Slecht humeurZe heeft een slecht humeur, dat is wel het laatste waar je op staat te wachten tijdens het afspraakje.

Maar het begon zo goed. Je hebt haar vol enthousiasme aangesproken, ze zag er aantrekkelijk en beeldschoon uit. Je was ontspannend, speels en zelfverzekerd.

Ze was een leuk, geanimeerd gesprekspartner en leek wel in voor meer… Het begin van een prachtige Verovering.

Na wat Whatsapp’en en een telefoontje, hebben jullie het afspraakje gepland. En dan… wanneer ze komt opdagen voor het afspraakje is ze helaas slecht gehumeurd.

Ze is verdrietig, ze lijkt nergens zin in te hebben, ze duldt geen aanraking en ze lijkt af en toe zelfs een beetje verontwaardigd of boos.

Wat moet moet je doen en wat niet? Vandaag drie praktische tips…

Tip #1.

Uit geen teleurstelling of boosheid

Een veel voorkomende fout die mannen maken, is het uiten van teleurstelling wanneer de Verovering niet volgens plan verloopt. Of nog erger, ze worden boos wanneer de vrouw weerstand biedt.

Natuurlijk is het niet leuk als een vrouw slecht is gemutst tijdens het afspraakje. Maar je snijdt jezelf hoe dan ook in de vingers door het je persoonlijk aan te trekken.

Zie haar terughoudendheid niet als een persoonlijke afwijzing. Zo wordt het gemakkelijker om geen teleurstelling te tonen, of om zelfs niet teleurgesteld te zijn. Zie de vierde les van de Verovercursus

Tip #2.

Trek niet aan een dood paard

Het zevende mentaliteitskenmerk is onverstoorbaar, zoals je kunt zien in hoofdstuk 7 van mijn E-coachsysteem voor succes met vrouwen. Het is de kunst om je niet uit balans te laten brengen door de aarzelingen, twijfels, of zelfs afwijzing van een vrouw.

Echter, dat je onverstoorbaar bent wil niet zeggen dat je je niet meer kunt afstemmen. Daarom, maak niet de fout door haar stug proberen te Veroveren.

Ze zit vol met weerstand en door te blijven proberen, prikkel je nog meer haar weerstand…

Tip #3.

Neem een Veroverpauze

Ondanks haar slechte humeur, wil je haar wel Veroveren? Neem vooral een Veroverpauze, ook al lijkt het alsof deze aanpak nergens toe leidt.

Mensen hebben een wisselend humeur. Misschien is er iets die dag gebeurd waardoor de vrouw de lust om te daten heeft verloren. Een dierbaar familielid die ziek is geworden, een teleurstellend examencijfer ondanks hard studeren, een ex die haar voor de zoveelste keer lastigvalt. Of wat dan ook. Soms zit het tegen in het leven!

Vermoedelijk is haar dip van tijdelijke aard, oefen daarom je geduld uit. Ze kan zich een paar dagen later al veel beter voelen. Wie weet staat ze dan wel open voor je!

Ga tijdens het afspraakje vooral niet mee in haar negatieve stemming, en blijf ook niet proberen. Neem zoals ik dat noem, een Veroverpauze.

Dat betekent, wees aanwezig en biedt haar steun. Laat jouw verwachtingen los, leg geen druk op haar. Het is voldoende als ze rust en afleiding bij je kan vinden.

Daarmee kun je jezelf onderscheiden op een positieve manier. Andere mannen zijn of teleurgesteld, of willen te graag. In tegenstelling tot anderen, ben jij wel in staat om geduld te hebben en met haar weerstand en verdriet om te gaan. Krachtig…

Belangrijk: stel je niet op als haar therapeut of ‘emotionele tampon’. De kans is anders groot dat je haar niet meer kunt Veroveren later; de beruchte vriendschapszone

Hoe kun je haar steunen?

Steun bieden hoeft niet moeilijk te zijn. Een paar willekeurige voorbeelden:

 • Verwarm haar met een kop thee of koffie
 • Vrolijk haar op met een lekker bolletje chocolade ijs
 • Bied haar een luisterend oor wanneer ze pech heeft gehad
 • Houd het afspraakje kort, breng haar zo nodig veilig thuis

Dit laatste is belangrijk. Door het afspraakje kort te houden loop je niet achter haar aan. En je geeft haar de ruimte om tot zichzelf te komen. Zonder haar een onwelkom gevoel te geven, duw je haar als het ware een beetje weg. Dit breng meer balans in de verhouding, de Verovering.

De volgende keer wanneer ze weer opgeknapt is, kun je de Verovering gewoon weer voortzetten. Althans, als je dat nog ziet zitten. Je mag selecteren; Filteren. Je bent niet verplicht om een bepaalde vrouw te Veroveren. Laat vrouwen versieren vooral een bron van plezier zijn!

Heb jij wel eens meegemaakt dat tijdens het afspraakje de vrouw een slecht humeur had? Hoe ging jij daarmee om? Plaats je reactie hieronder…

Gerelateerd:

 • Het contact onderhouden en warm houden met vrouwen (33)
  Contact onderhouden is een belangrijk tijdens het vrouwen versieren. Maar hoe houd je dat contact warm? Hoe zorg je ervoor dat er een (vervolg) afspraakje komt? Een man die deze vragen stelt is waarschijnlijk beter op weg dan […]
 • Daten zonder tijdverspilling? (2)
  Wil je daten zonder tijdverspilling, zo efficiënt mogelijk? Dit artikel is voor jou! Een tijdje geleden had ik een afspraakje met een aantrekkelijke, jonge expat. Ze sprak meerdere talen, behalve Nederlands. Ik had de […]
 • Vanavond een spannend afspraakje regelen? (15)
  In het vorige artikel over het regelen van een one night stand, heb je gezien wat de gemakkelijke manier is om one night stands te krijgen; gemakkelijker dan het zoeken naar one night stands tijdens het uitgaan. Vandaag ga ik […]
 • Waarom zijn vrouwen onbetrouwbaar? (0)
  Vandaag stelde Steve een vraag over waarom sommige vrouwen telkens onbetrouwbaar blijken. Bij het artikel 'versier deze 5 vrouwen niet'. Voordat ik zijn vraag beantwoord in de video, eerst zijn reactie: Het vertrouwen in […]
Humeur – Ze heeft een slecht humeur, wat nu?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *