Verwennen van je vriendin met Valentijnsdag

In de Valentijnsperiode worden we overstelpt met reclamefolders en tv-reclames. Het bedrijfsleven wil graag dat je op 14 februari dure cadeaus geeft of zelfs met Valentijnsvakantie gaat! Er moet immers omzet worden gedraaid…

Maar voor een bijzondere Valentijnsdag met je partner hoef je absoluut geen smak geld uit te geven. Je kunt bij wijze van spreken voor een appel en een ei je vriendin verwennen. Het gaat namelijk om het gebaar, de intentie (zoals je hebt gezien in het gidsje voor Valentijnsdag).

Mits je weet hoe je het moet aanpakken, kun je een gewone zaterdag met gemak transformeren tot Valentijnsdag. Gebruik daarvoor één of meer van de volgende Valentijnstips:

Tip voor Valentijnsdag #1. Verzorg een Valentijnsontbijt

Zorg liefst dat ze lekker uitslaapt en verras haar vervolgens met een kant-en-klaar-ontbijt. Het ontbijt hoeft niet echt uitgebreid te zijn. Pers een paar sinaasappels, haal vers brood of bak het brood zelf (voorgebakken!) en doe je best met het mooi vouwen van de servetjes.

Misschien moet je vroeg uit bed en ja, het kost je tijd en moeite. Maar als de dag op deze manier start, maakt dat de rest van de dag vanzelf bijzonder voor jullie.

Tip voor Valentijnsdag #2. Ga samen iets drinken op Valentijnsmiddag

Neem haar mee naar een bijzondere plek om iets te drinken. Houd bij je keuze van de plek twee dingen in gedachten zodat het uitstapje een romantische impact krijgt:

– Ga NIET naar een horeca-gelegenheid waar jullie vaker komen. Want dat geeft niet dat bijzondere Valentijnsgevoel. Verras haar bijvoorbeeld door een verwarmd terrasje of lunchroom te bezoeken waar ze nog nooit van heeft gehoord.

– Kies een locatie uit met prachtig uitzicht. Bijvoorbeeld op een romantische tuin, een park of met een levendig stadsgezicht. Ook een ongewone ruimte kan het gewenste effect geven, bijvoorbeeld door een bijzondere inrichting, objecten of kunstwerken.

Tip voor Valentijnsdag #3. Verras haar met een warm, romantisch bad

Koop vooraf een klein flesje champagne (hoeft niet duur te zijn) of iets non-alcoholisch, bijvoorbeeld vers vruchtensap. Eventueel haal je ook een paar lekkere bonbons in huis…

Wanneer het moment rijp is in de avond, doe je wat badschuim in de bad en laat je het bad vol lopen met flink warm water. Sluit de gordijnen, dim de lichten, zet romantische muziek op, steek zacht geurende kaarsjes aan en zet de mooie glazen en (vruchten)drank klaar.

En dan is het romantische ogenblik aangebroken. Samen in bad zal een bijzondere verrassing voor haar zijn…

Tip voor Valentijnsdag #4. …?

Als jij ook je meisje wil verwennen met Valentijnsdag, dan wil ik graag weten wat je van plan bent.

Jouw reactie dient als extra inspiratiebron voor mij en andere blogbezoekers. Plaats dus vooral je reactie hieronder, ik ben benieuwd. Of ben je vrijgezel en heb je je nog niet ingeschreven voor mijn E-cursus? Schrijf je dan hier in: Cursus VrouwVeroveren.

Gerelateerd:

 • 4 Fouten met Valentijnsdag om nooit te maken! (37)
  Woensdag is het alweer valentijnsdag. Misschien heb je niets met deze dag, misschien juist wel. Hoe dan ook, ik vind dat een paar extra tips voor valentijnsdag niet mag ontbreken op mijn blog. Vandaag geef ik aan wat je […]
 • Valentijnsdag – Uitslag van onderzoek Valentijnsdag (1)
  Tot gisteren kon je door te stemmen laten weten of je iets van plan was met Valentijnsdag. Bedankt voor het stemmen! Ik ben eigenlijk best tevreden met de uitslag. Slechts 36 % van de stemmers doet iets met Valentijnsdag. En […]
 • Valentijnsdag – De Dubbele Keerzijde van Valentijnsdag (9)
  In de maand februari slaat het fenomeen altijd keihard toe: Valentijnsdag. De 14de staat volledig in het teken van de liefde en romantiek. De brievenbus puilt uit met reclamefolders vol speciale koopjes. De reclame op zowel […]
 • Seks – Geen Thuis, toch Seks? (deel 2) (21)
  De vorige keer ben ik begonnen met het beantwoorden van Azertys seksvraag: “Waar kan ik met een vrouw naar bed gaan als het niet thuis kan?” De suggesties die ik al heb gegeven zijn: 1. Bespreek het toch met je […]
Vriendin verwennen met Valentijnsdag
Trefwoorden:     

3 reacties op “Vriendin verwennen met Valentijnsdag

 • Iedere vrouw is anders (gelukkig maar).

  Ga eens bij jezelf na: wat maakt mijn geliefde nu echt gelukkig? Dat kunnen hele simpele dingen zijn als het ophalen van herinneringen onder het genot van een glaasje wijn, haar een lekkere massage geven, of een keertje voor háár koken in plaats van andersom.

  Het idee is dat je het haar oprecht gunt, en het geen geforceerd geschenk is omdat het Valentijnsdag is. Zie het ook niet als een ‘ruilmiddel’, de liefde die je haar schenkt krijg je echt wel terug.

  Geef haar het gevoel dat ze speciaal voor je is, dat je geniet van haar aanwezigheid. Denk niet aan de tijd, leef alsof het jullie laatste avond op aarde is, geniet van het moment en van elkaar, want er liggen mooie tijden voor jullie in het vooruitzicht!

  Matthijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *