Waar single vrouwen ontmoeten?

Vrouw versierd in oranje - Single vrouwen ontmoeten?Waar kun je leuke single vrouwen ontmoeten? Zelfs tijdens het WK voetbal 2014? Ik heb een paar praktische tips voor je!

Soms is het goed om iets uit te proberen wat je normaal gesproken nooit zou doen. Zo had ik tijdens het vorige WK voetbal een spontane ingeving, tijdens een spannend voetbaltoernooi, de wedstrijd Nederland-Slowakije…

Ja, het is mogelijk om tijdens de WK-voetbalwedstrijden leuke single vrouwen te ontmoeten! Ik vertel hoe. En aan het eind van dit artikel geef ik nog een paar voorbeeld-situaties waarin je nog meer aantrekkelijke vrouwen kunt ontmoeten, het gehele jaar door.

Nederland speelt, het is uitgestorven. Waar single vrouwen ontmoeten dan?

Ja, er heerst voetbalkoorts. Wanneer Nederland speelt is er bijna geen mens te bekennen op straat. Het is stil in de winkels, personeel dat verveeld voor zich uit staart, de kaasboer van de kar die niets wil missen en dus voetbal kijkt bij de schoenmaker aan de overkant.

Ik heb tijdens de wedstrijden ook opvallend minder bezoekers op dit blog (aantrekkingskracht) en websites (SuperMinnaar en Vrouwen Veroveren). Iedereen zit aan de buis gekluisterd!

Maar ik keek geen voetbal. Want…

Spontane ingeving: ik ga winkelen tijdens het WK

Ik ging tijdens de eerst helft een vergeten boodschapje doen bij een grote supermarkt. Waarom? Ik wilde een theorie toetsen aan de praktijk. Wat ik voor jullie niet over heb 😉 (meer…)

Man zoekt vrouw, maar kan geen vrouw vinden?

Man zoekt vrouw…? Sommige mannen proberen hun problemen op liefdesgebied te omzeilen door eindeloos naar vrouwen te zoeken. In wezen is het niet moeilijk om een vrouw te zoeken, daar ligt het werkelijke probleem niet!

Een van mijn bloglezers heeft een reactie geplaatst bij het artikel ‘Vriendin krijgen onmogelijk? (deel 1)‘ dat dat duidelijk aantoont.

Niets lijkt te werken voor hem op liefdesgebied. Thijs is verliefd op zijn beste vriendin en heeft vaak geprobeerd om via het Internet een vrouw te vinden; online daten via Relatieplanet.

Ja, ook voor hem is het een must om mijn gratis E-cursus Vrouwen Veroveren te volgen en mijn E-coachsysteem voor succes met vrouwen te downloaden.

Aangezien hij een aantal belangrijke pijnpunten naar voren brengt in zijn relaas, mag mijn reactie niet ontbreken; deze man andere mannen in dezelfde positie kunnen extra ondersteuning goed gebruiken. (meer…)

Vriendin krijgen onmogelijk? Waarom blijf je vrijgezel? (deel 1)

Vriendin krijgen

Vriendin krijgen onmogelijk? Hoe kan dat, wat is het probleem?

Je hebt wel sjans van vrouwen, maar je hebt vrijwel nooit een afspraakje. Je zoekt naar een leuke vriendin, maar ze lijkt domweg niet te bestaan. Of je hebt bijna nooit sjans en je vraag je af waarom vrouwen je niet zien staan.

Of, je hebt wel degelijk afspraakjes, maar het komt nooit tot tongzoenen, seks of een relatie. Of nog erger, je treft altijd maar het verkeerde type vrouw, het lijkt wel alsof je ‘magneet’ fout is afgesteld…

Hoe komt het dat je nog steeds geen vriendin hebt? Is vrouwen versieren niet aan jou besteed en kan je beter stoppen met zoeken? Of is er iets anders aan de hand?

Lees snel verder, want dit blogartikel is het eerste deel van een serie artikelen over waarom je nog geen vriendin hebt versierd. Ik bijt het spits af door meteen een van de gevaarlijkste oorzaken op te noemen… (meer…)