meer zelfvertrouwen (77)
  In het vorige blogartikel over zelfvertrouwen met vrouwen heb je gezien dat zelfvertrouwen is gebaseerd op je zelfbeeld. Dus hoe meer je je bewust bent van het feit dat je positieve kwaliteiten bezit, hoe zelfverzekerder je […]
 • Zelfvertrouwen vergroten doe je zo (oefening) (18)
  Zelfvertrouwen vergroten, dit is een belangrijk onderwerp wat betreft de liefde en vrouwen versieren. Helaas zijn er nog steeds te veel mannen die onzeker zijn en daardoor geen vrouwen kunnen versieren. Vreselijk! Daarom […]
 • Afwijzing – Meer Succes door Afwijzing (48)
  Heb je het artikel over omgaan met afwijzingen al gelezen? In dat artikel heb je gezien dat er kortweg twee manieren zijn om met een afwijzing om te gaan: De afwijzing persoonlijk opnemen waardoor deze je zelfvertrouwen […]
 • Zelfvertrouwen met Vrouwen – De Basis van Meer Zelfvertrouwen (49)
  Als je weinig zelfvertrouwen hebt, is het aanspreken en Veroveren van vrouwen moeilijk. Dus zo nu en dan ga ik bloggen over het vergroten van zelfvertrouwen. Te beginnen met vandaag: Vergroot je zelfvertrouwen door het […]
Victor Verlon brengt ‘Zelfvertrouwen met vrouwen’ uit
Trefwoorden:     

5 reacties op “Victor Verlon brengt ‘Zelfvertrouwen met vrouwen’ uit

 • Ik heb je programma (nog) niet gedownload Victor, maar ik weet dat zelf-vertrouwen inderdaad heel belangrijk is.

  Ik weet dat veel mensen niet echt stil staan bij wat ”zelf-vertrouwen” betekend. Ik splits bewust het woordt ”zelf” en ”vertrouwen”. Omdat het letterlijk betekend. Hoe ècht vertrouw jij je-zelf? Sta daar is even bij stil…

  Ja, ja, ja als je echt met je eigen innerlijk hebt gecommuniceerd en je kreeg een postief gevoel, dan heb je een goed zelf-vertrouwen, maar als je iets twijfelends voelde, dan raad ik je echt, echt aan om daar iets aan te doen. Dat kun je doen doormiddel van het programma dat Victor aanbiedt.

  Het kan ook door af te spreken om voortaan meer je eigen spontaniteit en instinct te vertrouwen en ervan te houden ongeachte wat een ander je adviseerd te zijn of hoe je het moet aanpakken. Echter, let op, dat betekend niet dat je niet open moet staan voor advies, maar het betekend wel, dat je gedragingen uitprobeert waarvan jij-zelf denkt dat het voor JOU kan werken.

  Denk maar is even goed na over wat zelf-vertouwen inhoudt. Het is een heerlijk gevoel en iedereen heeft er recht op.

 • Ik heb het nieuwe audio programma al gedownload, en samen met het e-coach systeem probeer ik mezelf actief te verbeteren. Ook doe ik nu veel dingen in mijn dagelijks leven anders dan voordien en heb ik ook op heel wat dingen een andere, positievere kijk gekregen.

  Maar wat ik dacht van toch al iets meer zelfvertrouwen te hebben, heb ik gisteren tijdens het uitgaan ondervonden dat het nog steeds niet echt beter is. Ondertussen ga ik terug meer en meer uit, en durf ik ook regelmatig op plekken komen waar ik niemand ken of nog nooit ben geweest.

  Maar gisteren, leuke avond gehad met enkele vrienden, en er waren ook heel wat leuke meisjes, en daar ging het weer mis, hoe langer hoe meer voelde ik me echt ongemakkelijk in de omgeving van al die leuke meisjes, zo erg zelfs dat tegen het eind van de avond mijn hoofd weer vol negatieve gedachten, en eens terug thuis weer een hele poos gepiekerd, vooral dan dingen als “zo een leuk meisje zal ik nooit hebben” …. Dus zelfvertrouwen is niet echt aanwezig…

 • @ Joris,

  Luister weer naar de eerste relax-oefening. Kom tot jezelf. Soms lijkt het alsof oud gedrag en negatieve denkpatronen terugkeren. Daar heb je je vervolgens als het ware in vastgebeten, uit angst voor dat ‘alles weer terug gedraaid wordt’ (wat niet kan).

  Het is de kunst om zo’n vlaag van oude onzekerheid niet zo serieus te nemen. Laat het langs je heen waaien.

  Belangrijk: blijf de relax-oefeningen doen. De verbeteringen die je tot nu toe hebt ervaren, worden daarmee alleen maar sterker. En de mindere avonden komen tegelijkertijd ook minder vaak voor. De opwaartse spiraal, beter en beter.

  Trouwens, heel erg bedankt voor je feedback. Er komt nog een bonus uit voor het Zelfvertrouwen-programma. En die krijg jij helemaal gratis!

 • he victor,
  Ik heb deze programma eens beluisterd, ik moet wel zeggen ik sta wel steviger in mijn schoenen. Met die relaxoefeningen, dan lijk ik zo precies slapjes maar toch vol met energie, ik weet niet of dit effect moet hebben.

  Wat jij zei op track 6, bracht me meer tot inzicht, ook al was ik redelijk op weg, nu kan ik focussen op relax.
  Toch zijn er zaken die ik nog niet heb gehoord, zoals het breken van verlegenheid, levensstijl qua lichaamsverzorging en voeding dat vond ik zeer interessant.

  Ik beweeg wel zeer veel, van de jaar van begin februari tot halverwege oktober heb ik niet anders gedaan dan 4 maal per week hartslag training. Dat voelde op zich zeer aangenaam. Het moment na een grote fysieke inspanning (op training of zelftraining), dat maakt me eventjes zeer gelukkig en dan voel ik dat ik alles aankan, dat is slechts een paar momenten en nu kan ik gebruiken als anker voor creeren van zelfvertrouwen.

  Wat jij nog zei op track 6 over gamen, het deed me dus inzien, ik was zelf bang geworden van de sociale omgang, het voelt zo onprettig aan. Hieraan zal ik zeker iets doen, ik heb zoveel gegamed en nu ben ik zo beu dat ik besef dat ik heel wat mis loop.

  Het brengt in me wel wat op gang voor andere zaken van het leven te gaan aangaan. Ik voelde me de laatste toch wat raar, zowel positief als negatief en dan opeens het niet meer weten, nu weet ik wat ik ongeveer mis en dan ga ik weer doelen stellen. Ik zat zonder een doel rond te lopen. Ik ben wakker geschud en ik wil zeer graag wat ik verlang, enkel zal het op zich een uitdaging zijn om het voor elkaar te krijgen. In dit geval, aanspreken + regelen afspraak en de rest.

  Ik heb nog een vraag ivm met algehele verzorging, je zei iets over slechtgeschoren zijn. Aangezien dat ik ene ben die vaak moet scheren, laat ik toch max 3 dagen staan en dan scheer ik tot een favoriete baardstijl, zoals chin curtain met of zonder ringbaardje, wel fijntjes, max tot 3mm en daarna weer af, goed glad zoals de meeste dames wel willen.

  Trouwens dit programma is een aanrader..

 • @Victor,

  Ok super, heel erg bedankt!
  Wat ik wel merk, is dat ik meer en meer momenten krijg dat ik me voel alsof ik alles aankan, en dan voel ik me ook goed in mijn vel, en op zulke momenten voel ik me ook veel minder ongemakkelijk in het bijzijn van leuke dames, maar dat “schild” laat het soms afweten, dus daar moet nog aan gewerkt worden.

  Één leuk pluspuntje aan die avond met mijn vrienden, een van hen had sinds kort een nieuwe vriendin, en die had ik daar ontmoet, ze had al eens een foto gezien van mij, waarop ze had gezegd dat ik eruit zag als een macho!! Maar aan het eind van de avond gaf ze toe dat ze daar fout mee zat en dat ze me sympathiek vond! Langs de andere kant heeft me dat ook terug aan het denken gezet, zou ik er echt zo uitzien, en is het daardoor dat het succes uitblijft, of is dat iets waar ik me geen zorgen hoef over te malen…

  Ik heb voor mezelf ook enkele doelen gesteld, dingen die ik wil doen en bereiken, en onlangs ook een jarenlange droom kunnen waarmaken wat me ook een enorme boost gaf!
  Mijn recente relatiebreuk begint ook al iets minder invloed te hebben op me, al zijn er nog steeds momenten dat ik er serieus over pieker. Maar met genoeg tijd zal dat wel slijten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *