Haar handig uitvragen? Voorkom deze 2 fouten!

Het is lente, dus is het geen tijd om die aantrekkelijke vrouw uit te nodigen waar je een oogje op hebt? Vandaag bespreek ik twee fouten die je vooral niet moet maken, wil je een leuk afspraakje regelen met haar!

Deze lezersvraag werd een tijd geleden gesteld door John bij het blogbericht over een gevaarlijke conversatiefout:

Beste Victor,

Op school heb ik al lange tijd het idee dat een meisje mij aantrekkelijk vind. Ze kijkt me langer dan 2 seconden aan als ik voorbij loop, dus heb ik besloten om naar haar toe te gaan. Ik ben begonnen een praatje met haar te maken, heel kort eventjes. Vervolgens zag ik haar een paar weken niet, en toen ineens weer, kwam ik haar tegen en ze begon me te vragen of ik naar een of ander feest ging. Ik denk relaxed, ze toont interesse in mij! 🙂

Vervolgens weer een lange tijd niet gesproken, tot op een gegeven moment ik haar weer sprak. Ik probeer speels en ontspannen te zijn en goed te luisteren bij contact met vrouwen(dat gaat allemaal best goed), maar als ik merk dat ze interesse in mij hebben, dan blokkeert er iets waardoor ik de “flow” gedeeltelijk kwijt raak. Dan ga ik onhandig lopen doen, aarzelen met wat ik zeg en dan ben ik niet spontaan meer.

Maar goed, toch heb ik de laatste keer haar nummer gevraagd, toen ik hoorde dat ze die avond op stap zou gaan. Ik zei misschien kom ik wel even langs vanavond. Die avond heb ik haar ge-sms’t om 23.00, en een half uur later kreeg ik nog steeds niets terug. Ik sms-te toen opnieuw, waarna ik 10 minuten later bericht kreeg dat ze “er nog niet was…’ Ik dacht waarom doet ze ineens zo ongeïnteresseerd? Nou ja, ik denk laat maar, ik wacht wel even af. Maar ik heb helemaal NIETS meer gehad, geen sms, niks.

Vreemd of niet? Later, een maand erna of zo kwam ik haar weer tegen, waarbij ik begon te praten en op een gegeven moment stelde ze me weer een vraag, die ik niet kon beantwoorden op dat moment, en ben op haar vraag niet meer terug gekomen.

Toch denk ik nog steeds dat ze me interessant vind, maar ik weet niet hoe ik het nu aan moet pakken. Ik wil het liefst ergens met haar alleen afspreken, gaan snowboarden of iets, maar dat vind ik nog te vroeg, dus eigenlijk wil ik in contact komen met haar waar er meer afleiding is, bijvoorbeeld op stap dus, maar dat heeft ze de vorige keer vind ik een beetje verpest. Wat vind jij, en wat zou ik kunnen doen? Het meest klote is dat ik de flow dus kwijtraak. Heb nu breek het ijs gedownload, hopelijk gaat dat helpen.

John

John, ik weet zeker dat mijn Breek het IJs-e-boek je nog verder zal brengen; het verbetert je spontaniteit en versterkt je intentie voor die belangrijke flow. Als aanvulling beantwoord ik hier je vraag over de juiste aanpak voor het uitvragen van vrouwen. (meer…)

Uitvragen, maar te bang om te bellen?

Uitvragen, bang om te bellenBelangrijkste advies wat betreft uitvragen: laat niets je weerhouden om haar te bellen en initiatief te nemen. Zelfs al ben je bang voor een afwijzing en voel je je vreselijk zenuwachtig… regel dat afspraakje! Moed hebben, doen!

Helaas kunnen sommige mannen zichzelf herkennen in dit vervelende scenario:

Een man heeft een prachtige, aantrekkelijke vrouw ontmoet. De ontmoeting verliep goed, en hij heeft haar telefoonnummer verkregen. Mooi, want daarmee komt dat eerste afspraakje in zicht…

Op weg naar huis voelt hij zich als een winnaar; blij, vrolijk, succesvol. Ja, het kan iets worden met deze dame! Hij voelt zich als een winnaar…

Maar:

Van winnaarsgevoel naar grote bel- en uitvraag-angst

De volgende dag is er weinig over van dat heerlijke ik-heb-gescoord-winnaarsgevoel. En de dag daarop is de overwinnaars gloed zelfs volledig weggevaagd. Hij durft haar niet te bellen, laat staan uit te vragen.

Ja, dat eerste contact verliep goed en stond ze vermoedelijk open voor meer. Nu voelt hij echter innerlijke weerstand om de belangrijke vervolgstap te nemen. De gedachte om haar weer te spreken, het angstzweet staat op zijn voorhoofd!

Het lukt hem dus niet om deze ongewenste remming te overwinnen, daarom laat hij het er uiteindelijk volledig bij zitten. Weg potentiële liefdeskandidaat, maar hij wuift dit verlies weg door zich op zijn werk te storten of door een slap excuus te bedenken.

Voor de mannen die moeite hebben om vrouwen uit te vragen: lees dit artikel! Je krijgt een stevig duwtje in de rug, want je hebt het nodig. En het levert je veel op, let maar op.

Vandaag krijg je 4 motiverende tips zodat je de moed kunt vinden om dat eerste telefoontje te plegen en haar uit te vragen.

Tip #1. Veronderstel dat ze wil dat je haar belt

Over het algemeen geeft een vrouw haar telefoonnummer niet zomaar. Veronderstel daarom dat ze hoopt dat je haar belt.

Haal het onderste uit de kan door (meer…)