Tekening van een mooie vrouw

Wil jij graag mooie vrouwen versieren? Zoals je wellicht al ontdekt hebt, over mooie vrouwen schrijf ik graag…

In mijn studietijd vond ik het moeilijk om me te concentreren tijdens de tentamens. Het leek wel alsof vrouwen extra hun best deden om er nog aantrekkelijker uit te zien dan anders.

De vrouwen droegen iets strakkere kleding, toonden een tikje meer bloot, droegen het haar los, hadden een zacht geurende parfum opgedaan. En natuurlijk hadden ze hun mooiste hoge hakjes aangedaan waardoor de benen en rondingen nog meer in het oog sprongen…

Ja, dat was vervelend als je goede cijfers wilde halen…

Uit een onderzoek uitgevoerd van de Radboud Universiteit Nijmegen blijkt dat mannen dommer zijn in het bijzijn van mooie vrouwen. In een van de experimenten moesten de mannelijke proefpersonen als opdracht een gesprekje voeren met iemand van dezelfde sekse en iemand van de andere sekse, een mooie vrouw. Na een gesprekje werd het verstandelijk functioneren gemeten met een bepaalde taak.

Wat blijkt, mannen zijn opmerkelijk minder intelligent na het gesprekje met de mooie vrouw! En het maakt niet uit of hij al een vriendin heeft of niet; het effect is hetzelfde.

Zijn mooie vrouwen daarom moeilijker te versieren?

Nee, dat hoeft niet.

Als je altijd al moeite hebt met vrouwen versieren dan blijft het net zo lastig bij een mooie vrouw. Ben je echter vlot in het versieren omdat je mijn E-coachsysteem voor succes met vrouwen gebruikt en ervaring opgedaan hebt, dan heb je je intelligentie minder nodig.

Het versieren van vrouwen doe je namelijk niet echt met je analytisch verstand. Met de goede Verovermentaliteit hoef je geen hoog IQ of formidabel geheugen te hebben. Je hoeft ook niet je best te doen om een perfecte indruk op haar te maken.

Bij een goede Verovering kan je zelfs achteraf concluderen dat het allemaal zomaar is gebeurd, vanzelf en zonder nadenken. Dat is precies de bedoeling, je hebt gefunctioneerd op je mannelijk instinct, gevoel en intuïtie. Daarom zaten jullie in de flow en verloopt het vrouwen versieren optimaal…

Wat zijn jouw ervaringen met mooie vrouwen versieren? Merk je ook dat je moeite hebt je te concentreren in het bijzijn van een mooie vrouw? En dat je dan eerder vergissingen maakt, of dat echt alles in het honderd loopt? Plaats je reactie hieronder!

Gerelateerd:

 • Lekker Slim – Doorgrondt het vrouwelijk brein? (13)
  Lekker Slim is een spelshow gepresenteerd door Bridget Maasland, waarin zes mannelijke kandidaten moeten raden of koppels van vrouwen de juiste antwoorden weten op kennisgerichte vragen. Een compilatie van ‘Lekker […]
 • Mooie Vrouwen – 7 Clichés over Mooie Vrouwen (30)
  Op mijn artikel over perfectionisme kwamen veel goede reacties. Sommige mannen (h)erkende het perfectionisme in zichzelf. Ik hoop dat zij hier wat aan gaan doen, perfectionisme is als een blok aan het been zowel tijdens het […]
 • Goede humor waar vrouwen van houden (34)
  Goede humor is welkom uiteraard. Immers, vrouwen houden van lachen. Volgens een onderzoek uitgevoerd door ‘Survey AAP’, blijken vrouwen gemiddeld 62 keer per dag te lachen, terwijl mannen gemiddeld maar 8 keer per dag […]
 • Knappe vrouwen versus minder knappe vrouwen aanspreken? (72)
  Hoi Victor Verlon, Als ik op stap ga, leer ik veel vrouwen kennen. Ik geraak gemakkelijk aan de praat, maar het probleem is dat dit alleen met vrouwen gebeurt waar ik mij niet tot voel aangetrokken. Als ik nu echt knappe […]
Mooie vrouwen versieren, moeilijker?
Trefwoorden:                 

39 reacties op “Mooie vrouwen versieren, moeilijker?

 • @Victor:

  Interessant blog, ik ben het er zeker mee eens.

  Bijvoorbeeld met autorijden: Als ik aan het rijden ben en er komt een mooie vrouw voorbij, dan moet ik m’n kop er bijhouden anders gaat het mis. 😉

  Ik heb het idee dat mijn concentratie op dat soort momenten sowieso omlaag gaat.

  Wat betreft mooie vrouwen en veroveren: Ik denk dat ik ze onbewust, terwijl ik het zelf niet wil, toch eerder op een voetstuk plaats. Het voelt alsof de lat hoger wordt. Dan is het een kwestie van die knop omdraaien, en haar niet anders behandelen dan de rest.

  Wat bij mij goede resultaten boekt:
  Stel dat er een groepje vrouwen zijn; ik spreek dan de minst mooie vrouw bij voorkeur als eerst aan. En dat is niet om dat ik dat niet zou durven bij de mooie vrouw, maar om juist dat voetstuk op te heffen. Ik geeft dan de mooiste vrouw aan het begin minder aandacht, en later ga ik dat iets meer gelijk trekken. Zo geef ik haar niet het gevoel dat zij de belangrijkste is, wat ze meestal wel gewend is. Soms liggen de schoonheden (tussen de vrouwen in de groep) erg ver uit elkaar, en verwacht de mooiste meid niks anders dan dat je haar aandacht zal geven. Het resultaat is dan dat de mooie meid juist aandacht gaat vragen, waar je erg goed op in kunt spelen. En dan hoef ik vast geen voorbeelden te noemen 😉

 • @Victor,

  Ja, inderdaad! Een interessante blog.

  Dat je als het ware een beetje verdoofd raakt is zeker bij het aanspreken van een super mooie vrouw. Vooral als ze dan ook nog van die netkousen draagt met een kortere rokje erboven. Jaren geleden gebeurde het weleens, d.dd..dd.. daa.. da. dat je zo ineens gg. gg. ging ss..sss stttt ttt stotteren of zo ineens niet meer uit je woorden kon komen.

  NU heb ik, dat als ik een bepaalde vrouw zie, dat je een beetje slechtere controle over je
  woorden / gesprek hebt. Er gebeurd inderdaad wel iets. En het rare is, dat je daar geen controle over schijnt te hebben.

  @ Ruben H.

  Jouw resultaat is een mooie manier om je zo van dat probleem af te houden en alvast te wennen, zodat je je hoofd erbij hebt alvorens je die mooie vrouw gaat aanspreken.
  Dan is het wel mooi als je bij een groepje vrouwen staat.
  Dat is een goede tip.

 • Ik heb ook moeite met de mooiere vrouwen. Al weet ik dat ik niets met haar ga beginnen.

  Maar…
  Ik heb gemerkt sinds ik de opdrachten van hoofdstuk 7 doe van het E-book, dat ik door haar schoonheid heen kan kijken. ongelooflijk!

  Mijn uitstraling voelt dan aan alsof ik eindelijk eens aan het keuren ben en uit mijn ogen zie ik dan dat de vrouw wat meer (positieve) spanning voelt. misschien zelf een beetje ongemakkelijk, maar dat is omdat ze indruk op je wil maken.

  En zoals Victor ergens in het boek zegt: ”bewijs jezelf een dienst door de vrouw opzij te zetten die niet voldoet aan je (belangrijkste) voorkeuren” dat het op kort termijn beloont.
  Je zult merken dat je in overvloed begint te leven en je hebt meer sjans van de vrouwen.

  Vraagje aan Victor & anderen:

  Ik heb zoals je kunt lezen een andere kijk tegenover vrouwen gekregen doordat ik meer let op mijn voorkeuren.

  Situatie 1: Af en toe heb ik het gevoel dat ik serieus kritisch kijk naar alle vrouwen (geen eens een glimlach, maar wel aantrekkelijk) en zodra ik een aantrekkelijke dame zie, dan verschijnt er een lach op m’n gezicht (sexy) en dan ga ik er gelijk voor. Zonder twijfels.

  Situatie 2: Hier kijk ik naar bijna alle mooie vrouwen met een soort kleine nep glimlach, zonder op de voorkeuren te letten, dus minder kritisch. Is dit te zien aan mijn uitstraling?

  Want Situatie 1 werkt voor mijn gevoel veel beter.

  Komt dit je bekend voor? Doe ik het goed zo?

 • @Rachid,

  MIjn mening:

  Situatie 1 is inderdaad goed! Dat voelt ook goed, toch?
  En of Situatie 2 slecht is? Nee, zeer zeker niet! Je bent en blijft in actie!
  Of het bij Situatie 2 aan je uitstraling te zien is? Jazeker!

  Op blz 17 van het BREEK HET IJS staan mooie voorbeelden.

  Je doet het zo prima! Ga zo door!

 • @ Dirk

  Bedankt voor je reacties. Samen zullen we doorgaan en zullen ongelovelijk goede veroveraars worden. Het kan alleen maar beter worden!

  Ik wilde weten bij welke situatie je uitstraling krachtiger is?
  Als het moeilijk te beantwoorden is let me know? 😉

 • @Rachid,

  Situatie 1 is uiteraard krachtiger.
  Waarom niet altijd zoals in Situatie 1? Je kunt altijd filteren, toch?

  Het gaat ook om de houding en de uitstraling die je op dat moment hebt.
  Je kunt zelfs zonder een glimlach al zoveel met je houding en uitstraling zeggen.
  Ga ervoor!

  Succes!

 • @Rachid:

  In situatie 1 laat je duidelijk merken dat je Aantrekkelijke vrouwen (uiterlijke schoonheid) voortrekt! Naar mijn weten moet je dat niet doen omdat je dan de lat bij aantrekkelijke vrouwen voor jezelf hoger legt. Uiteraard is filteren wel noodzakelijk, maar dat kun je niet alleen met oogcontact doen. Volgens mij is het situatie 2 juist wel oké omdat je dan mooi kunt oefenen. Misschien kun je dit soort gewoon combineren? Mooie vrouw situatie 1, minder mooi situatie 2.

  Daarnaast ligt het er ook aan wat voor lach het precies is. Een glimlach is krachtiger dan een lach waarmee je je tanden ontbloot. Als ze terug glimlacht, dan doe je het goed.

  Wat bedoel je eigenlijk met “en dan ga ik er gelijk voor” in situatie 1?

 • Bedankt voor de complimenten!

  @ Ruben H.,

  Ja, tijdens het autorijden is het belangrijk om de ogen op de weg te houden, ik spreek uit ervaring 🙂

  En de manier waarop je een groep vrouwen aanspreekt is slim omdat je de eventuele neiging tegengaat om een voorkeursbehandeling te geven aan de mooiste vrouw.

  Het hoeft echter niet zo te zijn dat de mooiste vrouw werkelijk gewend is aan de meeste aandacht; mooie vrouwen krijgen chronisch te weinig leuke aandacht van de juiste mannen…

  @ Dirk,

  Ja, articulatie kan op bepaalde momenten wat minder worden. Kan juist wel leuk zijn omdat je op een spontane manier iets anders zegt dan je bedoeling was. Leuk voor de dynamiek, behalve als je vreselijk gaat stotteren… Dan is het van groot belang om vaker de ontspanningsoefening te doen zoals beschreven in mijn E-coachsysteem:

  http://www.VrouwVeroveren.com/coachsysteem/
  (Pagina 11 en 12 van het oefen-E-boek.)

  @ Rachid,

  Situatie 1: prima want je bent bezig met Filteren. Houd er rekening mee dat je ook moet Filteren tijdens het aanspreken en de afspraakjes.

  Je kunt ook naar de vrouwen glimlachen al wil je ze niet Veroveren; maak contact omdat het jezelf en anderen goed doet. Als je de focus legt op wat goed voelt, dan komt de glimlach op een natuurlijke manier.

  Situatie 2: de nepglimlach is geen aanrader, je bent niet verplicht om te glimlachen. Vergis je niet, mensen kunnen onbewust door de zogenaamde glimlach heen kijken…

  Vermoedelijk gaat de nepglimlach ook ten koste van je uitstraling, al is dat moeilijk te beoordelen op grond van de beknopte situatieschets.

 • @ Victor:

  Bedankt voor je reactie!

  Het blijft moeilijk om je ogen bij het autorijden te houden als er een bloed mooie vrouw voorbij komt, neem het me niet kwalijk 😉

  “Het hoeft echter niet zo te zijn dat de mooiste vrouw werkelijk gewend is aan de meeste aandacht; mooie vrouwen krijgen chronisch te weinig leuke aandacht van de juiste mannen…”

  Daar heb je gelijk in! Helemaal niet bij stil gestaan!

  Maar is het niet zo dat als de man in staat is om de groep aan te spreken, dat hij dat dan meestal voor de mooiste vrouw doet? Dat wil dus zeggen dat telkens wanneer de vrouwen in groepsverband door een man wordt aangesproken, de mooiste vrouw het meeste aandacht krijgt (zeker als de schoonheden ver uit elkaar liggen). Uiteraard alleen in groepsverband?

  Wat ik bijvoorbeeld in de praktijk mee maak:

  Ik ben met mijn vrienden en ik sta in een ruimte waar vrouwen zijn. Een aantal vrouwen zitten in een groep. Ik spreek de minst mooiste aan, en vervolgens breek ik het ijs voor de hele groep vrouwen. Wat ik merk is dat mijn vrienden dan ontzettend veel aandacht gaan geven aan de mooiste vrouw! (Mijn vrienden hebben helaas geen verovercursus gevolgd, en houden zich totaal ergens anders mee bezig) Ik mag altijd het vuile werk opknappen 😉

 • Hallo daar,

  In de vriendengroep zitten heel stel super mooie meiden, leert wel makkelijk. Ze zijn net zo normaal als alle andere meiden. beetje meer eisender wel. Als er een jongen naar ze toe stapt, (wat heel weinig gebeurt) dan wordt hij ook meteen getest. Kom ook niet aan met stomme smoes, werkt dus niet. Alleen als ze iets hebben gevonden durven ze ook bijna niet toe te geven dat ze het echt leuk vinden. duurt allemaal wat langer. Maar als je de tests doorkomt, zit je meestal ook makkelijk in de vriendengroep.

  Heb zelf als ik een mooie meid aanspreek wel moeite om het juiste te zeggen waar zij van gaan praten. Omdat ze niet makkelijk reageren en eerst testen of je hun interesse kan wekken.

  Als je eerst begint bij lelijkste meid aanspreken kan haar interesse wel is snel weg zijn hor, dus weet niet echt of dat werkt. Bedoel laat gelijk zien dat je haar aan kan. Maar blijf niet plakken en kijk goed naar lichaamstaal, moet je doorpraten of weglopen. Als de knappe je interessant vinden dan zorgen ze er wel voor dat je niet oplost. Kom gerust later terug met avondje stappen bijvoorbeeld. Vinden ze leuk. En nummertje vragen enz enz zoals victor zegt he, niet twijfelen! Als ze het niet gelijk geeft, wil ze ook wel is kijken of je doorzet en nog met goed voorstel komt.

  Ben zelf ook geen held maar dat zie ik bij vriendengroep,,

  aatjoo

 • Hallo allemaal,

  Ik zit momenteel in m’n ‘zandbak’-fase, dus ben een beetje aan het experimenteren met vrouwen aanspreken en gesprekjes voeren. Ik heb mezelf voorgenomen om vanaf oktober het E-coachsysteem aan te schaffen en mij vol overgave te storten op het veroveren.

  Het verloop tot nu toe hartstikke goed. Ik krijg ook vrijwel altijd telefoonnummers aan het einde van het gesprek. Maar doe daar verder (nog) niks mee. Dus gewoon als oefenmateriaal. En met dit in je achterhoofd valt er al een last van je schouders en stap je makkelijker over je aanspreekvrees heen. Het is maar een oefening, moet je denken…

  Soms merk ik dat een (in mijn ogen) mooie vrouw verlegener is, dan een wat minder aantrekkelijke vrouw. Maar de ene keer reageert een vrouw ook enthousiaster op mijn benadering dan de andere. Ook heb ik al een keer meegemaakt dat ik geen hoogte kreeg of zij nou verlegen was of niet zo op het gesprek zat te wachten.
  De meeste vrouwen stellen vragen terug maar zij viel na elk antwoord stil. Heel af en toe een kleine wedervraag… Ze gaf uiteindelijk wel aan dat zij het een gezellig gesprek vond, maar dat kan natuurlijk best uit een soort van beleefdheid zijn. Maar ach, we gaan gewoon weer verder naar de volgende… 😉

  Groeten.

 • @ Ruben H.,

  De mooiste vrouw hoeft niet altijd het centrum van de aandacht te zijn. Wat veel meer uitmaakt is hoe zij en het gezelschap zich opstelt naar anderen. Daarbij, ze zal wel veel bekijks hebben van passieve mannen. En de mannen die wel initiatief nemen zijn vaak op de overdreven versiertoer of proberen heel cool te zijn… Daarom hoef je niet moeilijk te doen bij de mooiste vrouw, je geeft haar geen speciale behandeling.

  Wat betreft het praktijkvoorbeeld. In dat geval onderscheid je jezelf op een positieve manier 🙂

  Trouwens, ik ging een paar jaar geleden met een vriend om die voortdurend floot naar aantrekkelijke vrouwen. Het was zijn ‘versiertechniek’ die totaal niet werkte. Je kon de vrouwen als het ware direct zien bevriezen… Hij was aardig en ik kon af en toe met hem lachen, maar zijn manieren waren irritant. Vandaar dat ik het contact had verbroken. Sommige (veel) mannen weten niet waarmee ze bezig zijn op liefdesgebied.

  @ Joel,

  Experimenteren is echt belangrijk; volgens de vijfde vuistregel (van zeven) die ik bespreek in mijn E-coachsysteem.

  Op zich is het goed dat je zonder zelf-opgelegde druk in contact komt met vrouwen. Alleen wees je er wel van bewust wat voor effect dat heeft op vrouwen. Zij merken dat je alleen maar een nummer scoort maar ze nooit opbelt. Dat kan teleurstellend zijn, zeker als je leuk contact had…

  @ Rachid,

  Graag gedaan 😀

 • Ik heb gehoord dat de meeste jongens/mannen die heel goed zijn met vrouwen, een karakter hebben genaamd charisma, moet je ff opzoeken. Het blijkt dat deze mensen moeiteloos anderen aanspreken, goed communicatief vaardig zijn, makkelijker met vrouwen omgaan en vooral leidinggevende uitstraling hebben. Een soort van magnetische werking…. Kan het niet zo zijn dat jij dit ook hebt Victor????? Heb je dit wel eens gehoord? En ik wou graag je reactie hierover weten!

  Ik wou hier graag wat over weten want dat zie ik ook terug in het dagelijks leven er zijn jongens die moeiteloos vrouwen aanspreken en aantrekken en geen idee hebben van hoe ze dat doen soms ! Ze hebben iets LEIDINGGEVEND dat zelfs mij aantrekt daar wil ik wel mee omgaan !!! Kijk bijv. naar Tupac of Obama die hebben die uitstraling en kunnen zo goed met vrouwen omgaan (tupac)

 • @ Aaron,

  Geen idee of Tupac goed was met vrouwen. Wel weet ik van Obama dat hij zijn doorzettingsvermogen heeft gebruikt bij het Veroveren van zijn vrouw. Ze zag het eerst niet zitten… Er was een andere man, ze woonde ver van hem af of ze gaf prioriteit aan haar carrière. Het precieze verhaal weet ik niet meer…

  Natuurlijk is charisma mooi meegenomen voor de VrouwVeroveraar. Maar denk niet dat je een held, goeroe of superman moet zijn voor een goed liefdesleven. Ook een ‘gewone man’ kan vrouwen Veroveren.

 • @Victor
  Ik kan zeker nu ik studeer amper opletten. Ongelooflijk wat ik tegen kom.. Doe er alleen te weinig mee ik ben nog steeds niet over de drempel van aanspreken heen..

  Ik heb een meisje bij me in de klas die me nogal vaak aankijkt in de klas.. Probeer dan je aandacht er maar bij te houden.. 3x-5x per lesuur oogcontact.. Zelfs tijdens presentaties als ik voor de klas sta en niet aan het woord bent kijkt ze naar me.. Ze doet qua gedrag er alles aan om niet te laten merken dat ze me leuk vind (ondanks dat ze een vriendje heeft)..

  In de bus naast me gaan zitten voor het eerst en dan zo zitten en opvallend lopen kijken dat ze me echt met geen deel van haar lichaam aanraakt.. Het is gewoon bijna lachwekkend hoe ze doet..

  Blijkbaar valt het niet zo op.. Ik heb een half jaar geleden me heel spontaan voorgesteld toen een vriend van me met haar naar de supermarkt was om wat te halen voor de lessen weer begonnen.. IJs breken was geen probleem want ze was heel open en vrolijk de weken erna dat ik haar zag..

  Nu zit ik bij haar in de klas en weet niet wat ik moet gaan doen aangezien ze een vriend heeft..

 • De visuele prikkels (het uiterlijk van de mooie vrouw) en/of misschien andere prikkels zorgen er voor dat je meer testosteron gaat aanmaken, dit zorgt er voor dat je analytisch vermogen omlaag gaat. (Heel toevallig zorgt testosteron er ook voor dat je minder kritisch word wat vrouwen betreft maar dat is weer wat anders 😉 )

 • Stefan,

  Ze heeft een vriend, maar flirt toch met je?
  Haha dit kan erg verleidelijk zijn om haar alsnog te willen, het is spannender!

  Allereerst, Leef in overvloed… maak je eigen keuzes:
  1. Wil ik wel een vriendin die al een vriend heeft?
  2. Zal ik me er wel goed bij voelen als ik haar alsnog weet te veroveren?
  3. Zou ik een meisje willen die met andere flirt, terwijl ik ze met mij een relatie heeft?
  4. Wil ik wel een relatie met een vrouw van mijn klas?

 • Prima bedacht hoor, een mooie vrouw benaderen via minder mooie vrouwen in haar groep, maar hoe denken jullie dat dat is voor die minder mooie vrouwen? Velen hebben dat sowieso al door en als ze het niet door hebben, zijn ze teleurgesteld als ze niet het doel blijken te zijn. Is niet goed voor hun zelfvertrouwen, beetje lullig omdat jij je doelwit bereiken toch?

  Tot slot heeft ook die mooie meid je waarschijnlijk wel door als ze een beetje ervaring heeft. Wees een echte vent en probeer haar niet via een omweg te bereiken over de rug van iemand anders. Als ze met haar vriendinnen is, zullen die dat niet erg vinden en heb je bij hen al een streepje voor, wat goed is voor je kansen bij de mooie dame. Gebruik je een van haar vriendinnen, scoor je al een min bij haar en waarschijnlijk ook bij de rest van de groep inclusief de mooie dame. Ook een mooie dame luistert naar vriendinnen, als je die beledigt zullen ze je tegenwerken.

 • @Barbara,

  Misschien is dit nog hoop voor minder mooie vrouwen:
  Er zijn genoeg mannen die niet op de mooiste vrouwen uit zijn.

  Als ik een leuke vrouw zie, dan let ik niet op haar uiterlijk, maar op haar spontaniteit en, betrouwbaarheid. Als een vrouw lief en integer is, dan is dat voor mij belangrijker dan haar uiterlijk. Zelf ken ik een vrouw die bij vele mannen wat uiterlijk betreft misschien niet de mooiste is, maar de tijd dat ik haar ken, is voor mij heel bijzonder. Dat is wederzijds. Om haar aandacht te krijgen, hoef ik haar vriendinnen niet te gebruiken.
  Je krijgt ze er wel bij.

 • @ Barbara en Dirk

  Helaas heb je ook minder mooie meiden, dat is een feit. Ik zou gewoon me in de groep mengen en ze verbazen met een leuke vraag. Waarbij ik de knapste vraag: “leuk gezellig groepje hebben jullie, waar kennen jullie elkaar allemaal van?” Dat schept een band en als de andere dames hun naam horen willen ze weten waar het over gaat. En kun je al een band scheppen met haar vriendinnen voor je haar versiert…

 • Hier heb ik veel moeite mee. Na de recente brute manier van die ene gast, was mijn zelfbeeld eventjes omlaag gegaan. Nu zit ik met een soort schrik om echt een gesprek aan te knopen met een zeer aantrekkelijk meisje. Voor mij zal het wel te hoog gegrepen zijn, maar ik probeer wel in haar buurt te komen. Enkel een knipoog, maar net geen woord uit mijn mond te krijgen. Ik kan plots niet meer iets verzinnen om een gesprek op gang te krijgen. Het is een tegenslag lijkt me!

 • @ Andy

  Niemand is te hoog gegrepen voor je, dat moet je in je achterhoofd houden. Je maakt het jezelf gewoon moeilijk met zo te denken. Gewoon aanspreken: desnoods vraag je maar wat haar favoriete pizza is. Ik durf te wedden dat je antwoord krijgt 😉

  Gewoon blijven gaan, jij bent de prijs, niet zij 😉

 • Net als ik heb dat ook wel eens andy en dat antwoord van mig is geweldig…

  Zo vroeg ik nogal terughoudend aan een bloedmooie meid die wat dronk aan de bar die de hele avond al werd lastig gevallen door al die alfamannetjes…

  Ik: hey alles goed?
  Zij: ja hoor met jou?

  Ik zag dat ze er niet echt zin in had en ik voelde me dichtslaan had die middag gevist met m,n pa en dacht aan vissen….na ff wat stilte…

  Ik: heb vandaag goudvis gekocht en zit hele dag al aan een naam te denken voor een goudvis?
  Zij (LACHEN)…hmm bluppie is leuk heb je nog meer huisdieren?
  Ik:(LACHEN)…hond en jij?

  Over van alles en nog gehad…had haar als enige jongen geopend. Zo zie je maar dat je alles kan zeggen…

  Greetz

 • @ Mig

  Ik vermoed dan als er een paar bij zijn die hard to get spelen. Ik pronk wel heel graag, dat mag ook wel eens na zolang alleen te zijn. Ik speel zeker geen dikke nek uit ofzo, maar dat zou mijn zelfvertrouwen en zelfbeeld ideaal maken. Dat er paar kameraden zouden zeggen van “amai, waar heeft hij zijn vlam gehaald?” Dit is wel in strijd met de echte bedoeling van een vrouwenveroveraar te zijn, maar ik vind het wel passend dat je de kroon op de taart zet.

  Vroeger had ik al eens nare ervaringen gehad met zeer mooie meisjes. Plotseling kunnen ze er u zo uitpikken en dan ga je door veel tests heen. Wat ik niet snap is het woordje “gewoon” te zeggen tegen iemand. Je zal hem of haar niet veel verder brengen. Graag wil ik een beetje uitleg over dat “gewoon aanspreken”.

 • @ Andy

  Ik bedoel met “gewoon aanspreken” dat je op haar toestapt en met haar praat. Het onderwerp maakt niet echt uit: hou het gewoon luchtig en speels. Stel haar wat vragen over de omgeving waar jullie zijn, praat over hobbies, eten,… kortom leuke dingen. Ga op haar antwoorden in als je kan. En wees niet bang om humor te gebruiken en haar wat te plagen. Als ze je op de één of andere manier in het gesprek stuurt naar iets waar anderen haar zouden complimentjes geven (in verband met uiterlijk, prestaties,…) geef haar er dan geen en plaag er haar wat mee.

  Niet dat ik zelf zo een groot expert ben maar dit lijkt voor mij toch vaak te werken.
  In het begin gewoon onthouden: luchtig, speels en een tikkeltje misterie.

  Veel succes!

 • Ik heb moeite met vuistregel 6 : “Wees geen volger maar een leider”. Bij schone vrouwen heb ik nog steeds enorm veel moeite, zenuwslopend zelfs. Maar ik denk van: ok ik heb haar aandacht, wat nu? Dit is helemaal moeilijk voor me want dan komt er precies een ongewenste druk op u. Heel vervelend zelfs.

  Hoe kan je ervoor zorgen dat zij, die vrouw dus, naar u opkijkt? Of lijkt dit helemaal overbodig? Weet er iemand tips? Mick, Dirk, Rik, Ruben H, Victor of iemand anders die raad kan geven?

 • @ Andy

  De enige tip die ik je kan geven is kort maar krachtig: kom zelfverzekerd over en ben niet met alles eens met wat ze wil of wat ze tegen je zegt. Daarmee bedoel ik, heb je eigen mening en zeg niet overal ja of is goed hoor op. Al ze een menig heeft waar je niet mee eens bent kun je dat met voorzichtigheid zeggen hoe jij er over denkt, dus niet meteen uitvallen of schreeuwen… Blijf rustig en met een eigen standpunt! Je kan het ook plagerig brengen.

  Als ze je beledigt, al is ze nog zo mooi, mag je best zeggen dat je dat onbeleefd vindt en dat je dat niet hoeft te pikken. Als je daar boven staat zul je afwijzingen ook beter kunnen hanteren (maar daar heb je niet zo’n probleem mee geloof ik). Vaak als een meisje je afwijst druipen mannen gelijk af, geef gewoon niet te snel op en ga met andere vrouwen praten. Bijvoorbeeld een vriendin die dat wel leuk vindt. Misschien komt ze wel met hangende pootjes naar je toe!!

  Voor mij werkt dat! Succes

 • Vandaag liep ik weer in stad, ik dacht het is zonnig en ideaal voor terras. Ik zag er 3 meisjes bij elkaar en het was wel wow, maar een ding hield me tegen: aanspreekangst. Hoofdstuk 9 van de basis e book, daar moet ik nog op oefenen. Ik heb nu een zelfverzekerde houding, positief zelfbeeld, alles opnieuw gestart en het gaat me beter af. Ik stond wel in de buurt maar toch die angst zelf. Ook al had ik hun aandacht, zonder enige vorm vanuit schaarste te handelen. Straks ga ik eens weer om te zien waar er nog van die mooie meisjes zijn en wie weet dan mijn slag slaan.

  Ah, ik weet het niet, ik wil eens van mijn vrijgezellen leventje afzijn, het duurt voor me te lang.

 • @ Andy

  Hey Andy, ik vind het echt helemaal geweldig dat je probeert om toch door te gaan. Ik bewonder je uithoudingsvermogen. Hoop dat we je altijd van dienst kunnen zijn. Roy en ik hebben elkaar al een paar keer gesproken op msn. En ik heb ook zijn gsm nummer om zo een keer af te kunnen spreken, om samen zo wat van elkaar te leren, als veroverbondgenoot, en om zo ook een leuke tijd te hebben met de dames. Ik denk dat je veel steun zal hebben aan onze hulp, en wil je graag uitnodigen om een keertje met ons en met nog een aantal andere cursisten, om zo wat ervaringen op te doen, in de praktijk te leren. Jouw probleem kan vele factoren zijn die jouw zelfbeeld zouden kunnen veranderen. Ik weet zeker dat het een drempel is waar je overheen moet stappen. En als je dat gedaan hebt zul je zien dat er helemaal geen onzekere Andy is.

  Ps (victor kan het regelen om met ons in contact te komen, als het je wat lijkt mail je ff naar Victor. Ik en roy zouden het erg leuk vinden om je keertje op msn te spreken.)

 • Helemaal mee eens :-), gewoon is een keer gezellig met zn alleen een dag rond slenteren in een stad en ’s avonds lekker uit. Hoe en wat bespreken we nog is. Aangezien ik wel uiteraard wat gaat drinken zal het voor mij ergens een hotelletje induiken op het eind.

 • De afgelopen tijd heb ik op mijn zelf zitten letten, vooral tijdens het aanspreken van vrouwen. Ik merk dat ik me meer kan ontspannen bij minder aantrekkelijke vrouwen en dat ik wat nerveuser ben bij de aantrekkelijke vrouwen. Ik wil dat hier een einde aan komt.

  Het is eigenlijk wel logisch. Bijna altijd durfte ik de aantrekkelijke vrouwen niet aan te spreken. Ik heb mezelf de afgelopen tijd toch gepushed en deed het om te experimenteren.

  Ik heb nu ongeveer een week geoefend met het aanspreken van aantrekkelijke vrouwen en ik mag zeggen dat het aardig beter gaat…

  Ik zat eigenlijk altijd met het idee: Wat willen aantrekkelijke vrouwen eigenlijk precies? Wat zoeken zij in een man? Ik dacht en denk nog steeds een beetje dat zij hogere eisen stellen dan de minder aantrekkelijke vrouwen. Ik dacht steeds waarom kijken zij minder veel naar mij dan de minder aantrekkelijke vrouw. Ze lijken ongeintereseerd, maar dat ligt waarschijnlijk aan hun.

  Ik probeerde positiever te denken dus dacht ik: Veel mannen KIJKEN alleen maar naar aantrekkelijke vrouwen. Dus aantrekkelijke vrouwen krijgen meer aandacht van initaitefloze mannen, maar ze worden MINDER aangesproken door mannen. Dus wil ik me onderscheiden, dan moet ik dat wèl doen.

  Ik trek daarom de conculsie dat aantrekkelijke vrouwen minder veel op mannen in hun geheel letten, ze willen eens een keer i.p.v. aangestaard, juist aangesproken worden!
  Daar zit de klik denk ik.

  Verder wil ik graag weten hoe moeilijk mannen het echt ervaren om een sexy vrouw aan te spreken en een conversatie met ze hebben…

  Ik wil trouwens zeggen dat ik heb gemerkt dat de zogenaamd aantrekkelijke vrouwen minder veel speels worden geplaagd, terwijl ze er gek om zijn. Het is daarom een goede onderscheid mogelijkheid voor ons 😉

 • Bij me heeft dat effect omgekeerd.
  Ik ben net iets vlotter als normaal als in me iets overneemt en meteen de leiding wil nemen. ( ik denk aan mijn jagersinstinct)
  Fijn ervaring op zich.
  Ik had vandaag het ideale beeld van een vrouw gezien en ik zat heel dichtbij haar en ik kwam aan de praat. Toen bleek dat ze geen ideaal beeld vormde. Zeer schoon uiterlijk, alles wat ik maar wilde maar slecht karakter, ook al was dat een kwartiertje gesprek maar ik wist dat een type vrouw dat ik niet wilde. Het is raar om zoiets tegentekomen, je denkt eindelijk gevonden te hebben maar uiteindelijk bedrogen uittekomen. Gelukkig wist ik mijn hoofd koel te houden en alwetend dat ik de volgende nog een paar intressante vrouwen zal tegenkomen.

  Ik zit bij dit probleem. Ook een schoon meisje en ik sta er ook dichtbij smorgens.
  ik heb al geprobeerd om goeiedag en iets om het ijstebreken maar blijkbaar bekeek ze me vies terwijl ik straalde. Ik wou haar opbeuren maar blijkbaar wou ze niet.
  Maar ik wil toch wel eens proberen om contact ermee te hebben.
  background feed : open houding maar ook soms gesloten, en ze draait ze droevig weg van me, terwijl ik een totaal openhouding doe en met een glimlach als het gepast is.

  Zal ik nog een poging ondernemen of moet ik ermee stoppen?

  Bij stoppen bedoel ik dat ik haar met rust zou laten en dat ik dan op een andere moment iemand anders tegenkom, tegenwoordig heb ik meer gesprekjes met vrouwen dan met mannen. Ik merk wel een effect op me maar dan heb ik volgend probleem.

  Telkens dat ik een kort, een beetje oppervlakkige dialoog met soms diepgang in heb gehad, dan weet ik nietmeer precies wat te zeggen.

  Heeft er iemand een idee om toch dat uitgebabbelt gevoel weg te krijgen?
  Victor, weet jij hier raad mee?

 • @ Andy

  Om het uitgebabbelde gevoel weg te krijgen…. Er is hier al een blog artikel aan gewijd. Volgens mij heet het ” leuke gesprekken met vrouwen”
  Hier vindt je denk ik wel antwoord op je vraag.

  Wat betreft het meisje waar je s’ochtends dichtbij staat, gewoon hallo zeggen en aanspreken, over haar houding of gezichts uitdrukking moet je je niet druk maken. Misschien is ze met het verkeerde been uit bed gestapt, heeft ze nog geen koffie op, heeft ze slecht geslapen. Er zijn tal van mogelijkheden. Het hoeft niks te betekenen ten opzichte van jouw. Als je het niet probeert weet je het niet.

 • Ik wou met een reactie hierop beginnen, toen ik zag ik hier mijn oude reacties. Ik kijk er echt met een glimlach ernaar. Oh, toen ik heb ik inderdaad gesukkeld, niet normaal, nu nog maar minder 😀

  Ondertussen 4 jaar verder tov de reacties met de overvloedsconcept bij me, die wel werkt. Toen tov nu is dit echt wel een schril contrast.

  Er is iets me ondertussen duidelijk zaken opgevallen. Na het ervaringen van zoveel te flirten en zoveel mogelijk fouten maken erin heb ik het een en andere geleerd.

  Vandaag ging ik naar de opendeurdag van mijn oude school (secondair), ik heb daar al mijn favoriete leerkrachten tegengekomen, twas fijn om op die school terug te zijn. Na enige tijd rond te wandelen, probeerde ik toch een gesprekjes aan te gaan, zonder resultaat, ze bekeken me aardig( meisjes). Daarna liep ik verder, tviel me op sommige bekeken me en ik genoot en wandelde verder. Ik kwam wat oude schoolkamaraden tegen, twas fijn om weer te zien. Het regende wel de hele dag, ik vond het niet erg. Ik besloot om terug naar huis te keren, ik was op weg naar station, het regende pijpenstelen, ik vond het echt niet erg. Ik zag toen nog andere dames die erdoor aan het gaan met een paraplu, ik zei ah kijk, dit is nu eens gezond weer, die bekeken en ik wandelde vrolijk verder richting station terwijl echt in hevigheid aan het regenen was. Ik miste net mijn trein en ik besloot om achter een durum te gaan, zo gedacht zo gedaan. Ik kocht me een durum en ik wandelde weer terug naar het station. Ik at rustig mijne durum op en steeds niemand te zien op het perron. Ik besloot om zelf op de bankjes te gaan zitten. Daar at ik verder mijne durum op en nadat ik gedaan had, smeet ik de afval in de vuilbak.

  Op dat moment kwam een zeer prachtige dame naast me zitten. Ik bekeek ze met een glimlach, ik nam ondertussen een kauwgom met munt smaak om een frisse adem te hebben. we hoorden iets achter ons, een koppeltje dat lawaai maakt met handenklap. Ik had op dat moment oogcontact en ik zei, is dit nu de nieuwste affectie, handenklap met een soort boxbeweging? Ze moest lachen. Ze zei iets weer, ik terug iets daarna zei ik, aan de hand te zien van uw sjakosh(handtas) daarmee kan je ene ver in het ziekenhuis kloppen? Dit zei ik met een veronwaardigd gezicht. Zij ging er speels op in. Ik was heel relaxed, ik had geen stress of angst. Ik vond het net heel fijn. we waren nog verder aan het spreken/flirten. Ze zei tegen me dat ze al een paar gasten heeft gehad en dat telkens gasten waren die aan het zagen waren. Ze had zelfs een felle gast genomen als liefje, miserie ermee, zelfs een lelijke ook. Ik zei tegen haar, blijkbaar waren het kerels die jouw plezier niet gunde. Ze keek heel nieuwsgierig naar me maar ik hield een tijdje niet meer oogcontact met haar, ik was haar aan het testen op oplettendheid. Op een gegeven moment zei ze, zeg ken jijd ie gast daar, omdat je daar ganse tijd naar het kijken was. Ja ik was betrapt, ik zei ik kan moeilijk constant in jouw ogen zien? Als ik dat doe, dan moet ik hier ergens reddingsboei vastmaken, gevaarlijk ogen zijn het wel. Dit deed ik met een serieus gezicht en daarna toverde ik mijn speels gezicht tevoorschijn, ze moest ermee lachen, ik gaf indirect een compliment. Daarna kwam haar trein aan en ging ze naar de trein en net toen ze opstapte keek ze extra naar mijn richting.

  Het spijtige dat ik hier, ook al was het een zeer goede match voor me, geen nummer gevraagd. Ik wou niet dat scoor mentaliteit gebruiken. ik vond dit een zeer aangename ervaring. Ik heb amuseer me veel beter bij die mooi dames die hoog aantal universiele kenmerken hebben. Ik heb meer succes met zeer schone dames dan de doorsnee dames die wel aantrekkelijk zijn maar niet zo aantrekkelijk.

  Daar heb ik zelfs problemen mee, ik heb weinig succes met de doorsnee dan met de schone dames. Ik kan mijn plan beter trekken bij een adembenemende vrouw dan ene die veel minder aantrekkelijk is. Je zal denken, wat raar, ik denk dat ik mijn magneet ongeveer goed heb afgesteld. Ik vind het beter zo, dan heb ik voor mijn eigen de leukste en mooiste vrouwen voor me. Ik ben niets voor niets een vrouwenzot 😀

  Hier je wat details : zij was erg goed gekleed, zelfs iets uitdagend gekleed, avontuurlijk, speels was ze, open lichaamshouding, positieve achtertoon en vrij nieuwsgierige kantje want ze ging bij een vriendin van haar slapen, 18jaar, 19 worden deze zomer.

  Een paar vragen voor jou Victor:
  -Wat maakt van jou een succesvollere kerel in omgang met bloedmooie dames als doorsnee kerel?
  -Hoe creer je meer vrijblijvendheid in gesprekken? (aangezien dat ik paar keer de mist inging bij het verkrijgen van telefoonnummers, is daar een ideale aanpak voor?)
  – Moet je altijd in een dame haar ogen kijken wanneer ermee aan het praten bent of flirten? ( Hier weet ik niet echt goed wat ik moet doen, ik eerste 20 seconden wel recht in de ogen, daarna kijk ik schuins van haar of een andere kant terwijl ik het praten ben, ik vind hier mijne draai niet goed in)

  ps : Ik weet dat er nog een onderwerp krachtig iniatief nemen er nog aankomt, misschien kun je deze hieraan ook koppelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *