Valentijnsgekte!Over twee weken is Valentijnsdag. Vanaf nu word je bestookt met reclame in de hoop dat je grote cadeaus koopt voor je geliefde. Of mocht je vrijgezel zijn, dat je haar bij wijze van spreken met een roos tussen de tanden een mooi sieraad aanbiedt. ‘De ultieme liefdesverklaring‘….

Zie je het al voor je?

We worden bijna een valentijnsgekte opgedrongen. Daar kom ik je voor waarschuwen, dus bekijk de video van deze week!

De gekte van Valentijnsdag

 

Ik heb een artikel voor je, mocht je serieus alleen maar de nadelen van single zijn zien. En nog een artikel, mocht je per se geen relatie willen aangaan.

Vraag: wat doe jij met Valentijsdag? Doe je überhaupt aan Valentijn? Plaats je reactie hieronder!

Gerelateerd:

 • Valentijnsdag – Wat Doe je met Valentijnsdag? (3)
  Graag wil ik weten of je iets met Valentijnsdag gaat doen, al dan niet als vrijgezel. Laat het me weten door te stemmen, zie het keuzelijstje hieronder. Ik ben benieuwd... Breng je stem uit: Wat doe je met […]
 • Valentijnsdag – Teleurstellende Valentijnsdag voor jou? (3)
  De Valentijnsdag teleurstelling, wellicht herkenbaar voor veel mensen. In het vorige artikel heb je gezien wat de dubbele keerzijde is van Valentijnsdag. Het is in de eerste plaats een overdreven commerciële dag. En in de tweede […]
 • Gratis Valentijnsdag gids (E-boek met Valentijn-tips) (20)
  Valentijnsdag 14 februari, aanstaande woensdag dus! Weet jij wat je gaat doen met Valentijn? De mannen die iets willen doen, kunnen een paar tips goed gebruiken. Uiteraard! Daarom heb ik voor hen een tijdje geleden een gids […]
 • Het leed dat Valentijnsdag heet (0)
  Was Valentijnsdag voor jou niet dat wat je ervan had verwacht? Teleurgesteld, verdrietig... of is zelfs je hart gebroken? Bekijk de video die ik heb opgenomen op de dag na Valentijnsdag. Ik steek je graag een hart onder de […]
Valentijnsdag? Laat je niet gek maken!

2 reacties op “Valentijnsdag? Laat je niet gek maken!

 • Beste Victor,

  Voorgesteld aan een dame om vrijdag voor de tweede date af te spreken. Nu kwam ik erachter dat het Valentijn is. Ze schreef ook, “weet je welke datum het vrijdag is?” Soort van hint. Aangezien ik merk dat ze me leuk vind zal ze verwachten dat ik iets voor haar meeneem. Hier heb ik echter vanwege bovenstaande redenen uiteraard geen trek in.

  Wat kan ik nu het beste doen als ze erover begint? Iets meenemen of het omdraaien en zeggen dat ik juist verwacht had dat zij me chocolaatjes zou geven?

  1. @ Roy,

   Was je het vergeten dat het vrijdag Valentijnsdag was? 😀

   Op zich kan het geen kwaad om 2 bonbons te kopen bij een echt goede bonbonnerie en deze mee te nemen. Twee verschillende smaken, zodat ze kan kiezen. (Of je kunt van elkaars bonbon proeven.) Zorg dat je weet wat de vulling is en deze aantrekkelijk kunt beschrijven. Maak haar lekker!

   Afhankelijk hoe het tot nu toe is gelopen met deze vrouw… kun je de bonbons ook per ongeluk thuis laten liggen. Vooral guitig je excuses aanbieden en aangeven dat je ‘het lekkere voor Valentijn’ op de huiskamertafel hebt laten liggen.

   Grote kans dat ze doorvraag naar wat het is, vooral niet zeggen. En verder niet te veel nadruk leggen op het feit dat het thuis ligt. Laat het op zijn beloop, relax.

   Mocht het afspraakje leuk verlopen, kun je haar vervolgens speels uitnodigen om het lekkere dat nog bij je thuis ligt op te eten. Zie het sexscoren-programma.

   Kun je hier iets mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *