Elke week heb ik meer bezoekers dan de week ervoor. Steeds meer mannen schrijven zich in voor mijn gratis E-cursus Veroveren en downloaden mijn E-coachsysteem, Openingszinnen-E-boek en Eerste Date-audio’s. Dat gaat goed allemaal!

Tegelijkertijd is mijn privé-leven zwaar en hard. Daar wil ik jullie niet mee ‘lastigvallen’, omdat ik zoveel mogelijk ondersteuning wil bieden en je niet wil afleiden van zelfontwikkeling; aandacht voor jezelf.

Hoe het de komende maanden gaat lopen weet ik niet; geen idee hoe vaak ik kan bloggen en nieuwsbrieven verstuur. Daarom heb ik besloten om toch maar een artikel te wijden over deze moeilijke situatie.

Al heel lang bied ik volledig mantelzorg aan mijn moeder, met plezier! Ze is bij me ingetrokken, ik run haar bedrijven en verzorg haar goed. Dit gecombineerd met VrouwVeroveren en het Veroveren was een flinke opgave… Ging prima, vooral door de vele krachtige, mentale technieken die ik me eigen heb gemaakt.

Ik had de hoop dat ze op een gegeven moment weer zelfstandig kon functioneren. Maar afgelopen weekend is ze wéér opgenomen in het weekend.

Helaas, de CT-scan maakte duidelijk dat ze hoogstwaarschijnlijk uitgezaaide kanker heeft (artsen spreken graag in waarschijnlijkheden en onwaarschijnlijkheden). De medici hebben haar serieus ‘opgegeven’.

Omdat ze een hekel heeft aan het ziekenhuis, komt ze binnenkort weer bij me thuis. Natuurlijk zijn de wonderen de wereld niet uit, toch maak ik nu alles klaar voor een goede uitvaart / terugvaart. Er komt veel bij kijken.

Zo, nu zijn jullie op de hoogte.

Ik zal blijven bloggen, al doe ik dat met minder regelmaat. Genoeg creativiteit, onder andere door de vele aantrekkelijke zusters in het ziekenhuis. En ik heb ook belangrijke nieuwsbrieven klaarstaan. Je blijft van me horen!

En wanneer deze zware periode voorbij is ga ik weer lekker verder met alles, ik heb zoveel meer te bieden…

Geniet van vrouwen, geniet van het leven!

Moeilijke Situatie voor Victor Verlon

23 reacties op “Moeilijke Situatie voor Victor Verlon

 • Ik wens u de sterkte die nodig is om deze periode te doorstaan.

  Ik denk dat wij cursisten voldoende materiaal hebben op deze blog om nog lang in gesprek te kunnen blijven. Wekelijks verschenen er verschillende artikelen, waarvan ik de stof van de helft al weer ben vergeten. Ik denk dat ik weer rustig één voor één de artikelen ga herlezen…

  Zorg goed voor mama-lief…

 • Victor,
  Om in de filmtermen uit te drukken : ” Be The Force Be With You “.
  Ik heb ook zoiets gelijkaardigs voor in de familie, en tis niet prettig.
  Maak er nog de beste momenten van !

  @ Milan,
  Ik ben ook ongeveer vergeten wat er hier allemaal opstaat, op den duur lijkt het zo veel dat je niet meer beseft, ohja waar heb ik dat tegen gekomen. Met wat hier allemaal op deze blog staat, kan je nog gerust 2 jaar verder.

 • Victor,
  Mijn opa, die is ook overleden aan kanker, en aangezien hij nog is Rusland was kon ik hem niet zien tijdens zijn laatste momenten,

  Ik wens je zo veel sterkte!! En blijf vooral hopen.

  Bij het lezen van het verhaal kreeg ik bijna tranen in mijn ogen, het deed mij denken aan mijn opa.

  Heel veel sterkte, en blijf vooral hopen!!

  En het maakt niet uit dat je minder gaat bloggen, je hebt ons al heel veel info gegeven!

  Sterkte, Misha

 • Hey Victor,

  Bedankt dat je bleef bloggen ondanks deze moeilijke en vervelende situatie.Heb veel aan de artikelen gehad en nog steeds keer ik regelmatig terug om ze te lezen.

  Ik wens je de komende tijd veel sterkte toe, zodat je orde op zaken kunt stellen. Probeer dingen met je moeder te ondernemen of herinneringen op te halen.Blijf in gesprek met haar. Weet niet of je nog broers of zussen hebt maar misschien kunnen die ook helpen. Als je om hulp vraagt sta je er minder alleen voor.

  Het is logisch dat de familieomstandigheden het belangrijkst op dit moment zijn. Als deze nare periode voorbij is zal je weer de kracht vinden om met deze website door te gaan.

  Take Care!

  Groet,

  Jakov

 • @ Victor

  De combinatie werk en privé is moeilijk te scheiden, je neemt het toch altijd weer mee. Ik wens jou en je moeder veel sterkte toe!! En over je blogartikels hoef je je geen zorgen te maken ik en de rest zullen niemand laten vallen en hun te hulp komen..

  sterkte

 • Bewonderenswaardig dat je bleef bloggen, en dat je zelfs de moed hebt om dit enigszins met ons te delen. Daar zit alweer een les in 😉

  Op deze blog alleen al staan ongetwijfeld veel mensen achter jou, hopelijk voel je je daardoor gesterkt…dat moet deugd doen. Maar het allerbelangrijkste in deze situatie blijft een taak alleen voor jou.

  Jij alleen kan beslissen hoeveel tijd je nodig hebt….

  STERKTE

 • Hoi Victor,

  Wat een slechte tijden man!! Is voor mij 1 van mijn grootste angsten.

  Heel heel veel sterkte met dit zware proces!!

  Je hebt ons al heel veel gegeven. Neem goed je rust en we zien je vanzelf weer bloggen.

  sterkte.

  gijs

 • Beste Victor,

  Respect dat je hier zo open over bent: fantastisch! Zoals Ruben al schreef: daar zit ook weer een les in…
  Heel erg veel sterkte gewenst!!

  Hartelijke groet,

  Jan

 • Sterkte met jullie allebei. Dit nieuws komt je waarschijnlijk hard op je dak vallen zo kort na het overlijden van je vader. Ik red me wel met het lezen van je blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *