Het gidsje genaamd: ValentijnsdagValentijnsdag 14 februari, aanstaande woensdag dus! Weet jij wat je gaat doen met Valentijn? De mannen die iets willen doen, kunnen een paar tips goed gebruiken. Uiteraard!

Daarom heb ik voor hen een tijdje geleden een gids geschreven voor Valentijnsdag. Interesse?

Je kunt de Valentijnsgids nu meteen gratis downloaden. Klik hier voor het pdf-bestand.

De inhoudsopgave van deze Valentijnsdag-gids

Wls voorproefje geef ik je alvast een beknopt overzicht van wat ik bespreek in dit gratis E-boek…

 • Een woord vooraf
 • De romantiek van het cadeau
 • Valentijnsdag is een extra mogelijkheid om de relatie te verstevigen
 • Wat wil je communiceren
 • Wat vooral NIET te doen…
 • De nonchalante en weinig betekende roos
 • De drie aandachtspunten voor het romantische cadeau
 • Het Valentijnskaartje
 • De drie tips voor het verwennen van je vriendin
 • Valentijnsdag voor de vrijgezelle man
 • De drie tips voor Valentijnsdag als vrijgezel
 • Het liefdesleven dat jij verlangt
 • Stel jezelf de volgende vragen

Hier nogmaals het pdf-bestand.

Ik wens je veel plezier met de tips en ik hoor graag wat je woensdag 14 februari doet en wat je van de gids vindt. Plaats je reactie hieronder…

Gerelateerd:

 • Valentijnsdag – Teleurstellende Valentijnsdag voor jou? (3)
  De Valentijnsdag teleurstelling, wellicht herkenbaar voor veel mensen. In het vorige artikel heb je gezien wat de dubbele keerzijde is van Valentijnsdag. Het is in de eerste plaats een overdreven commerciële dag. En in de tweede […]
 • 4 Fouten met Valentijnsdag om nooit te maken! (37)
  Woensdag is het alweer valentijnsdag. Misschien heb je niets met deze dag, misschien juist wel. Hoe dan ook, ik vind dat een paar extra tips voor valentijnsdag niet mag ontbreken op mijn blog. Vandaag geef ik aan wat je […]
 • Valentijnsdag? Laat je niet gek maken! (2)
  Over twee weken is Valentijnsdag. Vanaf nu word je bestookt met reclame in de hoop dat je grote cadeaus koopt voor je geliefde. Of mocht je vrijgezel zijn, dat je haar bij wijze van spreken met een roos tussen de tanden een mooi […]
 • Valentijnsdag – Uitslag van onderzoek Valentijnsdag (1)
  Tot gisteren kon je door te stemmen laten weten of je iets van plan was met Valentijnsdag. Bedankt voor het stemmen! Ik ben eigenlijk best tevreden met de uitslag. Slechts 36 % van de stemmers doet iets met Valentijnsdag. En […]
Gratis Valentijnsdag gids (E-boek met Valentijn-tips)

20 reacties op “Gratis Valentijnsdag gids (E-boek met Valentijn-tips)

 • Valentijn? Nog nooit gevierd en zal dat ook niet doen. Ideale dag om niet te gaan veroveren, dat heeft geen nut. Iedereen zit met die gedachten erbij en waarvoor heeft het nut? OK, dat is goed als je een relatie hebt maar dan moet je toch elke dag valentijn vieren als koppel? Werken aan je relatie en steeds verrassend uit de hoek komen. Ik zal deze editie wel nakijken of er iets plezants te doen is.

  Valentijn valt dit jaar met carnaval, dus dat zal ook een chaotische bedoeling hebben. Maar dit is een geschikte plek om te veroveren maar ik vraag me toch af, moet je echt wel veroveren of juist ontwijken?

 • @ Andy,

  Ook op Valentijnsdag kan je Veroveren; het is geen slechtere of betere dag dan anders.

  Klopt, Carnaval (14-16 februari 2010) en Valentijnsdag (14 februari) vallen dit jaar op dezelfde dag; daar ontving ik al een paar e-mails over. Misschien is dat voor de vrijgezel veel leuker…

  @ Mick,

  Graag gedaan! 😀

 • Mannen,

  Ik ben afgelopen maandag eens flink wat vrouwen gaan aanspreken ter verbetering van mijn aanspreek vaardigheden. Ik vind het af en toe nog steeds spannend al doe ik het regelmatig, maar het wordt steeds beter…

  Die dag heb ik twee leuke vrouwen aangesproken waar ik graag verder contact mee wilde hebben, dus we hebben elkaars nummers uitgewisseld. Ik heb met beide een afspraakje gepland op verschillende dagen. Even kijken welke vrouw mij het beste bevalt.

  Alleen zit ik met een innerlijk probleem en heb wat advies nodig. Als ik bijvoorbeeld met een meisje afspreek en met haar door onze stad loop dan heb ik een bepaalde angst om vrouwen tegen te komen die ik voorheen ook al aangesproken heb. Ik heb dan een soort angst dat ze gaan denken dat ik een ”PLAYER” ben.

  Hoe moet ik dit oplossen?

  Naast mijn vraag heb ik een leuke plaag geintje verzonnen voor de mannen die binnenkort een (eerste) afspraakje hebben met een vrouw.

  Bijvoorbeeld: Tijdens het (hand in hand) lopen in de winkelstraat vraag je haar of ze je kan helpen met het zoeken naar een cadeautje voor JOUW valentijn.

  Waarschijnlijk zal ze denken bedoelt hij mij? Of schrikt ze en denkt ze: ”Heeft hij iemand?”

  Ik vind het dan altijd leuk om een spannend gezicht te trekken en doen alsof ik het niet meende. Erg leuk!

  PS: Victor, ik reageer de laatste tijd wat minder, maar ik wil dat je weet dat ik het een belangrijk aspect vind in mijn leven dat ik iemand heb waar ik mijn vragen aan kan stellen over vrouwen. Het geeft mijn een vertrouwd gevoel. Dankjewel dat je dit voor ons doet 😉

 • Hey Victor,

  Ik heb een afspraakje kunnen regelen voor Valentijn met een leuke vrouw. Nogmaals thanx voor je adviezen.

  Maar is het noodzakelijk om haar bijvoorbeeld terug naar het busstation te leiden na het afspraakje waar ze vandaan kwam, of bijvoorbeeld als ze met de auto is, haar terug te begeleiden tot naar de auto waar ze terug naar huis gaat vertrekken om daar een afscheid te nemen. Het is misschien een mooie geste, maar is het noodzakelijk?

  En stel als ze voorstelt om nog te gaan drinken in een andere café en ik vind dat het tijd is om naar huis te gaan (heb ik al vaker meegemaakt), moet ik dan eens wagen om het laat te maken en toch mee te gaan naar een café die ze voorstelt (wie weet waar het eindigt) of is het ok om gewoon haar een goeiendag te wensen, zeggen dat je morgen nog een drukke dag hebt, en naar huis te gaan?

  Want is het nu zo belangrijk om altijd de verovering te leiden en zelf beslissen, of moet je soms toch ingaan op de voorstellen van de vrouw?

  Alvast enorm bedankt

 • Super dat je al zo goed vrouwen kunt aanspreken, Milan.
  Het oefenen lukt me ook, maar veel vrouwen tegelijk aanspreken lukt niet altijd, iets te spannend op het moment.

  Ik heb een vrouw aangesproken, waarmee ik een afspraak kon regelen, maar na ons eerste afspraakje was ik de kluts even kwijt.
  Het is een vrouw die wat groter is dan mij.
  Persoonlijk vind ik dat misschien niet zo erg, maar toch niet helemaal praktisch misschien.
  Ik kom er wel goed mee overweg, maar ik ben toch de kluts even kwijt.

  Nog een keer wil ik wel afspreken, maar wanneer, en na hoeveel weken of dagen is het best om af te spreken voor een tweede afspraakje eigenlijk? En is het normaal dat ik zo twijfel?

 • Pietje,

  Ja, het hoeft echt niet zo moeilijk te zijn. Naar mate je gewoon veel vrouwen aanspreekt dan went het gewoon en gaat het stukken beter. Wel heb ik gemerkt dat als ik na lang geen contact te maken met vrouwen dat ik dan weer achteruit ga wat betreft aanspreken.

  Ik ben ook blij voor jou dat je een afspraakje hebt geregeld door iemand aan te spreken.
  Dat is al heel wat 😉
  En ja, het kan vervelend zijn als je een vrouw hebt die veel langer is dan jou, tenminste als jij met dat vreemde idee rond loopt. En wist je dat de meeste vrouwen de lengte verschil niet eens erg vinden, maar als jij je zonder dat zij dat door heeft zorgen maakt over de lengte verschil, dan ziet zij aan je dat je ergens een belemmering hebt en DAT is waar ze van kunnen afknappen(onzekerheid). Ik ken mannen die geen eens 1.50 meter lang zijn en een krachtige uitstraling hebben.

  Ik zou geen weken wachten met afspreken. Als je een relatie wilt met deze vrouw. Zorg en dan voor dat je binnen 2 a 3 dagen weer wat leuks doet met haar, zodat je haar de zoen kan geven waar ze op wacht.
  Spreek af met deze vrouw. Vrouwen verlangen naar een (leuk) afspraakje. Evenveel als jou of nog meer..

 • Bedankt Milan,

  Zeker toffe bedenkingen. Maar er is een meer algemener probleem waar ik wat moeite mee heb.

  Als het gaat om vrouwen zoenen, dan begint het toch wel heel spannend te worden voor mij. Ik heb nogal moeite met te beslissen welke moment het goede moment is om te zoenen. Is er wel bijvoorbeeld genoeg een seksuele sfeer? Of is de timing correct? Ik kan het doen, maar je moet haar zoenen door je lippen tegen haar lippen te drukken en te zoenen, maar wat als ze dus achteruitgaat, mij vies aankijkt van “Wat doe je nou?”

  Het is misschien wat overdreven, en ik weet dat Victor gaat zeggen dat ik onverstoorbaarheid moet uitstralen, en dat ik gewoon moet doen alsof er niets aan de hand is…

  Maar is er misschien iets dat je kan zeggen om pijnlijke situaties te verzachten?

 • @Pietje,

  Als een vrouw naar jouw mond kijkt of heeft gekeken tijdens het praten of speelde ze met haar lippen, dan kan je haar gerust zoenen. Zorg dat je geen onzeker gevoel toont, maar dat deze reactie haar overtreft. Let ook op haar lichaamstaal en haar reactie na de zoen: Loopt ze kwaad weg of blijft ze zitten en kijkt ze verbaasd?

  En vies kijken? Ben je gek! Dat denkt een vrouw alleen als een wild vreemde man in vieze kleren en onverzorgd eruit ziet en stinkt op haar afloopt en haar zo ineens gaat zoenen. Dat is (hopelijk) in jouw situatie zeker niet het geval. Begin met een korte snelle actie. Bijvoorbeeld een snelle zoen zodat ze geen tijd heeft om te bedenken dat ze haar hoofd terug moet trekken. En… om eerst te beginnen met een zoen van 3 seconden. Je zult verbazen het resultaat.

  Ook maakt het helemaal niets uit dat je kleiner bent dan die vrouw. Dat is voor een vrouw helemaal niet belangrijk. Wel jouw persoonlijkheid.

 • @Victor,

  Bedankt voor je Valetijns tips!

  Het is in natuurlijk zo, dat je ten alle tijd kunt Veroveren, maar er zijn genoeg vrouwen die juist in deze tijd van Valetijn verwachten of hopen dat ze een kaartje of een roosje krijgen van een geheim liefje. Er zijn tenslotte nog zoveel vrijgezelle vrouwen.

 • @ Pietje

  Hoe je pijnlijke situaties kan verzachten? Hum…. Voorkomen is beter dan genezen. Zorg dat je haar lichaamstaal leest en begrijpt. Speelt ze vaak met haar haar en leunt ze tijdens het gesprek meer naar je toe? En heeft ze geen gesloten houding? Raakt ze je veel aan en kijkt ze tijdens het praten veel naar je mond en in je ogen? Bij de lokale boekenwinkel is altijd een boek over lichaamstaal te vinden als je meer over het onderwerp te weten wilt komen. Lichaamstaal kan je niet liegen, lichaamstaal geeft non-verbaal antwoord op al je vragen.

  Succes

 • Eigenlijk leunde ze niet echt naar me toe, of keek ze niet naar mijn lippen en raakte ik haar veel aan terwijl zij dat niet deed.

  We hadden wel lol, lachten veel, en het was plezant, maar uit haar lichaamstaal bleek dat ze toch wat terughoudend was. Ze was wel ok met dat ik haar nonchalant aanraakte, maar zelf toonde ze geen initiatief.

  Ik geloof dat dit het teken is dat het toch niet de moeite waard is? Of vergis ik mij?

 • Je maakt je dus zorgen om de timing, sfeer en wat als ze wegduikt.
  Victor beantwoord deze vragen in zijn E-book.

  Het is niet de bedoeling om uit het niets haar te gaan zoenen. Ze moet het wel een beetje aanvoelen. Dit kun je makkelijk voor elkaar krijgen: Door bijvoorbeeld tijdens gesprekken te kijken naar haar lippen terwijl je gewoon lekker door praat.

  Je kunt ook door je zachte aanrakingen haar sexueel prikkelen. Bijvoorbeeld bij de bushalte haar hand pakken en vragen of ze het koud heeft terwijl je haar handjes zachtjes warm maakt.

  Zo zijn er veel mogelijkheden om de zoen stap gewijs op te bouwen…

  Mijn ervaring: Wanneer je naast een vrouw zit om haar te zoenen. Kijk de vrouw goed aan alsof ZIJ heel graag met je wil zoenen. Voel haar verlangens groeien…

 • @ Pietje

  Vrouwen praten gewoon erg graag en het liefst met een vreemde. Ze zal er zelf ook nooit om vragen, dit doet ze met lichaamstaal als ze aangesproken wilt worden. Dan nog kan het voor haar een niets te betekenen sociaal praatje zijn, bijvoorbeeld als ze een lange reis alleen in de trein zit ofzo. Als ze nou eenmaal geen aantrekkingskracht voelt, zal ze je niet meer zien als een vriend. Ook deze aantrekkingskracht kun je opbouwen dus hoop heb je wel… Sommige vrouwen zijn ook wel een beetje verlegen of terughoudender en moet je iets meer je best doen om te zien of ze wat voor je zou voelen.

  Mijn tip: ga verder met veroveren waarbij ze waarschijnlijk wat losser zal worden. Blijf vooral nieuwsgierig, speels en mysterieus en durf de leiding te nemen (vrouwen smullen daarvan). Probeer haar vertrouwen te winnen. Dit is vaak moeilijk, maar hier worden vrouwen losser van.

  Succes

 • @ Azerty,

  Je vraag staat nog open…

  Veiligheid eerst. Dus als het laat in de avond is, zorg dat ze veilig op de bus kan stappen of bij haar auto komt.

  Galant zijn is prima, zolang je het niet overdrijft en het niet als versiertruc probeert te gebruiken. Zie de zesde mythe van hoofdstuk 1:

  http://www.VrouwVeroveren.com/coachsysteem/

  En als jij vindt dat het tijd is om naar huis te gaan, dan ga je naar huis. Jij bepaalt, jij doet. Als zij voorstelt om naar een ander café te gaan en jij gaat liever naar huis, prima. De deur staat open om haar uit te nodigen voor een andere keer. Ze moet nog even wachten; geduld is een schone zaak 😀

  Veel plezier morgen…

 • Hey Victor,

  Altijd handig die Valentijnsgids! 😉 Het deed me nadenken over het volgende: een aantrekkelijke vrouw die ik vrij goed ken is pas terug single geworden. Ze ziet nog steeds wat af van het einde van de relatie. Hoe pak je dit dan het beste aan? Met speelsheid en zelfvertrouwen natuurlijk maar deze situatie is mogelijks een beetje complexer.

  1. Hey Sebastiaan, welkom terug 😀

   In hoeverre de situatie complex is kan ik niet zeggen; te weinig details.

   De basis mag zijn: plezier. Dus speelsheid en zelfvertrouwen is inderdaad belangrijk. En door initiatief te nemen (afspraakjes regelen) kan ze wellicht haar verleden meer en meer loslaten.

   Als de relatie wel erg recent is verbroken, misschien kan ze zich nog niet openstellen. Blijf in overvloed leven, ontmoet ook andere vrouwen…

 • Valentijn is mijns inziens een dag dat je de focus eens extra op elkaar ligt, of dat nu met of zonder cadeautje gepaard gaat. Maar toch, geef mij ook maar een cadeautje ( vrouw zijn zeker? Of slechts mens ? ) 😉 .

  Ooit had ik een vriendje die op Valentijnsdag geheel onbereikbaar was, de dag was dan ook niet anders dan gewoonlijk, beiden de handen vol, maar tegen de avond aan had ik wel een avondje ‘ gepland ‘, ik had nl. de hele woonkamer verlicht met alleen kaarsjes en theelichtjes in de badkamer en slaapkamer ( geen nood , ik had toen ook al een brandverzekering! ) Normaliter zou hij thuiskomen tegen een bepaald tijdstip maar plots kwam hij niet opdagen, ik bleef hem met regelmaat ieder uur eens bellen, maar de avond werd later en later, tot hij plots kwam opdagen en ik al in slaap lag in de zetel, hij wekte me en had meteen slechts de romantische commentaar ” hé, je lag in slaap en al die kaarsen hier dan? Moet het afbranden hier soms ?! “, ok, dat was een hartelijke thuiskomst lieverd. Nadien kloeg hij dat er niet genoeg licht brandde omdat hij zijn valentijnscadeau nog moest inpakken, weer zulk romantisch gebaar. Nadien gaat hij naar zijn auto met inpakpapier en plakband, komt hij terug met een immense cadeau.
  Ik dacht “ja, een cadeau , maar ik wou jou eigenlijk meer dan dat cadeau”. Toch maar opengedaan, kreeg ik een flatscreen cadeau. Even aan alle mannen hier onder ons: koop zoiets NIET op Valentijnsdag, ik ben in tranen uitgebarsten omdat er niks romantisch aan was! Koop dan liever iets voor in de slaapkamer, een onnozel bloemetje kan ook al wonderen doen! Ga een erotiekshop binnen en koop gewoon een 1size kleedje, al past het haar niet: het gebaar is romantisch genoeg!
  Maar vooral: geef haar extra aandacht, maak het gezellig ( zoals ik deed ) met kaarsjes , neem samen een heet bad, en vooral: maak het zo heet als jullie zelf willen, jullie zijn de thermostaat!

  1. Tjonge jonge Vicky, wat jammer dat hij zo laat kwam opdagen. Hij heeft wat bijzonders misgelopen!

   Wat je zegt over het cadeau (dat het romantiek mist) en zijn opmerkingen over de kaarsen en dergelijke, hij heeft geen oog gehad voor romantiek en jouw beleving. Empathie…

   maak het zo heet als jullie zelf willen, jullie zijn de thermostaat!

   Haah, helemaal waar! En het hoeft niet met hele grote cadeaus. Kleine gebaren, de aandacht (met afstemming, empathie) kan het al fantastisch worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *