Het is lente, dus is het geen tijd om die aantrekkelijke vrouw uit te nodigen waar je een oogje op hebt? Vandaag bespreek ik twee fouten die je vooral niet moet maken, wil je een leuk afspraakje regelen met haar!

Deze lezersvraag werd een tijd geleden gesteld door John bij het blogbericht over een gevaarlijke conversatiefout:

Beste Victor,

Op school heb ik al lange tijd het idee dat een meisje mij aantrekkelijk vind. Ze kijkt me langer dan 2 seconden aan als ik voorbij loop, dus heb ik besloten om naar haar toe te gaan. Ik ben begonnen een praatje met haar te maken, heel kort eventjes. Vervolgens zag ik haar een paar weken niet, en toen ineens weer, kwam ik haar tegen en ze begon me te vragen of ik naar een of ander feest ging. Ik denk relaxed, ze toont interesse in mij! 🙂

Vervolgens weer een lange tijd niet gesproken, tot op een gegeven moment ik haar weer sprak. Ik probeer speels en ontspannen te zijn en goed te luisteren bij contact met vrouwen(dat gaat allemaal best goed), maar als ik merk dat ze interesse in mij hebben, dan blokkeert er iets waardoor ik de “flow” gedeeltelijk kwijt raak. Dan ga ik onhandig lopen doen, aarzelen met wat ik zeg en dan ben ik niet spontaan meer.

Maar goed, toch heb ik de laatste keer haar nummer gevraagd, toen ik hoorde dat ze die avond op stap zou gaan. Ik zei misschien kom ik wel even langs vanavond. Die avond heb ik haar ge-sms’t om 23.00, en een half uur later kreeg ik nog steeds niets terug. Ik sms-te toen opnieuw, waarna ik 10 minuten later bericht kreeg dat ze “er nog niet was…’ Ik dacht waarom doet ze ineens zo ongeïnteresseerd? Nou ja, ik denk laat maar, ik wacht wel even af. Maar ik heb helemaal NIETS meer gehad, geen sms, niks.

Vreemd of niet? Later, een maand erna of zo kwam ik haar weer tegen, waarbij ik begon te praten en op een gegeven moment stelde ze me weer een vraag, die ik niet kon beantwoorden op dat moment, en ben op haar vraag niet meer terug gekomen.

Toch denk ik nog steeds dat ze me interessant vind, maar ik weet niet hoe ik het nu aan moet pakken. Ik wil het liefst ergens met haar alleen afspreken, gaan snowboarden of iets, maar dat vind ik nog te vroeg, dus eigenlijk wil ik in contact komen met haar waar er meer afleiding is, bijvoorbeeld op stap dus, maar dat heeft ze de vorige keer vind ik een beetje verpest. Wat vind jij, en wat zou ik kunnen doen? Het meest klote is dat ik de flow dus kwijtraak. Heb nu breek het ijs gedownload, hopelijk gaat dat helpen.

John

John, ik weet zeker dat mijn Breek het IJs-e-boek je nog verder zal brengen; het verbetert je spontaniteit en versterkt je intentie voor die belangrijke flow. Als aanvulling beantwoord ik hier je vraag over de juiste aanpak voor het uitvragen van vrouwen.

2 Fouten die niet goed zijn voor het uitvragen

Helaas neem je omwegen wat betref vrouwen versieren, je gebruikt de onhandige aanpak en er zit niet echt vaart in. Ik geef twee voorbeelden hiervan aan de hand van wat je hebt geschreven:

 1. Je nodigt jezelf uit om naar háár toe te gaan wanneer ze gaat stappen. Je kunt beter haar uitnodigen om zich bij jou te voegen; neem krachtig de leiding.
 2. Je neemt contact met haar op per sms, een onhandige manier van contact maken en afspraakjes plannen. Telefoneren is directer en er is minder kans op miscommunicatie. Zeker in zo’n verwarde situatie ‘s avonds laat.

Trouwens, ik denk erover om een flink aantal tips uit te brengen over SMS-en en Whatsappen met vrouwen. Interesse? Plaats je reactie onder dit blogartikel.

Neem voortaan wèl vlot initiatief

Gelukkig voel je aan dat je het anders moet aanpakken, een citaat van jou:

Ik wil het liefst ergens met haar alleen afspreken

Precies, dàt is de juiste aanpak wat betreft uitvragen en afspraakjes regelen. Dus ga niet naar die discotheek omdat zij dat toevallig van plan was. Misschien probeer je een beetje onverschillig over te komen? Niet goed voor het versieren!

En het snowboard-uitje is inderdaad meer geschikt voor een later afspraakje. Goed om in het achterhoofd te houden, mocht het eerste afspraakje leuk zijn. Wie wat bewaard…

Houd het eerste afspraakje vooral simpel. Bijvoorbeeld samen een drankje drinken of een cadeautje voor een vriend(in) zoeken in de stad. Daarmee kan je haar beter leren kennen zonder speciale verwachtingen te scheppen; vrijblijvendheid heeft de voorkeur.

Uitvragen en versieren? Neem shortcuts!

Succes met vrouwen begint met het nemen van verstandige Verover-shortcuts:

 • Scoor vlot het telefoonnummer zonder moeilijke trucjes uit te voeren; veronderstel dat ze graag verder contact wil
 • Nodig haar uit voor een afspraakje; je hebt daarmee niet ‘teveel interesse’ getoond want het is slechts een vrijblijvende kennismaking
 • Blijf voortdurend het Veroveren voortzetten; aanrakingen, zoenen, haar mee naar je huis nemen

Houd vooral de vaart erin!

Stel dat een vrouw niet kan/wil afspreken, of stel, het afspraakje valt tegen? Dat hoeft niet erg te zijn want je hebt jezelf geen tijd gegeven om echt over haar te fantaseren; je bespaart jezelf speciale verwachtingen of een te snelle, prille verliefdheid.

Je kunt op die manier eigenlijk al vroeg weten of het versieren van een bepaalde vrouw potentieel heeft. Daardoor hoef je je niet mentaal bezig te houden met de vraag of je haar kunt verleiden. Dit maakt dat je sneller selecteert en Filtert. Uiteraard vind je zo eerder de juiste vrouw. Dat is de kunst van de shortcut!

Tijd voor actie: Bel haar op en nodig haar uit voor een drankje. Dus ‘vraag haar uit’ zonder poespas of moeilijk doen. Zie wat er gebeurt en laat ons vervolgens weten hoe het ging.

Nu de vraag aan mijn bloglezers: heb je interesse in extra SMS- en Whatsapp-tips, of misschien over chatten in zijn algemeenheid? Ik wil graag weten of er voldoende belangstelling is voordat ik me in een tijdrovend karwei stort… Plaats je reactie hieronder.

Gerelateerd:

 • Uitvragen, maar te bang om te bellen? (9)
  Belangrijkste advies wat betreft uitvragen: laat niets je weerhouden om haar te bellen en initiatief te nemen. Zelfs al ben je bang voor een afwijzing en voel je je vreselijk zenuwachtig... regel dat afspraakje! Moed hebben, […]
 • Haar telefoonnummer scoren lukt niet… oorzaak? (10)
  Je probeert haar telefoonnumme te scoren, maar wat als een vrouw haar nummer niet wil geven, ook al leek ze wel geïnteresseerd? Een sportieve cursist die aan fitness doet, stelde deze vraag bij het artikel: zonder oogcontact […]
 • Victor Verlon brengt SexScoren-programma uit (0)
  Victor Verlon heeft een splinternieuw programma over seks uitgebracht, speciaal voor mannen die moeite hebben met het voortzetten van de Verovering. "Victor Verlon, hoe krijg ik vrouwen in bed?" Sinds jaar en dag ontvang ik […]
 • Zoenen of vriendschap? (Video) (28)
  Wat kies jij, zoenen of vriendschap? Natuurlijk gaat het niet om een vriendelijke, beleefde zoen op de wang, maar over tongzoenen! Jeroen heeft kortgeleden deze vraag gesteld bij het artikel 'als je haar te vroeg hebt […]
Haar handig uitvragen? Voorkom deze 2 fouten!
Trefwoorden:

105 reacties op “Haar handig uitvragen? Voorkom deze 2 fouten!

 • Die situatie van john herken ik meteen, zelfs ik heb in een soortgelijke situatie gezeten. Het is echt niet fijn als een meisje eerst interesse heeft in u en dan plots niet meer. Of die gaat lelijk tegen u beginnen te doen, niet normaal bij sommige meisjes/vrouwen. Ik vraag me af, wat maakt haar zo onstuimig als die me ziet?
  Wat jij zegt victor: neem de leiding om haar uit te nodigen, is dat charisma dat je uitstraalt of niet?

  Een sms cursus? Laat maar zo. Je zou beter een blog maken over spontaniteit en assertiviteit, wat die twee begrippen gemeen hebben en hoe ze stap voor stap moet opvolgen.

 • Een sms-boek lijkt mij enorm interessant!

  Vele onderwerpen heb je al behandelt op je blog of vroeger in je nieuwsbrieven, waarvan de sms alleen naar voren is gekomen bij de cliffhangers. Ik ben benieuwd of er nog meer manieren zijn om te kunnen veroveren via sms!

  Groetjes,
  Tom

 • Hoi Victor,

  Ik herken me wel in deze situatie. Wanneer je een meisje ontmoet waarvan je direct doorhebt dat ze zich aangetrokken tot je voelt, geeft dat je een ego-strelend gevoel van binnen.

  Maar toch heb ik op zo’n moment ook wel eens last van dwalingen. Want je bent zo verrast dat het Overvloed-Concept je zo’n grote aantrekkingskracht geeft, dat je gewoon even niet meer weet wat je nu moet doen!

  Dit is puur een kwestie van ervaring denk ik, gewoon doen.

  Matthijs

 • Hallo,

  Een boek dat over SMS-Veroveren gaat? Aan de ene kant lijkt het me wel intressant, maar aan de andere kant vind ik ook dat er (veel) belangrijkere dingen zijn. Misschien dat je het beter over een half jaar of over een jaar kan doen.

  Wat ik in deze blog terug zie komen is (alweer) het Overvloed-Concept. Maar dan zie je ook hoe belangrijk het is om een rots in de branding te blijven.

  Maar ik heb ook een vraag, Victor:

  Een vrouw van wie je weet dat ze ooit (veel) intresse in je heeft gehad. Aan de ene kant heeft ze nu geen intresse meer in je, dus ben je voor haar een afgesloten hoofdstuk. Maar aan de andere kant, is het als Veroveraar niet mogelijk om haar weer te Heroveren? Door beroep te doen op de gevoelens die ze ooit voor je heeft gehad?
  Hoe zit dat precies?

  Met vriendelijke groet,

  Rik

 • Beste iedereen,

  Wat mij opvalt aan het geval van John is dat hij toch niet helemaal het Overvloed-concept onder de knie heeft. Je moet ervan uit gaan dat ze interesse heeft, en als een meisje een keertje wat raar uit de hoek komt is dat niet gericht tegen jou persoonlijk maar tegen de omgeving. Als je hier aan denkt val je nooit stil, tenminste zo heb ik het tenminste ervaren toen ik begon met de E-Cursus.

  Een boek over SMS’en? Nee dank je, het gaan toch om persoonlijk contact? SMS’en is niet echt persoonlijk..Bellen is vele malen beter! Ik denk dat er nog genoeg onderwerpen zijn die met echt contact te maken hebben. Diegene die een SMS E-boek willen zijn, waarschijnlijk, diegene die het Overvloed-concept nog niet beheersen en daarom het liefste terug vallen naar de telefoon waar ze zich achter willen verschuilen. Net als MSN zeg maar..Je hebt zoveel tijd om na te denken dat als je goed bent in een echt gesprek, dat je berichtjes vrijwel altijd perfect zijn! Snapt iedereen wat ik bedoel?

  Groeten,

  Ruben

  PS: No offense in het laatste stuk hoor! 😉

 • @Ruben

  Als je het mij vraagt, is het niet helemaal waar wat jij zegt!
  Zelf vind ik het wel interessant zo’n e-book. Natuurlijk is het maar een klein deel in het veroverproces, in vergelijking met de andere onderdelen (zoals aanspreken, mentaliteit en voortzetten). Echter, deze onderwerpen zijn erg uitgebreid en goed uitgelegd in het E-book.
  Daarnaast kan een klein smsje ondersteunend werken, vind je niet?

  Groetjes,
  Tom

 • @ Tom

  Tuurlijk, een smsje kan ondersteunend werken maar wat ik merk in de praktijk is dat vrijwel iedereen speels en gezellig over kan komen in een berichtje (sms, hyves, whatever) Terwijl dit in direct contact erg tegenvalt.

  Daarnaast ondervind ik dat als je normale conversatie skills goed zijn het je ook geen enkel probleem geeft om een leuk en speels smsje in te tikken. Andersom gaat dit helaas niet op.. Natuurlijk kunnen ervaringen hier in verschillen!

  Smsen is maar een klein onderdeeltje en om hier nou een heel boek over te schrijven..Waar ik bijvoorbeeld nog wel wat meer informatie over zou willen is het filteren. En ervoor zorgen dat je niet verliefd word op elk willekeurig meisje. Ook hierover kunnen de meningen verschillen maar daar is een forum als dit toch voor! 😉

 • Een E-book over smsen? jazekerrss doen!
  Ben benieuwd wat er in zou komen te staan. Juist smsen denk ik altijd veels te lang over na en wil niet altijd lukken. Hoe laat je zien als bellen even niet lukt dat je humor hebt, speels ben, hoe sms je beetje geheimzinnig. Ben zelf vaak ver van huis, als ik dan een telefoonnummer gescoord heb kan ik niet blijven bellen als ik ze niet ken. dat is geen overvloed concept. Ben al bezig met zoveel mogelijk telefoonnummers te krijgen om juist in het smsen beter te worden. Het leuke is, als ik een meid om een telefoonnummer vraag met het idee dat ze me alleen zou helpen om uit te vinden hoe ik het leukst kan smsen, is er geen druk en krijg bijna altijd een tel nummer, soms wel 5 per week.

  Dus Victor, kom maar op!

  ciaociao

 • Bedankt voor de reacties over het SMS-boek…

  @ Andy,

  De leiding nemen of haar uitnodigen maakt je niet meteen charismatisch. Charisma heeft o.a. met intentie en uitstraling te maken, er is veel over te zeggen.

  @ Tom,

  Ja, er is nog meer interessants wat betreft SMS… 🙂

  @ Matthijs,

  Met ervaring zal je steeds gemakkelijker met je Veroversucces kunnen omgaan. Hoewel sommige mannen ook moeite kunnen hebben met het idee dat ze het verworven succes alsnog kunnen verpesten; van een vrouw die aantrekkingskracht voelt naar een afgeknapte vrouw…

 • @ Dirk,

  Het wordt geen boek dat je via SMS ontvangt, maar een E-boek over het SMS-en met vrouwen. Of heb je het liever anders?

  @ Rik,

  Goed punt, misschien wacht ik nog even met het schrijven van het SMS-E-boek. Ik kijk het nog even aan…

  Sowieso ga ik ook nog bloggen over wat je kunt doen als een vrouw afgeknapt is. Goede vraag!

  @ Ruben,

  Het Overvloed-concept is inderdaad alomvattend. Hoe meer je het concept toepast, hoe beter de Verovering inclusief het SMS’en.

  Toch is het ook handig om Verovertechnieken te hebben. Daarom geef ik in het derde deel van mijn E-coachsysteem veel technieken… Mentaliteit en techniek gaan prima samen, waarbij de technieken ondersteuning bieden als de Verovermentaliteit nog onvoldoende is.

  @ Wilco,

  Dat wilde ik weten, bedankt!

 • @Victor,

  Had het al begrepen hoe het zat. Mijn vraag was eigenlijk overbodig.

  Nee, geen E-boek per SMS.
  Dat leest ook niet ontspannen. Vooral niet op een oude type mobieltje.

 • @Victor & de rest:

  Als jij een boek E-book zou gaan schrijven over SMS zou ik zeker geintresseerd zijn, alleen vraag ik me af of SMS en MSN wel het goede medium is. SMS maakt het veroveren voor mij persoonlijk alleen maar lastiger, ik heb het gevoel dat er dan weer een schakel teveel tussen zit. Bovendien denk ik dat SMS meer geschikt is voor later in de relatie.

  Waarom?
  Als je een SMS stuurt naar een vrouw om af te spreken, raak je je zelfcontrole een beetje kwijt. Je zit te piekeren wanneer ze terug stuurt, of ze wel wil afspreken, etc etc. En dan maak je het onnodig lastig voor jezelf. Als zij je wat vraagt, kun je natuurlijk wel gewoon terug sturen. Liever gewoon bellen, dan heb je direct reactie, en weet je meteen waar je aan toe bent. Als ze vervolgens geen interesse heeft, kun je cool blijven en je richten op een ander project (Het overvloed-concept). Er zijn namelijk ontelbare aantrekkelijke vrouwen.

  Als laatste wil ik toevoegen aan gesprekken per SMS & MSN:
  Te veel SMS & MSN is SLECHT. Waarom zou ze nog met je afspreken als ze al uren met je heeft SMS-en of MSN-en? Het gesprek heeft toch al plaats gevonden? Ze heeft dan niks meer te fantaseren, en ze weet binnen de korte keren alles al, waardoor je niet meer zo interessant bent. Benut die eerste keren liever tijdens een afspraakje zelf. Hier kun je leuke interacties maken. Bovendien zul je het veroveren ook in de tastbare wereld moeten kunnen. Naar mijn weten dus gewoon tijdverspilling.

  Ben benieuwd hoe mensen hier over denken!

 • @Ruben H

  We leven tegenwoordig in een wereld vol electronica. Alles moet sneller en daarbij wordt veel internet gebruikt. Veel mensen hebben daardoor een barièrre opgebouwt om af te spreken. Internet is veilig, als het niet goed gaat kan je op de uit-knop drukken en het is afgelopen. Je hebt het voordeel dat je makkelijk van mannen kunt onderscheiden door juist wel met vrouwen af te spreken, maar vrouwen zelf hebben die barrière helaas ook. Daardoor is het niet altijd makkelijk.

 • @iedereen,
  Sms moet je volgens mij zien als het onderhouden van je contact. Als je dat niet doet dan verslonst het contact te snel en lijkt het of er gaten komen in de opbouwende sfeer van de verovering. Stel je hebt het nummer van iemand, ga je altijd zitten bellen? Als je alleen in het weekend wil afspreken? Stel dat het gewoon effe niet lekker lukt met afspreken, en je laat niks van je horen, lijkt het alsof het 1e afspraakje helemaal niks meer voorstelt. Met af en toe een leuke sms naar haar toe met jou interesse naar haar, een anekdote van jouw dag, of iets met wat plagerigs erin houdt het leuk.

  Als je het goed doet dan willen de vrouwen zelfs eerder met jou afspreken omdat ze een hekel krijgen aan dat smsen met jouw, omdat ze hun nieuwsgierigheid niet kwijt kunnen en alle vragen kunnen beantwoorden en stellen. Dan snakken ze er naar om je echt te spreken.

  En natuurlijk wissel je het wel af met een belletje op jouw tijd, en sms je geen afspraakje door.
  Dus victor, als je de tijd ervoor heb, show me what you got!

  Let op, ik denk dat jullie meer aan dat sms E-Book hebben dan jullie denken!

 • Hoi allemaal,
  Gisteren ontmoette ik in de bus een meisje (ze wilde mijn telefoon even gebruiken). Ik ben een beetje met haar aan de praat geraakt en ik vond haar wel erg leuk. We gingen allebei bij kennissen eten omdat het treinverkeer in Utrecht plat lag. Na het eten zat ik weer in de bus en toen stapte ze ook in(!). Op het station heb ik haar meteen weer aangesproken en hebben we samen staan wachten in de stationshal, omdat de treinen nog steeds niet reden. Ze lachte vrij veel tegen me en ik had wel het idee dat ze me leuk vond (hoe leuk weet ik niet). Ik had wel heel erg de behoefte om haar beter te leren kennen, maar er werd op een gegeven moment omgeroepen dat er een trein richting Gouda reed (zij moest naar Rotterdam, ik naar Den bosch) en toen was ze redelijk snel weg. Na even snel raadplegen van een vriend ben ik ook naar het betreffende perron gegaan, maar kon haar niet meer vinden… Nu weet ik niet eens hoe ze heet, laat staan haar telefoonnummer…
  Dus mijn vraag is: wat had ik moeten/kunnen doen om toch aan haar telefoonnummer te komen? Het was wel gezellig namelijk, maar er hing niet echt een sfeer om gelijk om elkaars gegevens te gaan vragen.

  Ik hoor het graag!
  Groeten,
  Jelle

 • @ Jelle:

  Leuke ervaring! Het openbaar vervoer is een uitstekende plek om te veroveren!

  Je zou zonder twijfelen de volgende vraag kunnen stellen (zeker als je weet dat ze geïnteresseerd is):

  “Wat is je telefoonnummer?”

  Stel nooit de vraag “Mag ik je telefoonnummer?” dat komt onzeker en aarzelend over!
  Ten tweede kan ze daar direct Nee op zeggen.

  Succes met het scoren van nummers! Het is makkelijker dan je denkt!

 • @ Jelle,

  Zoals Ruben H. aangeeft had je haar telefoonnummer verkregen en waarschijnlijk ook al een afspraakje gehad.

  Het was gezellig, dat is voldoende. Er hoeft verder geen bepaalde sfeer te zijn voor het verkrijgen van haar telefoonnummer.

  Volgens mij heb je je nog niet ingeschreven voor mijn gratis E-cursus:

  http://www.VrouwVeroveren.com

  Je hoeft niet op haar te wachten, maar het zou me niet verbazen als je haar op een gegeven moment nog een keer tegen het lijf loopt…

 • Hallo iedereen.

  Ik heb een vraagje over veroveren tijdens de studie. Ik heb gemerkt dat vrouwen echt met hun studie bezig zijn en dat ze
  moeilijk openstaan voor een leuk gesprek. Het is moeilijker om wat te gaan drinken met haar om maar even zo te zeggen. Misschien omdat ze een druk rooster heeft of misschien voelt ze zich wel wat formeler op de school. ik weet het niet echt.

 • @ Rachid:

  Ik zou dat niet als een belemmering zien. Als jij een positief gesprek weet aan te knopen (breek het ijs); zouden ze juist opgelucht moeten zijn: Een studie kan af en toe best saai zijn, er zijn genoeg mensen die dan naar ontspanning verlangen.

  Probeer het gesprek vooral ontspannen en zorgeloos te laten verlopen. De pauze is een goed moment. Als je oplet zie je meestal groepjes vrouwen aan tafel zitten, ga daar gewoon eens bij zitten en maak wat gein. Het is vooral belangrijk dat je geen prestatiedruk hebt.

  En wat betreft een druk rooster? Dat is onzin. Zou het jou weerhouden een leuke meid te leren kennen omdat je een druk rooster hebt? Ik niet! 😉

 • @Rachid,

  Mijn mening:

  Probeer geen “studievriend” te worden, weet je nog? Ze zal je met de vervelende studietijd op school associëren. Dit is ook behandeld in de E-cursus van Victor.
  Je helpt haar niet met huiswerk, maar ontmoet je wel op die school.

  Een afspraakje maken in je privétijd zal beter zijn. Dus buiten schooltijd.
  Vandaar er in de vakantie zoveel vakantieliefdes ontstaan.
  Vrouwen staan zelfs meer open voor een vriendschap/relatie dan normaal.

  En zoals Ruben zei: Een druk rooster zal beslist geen belemmering zijn.

 • De afgelopen dagen ben ik de oefeningen extra serieus gaan nemen.
  Zo heb ik besloten om elke dag maar 1 oefening te doen.
  Bijvoorbeeld:
  Maandag – Zelfvertrouwen oefening
  Dinsdag – Oogcontact
  Woensdag – Speelsheid
  etc.

  Ik heb het gevoel dat het op deze manier beter gaat, omdat ik niet door de oefeningen heen zit te rommelen. Het lijkt alsof ik alles uit 1 type oefening haal.

  Heeft er iemand een soort gelijke ervaring? Denkt iemand dat het snellen kan/moet?

 • @Rachid,

  Volgens mij doe je het helemaal goed.

  Doe zoals jij denkt wat het prettigst is en vooral als het voor jou sneller gaat.
  Het is per persoon verschillend. De ene vindt het zo prettig en de andere weer anders.
  Schematisch te werken, zoals jij dat doet is goed!

  Bij de nieuwe oefeningen kan je in combinatie ook de vorige oefeningen erbij betrekken.
  En…… laat wel Vrouwen voor je vrienden over! 😉

 • Hallo iedereen,

  Ik kijk regelmatig naar de mooie billen van vrouwen.
  Zo nu en dan kijk ik gelijk of andere mensen mij zien kijken. Onder deze mensen let ik vooral op hoe vrouwen naar me kijken.

  Deze vrouwen spreek ik af en toe aan. Ik heb kunnen observeren dat deze vrouwen dan meestal negatief reageren.
  Net alsof ze denkt:
  Kijk wat een viespeuk en dan komt hij ook mij nog eens lastig vallen.

  Ligt het aan hoe ik erover denk en dit vervolgens uitstraal?
  of is de gemiddelde vrouw snel uitgekeken op een kontjesman?

 • @ Rachid:

  Goede vraag! Ik denk eerder op de uitstraling hoe je er naar kijkt. Misschien kijk je te lang?

  Daarnaast is het de vraag waarom je reageert op die vrouwen, omdat jij bang bent dat ze je door hebben of omdat je ze wilt veroveren?

 • @ Ruben

  hahah. ja klopt.
  meestal doe ik het omdat ik:
  1. het gevoel heb dat ze me door hebben. Ik probeer er dan overheen te praten ofzo.
  2. nieuwsgierig ben over hoe ze nu tegen me op kijkt
  3. haar veroveren? Ik denk het niet, omdat ik het gevoel dan heb dat ik al
  verkeerde eerste indruk heb gemaakt.

 • @ Rachid,

  Behalve een goede ook een leuke vraag…

  Naar kontjes kijken mag, geniet! Zolang je het maar niet overdrijft. Geef altijd prioriteit aan het maken van oogcontact. Mocht een vrouw je ‘betrappen’, wees speels. Trek bijvoorbeeld een heel overdreven onschuldig gezicht of kijk alsof je betrapt bent. Ik vermoed dat je nu negatieve reacties ontlokt omdat je je afvraagt hoe vrouwen reageren…

  Trouwens, vrouwen kijken massaal naar onze konten. Voel je absoluut niet bezwaard over het feit dat je een kontjesman bent 🙂

 • Ik weet niet waar ik dit zal moeten zetten, maar dit lijkt me op zijn juiste plaats.

  Wel na een tijdje nadenken, bekijken van de cursus, bestuderen en toepassen van de oefeningen is me dit opgevallen. Als ik zelf die oefeningen zelf wil toepassen dan lijkt het maar net. Maar als ik met veroveren en versieren niet in mijn gedachten zit en ik ga dan in een danscafé waar mijn kameraden ook zijn. Dan zie ik wel meisjes rond me heen en het zijn in elk geval mooi voor de ogen. Dan komen er een paar zo nonchalant tegen me staan of eens vluchtig aanraken zonder dat ik zelf iets doe, bewust dan he. Ik was op dat moment heel ontspannen en steeds alert voor een mogelijk gesprek. Heb zo interesse van sommige meisjes kunnen winnen. Vraag me niet hoe, want ik weet het niet!

  Zou het zijn dat als je deze kennis hebt dat er dan iets onbewust gebeurd? En door wat zou het dan gebeurd zijn?

  Ik zou het niet weten eerlijk gezegd. Had wel een paar openvragen gesteld en een paar geslotenvragen. En natuurlijk veel plezier gemaakt, ik heb die meisjes wel de slappe lach gegeven. Het was wel een fijne namiddag 😀

 • @ Andy,

  Er komen een paar dames nonchalant tegen je aan staan?
  Je weet door de lessen geleerd: Geen vrouw raakt jou per ongeluk aan, dus… dit wilt zeggen dat zij ALLEMAAL voor jou open stonden. Ja, ALLE dames die tegen je aanstonden.

  Dit juist, omdat je niet specifiek verkrampt met het Veroveren bezighield was, maar je heel ontspannen opstelde. In dit geval kan je het Veroveren voortzetten.

  De kennis die je bezit heeft inderdaad onbewust invloed op je. Dit ervaar ik dagelijks.
  En je ziet nu hoe het zich uitpakt! Succes!

 • Hallo allemaal,

  Voor het veroveren kun je de technieken misschien wel goed beheersen of de verovermentaliteit eigen hebben gemaakt, maar vele andere dingen spelen een rol als je succes wilt boeken met vrouwen.

  Zo zijn er een aantal dingen buiten verovertechnieken om die ik niet goed op een rijtje heb. Denk bijvoorbeeld aan:
  School, openstaande kosten, beperkingen vanuit de religie, ruzie met een goede vriend etc. Deze dingen spelen ook een grote rol voor succes. Is er iemand die een soort gelijke ervaringen heeft? Of laat je je niet mee trekken door zulke buitenstaande problemen als je aan het veroveren bent?

 • Hmm, een sms E-boek… Ene kant ja, andere kant nee…

  Vaak heb je toch miscommunicatie via sms omdat je de emoties en de stemming er niet bij hebt en verkeerd begrepen wordt (en je wilt alles al in 1 smsje stoppen) dus wel leuk om te weten hoe je dat op kan lossen…

  Andere kant heb je de van msn naar telefoon techniek ontwikkelt omdat het versieren via internet nu eenmaal veel moeilijker gaat.. Dus je gaat jezelf tegen werken (sms is net zo iets) dus eigenlijk kun je beter bellen om af te spreken denk… Maar lijkt me wel leuk om die technieken in een sms te kunnen gebruiken waardoor ze gaat fantaseren over je als je er niet bij bent…

  Gr mick

 • @ rachid

  Probeer voor jezelf alles op een rijtje te zetten en je problemen op te lossen. Als je geen zorgen hebt, heb je een schoon geweten om je volledig te storten op vrouwen.

  Koop eens iets leuks voor jezelf wat je graag wilt hebben, zoals nieuwe sneakers of nieuwe broek… Niks voelt zo goed om in het nieuw te zijn en te pronken (vrouwen en kleding) dat geeft mij weer zelfvertrouwen.

  Ontspan jezelf regelmatig, ga wat leuks doen met je maten. Ik houd altijd in m’n gedachten, zelfs buiten het versieren om, “als je niet van jezelf houdt, kun je ook niet van anderen houden.”

  Keep up the good work,

  Mick

 • De laatste tijd ben ik enorm bezig met feedback en ontwikkelen van inzichten hoe het juist in elkaar past. Ik ben ook aan het experimenteren en moet zeggen, ik krijg een positieve indruk van die meisjes waarbij ik een slimme open vraag stel of een gedachten of menig vraag op een vriendelijke manier. Het effect is echt wauw, zoiets heb ik nog niet meegemaakt! Ik gebruik geen openingszin of iets dergelijks, vind dit persoonlijk saai en het komt niet goed over. Gebruik maken van een normale begroeting werkt ook heel goed. Maar ik zit nog met twijfels over hoe je het gesprek verder aanknoopt en hoe je dat zal aanpakken.

  Zeg victor, jij als ervaren coach en vrouwenverleider, waar haalde jij je feedback? Ik zit zelf boeken te lezen over lichaamstaal, over hoe je je zelfbeeld helemaal verbetert en zelfs zo blijft, dat je enkel naar succes moet werken en over hoe je bewust gaat worden over de vrouwen, hun verlangens en fantasieën. Is dit wel een goede feedback of is dit enkel onzin om ons doen te geloven? Word ik beter als ik boeken begin te lezen die over psychologie gaan om zo uw rationele vaardigheden bij te schaven of net niet? Wat zijn jouw gedachten hierover?

 • Vraagje:

  Laatste was ik in gesprek met een vrouw in een rustig cafeetje. Ze was een liefdesserie aan het kijken die ik ook graag bekijk. Toen ik haar vertelde dat ik het ook ken en volg, verbaasde het haar een beetje. Aan haar gedrag kon ik een beetje opmaken als of ze denkt dat ik geen ECHT MAN meer ben, want welke man kijkt liefdes series?

  Is het erg als vrouwen weten dat je je met vrouwen dingen bezig houdt? Denk dan ook aan:
  – Vrouwelijke tijdschriften
  – Veel verstand hebben van vrouwen weetjes

  Is het beter om zulke dingen achterwege te houden?

 • Vraagje:

  Is het verstandig als een vrouw een foto van je heeft, als je haar nog wilt laten fantaseren. Ik heb zo’n idee dat als ze je foto ziet dat alles voor haar weer realistisch wordt..

 • @ Guy
  Vele vrouwen denken dat ze een ECHTE vent of kerel willen. Dat is niet zo hoor. Je kan je wel bezighouden met die zaken maar dat zal je niet vooruit helpen. Hou wat meer bezig met mannelijke zaken. Dat gaat ze wel merken dat je geen watje of iets dergelijks bent.

  Een vrouw wil een man die over voldoende empathie beschikt om zich haar leven te kunnen verdiepen, zodat hij beseft wat voor haar belangrijk is en die haar waar nodig helpt en ondersteunt.

  Dit is en blijft 1 van de ultieme verlangens van een vrouw. Zolang je dit beseft wordt al het veroverproces er een stukje eenvoudiger op! Als jij wilt dat zij fantaseert over u dan moet je haar vertrouwen winnen. Een foto is ideaal, dan gaat ze beseffen welke kerel dat zij bij zich heeft en dan gaan er bepaalde fantasieën los bij een vrouw.

 • @ Guy,

  Zolang je je niet exclusief bezig houdt met de ‘vrouwelijke’ dingen, het dus mixt met leuke activiteiten die getypeerd worden als mannelijk, kan je alles doen wat je wilt. Lees bijvoorbeeld ook mannen-magazines, de Men’s Health bijvoorbeeld. En je kijkt vast ook wel eens naar een typisch mannenprogramma, bijvoorbeeld het tv-programma Top Gear…


  Voor de rest hoef je je niet druk te maken over de clichés waar ‘echte mannen’ zich aan zouden moeten houden. De vrouwen die daar echt in geloven zullen waarschijnlijk nog meer vooroordelen hebben. En dat kan irritant zijn tijdens het Veroveren en in de relatie.

  Wat betreft de vrouw die je foto heeft, dat hoeft geen probleem te zijn. Misschien is het juist positief omdat ze dan vaker aan je zal denken.

 • Een praktijkcasus over “De shortcut, vlot veroveren”:

  Ik ken sinds een paar weken een leuke meid van m’n studie waarmee ik goede gesprekken heb (een kopje koffie drinken is meteen dik een uur lekker gezellig praten). Ze zendt veel flirtsignalen uit (ze speelt met haar haar, kijkt je net iets langer aan, etc). Verder kan ik haar aanraken als we praten (dat laat ze dus toe). Omdat ik merkte dat ik haar echt leuk begon te vinden wilde ik haar vlot veroveren, en dat deed ik op de volgende manier:

  Ze zat met wat vriendinnen aan een tafeltje te kletsen, vlak voor ik college had ging ik even naar haar toe. Ze vroeg hoe het ging, ik antwoordde en ik vroeg hetzelfde aan haar. Toen vroeg ik haar even mee te komen, apart van haar vriendinnen. (Verbaasde blik, “waar gaat het over?”) Toen ik haar even apart had vroeg ik of ze zin had volgende week eens bij mij thuis wat te komen eten.
  Het antwoord was echter: hmm ik weet het niet, ’s avonds is de treinverbinding slecht, waarop ik antwoordde dat ik haar evt thuis zou brengen met de auto. Toch kwam het antwoord uiteindelijk neer op “ik zie volgende week wel”. Daarna gewoon netjes gedag gezegd en ben naar m’n college gegaan.

  Het doel was dus vlot veroveren, met als voordeel dat ik weet waar ik aan toe ben en leiding durf te nemen. Toch was haar reactie een verrassing: ben ik te snel geweest met haar thuis uit te nodigen? Is dat een stap te ver (heb ik te veel interesse getoond)? Misschien heb ik het mysterieuze weggenomen door het zo direct te vragen?

  Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

  (over het SMS E-boek: Ik denk dat Victor er veel over kan vertellen. Voor mij zou het echter niet zo interessant zijn omdat ik vind dat een sms geslaagd is als hij een beetje speels is. Voor afspraakjes zou ik altijd bellen).

 • @Dennis,

  Mijn mening:

  Ze stond open om Veroverd te worden. Ze liet aanrakingen toe.

  Om haar voor de volgende week uit te nodigen, zonder een eerste voorafgaande eerste afspraakje ergens gewoon te gaan zitten is volgens mij, ondanks je spontaniteit, te snel gegaan. Je had beter eerst haar nummer kunnen vragen om daarna te bellen. Hiermee kan je een gezonde spanning opbouwen. Ze kent je maar een uurtje. (Vandaar die smoezen.)

  Je nodigde haar uit om bij JOU thuis te komen, is voor haar een nog totaal onbekend terrein. Wat moet en kan zij dan verwachten? Begrijp je? Een neutrale plekje was voor haar minder moeilijk geweest.

  Wat Veroveren betreft, is er nog niets aan de hand. Je kunt alsnog (als je haar weer ziet) haar nummer vragen. Daarna via telefoonkontakt een eerste afspraakje regelen. Kan ze je beter leren kennen.

  Succes ermee.

 • De feedback van Dirk is wat ik ook zou vertellen.

  Wat je nu zou kunnen doen om haar alsnog te veroveren is begrijpen dat ze niet jou heeft afgewezen maar de situatie. Zodra je dit goed inziet, dan blijf je stralen.

  Als je inderdaad merkt aan haar dat ze geschrokken is van je (snelle) uitnodiging, laat haar dan even weten dat het etentje niet meer door gaat.. of zeg dat het doorgaat en dat je haar wat wil laten zien.. en zeg tegen haar dat er die avond niets gaat gebeuren, als je ziet dat ze het lastig heeft.

  Ik persoonlijk vind een afspraakje subtieler door er bij te zeggen waarvoor we afspreken. Bijvoorbeeld, je bent net klaar met koffie drinken en ze zegt iets over de koffie: “mm lekker zeg!”. Kijk haar aan en zeg: ‘ Klopt! echt heerlijk.. Alhoewel, ik heb ooit een lekkerdere gedronken in het centrum.”

  Later kun je erop terug komen en zeg je haar dat je haar donderdag belt om in het weekend daar bij dat nieuwe terrasje eens echte koffie te gaan drinken..

  Zo kun je haar als het ware veroveren zonder dat er het idee is dat jij wat van plan bent. Vrijblijvendheid daar komt het op neer.

 • Ik was weer eens na lange tijd met een maat van me alleen op stap geweest. Wat al erg uitzonderlijk is aangezien hij eigenlijk nooit zonder z’n vriendin is… Nou heb ik helemaal geen problemen met z’n vriendin. Alleen mannen onder elkaar hebben sneller een babbel met een vrouw. Dit is dan ook voorgekomen deze avond dat we wat vrouwen hebben ontmoet.

  Een van die vrouwen trok m’n aandacht, het was echt een plaatje om te zien en ze zat de hele tijd te flirten… Lachen en kijken naar me en zelfs zwaaien. Deze meid moest ik wel aanspreken. Nu stond ze echter net op het punt te vertrekken naar huis toe. Ze zei: “ik ben moe en blut.” Als ik haar wou veroveren moest ik haar aan het lijntje houden natuurlijk en bood haar aan samen wat met me te drinken… Nadat haar drankje op was wou ze een sigaretje roken, ik zei heb je er ook een voor mij? Waarop ze zei: “als je nog een drankje voor me haalt, oke?” Ach oke, geen probleem dacht ik… Later op de avond heb ik gevraagd of ze keertje iets leuks met me wou doen en dat leek haar wel leuk. Ik dacht: hmm dit kan best wel leuk worden met haar…

  Later toen ik haar vriendinnen wat beter leerde kennen, zei een van de vrouwen: “ik heb de hele avond nog geen drankje aangeboden gehad van een man.” Waarop ik dacht: ach een drankje meer of minder, gaat om een leuke avond en wou een echte gentleman zijn…

  Alleen hier maakte ik een fout denk ik. De vrouw waar ik me tot aangetrokken voelde, vroeg waar haar drankje was. Waarop ik antwoordde: “wat krijg ik er voor terug, trakteer je me daarna op een drankje dan?” Ik wist natuurlijk dat ze blut was, maar wou voor mijn gevoel gewoon niet dat ze op mijn kosten ging drinken de hele avond en dat ik haar nooit meer zal zien… Ze heeft niet gezeurd of geklaagd, alleen een sip gezicht kreeg ik terug. Ze draaide zich om en praatte met een stel andere jongens (die ze kende, ik was er onbekend)… Nu dacht ik dat ik goed gereageerd had om niet te snel toe te geven, maar als ik haar probeer te bellen neemt ze volgens mij expres niet op. Ene kant vind ik dit vervelend en aan de andere kant leef ik gewoon verder in overvloed en doet het me weinig.

  Wat ik nu graag wil weten: hoe had ik hierop moeten reageren? Aan de ene kant deed ik het goed volgens mij. Aan de andere kant denk ik, wat had dat drankje uitgemaakt? Zou ze me gebruikt hebben voor drank? Want zoals ze flirtte leek ze erg zeker van haar zaak. Had ik dan haar later beter kunnen veroveren dan nu het geval is? En wat had ik beter kunnen zeggen? Want ik leek best wel bot eigenlijk?

  Goeie tips zijn altijd welkom.

  Bedankt

 • Hallo Mick,

  Ik vind het al knap dat je op haar af bent gegaan, want met het aanspreken van vrouwen heb ik zelf nog wat problemen. Respect daarvoor in ieder geval.

  Toch denk ik dat het beter was geweest als je het bij dat ene drankje had gelaten, die avond dat ze op het punt stond om naar huis te gaan. Vragen of ze later nog iets leuks met je wilde doen was wel een goede moet ik zeggen.

  Ingaan op het verzoek van haar vriendin die nog geen enkel drankje aangeboden had gekregen, is weer een minder goede. In mijn ogen drukt het namelijk onzekerheid uit. Maar dat was nog niet de ergste. Het was onverstandig om te antwoorden: “wat krijg ik er voor terug, trakteer je me daarna op een drankje dan?” Op de manier ga je er serieus op in en indiceer je eigenlijk dat je vanuit schaarste handelt. Het was beter geweest als je met humor had geantwoord, bijvoorbeeld: (lachend) “Die zit nog in de tap!”, of dat je op haar af was gestapt, haar hand had geschud en had gezegd: “Ik vind je bijzonder, je bent de eerste vrouw/meid (k weet niet hoe oud ze is) die erom vraagt om dronken gevoerd te worden”, of dat je haar speels geplaagd had: “Je mag wel een klein slokje van mijn drankje”.

  Ik herken mezelf wel een beetje in je. Ik voel me af en toe ook verplicht om anderen te trakteren. Wat je voor ogen moet houden is dat JIJ baas bent in eigen portemonnee.

  Succes verder.

  Rik

 • Ik heb vandaag wel een heel uitzonderlijke ervaring meegemaakt. Ene waarbij je zegt van: wauw, hoe kan dat nu? Eventjes de situatie schetsen.

  Ik nam de trein, maar later dan normaal. Ik zette me neer en opeens zag ik een paar meisjes die de bank rechts van me zaten. Heel veel gebabbel uiteraard maar ik deed niks. Enkel observeren en denken aan mijn oefeningen voor lichaamstaal. Dat was heel interessant om te ervaren. Allemaal wel open houding maar dat is het strafste moment niet. Er kwam namelijk een gast die iets ouder dan mij was, ging zitten recht tegenover mij, samen met een bevriende vriendin. Maar die vriendin had ik wat eerder herkent toen ik nog heel eventjes in een soort danscafé zat. Maar dat doet er niet toe.

  De gast die tegenover me zat had alle verover kenmerken en mentaliteit. Hij sprak zonder moeite of aarzeling die groepje meisjes aan, alsof het een erg goed ingeoefend klein kunstje was. Die meisjes lachten en iedereen die daar zat, allemaal aan het lachen, inclusief mezelf. Hij stelde open vragen en ook de manier van aanspreken. Ik merkte al gauw twee meisjes die verlegen waren, omdat hij een vraag stelde over het treinabonnement met haar foto op. Ik zat erbij en keek ernaar, maar ik sprak ook met hem, wel lichtjes afwijkend over zijn manier van werken. Dat was echt van wauw, dat ikzelf ooggetuige was van een bijna verovering, maar wel veel geflirt langs beide kanten.

  Mijn ogen werden direct opengetrokken over het feit dat als je het in je hebt en je gebruikt het, dat dat opeens tot veel succes kan leiden.

  Het is maar een voorbeeld, maar ik vermoed dat Victor dat ons wil aanleren. Met de tijd begin ik wel te snappen hoe alles te werk gaat. Een aangrijpende ervaring van jezelf eens beschrijven of van iemand anders. Dat opent wel je wereld van succes met dames.

  @ Victor, kan je enkele andere manieren bedenken om positief aandacht te trekken van dames, bijvoorbeeld op openbare plaatsen? Of juist meer ondersteuning geven bij wat er al je Basis E-boek staat over aanspreken? Ok, je hebt al een paar blogs erover, maar dit is en blijft interessant!

 • @ Andy,

  Yo Andy. Ja het kan inderdaad amusant zijn als je iemand ziet veroveren. Soms zie ik het de ander het zo goed doen dat ik er zelf een beetje jaloers van kan worden, maar dat helpt mij niet verder. Victor heeft me al wat advies gegeven hierover.

  Af en toe kan ik me ook voorstellen dat andere opkijken van hoe gemakkelijk ik af en toe een gesprek heb met vrouwen. Ze vragen zich af of we elkaar al kennen.

  Maar Andy als je toch ook hetzelfde wil doen als de man die de vrouwen met gemakt aansprak, dan moet je net als hij, ik en anderen ooit een begin maken. Spreek met je zelf af om tijdens een vrije dag eens 5 vrouwen te gaan aanspreken. Begin voorlopig alleen met hartelijk Hallo zeggen (met oogcontact).

  Je vraagt Victor om wat tips om aandacht te trekken. Ik kan je er één geven en dat is “SPREEK HAAR AAN” en je hebt haar volledige aandacht 😉 Dit op zich is al een speciale onderscheiding van andere mannen!

  Ga zo door, want er was een periode in mijn leven dat ik vrouwen geen eens durfde aan te kijken. Als je niet zo ver woonde van de hart van Nederland dan hadden we ergens kunnen afspreken om samen te oefenen.

 • @ Andy

  He Andy, het is niet zo moeilijk als je denkt… Milan heeft gelijk, spreek ze gewoon aan!! En gebruik gewoon wat je ziet om een gesprek over te beginnen..

  Ik zal je een voorbeeld geven uit eigen ervaring…

  Bij mij op m’n werk loopt een vrouw met enorm mooie billen, als zij langs loopt kijkt iedereen en iedere man probeert met haar flirten, alleen heeft ze dat natuurlijk door dat iedereen letterlijk achter haar kont aanloopt.

  Ik sta ergens te praten met een collega en ze komt over de rolband aanlopen naar de deur waar we staan te praten.. Ik dus he hallo.. Kom je voor ons… ?? Plagend.
  Nee ik wacht op m’n carpool maatje
  Ach ja dat kan natuurlijk ook zeg ik
  Waarop m’n collega haar allerlei complimentjes gaat geven.. Wat heb je mooie ogen,lange wimpers enz enz… Je zag dat ze dacht laat me met rust.

  Dus haar carpool maatje (ook een vrouw) komt eraan en ze beginnen te kletsen over haar kleine neefje dat plots in het ziekenhuis ligt enz enz. Dus na een paar min gaat haar vriendin haar tas halen binnen en gaan ze opweg naar huis. Wel thuis zeg ik en rij voorzichtig met al die sneeuw, weet niet of je ver moet..??
  Naar Amersfoort en jij zegt ze.. Rotterdam
  Oke doei doei

  Na haar een paar keer hallo te hebben gezegd in het voorbij gaan en af en toe niks zeggen (haar toevallig niet zien) zie ik haar weer lopen en ik ga gewoon naast haar lopen en zeg dus..

  He, hoe is het??
  Goed hoor alleen verkouden en ik heb ook nog een holte ontsteking
  Hmm dat is vervelend, ben je klaar nu??
  Ja gelukkig wel… En hierna 2 dagen vrij dus ik kruip lekker in bed zo..
  Gelijk heb je… Ik zou ook nog een lekkere kop thee zetten als ik jou was, voel ik me altijd een stuk beter van..
  Ja dat was ik ook van plan… Hoop wel dat het een beetje goed weer is heb geen zin om een uur in de file te staan…
  Ik geloof dat het wel meevalt.. Je moet naar Amersfoort toch..??
  Ja klopt, jij naar Rotterdam toch..??
  Ik plaag haar wat door te zeggen dat ze dat goed onthouden heeft enz.
  Waarna ik zeg wat heb je met je haar gedaan…
  Zij helemaal aan haar haar voelen hoezo zit het niet goed..??
  Dat bedoel ik niet zeg ik maar je staart hoe doe je dat..??
  Ooo dat… Dat is gewoon een grote krul… Niet leuk..??
  O juist wel… Maar ik heb het nog nooit eerder gezien, hoe heb je dat gedaan..??
  Bloos bloos… Ik heb krullend haar van mezelf, zo moeilijk is dat niet kan het wel een keer bij jouw doen… Knipoog ( ik heb m’n kop kaal geschoren)
  Haha dat zal nu moeilijk gaan he en ik wrijf over m’n kale kop
  Maar toen ik nog jong was( ben 30) had ik een hele bos met krullen..
  Echt waar zegt ze ik geloof je niet…
  Echt waar… Ik zal volgende keer een foto meenemen..
  Haha dat is goed zegt ze daar hou ik je aan hoor… Dus wel doen he
  Tuurlijk zeg ik, ik schaam me er niet voor hoor knipoog
  En we gaan ieder onze eigen kant op…
  Nu heb ik haar niet meer gezien sinds toen maar die foto heb ik bij me en die zal ik haar zeker laten zien en dan om een foto van haar krullen vragen …

  Alle mannelijke collega’s vragen zich nu af hoe ik dat gedaan heb..
  Tegen ons dat ze altijd afstandelijk en arrogant zeggen ze…. Maar ja die willen ook maar 1 ding van dit meisje en dat is niet kijken of ze ook echt leuk is en dat merkt ze…

  Dus Andy… Het beste is gewoon aanspreken en niet teveel nadenken waar je het over gaat hebben… Had ik in het voorbeeld hierboven van te voren ook niet… Gebruik gewoon iets dat je opvalt… Zoals haar staart in de krul of zoals die jongen de foto in haar abonnement. Maak het jezelf niet te moeilijk maar spreek ze gewoon aan en je ziet wel wat er dan gebeurt… Misschien niks en misschien heb je een heel leuk gesprek maar als je het niet doet weet je het nooit..

  Greetz bar

 • @ Barry,

  Leuk gesprek zeg! Doet me denken aan mijn gesprekken. Gewoon lekker babbelen. Wel is het belangrijk om te blijven oefenen. Bijvoorbeeld:
  – De Speelsplagen oefeningen
  – De Observeer oefeningen
  – The Cliffhanger oefeningen
  Etc.

  Dit zorgt ervoor dat de gesprekken steeds beter aflopen. Verder is het belangrijker om rustig te werken aan een beter mentaliteit en natuurlijk om gewoon je aanspreek angst te overwinnen…

  Ik ben eigenlijk niet op de hoogte van hoe de meeste mannen vrouwen versieren (schapen). Ze geven dus veel complimenten weg. Wat kun je daar allemaal over vertellen?

 • @ Milan

  Eigenlijk is nieuwsgierig zijn erg belangrijk, waar ben je nieuwsgierig naar, vragen ze me dan. Ja uh… dit wil ik weten vaak.

  * wie is ze
  * wat doet ze
  * waar komt ze vandaan…

  Als je een gesprek voert zoals het voorbeeld van Barry, dat hij vroeg dat ze veilig naar huis moest rijden en vroeg waar ze naar toe moest met haar carpoolmaatje, zo kun je een draai geven aan de vraag: waar komt ze vandaan? Met veel oefenen ga je vaker dit doorhebben. Het belangrijkste is: wat wil je van haar weten?

  Succes

 • @ milan

  Nieuwsgierig zijn is het belangrijkst… Interesse in haar tonen door vragen te stellen.

  Wat wil je van haar weten…. Of ze bij je past toch…??

  Hoe kom je daar achter… Door vragen te stellen…

  Wat doe je in je vrije tijd..??
  en dan door vragen… O je shopt.. Waar shop je het liefst, wat is er zo leuk aan bv amsterdam… Kan je daar beter shoppen dan in utrecht…

  Complimenten geven doe ik zelf niet zo vaak, zeker als het een mooie meid is krijgt ze die al genoeg dus als jij het niet doet verschil je al van andere mannen.
  Als je al een compliment geeft zorg dan dat het eerlijk overkomt..
  Zoals met haar staart in het voorbeeld dat ik eerder gaf… Niet wat zit je haar leuk… Dat hoort ze al 300 x op een dag.. Maar hoe heb je dat gedaan of hoe komt het dat het zo mooi glanst.. Gebruik je iets speciaals daarvoor… Ik vindt het wel mooi zo…

  Daarmee geef je haar ook een compliment maar komt het niet over als “slijmen”

  Hoop dat je er wat aan hebt..

  Succes

 • @ Milan

  5 Vrouwen aanspreken op 1 dag? Dat lijkt me nog enorm moeilijk laat staan 1. Aanspreken is voor me heel moeilijk, ben echt niet zo goed in verbaal. Ik moet altijd mijn woorden kiezen dat het wel juist is wat ik zeg. Ik ben helaas uw zuiderbuur!

  @ Barry

  Je gebruikt wel een degelijk voorbeeld waar ik kan zien hoe ik ongeveer kan leiden. Ik durf de drempel niet eens over gaan, dus ik ben heel erg verlegen!

  Ja, ik weet het, doe iets aan mijn zelfbeeld. Het ligt nu eenmaal daaraan, maar ik ben nu bezig met lichaamstaal en kan mezelf niet forceren om extra dingen te gaan combineren.

 • @Andy,

  Waarom is het voor jou moeilijk om vrouwen aan te spreken, terwijl zij dat zo graag willen? Je “zoekt” teveel naar woorden. Woorden zijn helemaal niet belangrijk. Het gaat er om met welke houding je het zegt. Een ontdeugende plaaggrap komt beter en manlijker over bij vrouwen dan slijmen.

  Zoals een voorbeeld van @Barry: O je shopt.. Waar shop je het liefst, wat is er zo leuk aan bv amsterdam… Kan je daar beter shoppen dan in utrecht…

  Je kunt ook zeggen: Oh je shopt in Amsterdam? Laat ik je eens meenemen naar Utrecht. Daar kan je ook gezellig shoppen. Geef me je nummer maar, dan bel ik je!
  Dus niet vragen, maar actie ondernemen! Wat denk je? Zou ze die uitdaging aangaan?
  Zo ben je anders dan andere mannen. Ook dit toont leiderschap, wat heel belangrijk is.
  Wat denk je?

 • ik ziet hier al lang mee in me kop en na het lezen van milan’s reactie gooi ik um er gewoon uit.

  Wat mij leuk / interessant lijkt om is met een groep van deze blog is te meeten ergens om zo wat ervaringen te delen en op te doen van anderen. Je kan dan in praktijk zien wat iemand goed / fout doet, en zo meer leren(praktijk is de beste leer ervaring.). Gewoon is een dag prikken in een weekend en dan met zn allen een dag door een stad heen banjeren en aan het eind stappen. Victor zal vast alle email adressen kunnen zien en op deze manier elkaar in contact kunnen brengen.

 • @ Roy,

  Lijkt me echt een fantastisch idee! 😀
  Ik vraag me af wat Victor er van zal vinden? Hopelijk zal het zijn populariteit doen stijgen…

  Als Victor er geen bezwaar tegen heeft, dan maak ik mijn e-mail kort daarna bekend zodat we ergens in april kunnen afspreken met z’n alle.

 • Ja lijkt me gezellig 🙂 misschien kan victor de opzet maken voor de mensen die niet openlijk hun email op de blog willen gooien.

 • Het lijkt me leuk idee inderdaad. Alleen om nu meteen je emailadres hier online op de blog te gooien is sowieso geen goed idee. Dit om eventuele gevensverslies en spam te voorkomen. Je zou eventueel via een chatroom contact kunnen maken, dat is ook een mogelijkheid…

 • @Mick

  Misschien dat victor ons zou kunnen mailen zodat we zo met elkaar in contact kunnen komen, aangezien hij onze email adressen wel kan zien.

 • Lieve heren,

  “Wat mij leuk / interessant lijkt om is met een groep van deze blog is te meeten ergens om zo wat ervaringen te delen en op te doen van anderen. Je kan dan in praktijk zien wat iemand goed / fout doet, en zo meer leren(praktijk is de beste leer ervaring.).”

  Vind ik ook interessant, dat jullie mannen onder elkaar zo kunnen zien wat je goed/fout doet! Eerst rest mij dan de vraag wat is goed en wat is fout? En is het niet one way om het te met mannen onderling te ontdekken, uiteindelijk kunnen vrouwen de beste feedback geven, denk ik.

  Weet je, ik vind het leuk om het blog te lezen, alleen denk ik dat een “soort toneelstukje” opvoeren nooit werkt. Het heeft alles met Liefde te maken. Liefde voor jezelf, liefde voor het leven. Als je dat kan ervaren, kan je geven vanuit het hart, want dan ben je Liefde.

  En geloof mij, als je zo in het leven staat, kan je (bijna) iedere vrouw krijgen die je wenst. Of je dat dan nog wilt is een tweede, want op die manier in het leven staan, geeft je een andere kijk op de keuze van een partner/vrouw. Dan wil je alleen nog een vrouw die in haar kracht staat, speels is en makkelijk in het leven staat.

  Diep van binnen willen wij, mensen, wat wezenlijk bij ons hoort aan de buitenwereld tonen, het beste van onszelf geven en zichtbaar zijn. Zoek uit: wie ben ik, wat wil ik, wat zegt het over mij wat ik over andere zeg, wat is leuk aan mij en wat is minder, durf jezelf te zijn en jezelf te geven. Open je hart, leef en geef uit je hart, iedere dag, ieder moment, dan kom je in je kracht en trek je vanzelf hetgene aan wat je wilt aantrekken.

  Dit kost tijd, geef jezelf die tijd…het is het mooiste wat jezelf en daardoor de wereld kan geven. Ik spreek uit ervaring.

  Veel succes!

  Warme groet,
  Chantal

 • @ Chantal,

  Lijkt mij ook een prima idee. Als vrouw zou je heel goed kunnen zien wat wel en niet aantrekkelijk is. Dus wat mij betreft mogen er wel vrouwen in het groepje 😉

  Als je vrouwen goed begrijpt en de juiste Verovermentaliteit hebt dan is het altijd goed.
  Chantal, Vergis je niet. Victor bespreekt geen toneel. Sterker nog, hij raad het af!
  Trouwens, motiverende woorden bespreek je in je slot…

  Wat vindt je ervan als Victor anoniem jouw e-mail aan Mick, Roy en mij geeft?

 • Man of vrouw of van mij part roze olifanten 😉 Iedereen mag mee op stap met ons. En Chantal, deze blog is voor mannen die gewoon moeite hebben met contact leggen naar vrouwen toe… Victor heeft gewoon een techniek ontwikkeld om ons te ontwikkelen om voor jullie een betere partner te worden… Zonder er bij stil te staan halen jullie vaak informatie (vaak is het opgeleukt) uit bijvoorbeeld het tijdschrift Yes en Cosmopolitan. Met deze informatie en aangezien jullie ook veel vaker bezig zijn met sociale contacten onderhouden dan mannen, hebben jullie meer ervaring in deze onderwerpen dan ons. Heb je wel eens ooit een tijdschrift gezien voor mannen met deze onderwerpen?? Niet toch?? Vandaar deze blog en de E-boeken van Victor.

  Hopelijk tot snel Chantal, het aanbod blijft staan. Groetjes.

 • Heren,

  Dank je wel voor jullie reactie. Jullie slaan de spijker op zijn kop. Vanavond had ik er nog met twee mannen over, wat zouden jullie willen lezen in een tijdschrift dan alleen sport, auto’s, vrouwen of gadgets. Ik geloof dat er behoefte is aan een bepaalde magazine voor mannen. Men’s health komt al aardig in de buurt, lijk mij. Ik denk ook dat door het veranderen van de maatschappij het voor mannen best zoeken is, naar het man zijn.

  De reclame van, geloof ik een biermerk, is daar een mooi voorbeeld van.. de vrouw vraagt de man ten huwelijk en hij regelt de huwelijksreis naar Afrika, de WK…die is subliem en geeft de verschuiving aan, alleen is het wel verwarrend.

  @Mick, ‘voor mannen die gewoon moeite hebben met contact leggen naar vrouwen toe’. Wat zegt dit over jou? Waar heb jij moeite met jezelf mee? Als je dit uit kan zoeken en aan jezelf durft toe te geven. Erkent wat er binnen in jou speelt, op het moment dat je het erkent is het al minder beladen.

  In het algemeen, bedoel ik met toneelstukje, iets wat ieder mens opvoert. Ik zal hier een voorbeeld voor geven vanuit mijn eigen ervaring. Iedereen voelt zich wel eens eenzaam, of je nu een partner hebt of niet of fijne mensen of familie om je heen hebt. Er is altijd wel eens een moment dat je eenzaam kan voelen. Ik dus ook.

  Ik ben gedeeltelijk enig kind en ik heb twee broers. Mijn ouders zijn gescheiden en bij mijn vader heb dus twee broers. De grootste tijd was ik alleen, ik kan dus heel goed alleen zijn en heb dat ook nodig. Afgelopen jaar ontdekte ik dat ik ging vluchten als ik me eenzaam voelde, dan wilde ik weg, iets leuks doen of op stap. Als ik op stap ging, was het heel leuk en gezellig en deed ik ook leuk en gezellig. Alleen eigenlijk diep van binnen, voelde ik me niet zo, dus voerde ik onbewust een toneelstukje op. En dit is wat ik bedoel met toneelstukje, want deep down van binnen was ik eenzaam, alleen durfde dat niet aan mezelf toe te geven.

  Nu, als ik zin heb in iets leuks, vraag ik mezelf af, waarom heb ik daar zin in? Is het vluchten of is het gewoon tijd voor iets leuks, dan nog steeds heb ik de keus om te kiezen, alleen ben ik me er wel van bewust.

  Dit is dus een voorbeeld van mijn ervaring met toneelstukjes, iets wat dus heel menselijk is. Het belangrijkste is, dat je bij jezelf komt en van daar uit bewuste keuzes maakt.

  @Mick, Milan en Roy, mijn emailadres mogen jullie hebben, dus als Victor daar voor kan zorgen, geen probleem.

  Warme groet,
  Chantal

  ps Cosmopolitain en Yes zijn niet aan mij besteed 🙂

 • Chantal,

  Hahah. Dat kun je wel zeggen. De meeste mannen hebben inderdaad wat steun nodig op gebied van liefde. Maar op de andere gebeiden zijn we onovertreffelijk. ehum!

  Mick heeft denk ik geen last van contact leggen. Zijn reactie geeft me goede indrukken.
  Wel heb je 100% gelijk. Je tekorten toegeven er erkennen is voor sommige zwaar. Zodra je dit doet kun je pas echt jezelf begrijpen en gelukkig worden.

  Je voorbeeld over het toneelstukje is me duidelijk. Ik heb er geen vragen meer over 😉

  Welke tijdschiften lees je dan wel graag? Laat me raden. Flair of psychologie? Zeg het maar…

 • @ Chantal

  Het gekke is dat we allemaal wel eens last hebben van eenzaamheid. Al hoor ik het niet graag uit mijn mond komen omdat het een naar woord is. Ik weet dat elk nadeel ook z’n voordeel heeft en dat zet je weer op het rechte pad. Ook ik ben enig kind en ook ik trek me wel eens terug. Dit is doodnormaal en het is een uitlaatklep en een ontspanningsfase voor alleenstaande kinderen (ieder geval voor mij, dit maakt mij). Omdat grote gezinnen dit niet op deze schaal gewend zijn, zien ze het anders. Het is moeilijk als je met meer thuis bent om je eens te verschuilen, dit zullen kinderen uit een groot gezin nooit begrijpen. En dat is trouwens een goede vraag van Milan. Chantal wat lees jij graag? En welk onderwerp sprak je aan dat je voor het laatst heb gelezen? Het maakt me nieuwsgierig.

  Kus

 • Milan en Mick,

  Tijdschriften die ik wel eens lees zijn Happiness en Flow. Verder geregeld boeken veelal op ontwikkeling gericht. Of ik struin internet af voor boeiende of inspirerende verhalen. Via twitter kom ik ook veel boeiende verwijzingen naar artikelen tegen.

  Zoveel dat ik lees dat ik zo niet eens kan zeggen wel onderwerp me aansprak wat ik het laatst gelezen heb. Kan dus persoonlijke ontwikkeling zijn, social media, creatief of inspirerend, mannen, zakelijke ontwikkeling.

  En jullie?

 • Hallo Chantal,

  Ik ben niet zo van de tijdschriften, het enige tijdschrift dat ik wel eens lees is ´Psychologiemagazine´ maar dat is puur omdat ik het heerlijk vind om andere mensen te doorgronden 😛 Hoeveel besteed je aan het lezen van artikelen op internet?

  Rik

 • Denk dat ik er redelijk wat tijd aan besteed. Geen idee hoeveel exact, denk dat ik wel aan 15 uur pw kan komen, soms meer en ook minder. Kijk zelden TV, dus this is instead :-).

  @Rik, hoe doorgrond jij dan andere mensen?

  Liefs,
  Chantal

 • Denk dat ik er redelijk wat tijd aan besteed. Geen idee hoeveel exact, ik zal wel aan 15 uur pw kunnen komen, soms meer en ook minder. Kijk zelden TV, dus this is instead 🙂

  @Rik, hoe doorgrond jij dan andere mensen?

  Liefs,
  Chantal

 • @ Chantal

  Veel over psychologische dingen of een panoramaatje ofzo… Leer op het moment wat over lichaamstaal en heb nog een boek over hypnose… Maar vertel me eens wat voor onderwerp jou het meeste aanspreekt?

 • @Mick,

  Voornamelijk mensen, met als extra interesse in mannen, persoonlijke ontwikkeling. In je kracht komen en leven vanuit je gevoel. Just life, dat is wat me het meest aanspreekt.

  Waarom dan extra interesse in mannen, omdat zij van oudsher niet geleerd hebben om vanuit hun gevoel te leven, terwijl ze dat wel kunnen en ook willen, alleen niet goed weten hoe? Dan heb ik het over de algemene zin, je hebt altijd uitzonderingen. Mannen zijn meer denkers en ondermijnen hun gevoel, ik zeg hierbij niet, dat ze nooit hun gevoel gebruiken of niet gevoelig zijn, alleen laten ze meestal hun gedachten en/of ego spreken.

  Een mooi voorbeeld van dat je gevoel je de juiste weg wijst is de rit van Sven Kramer. Gevoelsmatig zonder na te denken koos hij de juiste baan, alleen door de aanwijzing van Kemkers gingen zijn gedachten spelen en koos hij de verkeerde baan. Gedachten verleggen de aandacht naar twijfels en obstakels, je gevoel nooit!

  Wat vind jij boeiend aan lichaamstaal en wat wil je daar uit leren?

 • Hey Chantal,

  Ik let allereerst veel op lichaamstaal. Verder kijk ik ook naar gezichtsuitdrukkingen en let bijvoorbeeld op de ademhaling van iemand. Als je dat combineert met de geschiedenis van diegene (dus alles wat je van hem of haar weet, dat hangt dus ook af van hoe goed je hem of haar kent) kom je al een eind.

  Ik heb ook nog het geluk, niet om op te scheppen, dat mensen me snel vertrouwen en dus ook snel een geheim, of iets anders dat zwaar beladen is, snel vertellen,

  Liefs en een knuffel,

  Rik

 • @ Chantal

  Of mensen echt wel oprecht zijn zoals ze zelf zeggen, deze dingen kun je halen uit lichaamstaal. Het is niet zo dat ik mensen niet toelaat in m’n leven, maar om het kaf te scheiden van het koren… Snappie! En mezelf verbeteren om mezelf vertrouwder en zelfverzekerder bij de vrouwen te laten voelen. Na 3 jaar lezen van boeken en oefenen heb ik me aardig omhoog gewerkt. Ik maak gewoon meer lol met vrouwen, zonder dat ik iets er van verwacht.

  Hoe wil jij dan je doel bereiken om deze informatie bij te brengen? Van nature ben ik ook zo’n man. En hoe kan je dit gevoel toepassen bij het veroveren van een partner?

  Liefs

 • Heey Chantal,

  Je bent geinteresseerd in ons mannen, geweldig!
  Ik begrijp dat het soms een wereld van verschil is om ons te begrijpen.
  Zelf volg je waarschijnlik ook vaak je hart, al staat je verstand daar vaak achter.
  Ben je erachter gekomen door de film ‘American Beauty’?

  groetjes,
  Tom

 • Heey Tom,

  Ja, Je bent van harte welkom.! 😀
  Ik sta al in contact met Roy. We hebben elkaars nummer en msn en we hebben al wat gesproken. We gaan binnenkort afspreken om wat te drinken…

  Van Mick heb ik nog niets gehoord. Mick heb je mijn e-mail gekregen?

  Verder ontvang ik van Victor graag de e-mail van Chantal en Tom.

 • Hallo allemaal.

  Ik vindt een meisje op m’n werk erg leuk en denk dat ze mij ook leuk vindt. Ik zie haar heel weinig misschien 1 keer in de maand en dan ook maar heel kort en dan probeer ik toch altijd even gauw met haar te praten, zo van hoe is het met je enz. Meestal duren deze gesprekjes vrij kort omdat we allebei met ons werk bezig zijn maar laatst zag ik haar maar had geen tijd om met haar te praten dus toen ik langs liep riep ik heel vrolijk “hallo en doei” waarna ze op keek en zei ” hè hallo” en ik zag dat ze bloosde. Dus ik heb haar een paar dagen daarna opgezocht op Hyves en uitgenodigd met daarbij, hè ik ben je helemaal vergeten de beste wensen te doen de laatse keer dat ik je zag dus bij deze, de beste wensen!”. En een dag later heeft ze me toegevoegd. Nu wil ik natuurlijk graag een keertje met haar afspreken maar om nou direct te vragen of ze meegaat wat drinken vindt ik wat te direct. Ik heb nl.het gevoel dat ze daar niet op in zal gaan. En aangezien ik haar nummer ook niet heb ben ik van plan om haar een krabbel te geven waarin ik haar vraag wanneer ze weer moet werken omdat ik haar wat wil vragen…. Beetje de nieuwsgierigheid prikkelen zal ik maar zeggen. En vrienden van mij hebben net een baby gekregen dus ik wilde haar vragen of ze een leuk idee heeft om die kado te doen en of ze weet waar ik zoiets moet kopen want daar heb ik “natuurlijk” geen benul van haha en of ze het leuk zou vinden om het samen uit te zoeken… Heb denk ik meer kans dat ze dan ook echt meegaat.

  Wat vinden jullie…

 • @Dirk-Jan

  Opzich een goed idee om het zo te doen vooral als je haar weinig ziet en maar kort spreekt iedere keer,als ze niet reageerd moet je haar wel aanspreken en ernaar vragen of ze een leuk cadeau weet… Want dat bedoelde je toch, wat had ze anders verwacht 😉

  Succes

 • @ Dirk-Jan

  denk aan je mentaliteit, natuurlijk zal ze wel ingaan op je verzoek! en als ze dat niet doet geen punt toch? er zijn vast meer leuke vrouwen op je werk.
  je hoeft geen smoes te hebben om haar uit te nodigen. spreek gewoon af voor de gezelligheid, om haar beter te leren kennen. je weet toch dat je een leuk persoon bent.

 • @M.

  Ja je hebt gelijk ik heb geen smoes nodig ik ben leuk genoeg van mezelf. Ik heb de krabbel al verstuurd. ” ik vraag me af wanneer je weer moet werken want ik wil je wat vragen” omdat ik niet via Hyves wil vragen of ze wat met me gaat drinken of een cadeautje kopen voor iemand, ik wil het haar persoonlijk vragen. Maar tot nu toe heb ik nog geen reactie gehad van haar dus als ik haar zie op werk zal ik haar ernaar vragen en dan gelijk vragen of ze wat met me gaat doen.

  Thx voor de reactie.

 • De juiste aanpak van het veroveren. Ik zal eens dringend mijn reacties hierop lezen en dat zal weer de moeite waard zijn om nog meer meisjes/vrouwen aan te spreken.

  Ik zit met deze persoonlijke vervelende probleem. Mijn ex lief zei tegen me wat ik fout had gedaan nadat ik een paar vragen stelde. Ik wil mijn eigen wat extra boosten en meer uitproberen. Ze zei dat ik een ongelovelijke charmes had, waar dat je letterlijk vrouwenharten kon smelten. Het nadeel is dat ik te opdringerig ben en te snel ga. Voor de rest zei ze nog dat ik haar had verbaast. In deze betekenis van victor andere zijn blog van verover haar ook al ben je haar type niet. Nu zit ik met dat probleem verveeld en de vrouwen voelen dat aan.

  Zeg Victor, wat zijn de remedies tegen opdringerigheid en te snel willen gaan?
  Ik volg mijn instinct en ook al heb ik zo groot verlangen naar affectie dat ik inderdaad te snel wou gaan maar ik weet niet hoe ik ermee om kan gaan. Enig idee?

 • Hey jongens,

  Nog ff een update.

  Ik heb nog steeds geen reactie van haar gehad op m’n krabbel dus ik heb haar na 3 dagen een bericht gestuurd of ze weleens op haar Hyves kijkt en dat ik had willen vragen of ze mee was gegaan een cadeautje kopen voor vrienden van me die net een kindje hadden gekregen omdat ze vast een beter idee had gehad als ik en dat ik nu met haar schoonzusje ben geweest en wat ik heb gekocht. En dat het niet uitmaakte en misschien een andere keer…

  Nu kwam ik haar gister toen ik naar huis ging tegen toen ik met een collega snel Naar de bus liep en riep heel vrolijk “hoi”…. En zij keek een beetje schuldig… Maar zei wel hallo terug… Ik weet nu niet of ik er de volgende keer over moet beginnen of dat ik gewoon moet doen of m’n neus bloed..

 • Hey jongens,

  Nog ff een update.

  Ik heb nog steeds geen reactie van haar gehad op m’n krabbel dus ik heb haar na 3 dagen een bericht gestuurd of ze weleens op haar Hyves kijkt en dat ik had willen vragen of ze mee was gegaan een cadeautje kopen voor vrienden van me die net een kindje hadden gekregen omdat ze vast een beter idee had gehad als ik en dat ik nu met haar schoonzusje ben geweest en wat ik heb gekocht. En dat het niet uitmaakte en misschien een andere keer…

  Nu kwam ik haar gister toen ik naar huis ging tegen toen ik met een collega snel Naar de bus liep en riep heel vrolijk “hoi”…. En zij keek een beetje schuldig… Maar zei wel hallo terug… Ik weet nu niet of ik er de volgende keer over moet beginnen of dat ik gewoon moet doen of m’n neus bloed..

  Suggesties…?

 • @ Dirk-Jan

  Ga gewoon met haar om zoals je hiervoor ook al deed, misschien begint ze er zelf over en anders vraag je haar nog een keer maar dan als je haar tegenkomt op je werk.

