Tongzoenen – 5 Voordelen van Tongzoenen

Kussend stel, bijna tongzoenenTongzoenen, vrouwen zijn er dol op. Tongzoenen, ook wel French kissing genoemd, mag daarom een belangrijk onderdeel zijn van vrijwel elk spannend afspraakje, elke vrijpartij en liefdesrelatie.

Mannen hebben nog wel eens moeite om zoen-initiatief te nemen. Jammer, zoenen en zoenen met de tong is gezond en kan goed zijn tijdens het vrouwen versieren.

Vandaag som ik dus vijf voordelen op van het tongzoenen, zodat je hopelijk meer motivatie krijgt om haar eindelijk te zoenen!

Tongzoen-voordeel #1. Het is goed voor je weerstand (immuunsysteem)

Het klinkt misschien niet erg sexy, toch brengt het uitwisselen van speeksel met je zoenpartner je veel goeds. Je krijgt namelijk weerstand verhogende bacteriën binnen die je waarschijnlijk op geen andere manier had binnengekregen.

Tongzoenen kan tevens de stress flink verminderen, uiteraard ook altijd welkom!

Tongzoen-voordeel #2. Zoenen kan lekker zijn

Mits jullie beide goed zoenen, kan tongzoenen werkelijk verrukkelijk zijn. Het kan de gevoelens van romantiek, liefde en lust flink verhogen.

Zeker in combinatie met het gezondheidsvoordeel van tongzoenen, mag dit voldoende reden zijn om elke dag te zoenen, toch?

Tongzoen-voordeel #3. Lekker zoenen stimuleert de fantasie

De meeste vrouwen zijn niet voor niets verzot op zoenen. Naast het fysieke genot van het tongzoenen, doet het nog meer moois.

Zoenen stimuleert de fantasie. In verhalen en sprookjes is vermoedelijk de aanzet geweest tot deze zoen-fantasie. Een mooie prins die de prinses kust, waarna ze nog lang en gelukkig leefde. Je kent het vast wel.

In het verhaal van (meer…)

Daten – Maak deze Fout nooit bij het Daten

Het is fantastisch als je geregeld dates kunt regelen. Maar wat als ze telkens leiden tot een gezellig afscheid, een paar zoenen op de wang? Geen tongzoenen, geen intimiteit, geen seks, geen relatie?

Hierover ontving ik een e-mail van een cursist:

Beste Victor,

Ik ben een man van 29, sta met beide benen in het leven, en heb vaak dates met verschillende vrouwen, die ik voornamelijk via vrienden of soms via het internet leer kennen. Meestal zijn de gesprekken heel ontspannen, en er wordt een beetje geflirt, maar die vonk wil niet echt overslaan.
Zo kan een vrouw bijvoorbeeld heel geïnteresseerd blijken, intensief oogcontact maken, en flirten, maar ze raakt me nauwelijks aan (ik doe dit overigens wel bij haar, maar er komt nauwelijks iets terug), om een voorbeeld te noemen.
Of bij het afscheid nemen houdt ze mijn handen vast, maar maakt het voor mij onmogelijk om haar te zoenen, bijvoorbeeld door haar hoofd weg te draaien. Ik heb het idee dat ik bij elk afspraakje ergens op de helft blijf steken, waardoor de vonk bij haar nooit echt overslaat. Dit alhoewel ik toch mysterieus blijf, niet onzeker ben, en veel tips van deze website gebruik.
Ik heb geen idee wat het probleem zou kunnen zijn.
Alvast bedankt,
A. Utrecht

Het lukt je om zowel met internet dating als in je vriendenkring dates te regelen; je doet dus veel goed met vrouwen. Maar zoals je merkt, ergens maak je nog een fout waardoor je na elke date met lege handen naar huis gaat.

Op welk punt moet je verbeteren, welke fout maak je met vrouwen? (meer…)