4 Fouten met Valentijnsdag om nooit te maken!

Voorkom deze fouten met valentijnsdagWoensdag is het alweer valentijnsdag. Misschien heb je niets met deze dag, misschien juist wel. Hoe dan ook, ik vind dat een paar extra tips voor valentijnsdag niet mag ontbreken op mijn blog.

Vandaag geef ik aan wat je vooral NIET moet doen met valentijnsdag; 4 fouten om nooit meer te maken.

Valentijnsdag fout #1:

Juist met valentijnsdag een vrouw proberen te versieren

Zoals je weet van mijn gratis E-cursus vrouwen Veroveren, is daten niet goed voor het vrouwen versieren. Het idee dat valentijnsdag ideaal is voor een Verovering maakt juist dat je inspeelt op de date-clichés. Niet goed; neem de zevende les nog eens extra door.

Je kunt een vrouw elke dag Veroveren. Misschien is valentijnsdag daarom juist de dag om géén initiatief te nemen!

Valentijnsdag fout #2:

Niet aan valentijnsdag doen, ook al is het belangrijk voor je vriendin

Ook al zie jij valentijnsdag als een grote commerciële grap, gun je vriendin het plezier op valentijnsdag waar ze naar verlangt. Gebruik daarom valentijnsdag als (meer…)

Seks – Geen Thuis, toch Seks? (deel 2)

Seks buitenshuis

De vorige keer ben ik begonnen met het beantwoorden van Azertys seksvraag:

“Waar kan ik met een vrouw naar bed gaan als het niet thuis kan?”

De suggesties die ik al heb gegeven zijn:

1. Bespreek het toch met je ouders; misschien vinden ze het goed dat je een logé hebt, ook al zou je dat in eerste instantie niet verwachten.
2. Regel via via een kamer;
een goede vriend of vriendin wil je daarbij vast helpen.

Vandaag geef ik nog twee suggesties over waar te seksen…

Suggestie #3. Huur een hotelkamer

Je kunt zover ik weet niet voor een paar uur een hotelkamer huren, helaas. Je betaalt voor de volledige avond, het volle pond dus.

Dat is wel anders in Japan. Daar zijn complete love hotels met kamers die je alleen per uur kunt huren. Je kunt kiezen uit verschillende soorten bedden en je hebt zelfs (meer…)

Extra Aantrekkingskracht door Vriendin? (Onderzoekresultaat)

Extra aantrekkingskracht met vriendinIn het artikel eerder heb je gezien dat liegen onverstandig is voor het vrouwen versieren. Je wilt niet liegen, het werkt niet en het is onnodig voor succes met vrouwen.

Je kunt dus eerlijk zijn over het feit dat je vrijgezel bent.

Maar zijn mannen die een partner hebben niet veel aantrekkelijker voor vrouwen dan single mannen? Want dat is het geval als we de uitslag van een recent Amerikaans onderzoek mogen geloven…

Vandaag geef ik commentaar op dat onderzoek en zul je zien dat je ook zònder vriendin extra aantrekkingskracht kunt uitoefenen op vrouwen. En afsluitend geef ik een voorbeeldantwoord op de vraag of je een vriendin hebt. Het is namelijk een uitstekende gelegenheid om lekker te flirten…

Nu eerst, waarom zou de man in een relatie extra aantrekkelijk zijn voor vrouwen?

De bezette man is al voorgeselecteerd

Hij heeft de tests van een vrouw al doorstaan en is daarmee als het ware voorgeselecteerd. Al dan niet bewust, is dat een teken voor andere vrouwen dat deze man geschikt is als seksuele partner. Dat maakt hem aantrekkelijker.

En wat blijkt volgens dat Amerikaanse onderzoek: de man met relatie werd door 90% van de vrouwen als (meer…)

Vriendin verwennen met Valentijnsdag

Verwennen van je vriendin met Valentijnsdag

In de Valentijnsperiode worden we overstelpt met reclamefolders en tv-reclames. Het bedrijfsleven wil graag dat je op 14 februari dure cadeaus geeft of zelfs met Valentijnsvakantie gaat! Er moet immers omzet worden gedraaid…

Maar voor een bijzondere Valentijnsdag met je partner hoef je absoluut geen smak geld uit te geven. Je kunt bij wijze van spreken voor een appel en een ei je vriendin verwennen. Het gaat namelijk om het gebaar, de intentie (zoals je hebt gezien in het gidsje voor Valentijnsdag).

Mits je weet hoe je het moet aanpakken, kun je een gewone zaterdag met gemak transformeren tot Valentijnsdag. Gebruik daarvoor één of meer van de volgende Valentijnstips:

Tip voor Valentijnsdag #1. Verzorg een Valentijnsontbijt

Zorg liefst dat ze lekker uitslaapt en verras haar vervolgens met een kant-en-klaar-ontbijt. Het ontbijt hoeft niet echt uitgebreid te zijn. Pers een paar sinaasappels, haal vers brood of bak het brood zelf (voorgebakken!) en doe je best met het mooi vouwen van de servetjes.

Misschien moet je vroeg uit bed en ja, het kost je tijd en moeite. Maar als (meer…)