  Dat is mijn mening zoals ik ook al aangaf bij de laatste nieuwe blog… Foutje van mij haha

  Succes

 • Stel je staat geposteerd achter 2 andere gasten in een danscafé/discotheek en je bent met een collega die op zijn beurt een groepje meisjes bij zich heeft. De ene waar hij een oogje op heeft maakt zeker een aantal keer oogcontact met mij. De ene keer opvallend, de andere keer onopvallend half verscholen. Op een gegeven moment kijken we elkaar aan en zegt ze: ‘Moet je er langs en ze steekt haar hand uit en pakt mijn hand en trekt me langs de 2 gasten die voor me stonden. Meteen daarna driaait ze zich om en danst verder met haar vriendinnen. De hele tijd is er een soort sneaky glimlach op haar gezicht te bespeuren als we elkaar aan kijken.

  Aan het einde van de avond rijd ze met die collega van me mee naar huis. Ze zegt tegen mij: waar woon je. Ik zeg ik woon in de wijk waar die collega ook woont maar ik ben met de fiets. Ze zegt rij mee dan kan je je fiets morgen toch ophalen. Ik sla haar aanbod af.

  Hij vind haar echt leuk maar het kwam bij mij over alsof ze wou dat ik ook zou mee rijden. Wil zij niet met hem alleen zijn? En ik vond het best een leuke meid. Hoe zou ik het de volgende keer dat ik met die collega en het groepje meisjes ben aan moeten pakken?

 • Wat ik wil bereiken is hoe ik zeker weet dat het veilig is om iets te ondernemen zonder dat je afgewezen wordt. En duidelijker zijn dan die collega waar zij blijkbaar totaal niet van door heeft dat hij haar leuk vind.

  Deelnemen aan de gesprekken deed ik vrij aardig al moet ik wel toegeven dat het met een paar drankjes op makkelijker gaat.

 • @ Maarten,

  Kan zijn dat ze jou veel leuker vond, en jouw collega graag op afstand hield door jou uit te nodigen. Het hangt er vanaf wat voor contact je met je collega hebt en wat voor beroep je uitoefent.

  Tenzij als ik zie dat er iets kan opbloeien tussen de twee, laat ik me waarschijnlijk graag naar huis brengen. Als het gesprek in de auto goed verloopt en de collega is relax, nodig ik haar ook nog eventjes heel onschuldig uit voor een kopje koffie.

  Je zei: “hoe ik zeker weet dat het veilig is om iets te ondernemen zonder dat je afgewezen wordt.”

  Onmogelijk. Je blijft eindeloos zoeken naar veiligheid op liefdesgebied. Zolang je je blijft vasthouden aan deze zogenaamde veiligheid, zul je weinig bereiken.

  Loslaten… Je liefdesleven zal in een klap veel mooier en lekkerder zijn!

 • @ Victor

  Je hebt natuurlijk helemaal gelijk. Ik ben te onzeker daarin en dat wordt als zeer onaantrekkelijk ervaren.
  Maar wat ik raar aan het geheel vond is dat ik overal lees dat vrouwen niet zo snel van het aanraken zijn en zeker niet van een jongen die ze amper kennen. Mannen nemen daarin meestal het initiatief, is het niet?

  Combinatie aanraking en het vragen of ik mee wou rijden met haar en die collega (in zijn auto om het te verduidelijken) roepen bij mij vraagtekens op.

  Volgende keer zal ik er wat relaxter in staan wie weet wat het allemaal voor moois kan opleveren 🙂

 • @ Maarten,

  Aanraking is inderdaad een eerste initiatief; het hangt er vanaf hoe je het doet. In het begin doe je dit subtiel, nonchalant, vaak zonder seksuele intentie.

  Je zei: “Je hebt natuurlijk helemaal gelijk. Ik ben te onzeker daarin en dat wordt als zeer onaantrekkelijk ervaren.”

  Het wordt niet alleen als onaantrekkelijk ervaren, het is zelfs een groot nadeel voor de vrouw om jou als haar partner te nemen. Je bent als het ware niet opgewassen tegen het leven.

  Zie mijn artikel:

  http://www.aantrekkingskracht.com/echte-man

  Zou het misschien een ervaring uit je verleden zijn dat je tegenwoordig zo voorzichtig heeft gemaakt? Vertel…

 • hmm vreemd, ik ervaar juist dat de vrouwen heel snel initiatief nemen tot aanraken.
  ze springen bevoorbeeld vanuit het niets op je rug, of ze zitten je te aaien tijdens een gesprek. het gebeurt me ook vaak dat ze mn hand pakken om te dansen op feestjes bijvoorbeeld. soms is het best irritant, moeilijk om je leiderschap te bewaren.

 • @ Victor

  Ja in mijn middelbare school tijd (Zo’n 7 jaar terug) ben ik wel eens tot op het bot beledigd door 2 meisjes, misschien dat dat er mee te maken heeft. Het is niet dat ik er aan denk als ik een meisje/vrouw aan het versieren ben of wil versieren. Maar je bent dan wel wat voorzichtiger. Nergens voor nodig want ik ben wel erg veranderd in 7 jaar tijd (dat is maar goed ook)

  Even een update over mijn verhaal met het meisje die mijn collega en ik beide leuk vinden. Ik sprak hem vanmiddag en hij zei dat een aantal vriendinnen van haar hadden gezegd dat ze heel erg verlegen is en terughoudend en dat ze moeilijk de eerste stap durft te zetten. Nou sorry hoor maar ik vind iemand die de hand vast pakt van een jongen die ze nauwelijks kent en hem ook nog eens vragen om mee te rijden met die collega en haar (terwijl ze dat even ervoor niet vroeg aan haar vriendin die ook met de fiets was). Dus ik weet niet wat je dan onder terughoudend,verlegen en niet de eerste stap durven zetten verstaat. I’m confused…..

 • De laatste tijd heb ik een paar keer gehad dat vrouwen naar mijn nr vragen en niet andersom. De vrouwen komen dus achter mij aan….
  Ik weet niet of dat een goed uitgangspunt is maar het zijn wel leuke feitjes. Ik heb even geanalyseerd in welke situaties dat was.

  Als ik het op een rijtje zet kom ik erachter dat het telkens gaat om een situatie waarin ik goed kan opschieten met de hele sociale omgeving. Iedere keer praatte ik met zowel elke man als vrouw en was de situatie op een plek niet gerelateerd aan een werkomgeving. Ik gaf de vrouw in kwestie ook net als de anderen even de aandacht en plaagde haar ergens mee.

  Vervolgens ging de vrouw die geinterreseerd was in mij aan anderen vragen wie ik was of wat ik deed. Als ik dat begreep wist ik al genoeg en praatte daarna weer even met haar. Vervolgens zei ik in het gesprek tegen haar zoiets van: kom maar keertje langs, of: ik ben ’s morgens niet te genieten hor haha, bel me maar een keer wakker. Ik gaf mijn telnr. niet aan haar. Die vroeg ze vervolgens dan aan iemand anders.

  Misschien kunnen jullie hier wat mee.

  greetz good night

 • He victor, Waar blijft die E book over succesvol smsen met vrouwen? Ik heb al een paar nummers gescoort de afgelopen, af en toe sms ik naar deze vrouwen, ik kan me wel redden hierin. Ik ben zo benieuwd wat jij allemaal zou geven in dat E-book. Ik ben meer een smstype dan een beller. Ik zou graag weten wanneer deze E book beschikbaar komt, het zou echt goed van pas komen. Het zou erg handig zijn als ik weer in contact kom met een zeer mooie dame waarvan ik graag de nummer wil hebben en daarna een beetje speels plagen via sms bv, ik zit het helemaal zitten. De mysterieuze smser van dienst haha

 • @ Andy,

  Goede vraag. Voorlopig komt er nog geen E-boek uit over het onderwerp. Al staat er veel op papier, ik ben nog bezig met onderzoek. Daarbij ontvang ik tegenwoordig veel meer vragen over whatsapp en Facebook e.d.

  Wat houdt je tegen om de dames te bellen en afspraakjes te plannen? Ze geven niet voor niets hun telefoonnummer. Ik zeg: bel!

 • Ik gebruik geen whatsapp, facebook dan weer wel, maar dat is zo saai, je moet je facebook gaan pimpen en dergelijke om vrouwelijke bezoeksters hebben. Meestal kom ik nu bezette jonge vrouwen tegen, iets waar ik nietveel kan doen buiten gaan jagen op haar vrijgezelle vriendinnen. Mijn strategie is nu, eerst een goed contact leggen en dan eens zien of ze wel een paar vrijgezelle vriendinnetjes heeft. Elk vrouwelijk contact, ongeact hoe mooi of lelijk ze is, is een gewonnen ervaring op zich. Ik ben er precies er actief ingevlogen, actief op zoek weer. Ik merk wel dat ik gemakkelijker contact maak dan tervoren, gewenning lijkt me.
  Bellen lijkt me wel nog ok dan moet ik wel voor grotendeels zeker zijn dat die vrijgezel is, aangezien dat ik toch op bezette dames stoot. 50percent kans 😀

  Mocht je nog niet gezien hebben, bij de topic Je gedragen als Player blog, heb ik een filmpje gezet. het is leerlijk hoe die date expert in schaarsteconcept toch de beste trucjes naar bovenhaalt haha

 • victor ik wil mijn dromen laten uitkomen ik ben echt gemotiveerd om een veroveraar te zijn ik wil geen player zijn of arogante man ik wil veel vrouwen veroveren en ik wil geniten van vrouwen en ik wil een antrekeklijke vriendin hebben waar ik op verliefd kan zijn en zijn ook op mij en ik wil dat mij vriendin zegt dat ik de man van haar dromen ben ik ben echt gemotiveerd om alles aan te leren en ik wil een betere liefdes leven waaar ik van kan geniten
  pls victor help me ik wil het waar maken

 • Yooo Victor,

  Ik heb laatst een chick ontmoet via mij sportvereniging en het klikte vrij goed. Samen geappt, drankjes gedaan na het sporten, etc. Alleen nu lijkt deze klik van het ene op het andere moment omgeslagen. Sinds we beiden op een feest waren waar we elkaar bijna niet gezien hebben, lijkt de chemie totaal verdwenen (van haar kant).

  Heeft het zin om dit ter sprake te brengen (bijvoorbeeld als in: “heee ik heb het idee dat we het eerder leuker vonden om drankjes met elkaar te doen”). Of gooi ik hier alleen maar mijn eigen glazen in?

  Laterr

  1. Yoooo Jan!

   Eigenlijk geef je te weinig informatie om aan te geven wat verstandig is.

   Mijn advies op basis van wat ik nu weet: maak contact en gedraag je min of meer zoals in het begin. Probeer niet meteen alsnog dat afspraakje te plannen. No pressure. Je ziet haar toch wel weer tijdens/na het sporten.

   Misschien was het haar dag niet toen je het idee kreeg dat de klik verdwenen was. Of er was iets anders gaande tijdens dat feestje. Of het was heel erg haar dag toen je wel die klik nog voelde…

   Kortom, er kan wel degelijk nog potentieel zijn. Sterker nog, er kan zelfs niets aan de hand zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *