Vrouw versierd in oranje - Single vrouwen ontmoeten?Waar kun je leuke single vrouwen ontmoeten? Zelfs tijdens het WK voetbal 2014? Ik heb een paar praktische tips voor je!

Soms is het goed om iets uit te proberen wat je normaal gesproken nooit zou doen. Zo had ik tijdens het vorige WK voetbal een spontane ingeving, tijdens een spannend voetbaltoernooi, de wedstrijd Nederland-Slowakije…

Ja, het is mogelijk om tijdens de WK-voetbalwedstrijden leuke single vrouwen te ontmoeten! Ik vertel hoe. En aan het eind van dit artikel geef ik nog een paar voorbeeld-situaties waarin je nog meer aantrekkelijke vrouwen kunt ontmoeten, het gehele jaar door.

Nederland speelt, het is uitgestorven. Waar single vrouwen ontmoeten dan?

Ja, er heerst voetbalkoorts. Wanneer Nederland speelt is er bijna geen mens te bekennen op straat. Het is stil in de winkels, personeel dat verveeld voor zich uit staart, de kaasboer van de kar die niets wil missen en dus voetbal kijkt bij de schoenmaker aan de overkant.

Ik heb tijdens de wedstrijden ook opvallend minder bezoekers op dit blog (aantrekkingskracht) en websites (SuperMinnaar en Vrouwen Veroveren). Iedereen zit aan de buis gekluisterd!

Maar ik keek geen voetbal. Want…

Spontane ingeving: ik ga winkelen tijdens het WK

Ik ging tijdens de eerst helft een vergeten boodschapje doen bij een grote supermarkt. Waarom? Ik wilde een theorie toetsen aan de praktijk. Wat ik voor jullie niet over heb 😉

Ja, vrouwen kunnen voetbal wel waarderen, maar iedereen weet dat zij meestal niet zo verzot zijn op deze sport als wij mannen. Logisch dat ze, om de winkeldrukte te vermijden, juist tijdens de WK wedstrijden hun boodschappen doen. Is dat geen mooie gelegenheid om single vrouwen te ontmoeten? Dat was dus mijn theorie…

Wanneer single vrouwen hun boodschappen doen

Breek het IJs-E-boek
E-boek met tips en technieken voor het aanspreken van vrouwen. Klik hier!

En ik wist het zeker tijdens het winkelen: single vrouwen doen juist hun boodschappen wanneer Nederland speelt! Tijdens de achtste finale-wedstrijd Nederland-Slowakije heb ik in totaal twee mannen gezien; een man bij de parkeerautomaat en nog een die net uit de supermarkt kwam toen ik naar binnen ging. Voor de rest heb ik talloze (aantrekkelijke) vrouwen gezien.

Ga maar na. Vrouwen met partner blijven liever thuis met hun levensgezel op de bank zitten. De single vrouwen hebben geen man of vriend die hen ‘dwingt’ om naar het voetbal te kijken.

Resultaat: ik ben met twee mooie studentes aan de praat geraakt; beide vrijgezel en open om mannen te ontmoeten. En het gesprek ging bijna vanzelf: ze waren een beetje verbaasd dat een man zoals ik niet voor de televisie zat. Gespreksstof: WK-voetbal, sport, ontspanning, vakantie…

Kortom, wanneer Nederland speelt is het prima om je slag te slaan in een grote supermarkt als deze in de omgeving ligt waar veel jonge vrouwen rondlopen. En natuurlijk moet je wel bereid zijn om de wedstrijd gedeeltelijk te missen…

Nog meer ideale situaties om vrouwen te ontmoeten

Gelukkig hoef je geen voetbalwedstrijd te laten schieten; er zijn genoeg andere momenten om vrouwen te ontmoeten. Maar realiseer je dat er specifieke situaties zijn die extra geschikt zijn om vrouwen te ontmoeten.

4 Goede voorbeelden:

 • Op dansscholen is vaak een structureel tekort aan mannen.
 • Het terras met zicht op de roltrap in het winkelcentrum maakt dat het gemakkelijk is om oogcontact te maken met vrouwen; je spreekt ze daarna extra gemakkelijk aan.
 • De warenhuizen zijn afgeladen vol met vrouwen tijdens de grote uitverkoop.
 • Overdag tijdens de vakantie is uitstekend om een vakantieliefde te scoren.

En hier nog een paar plekken om singles te ontmoeten

Welke situaties zijn volgens jou extra gemakkelijk om single vrouwen te ontmoeten? Waar? Plaats je reactie hieronder, ik wil het weten!

Gerelateerd:

 • Man zoekt vrouw, maar kan geen vrouw vinden? (8)
  Man zoekt vrouw...? Sommige mannen proberen hun problemen op liefdesgebied te omzeilen door eindeloos naar vrouwen te zoeken. In wezen is het niet moeilijk om een vrouw te zoeken, daar ligt het werkelijke probleem niet! Een […]
 • Vriendin krijgen onmogelijk? Waarom blijf je vrijgezel? (deel 1) (213)
  Vriendin krijgen onmogelijk? Hoe kan dat, wat is het probleem? Je hebt wel sjans van vrouwen, maar je hebt vrijwel nooit een afspraakje. Je zoekt naar een leuke vriendin, maar ze lijkt domweg niet te bestaan. Of je hebt […]
 • Te snel verliefd worden – Gevaarlijk, maar te voorkomen (135)
  Te snel verliefd worden kan problematisch zijn, wist je dat? Het kan zelfs een groot liefdesprobleem zijn waardoor je onmogelijk kunt vrouwen versieren. Blijf dus lezen! Zijn gedachten en gevoelens zijn voortdurend bij […]
 • Nog Vaker Vrouwen Aanspreken (38)
  Niet minder maar juist vaker vrouwen aanspreken, dat is wat ik beoog met dit artikel. Lees verder! Mogen vrouwen reageren op mijn blog? Uiteraard! Dat maakt Aantrekkingskracht interessanter, ik houd van interactie met […]
Waar single vrouwen ontmoeten?
Trefwoorden:     

31 reacties op “Waar single vrouwen ontmoeten?

 • Heb ik even mazzel dat ik helemaal niets om het WK geef! Nog geen enkele wedstrijd gezien.

  Wat dacht je van een ijzerwinkel? De meeste vrouwen die daar komen zullen single zijn, en het gespreksonderwerp ligt voor de hand.

 • De boulevard in Scheveningen. Gezellige terrasjes zowel overdag als s’avonds en een overschot aan mooie vrouwen.

  En natuurlijk Utrecht CS. Utrecht is een studentenstad en tijdens het wachten in de stationshal of op een perron zie je tussen 2 en 5 uur smiddags een overvloed aan mooie studentes.

 • @ Victor

  Jammer voor mij dat ik sommige dingen moet missen… Maar ik heb geen problemen met de vrouwen. Ik volg wel elke wedstrijd van het WK en dat doe ik met trots en plezier. Ik ga dan ook elke Nederlandse WK wedstrijd naar m’n plaatselijke kroeg. Het rare is dat er ook zoveel vrouwen aanwezig zijn. Je zou denken die zijn met hun man, maar schijn bedriegt vaak nog eens? Ook deze vrouwen weten dat hier mannen te vinden zijn die tijdens de rust ook wat afleiding zoeken… Zo heb ik met de wedstrijd Nederland-Kameroen mezelf tussen een groepje vrouwen gestort die veelal zaten te juichen en te springen. Zo maakte ik een leuke opmerking over haar Bavaria jurkje en kwam ik tot een leuk gesprek met haar. Voor ik het weet stond ik in gesprek met vijf vrouwen om me heen die ook hun mening wilden geven over de wedstrijd en het WK. Verrassend vinden vrouwen voetbal ook leuk, alleen komen ze vaker voor de aantrekkelijke jonge voetballers. Oke, de winkels zijn dan ook een echte vrouwenhemel tijdens het WK, dat geloof ik zeker. En als je als man daar loopt zul je zeker aangesproken worden. Alleen creëer je zelf de kansen als je gelooft in het overvloedsconcept. Ook mijn succes behaal ik tijdens het voetbal kijken, daar heb je de rust voor. En mogen we vrijdag winnen, heb je in ieder geval een onderwerp voor een praatje. We delen in ieder geval allemaal dezelfde passie.

 • Mijn zoektocht naar vrouwen valt goed te combineren met het WK. Ik kom in de kroeg voornamelijk vrouwen tegen. De meeste mannen willen het voetbal volgen thuis voor de buis met goed commentaar. In de kroeg zijn meiden die even lekker gezellig met Bavaria jurkje en met vriendinnen een uitje hebben. Deze meiden zijn extra makkelijk toegankelijk als Nederland scoort. Een omhelzing is dan zeker niet strafbaar;) Dus Victor, je hebt hele goede tips voor voetbalhaters maar er is een ook combinatie voor voetballiefhebbers.

  Nu maar hopen dat Nederland veel scoort (misschien wel tegen beter weten in).

  Groet
  Erik

 • als ik mij kan herinneren heb jij in 1 van je lessen afgeraden om met vrouwen over sport en voetbal te beginnen, dus waarom geef je nou dit voorbeeld?

 • Dat is toevallig ik dus ook boodschappen doen tijdens de laatste WK wedstrijd, zag ik alleen huisvrouwen met kinderen rond lopen , maar was dan misschien niet op de juiste plek, want het blijft een onwijs goed advies van onze Victor…

 • Als we aankomende vrijdag winnen en het is lekker weer dan zullen de straten doordrenkt zijn van lekkere, opgewonden, gewillige dames.

  Verder vind ik de Kanaalstraat in Utrecht met zijn Marokkaanse/Turkse groentenboertjes een super plek. Lopen altijd mooie vrijgezelle dames rond. Meestal als ik daar kom heb ik een flirt of 2 met meiden van mijn smaak.

  In het park als ik een beetje lig te zonnen kom ik vaak in gesprek met leuke, vrijgezelle dames. Op een of andere manier ontstaan er in parken plekken voor stelletjes en ook andere plekken voor vrijgezellen.

  Ciao

 • Dag Victor,
  Ik ben geen voetbalfan. Toch is het niet gemakkelijk iemand te veroveren, ofwel voelen zij hun niet direct aangetrokken ofwel ik zelf. Volgens mij komt het omdat ik zelf nogal verlegen ben voor vrouwen die ik niet goed kent, waardoor ik te gespannen ben bij de eerst ontmoetingen. Ik zal dit moeten kunnen overwinnen.

  Voor mij was het beter dat de vrouwen contact opnamen met mij dan omgekeerd. Ik mag de moed niet verliezen hebben ze mij gezegd.

  Groetjes

  Patrick

 • Ik experimenteer momenteel met het aanspreken op straat en ik moet zeggen dat het toch wat moeilijk is omdat vrouwen dan bezig zijn met iets en een doel hebben, een bestemming. Bij een bushalte bijvoorbeeld is dat veel gemakkelijker want ze zit er dan gewoon.
  Ik spreek vrouwen vaak aan met ‘weet je een toffe cadeauwinkeltje in de buurt…’ en dan krijg ik ook een antwoord. Ze wijzen meestal de tegenovergestelde kant op en zeggen dat er daar ergens wel iets leuks te vinden is.
  Ook al zeg ik iets erna en vraag ik iets persoonlijks en speels na deze aanspreking en probeer ik dus verder te praten, krijg ik een kort antwoord en is het heel moeilijk om de conversatie vloeiend te laten verlopen.
  Heeft iemand er ervaring mee?
  En wat moet ik doen om de aandacht van een vrouw op straat vast te klampen om uiteindelijk toch deftig te praten?

 • Eigenlijk heel grappig om met vrouwen over voetbal te praten. Het gaat deze vrouwen niet alleen om de voetbal maar om de aandacht, ze schreeuwen er zelfs gewoon om… Geweldig gewoon. Net als deze vrouw die naast me stond bij de laats gespeelde wedstrijd tegen Brazilië. Brullen naar het scherm dat ze moeten doorlopen en die passie in haar ogen toen Brazilië scoorde. Ik moest haar bijna troosten 😉 de dames willen allemaal hun menig kwijt en daar wil ik ze best bij helpen. Gelukkig zijn we door tegen Brazilië en iedereen is dan ook weer in de beste stemming. Heb dan ook lekker staan springen en blij zijn voor ons en de oranjespelers. Vanavond tegen Uruguay hopelijk kan ik dan weer zo genieten.

  Groetjes

 • @Stefan,

  Ik las in eerste instantie ‘ijswinkel’. Maar het is dus ‘ijzerwinkel’… Nooit aan gedacht!

  Zou dat ook voor de Gamma e.d. zo zijn? Toen ik daar was heb ik geen vrouwen gezien; misschien was ik er op het verkeerde moment.

  @Maarten,

  Utrecht, fantastisch. Daar heb ik inderdaad veel vrouwen ontmoet. Wist je dat in de provincie Utrecht de meeste single vrouwen wonen? En de meeste single mannen blijken in Almere te wonen…

  Geef mij maar Utrecht 🙂

  @Mick,

  Je hoeft nauwelijks iets te missen, zeker omdat er dus ook single vrouwen te vinden zijn in de kroeg tijdens de wedstrijd.

  We hebben vrijdag gewonnen en ik verwacht vanavond ook weer een overwinning. Daarna tegen Duitsland, dat zie ik somber in…

  @Erik,

  Jij ontmoet dus ook vrouwen in de kroeg. 4-0, lekker veel omhelzen haah!

  @Jasper,

  Bedankt voor het compliment.

  @Ernst-Jan,

  Ik heb het niet zo zwart-wit gesteld. Je kunt sport of voetbal prima als opstapje gebruiken. Daarna hadden we het over het onderwerp ‘vakantie’…

  Hoe dan ook, als je alleen maar over voetbal en sport kunt spreken, ben je meestal snel uitgepraat met vrouwen.

  @Vurio,

  Genoeg huisvrouwen met kinderen die ook vrijgezel zijn 🙂

  Het kan per supermarkt, omgeving, verschillen. Een grote supermarkt in een buurt waar studentenhuizen zijn, daar ontmoet je minder huisvrouwen en meer single vrouwen zo verwacht ik.

  @Gijs,

  Ik kan me dat levendig voorstellen, daar bij de Marokkaanse en Turkse groenteboertjes. Elke dag boodschappen doen…

  Singles verzamelen zich (onbewust) bij elkaar? Daar ga ik eens op letten. Dat is echt interessant!

  @Roy,

  Onderweg met de auto heb ik voetbal op de autoradio gevolgd. Dat is ook best te doen.

  Ach, anders ga je naar een ijzerwinkel of naar Utrecht 😉

  @Patrick V.,

  Je kunt je verlegenheid overwinnen als je geduldig blijft oefenen en bereid bent om uitdagingen aan te gaan.

  Mijn E-boek Breek het IJs zal je goed doen:

  http://www.De-Openingszin.com

  @Azerty,

  Binnenkort beantwoord ik je vraag in een blogartikel…

 • Hee mannen,

  ik vind het fantastisch om af en toe op deze site wat dingen te lezen, en merk zelf duidelijk dat ik vooruit ga. Vooral de afgelopen 6 maanden, waarin ik op reis ben geweest, is het vooruit gegaan. Dat wil zeggen, ik spreek meisjes makkelijker aan, heb leuke gesprekken en ben de afgelopen tijd begonnen met telefoonnummers en facebook vragen. Het probleem zit hem uiteindelijk toch in de gesprekken. Omdat ik het daar de afgelopen 6 maanden constant over heb gehad gaat het uiteindelijk steeds over ongeveer dezelfde dingen: reizen, sinds kort het WK, cultuurverschillen en de plek waar je bent. En geloof me, van werkelijk alles kun je naar de plek waar je bent. de muziek van hier, het eten van hier, enz. Zijn dit slechte gespreksonderwerpen dan? Nee helemaal niet. Het probleem is alleen dat ik bijna automatisch naar deze onderwerpen ga, zelfs als ik ergens anders over aan het praten ben gaat het weer hiernaartoe, en aangezien ik het hier al zo vaak over gehad heb, is het voor mij nu echt even niet zo interessant meer.

  Hebben jullie tips om hier een beetje uit te komen? Ik ga morgen terug trouwens, dat zal waarschijnlijk ook wel helpen.

  Groeten,

  Thomas

 • @ Thomas

  Hier is al veel over geblogd… het is soms lastig en wat je doet is helemaal niet slecht! Ik begin altijd met dezelfde openingszin als ik even snel niks kan bedenken… Het gaat over het weer of over de situatie zelf. M’n tweede vraag bewaar ik altijd weer voor die stiltes die dreigen te vallen. En die gaat meestal over wat ze gedaan heeft vandaag of wat ze gaat doen vandaag! Hier kun je vaak veel over vertellen. Als ze nu bijvoorbeeld zegt: “ik ga werken en vanavond sporten” heb je al 2 stimulanszinnen te pakken: werken en sporten. Hier kan je weer op doorgaan.

  Stel ook vaak open vragen maar niet te veel anders gaat het zo op een interview lijken. Open vragen beginnen vaak met hoe, wat, waar, wanneer, welke. Hou dit in je achterhoofd als je een vraag stelt, zo hou je haar even aan de praat als je weer wat nieuws bedenkt.

  Een stilte hoef ook niet erg te zijn, Zij kan net zo zenuwachtig en overdonderd zijn als jou. Kijk even om je heen en je ziet altijd weer een onderwerp om over te beginnen. Bijvoorbeeld, je spreekt haar aan op straat en je weet even niets meer, maar je ziet een bloemisterij staan. Dan kun je over bloemen beginnen. Of een hond, dan kan je een vraag over dieren stellen.

  Wees creatief dat is het belangrijkste.
  Groetjes

 • In pretparken! Vandaag zat deze Belg eens in Nederland voor de allereerste keer. Ik was naar de Efteling gegaan. Deze heb ik me niet bezig gehouden met vrouw veroveren, verre van zelfs.

  Een van die locaties is het sprookjesbos. Meisjes en fantasie, dus ik dacht waarom ga ik hier een paar van niet eens beetnemen. Een kleine kattekwaad uithalen, keertje zien hoe ze zouden reageren. Ik liep er rond en ik zag direct twee meisjes, maakte niet uit of ze aantrekkelijk waren of niet en ik vroeg van: “Hebben jullie een knappe prins al gezien?”
  Nee zeiden ze, en ik zei van dan heb je hem net gemist. Zij waren met verstomming aangeslagen en wisten niet wat hun over kwam. Ik liep dan heel eventjes weg en ik schoot in de lach. Ik heb deze grap meermaals geprobeerd. Het werkte hoor en sommige hadden het door dat ik het was.

  Paar momenten later als je toch ergens in dat sprookjesbos zit en je zit in een van die grotjes moet je eens zeggen, kijk daar, daar beweegt iets, dan zitten zo een paar ernaar te kijken. Toen zei ik spontaan: gefopt en ik weer weg.

  Een zeer plezante dag om meisjes eens op het verkeerde been te zetten zonder al te veel problemen maken. Ideaal om speelsheid en plagen te onder steunen. Het maakt wel iets degelijk los bij meisjes als je zo doet. 😀

 • @ Andy

  Hahaha goed zo Andy, je komt eindelijk los! Ga zo door!

  Je hoeft hem natuurlijk niet gelijk te smeren, je kan zo heel goed een gesprek beginnen, je weet ondertussen wel dat als ze hier niet positief op reageren dat het niet aan jou ligt maar aan hun. Ga vrolijk weer verder en probeer het bij een ander weer opnieuw. Maar als jij er maar een goed gevoel aan over hebt gehouden dat is nu het belangrijkste.

  En hoe beviel Nederland je?

  Keep up the good work!

 • @ Andy

  Geweldig gedaan gewoon, ik ben trots op je je had wel wat meer moeite naderhand in mogen steken je had ze letterlijk geopend voor je. Zo zie je als je er geen druk op legt om grappig te zijn kom je veel spontaner over. Wees er niet te veel mee bezig dan komt het vanzelf wel.

  Keep up the good work,

 • Hey Andy

  Goed om te zien dat je toch doorzet!!! Het is alweer een poos geleden dat ik heb gepost (*Schaam*) maar heb het best druk gehad de laatste tijd.

  Keep up the good work mate!!

 • Interessante blog over het aanspreken op straat. Mij zitten wat dat betreft een aantal zaken mee.
  -Ik woon en werk in Utrecht ( de singel vrouwen stad.)
  -Ik verkeer vaak vanwege het reizen op Utrecht CS en heb daar regelmatig contact met vrouwen.

  Wat zit me dan tegen?
  Nou, ik ben blind , nu is dat niet erg daar kan ik prima mee leven. Maar echt aanspreken zit er voor mij niet in. Ik spreek wel vrouwen aan maar dan komt mijn aanspraak meestal voor uit een hulpvraag. Zoals ik op het station soms de weg niet kan vinden. Dan weet ik wel vaak de hoge hakjes aan te spreken, maar dan krijg ik vooral reacties als “knap dat je alleen op stap bent.”, “Ben je al lang blind?” En nog meer van dat soort dingen. Ik weet gewoon niet goed hoe ik de leiding kan nemen, en als ik een meisje leuk vind na het horen van haar stem, wil ik dat laten merken.

  En een seksuele spanning of hoe je dat ook noemt creëren/opbouwen. Iemand een goed idee? Misschien is mijn vraag te breed, ik heb net deze site ontdekt en het zal nog wel meer vragen bij me oproepen.

 • Hoi Vincent,

  Mijn suggesties:
  Beetje de nieuwsgierigheid van de dames prikkelen is misschien wel een idee.

  Iets van “Hee grappig hoe jij je stem gebruikt” De meiden zullen zich beseffen dat jij stemmen veel diepzinniger beleefd dan mensen met zicht. Hetzelfde kan je natuurlijk met geuren doen.

  Ik ben ook wel nieuwsgierig hoe je eigenlijk internet pagina’s leest……?
  Gr,
  Gijs

 • Hoi Gijs,

  Leuke reactie, ik neem je suggestie zeker ter harten. Ik wil gewoon mij rol op straat veranderen van een hulp behoevende naar een serieus te overwegen man om aan haar zijde te hebben. Ik ga hier zowieso eens mee spelen.

  Wat die internet pagina’s betreft: Die lees ik d.m.v een aangepaste pc met een speciale module onder het toetsenbord die tekens in braille weer geeft.

 • @ Vincent

  Mensen met een handicap worden altijd anders bekeken door mensen die niet in deze situatie zitten. Zowel uit interesse of als iets wat we niet begrijpen en we dat misschien het wel eng vinden. Weet je, ik kan me niet voorstellen hoe dat zou zijn en ik ben altijd banger geweest om blind te zijn, dan in een rolstoel te zitten. Dus bij mij wekt dat interesse.

  Nu zal je denken, wat een bemoeial zoals de rest van de mensen dat doen. Onzin natuurlijk, mensen en met name vrouwen hebben bewondering voor je en zijn met oprecht geïnteresseerd in je. Zie het al een pluspuntje om zo altijd makkelijker vrouwen te openen. Het enige wat jou tegen houdt is jezelf denk ik! Je laten zien dat je zelfstandig bent en jij de wereld anders ziet.

  Succes

 • @ Vincent

  Je heb er inderdaad een pluspunt mee, daar ben ik het met Mick eens. Niet lullig bedoeld ofzo begrijp me niet verkeerd. Als ik zo beetje zit te denken is het wel spannend om mensen te kunnen horen maar niet zien.

  Je fantasie kan dan alle kanten op, en ik weet zeker dat vrouwen niet afknappen op een handicap.

  Je kan hier altijd terecht met vragen.

 • Ja lekker zo single vrouwen versieren, maar ook de niet single dames zijn tijdens heel de voetbal heisa met een groot tekort aan aandacht!!!

 • Aangezien ik 3x per week in de supermarkt te vinden ben en ik daar genoeg mooie meisjes/vrouwen tegen kom (die helaas wel vaak samen met hun moeder zijn) ben ik benieuwd hoe je het aan moet pakken in een supermarkt.

 • Het valt me op dat alle ontmoetingsplekken (die hier opgenoemd worden) in de buitenwereld plaats vinden.
  Ik heb ook gehoord en ervaren dat vrouwen juist niet altijd even goed reageren als je ze buiten aanspreekt, puur omdat ze zich dan misschien niet veilig voelen of wat anders, vooral met dit bagger weer, waardoor het de hele dag op 5 uur s’middags lijkt..

  Anyways, waar kan ik deze vrouwen anders goed aanspreken? behalve buiten.. ik heb tot nu alleen de fitnessclub, supermarkten en 1 dagje school.. voor de rest van de week loop ik stage.. dit is al wat, maar het kan beter..

  En ik ben het spuugzat om steeds van die domme vrienden te hebben die het uitgaan alsmaar afzeggen om te kunnen xbox-en

 • Ja, dat is sowieso lame. Kijk, als het nou wii-en was, of ds-en, dan begrijp ik het wel, maar xbox zuigt gewoon.

  Werk en op feestjes van vrienden blijken veel stellen elkaar ook gevonden te hebben. Verder kun je ook nog online daten of een cursus Spaans/koken/dansen volgen. Oh, probeer stijldansen. Vrouwen houden van mannen die een beetje kunnen dansen en bovendien komen ze daar altijd mannen tekort, dus ze zullen in de rij staan om met jou te mogen dansen.

 • Als we nu eens vibrators landelijk verbieden komen die meiden vanzelf uit hun huizen gelopen de straat op in een x aantal uren of dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *