Vrouwen Versieren en Verleiden

Hoe vrouwen versieren en verleiden? Vrouwen die je toevallig op straat ontmoet, tijdens feestjes of het uitgaan in een club, online… Of je wilt de vrouw het hof maken waar je al een tijdje een oogje op hebt.

Mijn site/blog geeft tips en ondersteuning zodat je je aantrekkingskracht op vrouwen vergroot. Klik dus vooral rond, ik geef veel flirttips en versiertips, helemaal gratis!

Hoe vrouwen versieren?

Voordat ik je praktische verleidingstips geef, eerst som ik in vogelvlucht 4 aandachtsgebieden op wat betreft vrouwen versieren:

  1. Vrouwen ontmoeten / aanspreken
  2. Afspraakjes regelen
  3. Leuke afspraakjes en vervolg afspraakjes
  4. Zoenen en seks.

Natuurlijk gaat vrouwen versieren verder dan alleen deze aandachtsgebieden. Je mentaliteit is misschien wel het belangrijkste wat betreft succes met vrouwen.

Een slechte mentaliteit maakt dat je niet goed kunt versieren; het maakt je onaantrekkelijk als man. Zelfs met de beste flirttechnieken kom je niet ver wat betreft vrouwen als je de juiste mentaliteit mist.

De andere kant van de medaille is dat vrouwen versieren als vanzelf gaat met een goede mentaliteit; ik noem het Verovermentaliteit. Vrijwel alle versiertechnieken en tips pakken dan goed voor je uit. Je kunt profiteert optimaal van de flow!

Wat betreft de liefde is het belangrijk dat je je eigen stijl van vrouwen verleiden ontdekt. Ieder mens is uniek en dat komt prachtig uit door authentiek te zijn. Je hoeft je dan ook niet meer bezig te houden met de vraag of je wel genoeg een echte man / alpha man bent en geen watje. Succes met vrouwen wordt je als het ware in de schoot geworpen… Zie in de rechterbalk ook de andere onderwerpen wat betreft het versieren van vrouwen.

Vrouwen versieren tips

Ik heb een greep gedaan uit de vele artikelen over vrouwen versieren en verleiden. Ze staan hieronder. Plaats vooral je vragen over het versieren bij de artikelen. Ik antwoord altijd en vaak heel snel…

VrouwONvriendelijk vrouwen versieren?

Vrouwonvriendelijk vrouwen versierenEen keer in de zoveel tijd komt het onderwerp vrouwen versieren en verleiden groot in het nieuws.

Bijvoorbeeld, een beroemdheid doet een opvallende uitspraak over het onderwerp waardoor er een discussie losbarst. Of uit een of ander onderzoek blijkt dat je vrouwen op een bepaalde manier moet behandelen om ze snel tot een date of seks te verleiden.

Het is de waan van de dag. Meestal haal ik mijn schouders op en ga ik verder met coachen en schrijven.

Dit keer laat ik wel van me horen omdat een of andere Amerikaanse versiercoach vrouwonvriendelijke methodes aanprijst; aanranding, mishandeling en discriminatie. Hij zegt tegenwoordig dat hij het niet zo heeft bedoeld, toch heeft hij bruut gedrag luid en duidelijk gepromoot.

En meer recent, een zogenaamde pick up artist Daryush Valizadeh (Roosh V) met zijn ‘neo-masculine’ beweging. Hij wil een bijeenkomst houden in zowel Amsterdam als Utrecht. Hij is een anti-feminist, hij is tegen machtige vrouwen en homoseksualiteit. Ook beweerde hij ooit dat verkrachting in het privé-domein legaal zou moeten zijn, maar deed dat later af als satire.

Kortom, vandaag bespreek ik 2 vrouwen versiermethodes. Zwart/wit gesteld: de vrouwvriendelijke methode, en de vrouwONvriendelijke methode. Lees verder over - VrouwONvriendelijk vrouwen versieren?

Mooie vrouwen versieren, moeilijker?

Tekening van een mooie vrouw

Wil jij graag mooie vrouwen versieren? Zoals je wellicht al ontdekt hebt, over mooie vrouwen schrijf ik graag…

In mijn studietijd vond ik het moeilijk om me te concentreren tijdens de tentamens. Het leek wel alsof vrouwen extra hun best deden om er nog aantrekkelijker uit te zien dan anders.

De vrouwen droegen iets strakkere kleding, toonden een tikje meer bloot, droegen het haar los, hadden een zacht geurende parfum opgedaan. En natuurlijk hadden ze hun mooiste hoge hakjes aangedaan waardoor de benen en rondingen nog meer in het oog sprongen…

Ja, dat was vervelend als je goede cijfers wilde halen…

Uit een onderzoek uitgevoerd van de Radboud Universiteit Nijmegen blijkt dat mannen dommer zijn in het bijzijn van mooie vrouwen. In een van de experimenten moesten de mannelijke proefpersonen als opdracht een gesprekje voeren met iemand van dezelfde sekse en iemand van de andere sekse, een mooie vrouw. Na een gesprekje werd het verstandelijk functioneren gemeten met een bepaalde taak.

Wat blijkt, mannen zijn opmerkelijk minder intelligent na het gesprekje met de mooie vrouw! En het maakt niet uit of hij al een vriendin heeft of niet; het effect is hetzelfde. Lees verder over - Mooie vrouwen versieren, moeilijker?

Vrouwen versieren in de supermarkt

Vrouwen versieren in de supermarktJe kunt overal vrouwen versieren, in de supermarkt geen uitzondering! Het is een van mijn favoriete plekken om bijna dagelijks te flirten met vrouwen. Zowel met klanten als caissières.

Flirten en versieren is leuk, het maakt het leven mooier, en hoe meer je oefent hoe beter je wordt in flirten en versieren. En je doet toch al boodschappen dus het kost je geen extra tijd. Verenig het noodzakelijke vooral met het plezierige!

Vraag je je af hoe je dan dat leuke meisje achter de kassa kunt versieren? Begrijpelijk, sommige caissières kunnen erg aantrekkelijk zijn…

Een cursist vraagt zich ook af hoe hij het moet aanpakken en vandaag krijgt hij antwoord. Boodschappen doen in de supermarkt wordt leuker dan ooit tevoren…

Hallo Victor,
Bij een supermarkt waar het altijd vreselijk druk is bij de kassa, werkt een caissière die ik bijzonder leuk vind.

Ik was daar van de week ook, nadat ik een heel leuk gesprek met een hele mooie meid heb gehad bij een bushalte, gewoon lekker spontaan. Was dus in een “good mood”. Ik afrekenen bij deze cassiëre. Toen ik met mijn speelse lach een beetje begon te flirten met haar, bespeurde ik haar subtiele glimlach. Toen ik mijn boodschappen had ingepakt keek ik nog even naar haar om en er was direct oogcontact. Toen ik verderop nog eens omkeek, keek ze toch even na.

Vandaag weer bij deze caissière geweest. Ik weet het niet zeker, maar volgens mij werd ze toch een beetje zenuwachtig toen ze mij in haar rij zag staan. Vrouwen kunnen erg goed dingetjes verbergen. Tijdens het “bliepen” korte conversatie met haar gehad. Over dat ze nog tot 20 uur moest werken en zaterdag ook nog.

Toen ik wegliep dacht ik “Waarom heb ik haar mijn visitekaartje niet gegeven” Ik werd plots verlegen, omdat er nog een hele rij wachtende stond.

Hoe kan ik dit het beste aanpakken?
– een briefje maken om haar uit te nodigen om wat te gaan drinken, met mijn tel.nr erop. Ik weet dat je dit het liefste andersom hebt om zo zelf het initiatief te houden.
– Na sluitingstijd haar aanspreken? Komt denk ik voor haar niet echt comfortabel over..

Groetjes J.
Drenthe

Met een goed humeur is het gemakkelijker vrouwen versieren. Geef jezelf daarom altijd een boost voordat je naar de supermarkt vertrekt door bijvoorbeeld even lekkere muziek op te zetten.

En zoals jij het vervolgens hebt gedaan is uitstekend. Je spreekt een vrouw aan en daarmee loop je als het ware warm voor de volgende vrouw. Zie het als een sneeuwbal-effect.

Voor nog meer succes, gebruik de Successcenario-oefening zoals ik geef op pagina 28 van mijn Openingszinnen-E-boek. Juist effectief om te gebruiken voordat je op pad gaat!

Ook deed je het goed met het aantrekkelijke kassameisje. Je hebt gepraat, geflirt. Wees je bewust van het mooie resultaat tot nu toe. Is het jammer dat je niet verder bent gegaan met versieren? Hoeft niet… Lees verder over - Vrouwen versieren in de supermarkt

Player-gedrag het best om vrouwen te versieren?

Een player met 2 vrouwen (voorbeeld van vrouwen te versieren)Iedereen kent de term player wel. De man die overal en altijd vrouwen versiert. Of beter gezegd, hij probeert voortdurend vrouwen te versieren.

Over het algemeen zeggen vrouwen dat ze een player afkeuren. Maar genoeg mannen denken dat ze zich juist als een player moeten gedragen om zo een leuke vrouw te verleiden.

Niet voor niets wordt mij geregeld gevraagd of ik player-gedrag promoot. “Victor Verlon, is de player een goed voorbeeld voor het vrouwen versieren?”

Vandaag krijg je duidelijkheid. Ik beantwoord een ingestuurde vraag…

Beste Victor,

Betekent het overvloed-principe dan ook dat je vrouwen moet laten merken dat je genoeg vrouwelijke aandacht krijgt? Dus af en toe door laten schemeren dat je “zat lijntjes” hebt lopen en niets te klagen hebt? Doel is natuurlijk dat ze denken dat je een beetje een “playboy” bent, nietwaar?

Veel dank!

S.
Zuid-holland

Dit is een vraag waarvan ik me kan voorstellen dat deze gesteld wordt. Natuurlijk krijgen vrouwen eerder een oogje op jou als ze merken dat je gewild bent door andere vrouwen. Verder redenerend kom je tot de conclusie dat je haar moet laten weten dat je heel populair bent, bijna zo populair als een playboy of de zogenaamde player. Vrouwen versieren zou dan meteen gemakkelijker zijn, toch? Lees verder over - Player-gedrag het best om vrouwen te versieren?

Vrouwen versieren tijdens evenementen (5 tips)

Vrouwen versieren tijdens evenementenJazeker, je kunt vrouwen versieren tijdens evenementen. Bijvoorbeeld tijdens de Gentse Feesten van 17 t/m 26 juli ’15. Of tijdens een groot popfestival, zeg Lowlands en Pukkelpop medio augustus 2015. Of bijvoorbeeld de Uitmarkt eind augustus.

En houd verder de stadsagenda in de gaten. Je kunt veel interessante vrouwen ontmoeten tijdens allerlei culturele en sport evenementen, op gezellige festivals, mooie concerten, carnavals met uitbundig dansende vrouwen. En ook kleine evenementen trekken wel degelijk singles aan…

Ooit heb ik een fantastische vriendin overgehouden aan zo’n groot festijn. Het contact liep uit op een relatie van bijna 3 jaar, met veel dierbare momenten. Uiteraard gun ik jouw dat succes en plezier ook!

Bekijk dus een uit-agenda en kies een evenement uit dat je vermoedelijk echt leuk vindt, los van het feit of daar veel of weinig vrouwen komen.

5 Tips voor het vrouwen versieren tijdens evenementen

Een evenement of festival biedt interessante versier-mogelijkheden door het grote aantal mensen dat het aantrekt. Elke kwartaal is er vast wel een evenement dat leuk is om te bezoeken. Zeker deze zomer ligt er waarschijnlijk veel moois in het verschiet voor jou, ook als je niet met vakantie gaat.

Vandaag geef ik daarom een aantal krachtige tips voor succesvol vrouwen versieren tijdens evenementen. Laat je me vervolgens weten wat je ervaringen zijn? Klik nu hier voor alle tips over vrouwen versieren tijdens evenementen!

Gamen en vrouwen versieren? Pas op!

Maan die aan het gamen is, niet aan het vrouwen versierenVeel mannen boeken structurele vooruitgang dankzij mijn E-boeken, programma’s en coachings. De meeste pakken mijn technieken op, verbeteren hun mentaliteit en weten daadwerkelijk leuke, aantrekkelijke vrouwen te versieren.

Maar er zijn ook mannen die grote moeite blijven houden om hun liefdesleven te verbeteren. Ze ervaren wel verbetering, toch blijft vrouwen versieren een worsteling, een frustratie.

Wat valt me op aan deze mannen? Vaak hebben ze een hobby: online gamen. En in veel gevallen is het spelen van online games uitgelopen tot een obsessie die hun liefdesleven verpest.

Voor deze mannen is is het artikel van vandaag bedoeld. Ik waarschuw: gamen kan vrouwen versieren problematisch maken. Ik adviseer je om je speeltijd flink te verminderen of zelfs volledig te stoppen!

Waarom gamen vrouwen versieren moeilijk maakt

Drie oorzaken waarom gamen gevaarlijk kan zijn voor je liefdesleven Lees verder over - Gamen en vrouwen versieren? Pas op!

Meer zelfvertrouwen nodig om vrouwen te versieren?

Meer zelfvertrouwen verkeersbordNatuurlijk is meer zelfvertrouwen belangrijk als je wilt vrouwen versieren. Want zonder zelfvertrouwen is het moeilijk om daadkrachtig te handelen. En vaak gaat dat twijfelen over jezelf ook ten koste van je uitstraling.

Meer zelfvertrouwen betekent meer aantrekkingskracht. En hoe zekerder je van jezelf bent, hoe beter je kunt inspelen op de mooie sjans-momenten die zich voordoen. Zo kun je lekker vrouwen versieren.

Vandaag breng ik weer een ouderwetse vraag & antwoord-artikel uit. Want bij de vorige V&A-editie ‘interessant genoeg voor vrouwen’ heeft bloglezer Martijn een zeer relevante vraag gesteld. Hij wil zijn gevoel van ‘niet goed genoeg zijn voor vrouwen’ kwijtraken. Lees verder over - Meer zelfvertrouwen nodig om vrouwen te versieren?

Interessant genoeg om vrouwen te versieren?

Flirtende, geinteresseerde vrouw speelt met haar haarVraag jij je ook af of je wel interessant genoeg bent om vrouwen te versieren, te Veroveren? In dit artikel geef ik antwoord!

In een ander artikel over onzeker tijdens het vrouwen aanspreken beantwoordde ik de vragen van Floris. Hij gaf aan dat flirten op het werk geen punt is, omdat hij dan zelfverzekerd is en het gevoel heeft dat vrouwen geïnteresseerd zijn.

Maar wanneer hij in en om het openbaar vervoer vrouwen aanspreekt, is het helaas een ander verhaal. Hij krijgt dan het gevoel dat vrouwen niet openstaan, hij denkt dat hij niet interessant genoeg is om haar te versieren en geeft het vervolgens op.

Gevolg: het gesprek komt niet op gang en hij gaat vervolgens internetten op zijn mobiele telefoon…

Ja, zijn zelfvertrouwen kan zeker nog een flinke boost gebruiken! En ik hoop dat andere lezers (jij dus) ook mijn advies ter harte nemen. Vrijwel iedere man kan interessant genoeg zijn, echt!

“Ben ik wel interessant genoeg?”

Ja dus, dat ben je. Ook al heb ik je waarschijnlijk nooit persoonlijk ontmoet, ik weet het zeker dat je interessant bent voor vrouwen! Immers, je hebt leuke flirts op het werk en de gesprekken verlopen goed.

Je bent precies Lees verder over - Interessant genoeg om vrouwen te versieren?

Vrouwen versieren door ze te negeren?

Negeren om vrouwen te versieren?Is het verstandig om vrouwen te negeren? Is het een handige techniek voor het vrouwen versieren? Is dat het goed bewaarde verleidingsgeheim van Victor Verlon?

Blijf lezen, je ontdekt nu wat je moet weten over het negeren van vrouwen.

Aanleiding van dit artikel is de vraag die ik ontving van Ernst-Jan uit Arnhem:

Zou je je mening eens willen geven over het negeren van vrouwen in een nieuwsbrief of op je site? Ik ben namelijk benieuwd of dit klopt:

True or false: The more you ignore me, the closer I get.

Geen idee waar je deze uitspraak over het negeren van vrouwen hebt opgepikt. Vast op een of andere Amerikaanse site over vrouwen versieren met zogenaamd wijze uitspraken.

Hoe dan ook, ik ben blij dat je deze vraag hebt gesteld. Nu kan ik het definitieve antwoord geven op een vraagstuk waar meer mannen mee worstelen. Lees verder over - Vrouwen versieren door ze te negeren?

Snel vrouwen versieren?

Hoe snel kun je vrouwen versieren? Tijdens een vakantie heb ik deze video voor jou opgenomen. Geluidskwaliteit is niet optimaal, maar ik geef wel duidelijk antwoord op de vraag wat betreft de snelheid van vrouwen versieren…

Klik op de ‘Vind ik leuk’ knop, vind ik leuk!

Snelheid van het vrouwen versieren bepaalt door…

Voor een groot deel bepaalt je handigheid in Lees verder over - Snel vrouwen versieren?

Pagina 1 van 212

Over versiercoach Victor Verlon

Victor Verlon

Volg mij op Facebook

Victor Verlon is zowel versiercoach als sekscoach. Hij is in het jaar 2008 deze site over aantrekkingskracht begonnen. Sindsdien brengt hij wekelijks een artikel/video uit over flirten, versieren, relaties, seks en liefdesverdriet. Lees verder...

Aantrekkingskracht extra’s:

Zelfvertrouwen
Zelfvertrouwen met vrouwen
Seks scoren
Seks scoren
Openingszinnen
Openingszinnen
Sekscursus
Sekscursus