Gooisch Lifestyle magazine“Hoe is Maxima versierd door koning Willem-Alexander?”

Deze vraag werd mij als ‘vrouwenfluisteraar’ gesteld tijdens een interview door Renate Tromp voor het Gooisch Lifestyle-magazine. Ook drie andere interessante experts werden geïnterviewd, namelijk:

 • Roos Vonk (hoogleraar sociale psychologie)
 • Frans de Waal (bioloog en hoogleraar psychologie)
 • Fabienne de Vries (presentatrice, expert non-verbale communicatie)

En natuurlijk ik, Victor Verlon (flirt-, relatie- en sekscoach).

Die geheimhouding heeft een extra dimensie gegeven aan het eerste contact. Een belemmering geeft meer passie en vuur.
– Victor Verlon

Het is moeilijk om met volledige zekerheid te spreken over de Verovering van Maxima. Immers, we waren er niet bij. Toch denk ik dat het Gooisch Lifestyle-artikel veel interessante elementen naar voren brengt over hoe de Verovering waarschijnlijk is verlopen.

Mits je geïnteresseerd bent in onderwerpen als aantrekkingskracht, flirten en de liefde, is het artikel een aanrader om door te nemen.

Nieuwsgierig? De vierde editie van het Gooisch Lifestyle-magazine ligt nú in de schappen.

Meer over de experts Roos Vonk, Frans de Waal en Fabienne de Vries

Zoals ik al eerder aangaf, niet alleen ik werd geïnterviewd over hoe de Verovering van Maxima vermoedelijk is verlopen. Een paar andere experts zijn ook geraadpleegd; Roos Vonk, Frans de Waal en Fabienne de Vries.

Ik vertel iets meer over deze drie geïnterviewde experts om je extra te motiveren het Gooisch Lifestyle-magazine te kopen:

Roos Vonk

Liefde, lust en ellende (klik hier)Roos Vonk is een bekend sociaal psycholoog en heeft een aantal mooie boeken uitgebracht. Onderwerpen als de eerste indruk, sociale beïnvloeding, relaties, zelfontwikkeling en het zelfbeeld komen uitvoerig aan bod.

Haar recente boek ‘Liefde, lust en ellende’ staat op de boekenplank voor mijn eerstvolgende vakantie…

Daarnaast geeft Roos Vonk geregeld lezingen en masterclasses. En alsof het nog niet genoeg is, schrijft ze maandelijks een column voor het Psychologie magazine.

Wil je meer over haar weten? Om te beginnen, lees het artikel in het Gooisch Lifestyle-magazine. Ze heeft een interessante inbreng over hoe de Verovering van Maxima mogelijk is verlopen..

Frans de Waal

De aap in onsBioloog, apendeskundige en hoogleraar psychologie Frans de Waal heeft langdurig onderzoek gedaan naar het gedrag van onder andere mensapen. De onderzoeksresultaten kunnen veel van ons menselijke gedrag verklaren. Met deze wetenschappelijke achtergrond bespreekt hij in het artikel de Verovering van Maxima.

Frans de Waal trok voor het eerst internationaal de aandacht met zijn boek ‘Chimpansee-politiek’. En in het jaar 2006 publiceerde hij samen met twee andere wetenschappers een artikel in het Amerikaanse PNAS-magazine (Proceedings of the National Academy of Sciences).

Ze konden door middel van een spiegeltest aantonen dat ook olifanten over zelfbewustzijn beschikken…

Zijn laatste boek ‘De Bonobo en de tien geboden’ verscheen maart 2013. Zelf was ik onder de indruk van zijn boek ‘De aap in ons’. Een aanrader.

Fabienne de Vries

Fabienne de Vries is een bekend presentatrice, actrice en zangeres. Ze was ooit dagelijks te zien als TMF-veejay. Tevens verscheen ze later op de tv-zenders RTL (Your Big Break), Veronica (Wannahaves), Yorin (Fear Factor, Fabienne Op Kamers) en op radio 538.

Ook tegenwoordig timmert ze goed aan de weg. Ze geeft onder andere personal performance-workshops en adviseert bedrijven over evenementen en productintroducties. Zie haar site Toute media.

In het Gooisch Lifestyle-artikel spreekt Fabienne de Vries over de rol van Maxima als vrouw (in meerdere opzichten) en doet ze een korte analyse van de beroemde balkonscène waarin Willem-Alexander en Maxima elkaar zoenen. Interessant!

Heb je het artikel gelezen over hoe koning Willem-Alexander koningin Maxima heeft versiert? Of… hoe denk jij dat de Verovering is verlopen? Plaats je reactie hieronder!

Maxima versieren doe je zo (Gooisch Lifestyle)
Trefwoorden:         

6 reacties op “Maxima versieren doe je zo (Gooisch Lifestyle)

 • Leuk om over te speculeren, je zou ook kunnen praten over de verovering van Mathilde door prins Filip van België.

  Ik weet niet hoe het in Nederland zit, maar Mathilde behoorde reeds tot de adel vooraleer ze trouwde met Filip. Dus waarschijnlijk ontmoet op één of andere receptie of een feestje waar ze de meest exclusieve dingen op je smaakpapillen loslaten.
  Aan de praat geraakt, en vandaar ging het waarschijnlijk verder. Ik denk dat prinsen / mensen met macht en geld of iets dergelijks zowel een voordeel als een handicap in de liefde hebben.

  Het voordeel: Welke vrouw wil niet letterlijk een prins aan de haak slaan ?
  Het nadeel: Probeer als prins maar eens een teleurstelling in de liefde te vermijden als er al die vrouwen jou wel zien zitten. Welke is de juiste, wie heeft interesse om de juiste redenen ?

  Zowel een extreem zwak liefdesleven, als een extreem uitbundig liefdesleven kan je ongelukkig maken.
  Voor een prins loert dat (te) uitbundige liefdesleven als gevaar om de hoek. Waarschijnlijk heeft een prins (hopelijk) wel geleerd om voorzichtig te zijn op dat vlak, al was het maar om journalistieke roddels te vermijden.

  1. @ Ruben,

   Misschien ook leuk ja, speculeren over de Verovering van Mathilde door de prins.

   Maxima behoorde niet tot de adel, ze is echter wel de dochter van een voormalig staatssecretaris uit Argentinië.

   Zowel een extreem zwak liefdesleven, als een extreem uitbundig liefdesleven kan je ongelukkig maken.

   Goed opgemerkt! Het gaat om het vinden van balans. Een ongewild slapend of extreem uitbundig liefdeleven kan andere belangrijke elementen in het leven dwars zitten.

   Bedankt voor je reactie 😀

 • @ Victor

  Nu ik er trouwens aan denk, in verband met dat extreem uitbundig liefdesleven: Misschien een idee voor een nieuw artikel ? Het probleem is vaak minder duidelijk, want iemand met veel passionele nachten en liefde moet wel gelukkig zijn, toch ? Niet dus !
  Wat dat slapende liefdesleven betreft kan je jezelf niet beschuldigen dat je mannen niet helpt Victor 😉

  De hersenen van iemand die verliefd is worden overspoeld met serotonine, fenylethylamine, dopamine, adrenaline, oxytocine,… (Ja, ik ben chemicus 😀 )
  Kortom dezelfde dingen die vrijkomen bij drugsgebruik. Gelukkig is liefde lichamelijk een pak gezonder dan de meeste drugs, maar voor sommige mensen is het wel degelijk (problematisch) verslavend. Zij vallen van de ene kortstondige relatie in de andere. Bij het begin van een relatie zijn ze gelukkig, maar daarna komt er een kater waardoor ze zich vlug weer in een andere (foute) relatie storten. Anderen blijven vasthouden aan de foute man / vrouw omdat het koud angstzweet hen uitbreekt bij de gedachte single te zijn, of hebben een extreem lage standaard als ze éénmaal single zijn.

  1. Ruben,

   Ideeën zijn altijd welkom, bedankt!

   Het is de kunst om een balans te vinden. Ik wil zowel artikelen uitbrengen voor mannen die nog moeite hebben om een vrouw te Veroveren, als wel artikelen uitbrengen die andere liefdesproblemen aanpakken.

   Je kaart het onderwerp verslaving aan, zeker relevant. Seksverslaving lijkt op te komen (of het wordt tegenwoordig vaker geconstateerd). Natuurlijk kan iemand ook verslaafd zijn aan flirten, Veroveren, relaties, drama, vreemdgaan, etc.

   Hm. Je zet me aan het denken 😀

  1. @ Philip,

   Er zijn natuurlijk nog veel meer artikelen op deze site. Scroll naar boven en zie in de rechterbalk het kopje ‘Onderwerpen’.

   Wil je beter worden? Stel je vragen bij deze artikelen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *