Seks buitenshuis

De vorige keer ben ik begonnen met het beantwoorden van Azertys seksvraag:

“Waar kan ik met een vrouw naar bed gaan als het niet thuis kan?”

De suggesties die ik al heb gegeven zijn:

1. Bespreek het toch met je ouders; misschien vinden ze het goed dat je een logé hebt, ook al zou je dat in eerste instantie niet verwachten.
2. Regel via via een kamer;
een goede vriend of vriendin wil je daarbij vast helpen.

Vandaag geef ik nog twee suggesties over waar te seksen…

Suggestie #3. Huur een hotelkamer

Je kunt zover ik weet niet voor een paar uur een hotelkamer huren, helaas. Je betaalt voor de volledige avond, het volle pond dus.

Dat is wel anders in Japan. Daar zijn complete love hotels met kamers die je alleen per uur kunt huren. Je kunt kiezen uit verschillende soorten bedden en je hebt zelfs kamers met diverse scenario’s; strand-kamer, mysterieuze kamer geïnspireerd door de maan, koningskamer, Egyptische kamers, etc.

Hoe dan ook, een hotelkamer in Nederland of België kan je al huren vanaf 25 euro per persoon per nacht als je goed zoekt. Maar dan krijg je alleen een bed in een saaie hotelkamer en als je geluk hebt ook nog een eigen wc.

Wil je een luxere hotelkamer, dan wordt het al gauw flink duurder. Een bubbelbad of jacuzzi bijvoorbeeld? Maak je borst nat, dat kost je al gauw 250 euro als het geen luxe hotel is…

Suggestie #4. Het ijzer nog veel heter smeden…

Als mijn eerdere suggesties helaas weinig hebben uitgehaald, dan zit er niets anders op dan haar nog meer op te geilen. Zoen veel, streel haar overal en doe alles om haar nog heter te krijgen. Doe dit goed een paar afspraakjes achter elkaar en zij zal ook haar best doen om een oplossing te bedenken voor het probleem.

En op een gegeven moment wordt ‘de nood’ zo hoog dat ze niet raar opkijkt als je haar mee naar een plek neemt die je het meest geschikt lijkt voor seks; een redelijk schone wc, onder een brug, in een diep portiek, in een rustige straat, op een bankje in een rustig park rond etenstijd, etc.

Let op, het is noodzakelijk dat je volledig zeker bent van je zaak; zie ‘de spiegel’ in hoofdstuk 12 van mijn E-coachsysteem voor succes met vrouwen. Hoe meer risico’s er zijn, hoe meer een vrouw er op moet kunnen vertrouwen dat jij haar beschermt.

Azerty, ik hoor graag hoe het verder verloopt. Ik wens je veel succes! En van andere bloglezers hoor ik graag hun ervaringen. Heb je ooit hetzelfde probleem gehad en hoe heb je dat toen opgelost? Je kunt hieronder reageren…

Gerelateerd:

 • Vriendin verwennen met Valentijnsdag (3)
  In de Valentijnsperiode worden we overstelpt met reclamefolders en tv-reclames. Het bedrijfsleven wil graag dat je op 14 februari dure cadeaus geeft of zelfs met Valentijnsvakantie gaat! Er moet immers omzet worden […]
 • Extra Aantrekkingskracht door Vriendin? (Onderzoekresultaat) (6)
  In het artikel eerder heb je gezien dat liegen onverstandig is voor het vrouwen versieren. Je wilt niet liegen, het werkt niet en het is onnodig voor succes met vrouwen. Je kunt dus eerlijk zijn over het feit dat je vrijgezel […]
 • 4 Fouten met Valentijnsdag om nooit te maken! (37)
  Woensdag is het alweer valentijnsdag. Misschien heb je niets met deze dag, misschien juist wel. Hoe dan ook, ik vind dat een paar extra tips voor valentijnsdag niet mag ontbreken op mijn blog. Vandaag geef ik aan wat je […]
 • Seks – Geen Thuis, toch Seks? (deel 1) (23)
  De afgelopen weken heb ik geblogd over seksrelaties. Bij een van de artikelen plaatste Azerty een interessante reactie met een belangrijke vraag over waar je kunt seksen met een vrouw: @ iedereen Dus uiteindelijk de […]
Seks – Geen Thuis, toch Seks? (deel 2)
Trefwoorden:

21 reacties op “Seks – Geen Thuis, toch Seks? (deel 2)

 • Haha, Japan klinkt als muziek in mijn oren.
  Vic., je bent daar blijkbaar al geweest met een knappe Japanse vrouw. 🙂
  Maarja, het meest realistische denk ik suggestie 4 op dit moment en dan zien wat er komt, en natuurlijk ervoor zorgen dat de seksuele sfeer niet verslapt, want ik geloof dat dat ook een risico kan zijn.

  Een vraag die wel bij me opgekomen is; Victor stelt voor om op het 2de of 3de afspraakje al naar bed (of in mijn geval ergens anders) met je verovering te duiken. Is dat zo noodzakelijk? Of zijn er vrouwen waarbij je wat meer afspraakjes moet hebben voordat je ze uit de kleren doet? (Want dat zal ik wel moeten doen als ik suggestie 4 toepas)

  En nog iets: Hoe zorg je ervoor dat ze met jou in een hotekamer belandt? Moet ik dan zoiets zeggen als: “Kom, laten we anders een hotelkamertje huren”?
  (Want dat is bijna een sexueel voorstel)

  Bedankt voor alle raad, dit betekent veel voor me

 • Ja, dat is een goeie.

  Een sexueel voorstel doen is niet goed. Een smoesje gebruiken om een hotelkamer te laten zien is ook slap.

  Wanneer je haar goed veroverd hebt en suggestie 4 hebt toegepast, dan kun je wèl een sexuele voorstel doen of je neemt haar uit vanzelfsprekendheid mee naar een hotel of een parkje. Om het beter over te brengen zou ik het speels en indirect zeggen en haar de jagersrol geven. Het is een manier om vanuit overvloed te leven…

  Na hevig zoenen en elkaar opgeilen, zou ik iets zeggen als: Wat zou je met doen, als je me had vastgebonden in je slaapkamer?

 • @ Azerty,

  Misschien dat ik nog een idee heb dat kan helpen, aangezien de vakantieperiodes er weer aan komen. Stel je hebt kennissen die iemand nodig hebben om op hun huis te passen. Je zit daar dan een weekje of twee om op hun huis te passen. Dan lijkt het me niet meer dan logisch dat je haar een keer bij jou uitnodigt.

  Dit geeft je iets meer ruimte om het open te laten wat er zou kunnen gebeuren. Je zal op de avond zelf wel aanvoelen of er iets mogelijk is met haar, of dat zij er nog niet aan toe is.

 • @ Azerty,

  Het is niet noodzakelijk om al tijdens het tweede of derde afspraakje met elkaar naar bed te gaan. Maar het is een goed streven omdat het voorkomt dat je in de zogenaamde vriendschapszone terecht komt en het extra dynamiek geeft.

  Geil haar nog meer op zodat zij op een gegeven moment je zal vragen om haar ‘te nemen’. Dat kan ze verbaal doen of non-verbaal; ze biedt geen enkele weerstand meer.

  Als ze (of iemand anders) aangeeft dat ze in het openbaar niet zover gaat, mag je dat als een uitnodiging zien om naar een plek te gaan waar meer privacy is. Neem haar bij de hand, jij bent de regisseur die weet hoe hij het moet aanpakken.

  Neem de leiding, wees onverstoorbaar en laat je niet zo snel het veld uit slaan. Weg met je twijfel. Mocht je fouten maken, maak ze dan zonder te twijfelen. Je kunt de raarste dingen doen als je ze doet vanuit je hart; zorgeloos en vol overtuiging.

  Het kan zijn dat het op niets uitloopt omdat ze er simpelweg niet voor openstaat. Maar het kan ook zijn dat je het een paar keer moet proberen voordat ze zich laat gaan. Durf je je in het avontuur te storten? Zij zal het pas durven als jij de uitdaging volledig aangaat.

  Waarschijnlijk weet je het nog niet, maar je hebt net zoveel lef in je als bijvoorbeeld Roy of ik.

  @ Milan,

  De vanzelfsprekendheid vanuit overvloed, daar gaat het inderdaad om.

  @ Spark,

  Prachtige suggestie!

 • @ Azerty

  Wat ik ooit eens heb gedaan in me jongere jaren is dit. Heb me ouders een keer naar een voorstelling gestuurd met eten vooraf. Zo heb je het huis heel de avond voor jezelf alleen. Je weet precies hoelaat ze gaan en hoelang het duurt, reistijd kan je schatten.

  Misschien een idee voor je?

 • Leuke ideeën en ga voor het avontuur!

  Enkel heb het druk met de examenperiode en natuurlijk bestaat het risico dat je van elkaar vervreemdt als je elkaar niet vaak ziet en dan moet je de seksuele spanning telkens opnieuw opwarmen. Maar goed, we zullen zien.

 • @ Victor

  Ze waren helemaal verrast haha, en had zelf ook een hele leuke avond.

  @ Azerty

  Dat is inderdaad lastig, maarja examens zijn heel belangrijk aangezien het over je toekomst gaat. Probeer je daar maar op te focussen er zijn toch zat vrouwen. Misschien dat je het kan combineren, het is natuurlijk ook heel ontspannend om haar te zien na een paar uur hard leren toch.

 • Ja, dat is waar natuurlijk.
  En ik vind het super dat je zegt ‘er zijn toch vrouwen zat’.
  Ik begin dit nu echt aan te voelen. Je moet je zeker en vast niet emotioneel afhankelijk opstellen tegenover één vrouw. Keuzevrijheid, daar gaat het om.
  En die vrijheid verkrijg je door ervaring. Thx Roy

 • @ Azerty

  Np, je slaat de spijker op zn kop 🙂
  Keuzevrijheid is een belangrijk aspect in het veroveren, net zoals je zegt niet aan 1 vrouw verbonden blijven. Zo ga je in schaarste leven. Victor hamert er dan ook op dat het overvloed concept belangrijk is. In mijn ogen is dat wel 10000% waar.

  Ervaring betekent natuurlijk ook experimenteren in de praktijk. Durf is hard op je bek te gaan en je komt er beter uit. Ik had zaterdag een experiment gedaan om is te zien hoe vrouwen reageren op slappe openingszinnen.

  Heel apart om te zien hoe ze eerst lachen en vervolgens je afwimpelen. Voor mij een geslaagd experiment. En toch 2 vrouwen die er wel op ingingen. Ik had zelf het idee dat die in schaarste leven (klopt dit?).
  1 vrouw zei zelfs dat ik terug moest komen met een betere, uit speelsheid toch gedaan en nu normaal wat een heel leuk gesprek opleverde.
  Zelfs nog met deze vrouw gehad over openingszinnen en vroeg haar wat ze van de 1e poging vond, aangezien ze door de 2e werd overdonderd. Ze had me snel door dat de 1e niet serieus bedoeld was 🙁

  Het antwoord wat ze gaf op mijn vraag: ………..

 • @ Roy

  Leuke test, zo heb ik eens getest hoe vrouwen reageren op weinig en ineens veel aandacht. Ook een keer hoe vrouwen reageren op bepaalde aanrakingen. leuk gedaan!

 • Zeg mannen,

  Ik heb al toch een paar keer een sms gestuurd naar haar om af te spreken en ze heeft telkens gezegd dat ze niet kon, maar nu zegt ze ook dat ze niet kan omwille van examens, maar toch gaat ze naar een muziekfestival in de week. Volgens mij is ze haar interesse kwijtgeraakt in mij omdat ik haar teveel contacteerde. Heeft iemand van jullie ervaring met een vriendin die interesse kwijtraakt in jou en hoe je dat oplost?

  Ik denk alvast dat ik twee weken ga wachten en dan bellen en zien hoe het nu zit, want ik begin een beetje kwaad te worden dat ze telkens niet kan.

 • @ azerty

  Je weet toch dat je afspraakjes beter via de telefoon kunt maken dan via de sms. Dat werkt veel beter, ze hoort je stem en dat brengt het nou eenmaal wat beter over.
  Dat ze examens heeft maakt het nou eenmaal lastig om wat aftespreken en dat ze naar een muziek ding gaat zegt niets. Dat kan ze al lang van te voren hebben afgesproken.

  Dat je een beetje boos wordt dat ze niet kan werkt ook niet in je voordeel je laat weinig merken van je overvloed concept je blijft haar maar sms-en… Niet doen..!! Geef haar wat tijd en laat haar even met rust om goed haar examens door te komen…
  Je zou haar bv kunnen bellen na dat ze naar dat muziek gebeuren is geweest om te vragen of het leuk was en hoe het met haar examens gaat.
  Heeft ze nog tijd om wat te ontspannen tussendoor of is het alleen maar leren,leren en nog eens leren..? Stel voor een terrasje te pakken als het weer zo blijft… Of spreek iets af na de examens … Zet er niet zoveel druk achter doe het wat rustiger aan en kijk hoe ze dan reageert.

  Succes

 • Ik kon het niet beter vertellen Barry!! Je bent te veel bezig in schaarse te gaan leven, je wilt te graag haar aandacht. Zo werkt het niet natuurlijk. Neem de tijd en heb geduld. Probeer wel beetje telefonisch contact te houden, het blijft natuurlijk een vrijblijvend iets. Je kan ook te opdringerig worden als je iets te graag wilt.

  Succes.

 • Ik weet niet hoe ik zou beginnen maar toch, ik ben een aardige man rond ongeveer 31 jaar oud ik woon in Appelscha. Helaas wel nog in de beschermde woonvorm maar dat gaat wel veranderen. Hopelijk meer op mezelf te gaan wonen hoe moeilijk dat ook klinkt. Maar de rest vertel ik later wel. Mijn hobby’s: het verzorgen van mijn lieverds: 2 tamme ratten. Ja ik ben een dierenvriend en kinderen natuurlijk.
  En sporten zoals spinning en fitness/bodybuilding. En daarnaarst ben ik ook nog dj-en eigenlijk ben weer mee begonnen, althans ben ik dj geweest op de discosoos en ook op andere feesten die underground zijn. Zo als hardtech en hardtrance en hardstyl en hardcore en crossovermetall en raggaebeat/r&b-styl’s en rockbeat’s en dirtyrap.

  Ik ben gek op lang blond haar met een slank figuur blauw/groene ogen maar ben ook wel gek op donker zwart lang haar met groene ogen en slank figuur natuurlijk! Het moet wel iemand zijn die mij positie wel begrijpt en mij vertrouwt. Ook ben ik aan het dj-en ik ben zelf 1.53 lang, maar ja het is niet anders. Lengte maak niet uit als je mij begrijpt en dingen samen kunnen delen. Liefde is samen doen en elkaar accepteren en open staan en begrijpen. Plus daarbij ben ook nog kok, werk als hulpkok in de keuken, maar sporten en dierenverzorging en muziekmaken/dj-en staat bij opnr 1.

  Gr.

  Irwan adioz.

 • @ Irwan

  Zoals Victor zegt: dit is geen datingsite! Haha arme Irwan… Maar zo verkeerd zit je hier nu ook weer niet, hier kun je wel leren hoe je de partner kunt veroveren die je wel zou willen ontmoeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *