“Hij belt niet” – Waarom je haar vanavond moet bellen

"Hij belt niet!" Bel wel!Hij belt niet”, “Waarom laat hij me wachten?”, “Wat is dat met mannen? Wel mijn telefoonnummer vragen, maar niet bellen!”.

Ja, vrouwen klagen over de passiviteit van de gemiddelde man. Mannen nemen te weinig initiatief, doen weinig hun best op een leuke, aantrekkelijke manier.

En wanneer de man eindelijk haar telefoonnummer heeft gescoord, stelt hij het eerste telefoontje eindeloos uit. Het is werkelijk een anti-climax voor een vrouw wanneer een man niet vlot opnieuw contact opneemt… Het lijkt alsof hij de motivatie mist! (Ben jij een vrouw en loop je ook tegen dit probleem aan? Laat het me weten, plaats je reactie onder dit artikel!)

Mannen, vandaag wil ik jullie extra motiveren vlot een eerste afspraakje te regelen met de aantrekkelijke vrouw die je onlangs hebt ontmoet. Kom op, dat afspraakje is zo geregeld!

Drie redenen waarom je nog deze zondagavond moet bellen: (meer…)

Uitvragen, maar te bang om te bellen?

Uitvragen, bang om te bellenBelangrijkste advies wat betreft uitvragen: laat niets je weerhouden om haar te bellen en initiatief te nemen. Zelfs al ben je bang voor een afwijzing en voel je je vreselijk zenuwachtig… regel dat afspraakje! Moed hebben, doen!

Helaas kunnen sommige mannen zichzelf herkennen in dit vervelende scenario:

Een man heeft een prachtige, aantrekkelijke vrouw ontmoet. De ontmoeting verliep goed, en hij heeft haar telefoonnummer verkregen. Mooi, want daarmee komt dat eerste afspraakje in zicht…

Op weg naar huis voelt hij zich als een winnaar; blij, vrolijk, succesvol. Ja, het kan iets worden met deze dame! Hij voelt zich als een winnaar…

Maar:

Van winnaarsgevoel naar grote bel- en uitvraag-angst

De volgende dag is er weinig over van dat heerlijke ik-heb-gescoord-winnaarsgevoel. En de dag daarop is de overwinnaars gloed zelfs volledig weggevaagd. Hij durft haar niet te bellen, laat staan uit te vragen.

Ja, dat eerste contact verliep goed en stond ze vermoedelijk open voor meer. Nu voelt hij echter innerlijke weerstand om de belangrijke vervolgstap te nemen. De gedachte om haar weer te spreken, het angstzweet staat op zijn voorhoofd!

Het lukt hem dus niet om deze ongewenste remming te overwinnen, daarom laat hij het er uiteindelijk volledig bij zitten. Weg potentiële liefdeskandidaat, maar hij wuift dit verlies weg door zich op zijn werk te storten of door een slap excuus te bedenken.

Voor de mannen die moeite hebben om vrouwen uit te vragen: lees dit artikel! Je krijgt een stevig duwtje in de rug, want je hebt het nodig. En het levert je veel op, let maar op.

Vandaag krijg je 4 motiverende tips zodat je de moed kunt vinden om dat eerste telefoontje te plegen en haar uit te vragen.

Tip #1. Veronderstel dat ze wil dat je haar belt

Over het algemeen geeft een vrouw haar telefoonnummer niet zomaar. Veronderstel daarom dat ze hoopt dat je haar belt.

Haal het onderste uit de kan door (meer…)

Tips voor betere telefoongesprekken (deel 2)

Wil je tips voor betere telefoongesprekken? Om te beginnen, neem het vorige deel over het voeren van telefoongesprekken nog eens door.

En vandaag, in dit tweede deel, krijg je iets speciaals:

De Succesgevoel-techniek

Deze techniek is van het soort dat ik graag gebruik om extra krachtig te versieren (of zoals ik het liever noem: Veroveren). Het verhoogt het aantal afspraakjes dat je kunt regelen. Want met een 06-nummer of Whatsapp ben je er nog niet, het eerste telefoongesprek bepaalt veel!

De techniek bestaat uit drie stappen:

Stap #1. Korte voorbereiding op het telefoongesprek

Deze eerste stap is met name belangrijk voor mannen die het nog erg spannend vinden om een vrouw op te bellen. Goede voorbereiding brengt je mentaal tot rust, omdat je minder aan je hoofd hebt.

Houd de voorbereiding simpel: leg je mobieltje en agenda klaar met in het achterhoofd twee geschikte date om af te spreken. (meer…)

Tips voor beter telefonisch contact

Trouwe bloglezer M. heeft laatst een 06-nummer ‘gescoord’, maar het eerste telefonische contact verliep helaas moeizaam. Misschien zelfs ongemakkelijk, een beetje gênant…

Dus vandaag tips om het telefonische contact snel te verbeteren.

Nu eerst, zie zijn reactie bij Meer zelfvertrouwen vandaag:

Victor,

ik ontmoet regelmatig leuke vrouwen. Laatst bij het uitgaan 2 telefoonnummers geregeld van 2 mooie meiden (zijn vriendinnen van elkaar). Er werd lekker geflirt en ik had een leuk grappig gesprek met ze. ik had geen alcohol op of iets, maar het ging vrij gemakkelijk al zeg ik het zelf.

Nou is die eerste indruk ook het probleem niet, pas daarna. ik heb vaak het gevoel dat als ik ze eenmaal aan de haak heb geslagen dat ik iets te verliezen heb. en dan zakt de moed me weer in de schoenen. zo ook weer aan de telefoon, liep weer niet heel erg lekker.

Hoop dat ik het nog recht kan zetten.

Iemand tips?

‘Voorkomen is beter dan genezen’. Dus je krijgt praktische tips zodat je een beter gesprekspartner wordt aan de telefoon. Met als gewenst resultaat: meer afspraakjes.

Hoe zou je dat vinden? 🙂 (meer…)

Afspreken – Haar Overtuigen om af te Spreken

Vandaag beantwoord ik graag weer de vragen van een cursist:

Hai Victor,

Ik ben al een tijdje bezig met het alleen op pad gaan en vrouwen vrolijk gedag te zeggen. Ik probeer ook om een gesprekje te beginnen. Dat alles doe ik ook tijdens het uitgaan. Ik word er vooral beter in als ik het alleen doe, dus als mijn vrienden me een tijdje niet zien. Het lijkt wel alsof mijn zelfvertrouwen meer wordt. Maar eventjes afkorten, ik heb je hulp nodig!
Als je haar nummer krijgt, na hoeveel dagen kan je dan bellen? En hoe kan je haar het best overtuigen voor een afspraakje via telefoon?
A.
Amstelveen

Vrouwen begroeten en korte gesprekjes aangaan is een prima manier om je te oefenen in het aanspreken van vrouwen. Blijf zo doorgaan!

Na hoeveel dagen kun je haar bellen?

Een dag of twee later is goed. Het belangrijkste is dat je haar belt wanneer het jou uitkomt. Gebruik dus vooral geen rigide regel als ‘wacht minimaal drie dagen’, zo werkt dat niet met vrouwen.

Te veel mannen bellen te laat waardoor er nooit meer een afspraakje van komt. Ze gaan vaak uit en hopen telefoonnummers te scoren. Mooi als dat lukt, maar als ze daarna te lang wachten met bellen, dan blijft het bij veel uitgaan en nummers verzamelen.

De man die maar blijft uitstellen heeft bijna nooit afspraakjes, krijgt geen vriendin en heeft dus zelden een relatie. En dat is niet omdat hij niet leuk genoeg zou zijn noch dat hij te weinig overtuigingskracht heeft.

Nee, zijn probleem is dat hij te laat belt waardoor de positieve associaties van de eerste ontmoeting al lang zijn wegebt. Op een gegeven moment is hij zelfs bij haar in de vergetelheid gekomen, of ze wordt al Veroverd door een andere man die wèl vlot initiatief blijft nemen.

Passiviteit is een veel voorkomend probleem bij mannen. Ik ontvang er zelfs geregeld e-mail over van vrouwen: “Wanneer gaat hij bellen, hij heeft mijn nummer al een week maar hij doe niets!”

Kom op, niet meer uitstellen heren.

Nu wat betreft je vraag: hoe een vrouw te overtuigen om met je af te spreken…

In je vraag zit de veronderstelling dat je een vrouw zou moeten overtuigen. Dit zie je verkeerd; je hoeft een vrouw namelijk nooit te overtuigen van wat dan ook. Je hebt duidelijk het verkeerde uitgangspunt.

Gebruik voortaan (meer…)

Pagina 1 van 212