10 Gevaarlijke dont’s voor de eerste date

Man met knuppen en rozen, een van de eerste date dont'sEerste date? Natuurlijk wil je handige tips voor het eerste afspraakje. Maar het is óók belangrijk om te weten wat je vooral niet moet doen tijdens het daten. Toch?

Mooi, want te vaak ontvang ik nog e-mail van mannen die al tijdens de eerste date de plank volledig misslaan… Dus vandaag krijg je 10 dont’s van de eerste date; zeg niet dat ik je niet heb gewaarschuwd 😉

Een tijd geleden, op een zondag, zat ik met een goede vriendin in een knus cafeetje. Het is een van mijn favoriete locaties om ‘dates’ mee naartoe te nemen. Er zijn daar zachte banken, er is mooie belichting, luxe uitstraling, vriendelijk personeel, leuk publiek en de koffie verkeerd is alles behalve slecht.

Toevallig gingen er twee dertigers pal voor ons zitten; ik moest zelfs moeite doen om ze niet te verstaan. Het was overduidelijk een ‘eerste date’, geregeld via een of andere datingsite. Helaas verliep de date niet van een leien dakje; de man was vreselijk aan het stuntelen, hij kon zeker een paar eerste date tips gebruiken. En de vrouw voelde zich zichtbaar ongemakkelijk en gespannen.

Aan de hand van subtiel maar goed observeren heb ik deze eerste date dont’s opgesteld. In willekeurige volgorde…

10 Gevaarlijke dont’s voor de eerste date

#1. Haar vragen of je naast haar mag zitten, met het slappe excuus dat je rugpijn hebt; stel geen òf-vragen… (meer…)

Als Eerste Date naar de Bioscoop?

Eerste date bioscoopAls eerste date naar de bioscoop? Altijd handig op een paar praktische dating tips te ontvangen zodat de date beter verloopt.

De meeste vrijgezelle mannen en vrouwen hebben het liefst een bioscoopdate als eerste afspraakje. Op zich begrijpelijk, je hoeft niet te praten, jullie worden vanzelf door de film geëntertaind. En na de film heb je in ieder geval iets om over te praten.

Toch is het niet allemaal koek en ei…

Stel jezelf eens de vraag (meer…)

Eerste Date Geheimen – Voorproefje…

Wil je echt een fantastische eerste date? Je bent aan het juiste adres!

Als je je hebt ingeschreven voor mijn gratis E-cursus VrouwVeroveren en mijn nieuwsbrieven leest, dan weet je dat binnenkort mijn nieuwe product uitkomt (over afspraakjes). Update: Eerste Date Geheimen is al uitgekomen!

Vandaag of morgen verstuur ik nog een nieuwsbrief waarin ik bekend ga maken wat de naam zal zijn…

Maar mijn trouwe bloglezers mogen het iets eerder weten. Dit is de productnaam:

‘Eerste Date Geheimen’

En hier heb ik voorproefje geplaatst zodat je (meer…)

Eerste Afspraakje – Tips voor de Eerste Date

Verliefd stel op eerste date (dankzij deze datingtips)Binnenkort het eerste afspraakje? Vandaag krijg je 3 belangrijke 1ste date tips voor meer plezier en succes.

Dit komt aan bod op deze pagina:

  • Eerst haak ik in op een vraag van een cursist over dating.
  • Vervolgens kaart ik een aantal fouten aan die je beter niet kunt maken tijdens de eerste date.
  • Daarna krijg je drie krachtige datingtips. Blijf dus lezen!

Dus zoals beloofd, hier de vraag die ik ontving over het date-onderwerp:

Hallo Victor Verlon,

Gisteren heb ik met een leuke meid afgesproken. Toen ik de afspraak met haar ging regelen heb ik jouw advies gevolgd. Ik heb tegen haar gezegd: “laten we een keer afspreken om iets te gaan drinken”, dat heeft ze geaccepteerd. We zijn bij elkaar gebleven van 20 t/m 23 uur. Gewoon praten over alles en nog wat. Maar om 23u zei ze: “ik moet weg want ik ga morgen trainen”. Ze werd even stil toen ik vroeg of ze het leuk vond om nog een keer af te spreken, maar zei alsnog: “ja gezellig, niet volgende week maar een week later”.
Onderweg naar huis heb ik haar een sms gestuurd om haar te laten weten dat ik het gezellig vond om haar te zien, maar ze heeft tot nu toe nog niet terug ge-sms’t.
Vanmiddag heb ik haar een sms’je gestuurd, maar daar heeft ze ook nog niet op gereageerd. Wat moet ik nou doen? Moet ik haar later een keer sms-en of gewoon wachten tot zij een sms stuurt?
Dit is nou onhandigheid met vrouwen, omdat ik niet weet wat ik moet doen?? Ik ben namelijk bang dat ze me niet ziet zitten. Waarom weet ik niet, het is een gevoel. Misschien omdat ik iets kleiner ben dan haar. Ze zei wel dat ze een man wil die zich als een man en een jager gedraagt.

Kun je mij adviseren wat ik moet doen?

Laat ik positief beginnen: je hebt met succes een afspraakje geregeld. Zoals je dat hebt aangepakt kan je vaker doen; dadelijk heb je nog meer leuke afspraakjes met andere vrouwen. Mooi!

Minder positief zijn de fouten die je tijdens dat eerste afspraakje hebt gemaakt. Deze, zoals je zelf al aangeeft, komen voort uit onwetendheid en de angst voor afwijzing. Sowieso speelde je lichaamslengte géén rol tijdens het afspraakje.

Het is de kunst om van je fouten te leren zodat je ze nooit meer hoeft te maken. Daarmee verbetert zowel je aanpak als je Verovermentaliteit en verkrijg je sneller succes met vrouwen…

Maar welke fouten heb je gemaakt? (meer…)