Vrouwen versieren tijdens evenementenJazeker, je kunt vrouwen versieren tijdens evenementen. Bijvoorbeeld tijdens Koningsnacht en Koningsdag eind april. En de Gentse Feesten van 13 t/m 22 juli ’18. Of tijdens een groot popfestival, zeg Lowlands en Pukkelpop medio augustus 2018. Of bijvoorbeeld de Uitmarkt eind augustus.

En houd verder de stadsagenda in de gaten. Je kunt veel interessante vrouwen ontmoeten tijdens allerlei culturele en sport evenementen, op gezellige festivals, mooie concerten, carnavals met uitbundig dansende vrouwen. En ook kleine evenementen trekken wel degelijk singles aan…

Ooit heb ik een fantastische vriendin overgehouden aan zo’n groot festijn. Het contact liep uit op een relatie van bijna 3 jaar, met veel dierbare momenten. Uiteraard gun ik jouw dat succes en plezier ook!

Bekijk dus een uit-agenda en kies een evenement uit dat je vermoedelijk echt leuk vindt, los van het feit of daar veel of weinig vrouwen komen.

5 Tips voor het vrouwen versieren tijdens evenementen

Een evenement of festival biedt interessante versier-mogelijkheden door het grote aantal mensen dat het aantrekt. Elke kwartaal is er vast wel een evenement dat leuk is om te bezoeken. Zeker deze zomer ligt er waarschijnlijk veel moois in het verschiet voor jou, ook als je niet met vakantie gaat.

Vandaag geef ik daarom een aantal krachtige tips voor succesvol vrouwen versieren tijdens evenementen. Laat je me vervolgens weten wat je ervaringen zijn?

Tip #1. Plezier van het evenement primair, vrouwen versieren secundair

Ga niet naar een of ander festival of evenement met als enig doel: vrouwen versieren. Het legt te veel focus op het Veroverproces, waardoor het moeilijk is om je authentiek op te stellen. En je legt al gauw te veel druk op jezelf en de vrouwen die je ontmoet.

Stel je vrijblijvend op, wees relaxt. Geniet van wat het evenement je te bieden heeft. Zo oefen je veel aantrekkingskracht uit op de vrouwen, meer dan wanneer je je uitslooft in de hoop op…

Tip #2. Stel je open voor contact, praat met iedereen

Loop rond en stel je open voor contact, ieder contact. Maak een opmerking hier, stel een vraag daar. Dit ligt in lijn met wat ik adviseer in mijn Breek het IJs-E-boek.

Door simpelweg met vrijwel iedereen te praten, kom je ook vanzelf in contact met veel vrouwen. Het is de natuurlijke manier van ontmoeten.

Uiteraard, wanneer je een prachtige blonde stoot ziet staan bij de broodjeskraam, spreek haar aan! En dat wordt veel gemakkelijker als je daarvoor al diverse gesprekjes hebt gehad met anderen tijdens het evenement.

Tip #3. Wees behulpzaam, eis geen ‘beloning’

Heeft iemand moeite om vijf biertjes tegelijk te dragen? Zie je een onbekende zoeken naar de wc’s? Struikelt iemand over een los tapijt? Bied hulp!

Vaak kun je met weinig moeite iemand een welkom duwtje in de rug geven. Je maakt het leven gemakkelijker en mooier, voor hem of haar.

Eis geen zogenaamde beloning, vraag er niets voor terug. Wees gul, oprecht vrijgevig. Dit maakt je aantrekkelijker als mens, let maar op.

En raad eens… vaak genoeg doen mensen uit zichzelf iets terug waar jij blij van kunt worden. Een nieuw Facebook-contact, een tip waar het eten het lekkerst is, een uitnodiging voor een verjaardagsfeestje. Of je wordt met mooie woorden voorgesteld aan de vrijgezelle, rondborstige tweeling 😉

Tip #4. Zorg dat je de belangrijke plekken van het evenement kent

Je voorbereiden, het kost weinig moeite en het kan veel opleveren. Zorg bijvoorbeeld dat je het informatieboekje met plattegrond hebt van de locatie of het parcour. Vaak worden ze uitgedeeld bij binnenkomst. Of scoor een plattegrondje bij het informatie kraampje.

Sterker nog, regel voor de zekerheid twee of drie boekjes van het evenement. Er zijn vast andere festivalgangers die hun plattegrondje kwijt zijn geraakt. Zie de vorige tip voor uitleg waarom.

En door het plattegrond even te bestuderen, weet je waar de wc’s zijn, de lekkerste eettentjes, wanneer de bands spelen, enzovoorts.

En je kunt alvast bedenken waar je je rustig kunt terugtrekken, mocht je een aantrekkelijke dame ontmoeten waarmee het klikt. Het afspraakje ter plaatse.

Tip #5. Doe een uitnodiging, zonder overdrijven

Je bent in contact gekomen met een interessante vrouw? Nodig haar uit om samen iets te doen. Maar niet te hard van stapel lopen, houd het vrijblijvend door een voorstel te doen voor iets tijdens het evenement. Samen naar een bepaalde band luisteren, een drankje doen in de lounge bar of iets dergelijks.

Mocht ze in leuk gezelschap zijn, laat het je niet weerhouden om meerdere mensen uit te nodigen. Stel je sociaal op en later bieden zich meer mogelijkheden aan om 1-op-1 contact te hebben…

Leuke tips? Wil je er meer? Klik op de G+1!

Vragen: wat ga jij deze zomer doen? Vrouwen versieren tijdens een evenement? Welk festival of festijn ga je bezoeken? Plaats je reactie en vragen hieronder!

Gerelateerd:

 • Mooie vrouwen versieren, moeilijker? (39)
  Wil jij graag mooie vrouwen versieren? Zoals je wellicht al ontdekt hebt, over mooie vrouwen schrijf ik graag... In mijn studietijd vond ik het moeilijk om me te concentreren tijdens de tentamens. Het leek wel alsof […]
 • 4 Fouten met Valentijnsdag om nooit te maken! (37)
  Woensdag is het alweer valentijnsdag. Misschien heb je niets met deze dag, misschien juist wel. Hoe dan ook, ik vind dat een paar extra tips voor valentijnsdag niet mag ontbreken op mijn blog. Vandaag geef ik aan wat je […]
 • Gamen en vrouwen versieren? Pas op! (12)
  Veel mannen boeken structurele vooruitgang dankzij mijn E-boeken, programma’s en coachings. De meeste pakken mijn technieken op, verbeteren hun mentaliteit en weten daadwerkelijk leuke, aantrekkelijke vrouwen te […]
 • Versier deze 5 vrouwen niet! (Waarschuwing) (37)
  Geregeld ontvang ik vragen van mannen die een bepaalde vrouw op het oog hebben... Een vrouw die ze beter met rust laten. Deze mannen kloppen bij mij aan in de hoop dat ik de gouden tip geef om toch deze vrouwen te […]
Vrouwen versieren tijdens evenementen (5 tips)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *