Wist je dat je liefdesleven een cyclus kent? Voor het vergroten van je aantrekkingskracht, goed om te weten!

Gisteren was ik met mijn goede been uit bed gestapt. Dat resulteerde in meerdere flirts achter elkaar met aantrekkelijke vrouwen. Ik vertel je dadelijk daar iets meer over.

Heb jij ook wel eens zo’n topdag? En zou zo’n fantastische dag wel èlke dag willen? Bekijk de video over de natuurlijke cyclus van je liefdesleven:

 

Hopelijk heb je na het bekijken van de video meer reële verwachtingen gekregen. Zo maak je ruimte voor je Natuurlijke Aantrekkingskracht…

Zie mijn speciale Aantrekkingskracht-programma, je kunt dit programma al binnen enkele minuten downloaden.

Wanneer had jij een dag die goed verliep op liefdesvlak? Of heb je vragen? Plaats je reactie hieronder!

Gerelateerd:

 • Foute Vrouwen Herkennen doe je zo (144)
  Een paar maanden geleden verscheen het blogartikel over de gevaarlijke vrouw; de vrouw die (bewust) op pad is om mannen te misbruiken. Vandaag blog ik over foute vrouwen. Dat zijn vrouwen die hun (liefdes)leven in de soep […]
 • Relaties – Een Relatie is meer dan Aan of Uit (19)
  Teveel mensen zien hun liefdesleven te zwart-wit. Ze hebben geen realistisch beeld en hebben daardoor moeite om zowel als vrijgezel als in een relatie hun liefdesleven te doorgronden en te verbeteren. Op het moment dat […]
 • Je liefdesleven verbeteren (doen!) (26)
  Je wilt je liefdesleven verbeteren? Ik kan voorspellen of je liefdesleven uiteindelijk gaat slagen of ‘falen’. Wellicht vraag je je af hoe ik van te voren kan weten of je een goed liefdesleven krijgt en of het ooit een beetje […]
 • Romantiek – Wat je moet weten over Romantiek (12)
  Rozen, teddybeertjes, “I Love You”, suikerhartjes. Romantisch? Vandaag blog ik over de romantiek in het liefdesleven; een belangrijk onderwerp. In het weekend voor valentijnsdag ben ik onverwacht door drie radiostations […]
De natuurlijke cyclus van je liefdesleven
Trefwoorden:     

11 reacties op “De natuurlijke cyclus van je liefdesleven

 • Merk dat wanneer je bijvoorbeeld een relatie hebt je veel aantrekkelijker gevonden wordt. De versierpogingen blijven achterwege en er wordt minder geflirt. Vrouwen verlangen naar aandacht namelijk. Dus een man die niet kijkt of flirt is natuurlijk een aantrekkelijke uitdaging

 • @ Mick,

  Bedankt voor je reactie!

  Niet helemaal waar. Het is de manier waarop een man probeert te flirten.

  Over het algemeen: mannen die niet flirten of hun best doen krijg in verhouding minder aandacht van vrouwen. Daarom doe ik mijn best om mannen juist te stimuleren meer hun best te doen, op een leukere en prettigere manier.

  Uiteindelijk is het een kwestie van uitstraling (gekoppeld aan mentaliteit).

 • Hi gents,

  Zijn de beste flirts niet die waar een vuurtje wordt opgestookt? Waar wel duidelijke interesse inzit, maar op zo’n manier gebracht dat er ruimte is voor mysterie en uitdaging? Speelsheid en een blijk van zelfcontrole.

  1. @ Percival,

   Klinkt als een hele goede flirt!

   Toch, er zijn talloze mogelijkheden. Elke flirt op zichzelf heel bijzonder zijn. Soms kan het er dik bovenop liggen wat jullie van elkaar vinden… pats boem!

 • Na drie weken van meer dan 100 flirts te hebben gehad, ik moet wel zeggen dat is heel veel in een korte tijd. Nu heb ik helemaal geen zin meer in flirting omdat mijn inspiratie op is. Ik weet totaal niet meer wat te zeggen. Een opmerking is hierbij dat ik totaal positief ben ingesteld, in overvloed leef en ook geringe negativiteit te bespeuren aan mijn zelfbeeld.

  Mijn probleem is als volgende: Telkens als ik ga flirten of een klein gesprek wil aangaan, dan doe ik wat inspanning om toch de flirt te doen slagen. Meestal na het einde van de flirt achter vraag ik een nummer . Ik doe dit bij vrouwen/meisjes die me echt aanstaan. Van de drie weken dat ik enorm actief was heb ik geen enkele nummer gekregen. Ik wil telkens een beloning zien of hebben nadat ik er zelf wat moeite heb erin gestoken. Wat kan ik hier aan doen victor? Als je nog meer details wilt, moet je maar vragen.

  Ik geraak echt nietmeer verder na de flirt/ eerste contact. Ik zet geen druk op mijn eigen, die heb ik zelf
  weggewerkt. Ik wil directe resultaat zien, te graag willen en deels passief zijn. Ik geraak echt niet verder op dit moment.

  1. @ Andy,

   Prachtig dat je zo met flirten bezig bent!

   Ik kan je vragen wat er precies gebeurt wanneer je haar telefoonnummer vraagt. Of, hoe verlopen de gesprekjes…

   Advies: verleng de gesprekjes die je hebt met vrouwen. Zorg dat je handiger wordt in een relax praatje maken en het aansnijden van (onbelangrijke) gespreksonderwerpen.

   Zonder grappig te moeten zijn, zonder iets te willen bereiken.

   En na een paar minuten praten, zeg je dat je de tijd bent vergeten en weer verder moet. “Was gezellig, tot de volgende keer!”

   Doet dat maar een tijdje. Laat dat je nieuwe ‘normaal’ worden. Dat wordt dan je nieuwe startpunt 😀

 • Victor,

  Mijn flirts verlopen als volgt 3 catogorien bij me :
  Voor je gaat zeggen van elke flirt is anders. Ja dat is zo maar bij deze 3 heb ik mijn eigen werkmethodes.
  Ik praat nooit over economie, politiek of geloof. Ik probeer telkens wat alledaags is om over te praten bijvoordbeeld mode, persoonlijke verzorging ( deze moet je maar eens doen als je bij een beeld schone dame zit, die zal je toch het een en andere vertellen over schoonheidsproducten) en andere leuke onderwerpen.

  1) De Treinflirt
  Bij de treinflirt kan het werkelijk over alles en nog wat gaan. Ik probeer dan achter te halen wat ze werkelijk doet of studeert. De meeste flirts komen hiervan omdat er dan ook veel volk op de trein zit of aan het perron staat of in het stationgebouw. Ik open hun met wat ik zie om hun( nieuwsgierigheid toegepast) of met een flauwe grap. Na een verloop van tijd tijdens de korte gesprek zeg ik altijd, zullen we verder contact houden? Wat is jouw nummer? Tenminste als de dame in kwestie aan mijn filters voldoet. Dit gaat gepaard met een openlichaamshouding, met een relaxte blik. Ik zet ze niet onder druk. Alles is vrijblijvend en dat geef ik ook een deels aan in mijn gesprek.

  2) De Tramflirt
  Deze flirts zijn juist de spannende flirts en zijn een enorme uitdaging van me om het ijs te breken. Ik sta te wachten op de tram of ik zit net op de tram. Hier is een kwestie van positie eruit te kiezen. Hoe deze allemaal in zijn werk gaat zal ik op een andere blog reactie uitleggen. Deze flirts zijn heel kort omdat de meeste studentes er ook na een halte of 2 a 3 eraf stappen. Soms lukt het me wel eens als ik op de trein zit om erna met haar op de tram te zitten. Dit lukt me niet vaak, ik ben al blij dat ze meeging met me. Deze zijn niet gemakkelijk, soms kunnen aangenaam zijn. Ik heb dezelfde werkmethode voor achter nummer te vragen als bij de trein, echter doe ik deze nooit omdat de tijd veel te kort is om zoiets voor elkaar te regelen.

  3) Andere flirts
  Deze gebeuren op school( als het me lukt tenminste), andere openbare plaatsen, op straat of ergens anders.
  Deze flirts zijn bij de meeste heel vluchtig. Waarom zo vluchtig zal je denken? Wel, bij de meeste flirts hier zal je die persoon maar eenmaal zien in je leven en daarna nooit meer. Dat heb ik toch gemerkt. Waarom zou ik er moeite en energie erin steken als deze toch heel rap voorbij is?

  Hierbij vergroot ik wel mijn flirtervaring, sommige angsten die ik vroeger had zijn al verdwenen omdat ik ervaring heb gekregen erin. De vrees van “zij zal me nooit leuk vinden of help hoe moet ik dit aanpakken?” Deze angsten zijn verdwenen, ook nog met een paar andere angsten.

  Ik merk wel bij mijn eigen dat het natuurlijk is als er een beeldschone dame in de buurt is, dat ik niet meer panikeer maar wel relax blijf : Andy, “rustig blijf kalm, blijf zelfverzekerd, jij moet niet verlegen zijn, zij moet verlegen zijn om jouw persoonlijkheid” Ik denk dat dit een affirmatie is. Het aantrekken van deze beeldschone dames de zogezegde “babes” is wel een andere verhaal. Hier zal ik wel in een andere blogreactie hebben.

  Iets wat me echt van mijn dak afmoet is het volgende : Wat is het verschil tussen een stalker en een beginnende vrouwveroveraar? De laatste tijd heb ik veel gemerkt dat ik als een soort stalker over kom en ik zou totaal niet weten wat ik hier fout doe. Ok, ik kan wel erg dominant opstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *