Wat doe ji met Valentijnsdag?Graag wil ik weten of je iets met Valentijnsdag gaat doen, al dan niet als vrijgezel. Laat het me weten door te stemmen, zie het keuzelijstje hieronder. Ik ben benieuwd…

Breng je stem uit:

Wat doe je met Valentijnsdag?

 • Ja, ik ga iets met Valentijnsdag doen als vrijgezel
 • Ja, ik ga iets met Valentijnsdag doen met mijn partner
 • Nee, ik ga niets doen met Valentijnsdag als vrijgezel
 • Nee, ik ga niets doen met Valentijnsdag met mijn partner

(Je kunt niet meer stemmen.)

De uitslag over Valentijnsdag is bekend.

Gerelateerd:

 • Valentijnsdag – Uitslag van onderzoek Valentijnsdag (1)
  Tot gisteren kon je door te stemmen laten weten of je iets van plan was met Valentijnsdag. Bedankt voor het stemmen! Ik ben eigenlijk best tevreden met de uitslag. Slechts 36 % van de stemmers doet iets met Valentijnsdag. En […]
 • Extra Aantrekkingskracht door Vriendin? (Onderzoekresultaat) (6)
  In het artikel eerder heb je gezien dat liegen onverstandig is voor het vrouwen versieren. Je wilt niet liegen, het werkt niet en het is onnodig voor succes met vrouwen. Je kunt dus eerlijk zijn over het feit dat je vrijgezel […]
 • Aantal singles neemt schrikbarend toe? (Hype!) (12)
  Help, elk jaar komen er massa's singles bij. Schrikbarend, vreselijk, pijnlijk. De totale datingmarkt explodeert door de grote toename van het aantal singles... toch? Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) geeft […]
 • Single – 7 Nadelen van single zijn? (180)
  Single zijn, in hoeverre is dat nadelig? Het is steeds vaker een onderwerp dat in praatprogramma’s wordt besproken en waar mensen mij over uithoren in het dagelijks leven. Dus vandaag schotel ik 7 nadelen voor van het single […]
Valentijnsdag – Wat Doe je met Valentijnsdag?
Trefwoorden:     

3 reacties op “Valentijnsdag – Wat Doe je met Valentijnsdag?

 • Goeiedag ik ben Andreas ik wil heel graag meisje versieren. Ben 22 jaar oud. Had keer bos bloemen gekocht dat ik verliefd was op iemand. En ken van vroeger toen ik nog een kind was. En bel voor de deur voor haar en zij was erg dankbaar maar zij vertelde dat ze all een vriend heeft en ik wist dat niet. Maar gelukkig was hij er niet. maar ik mag gelukkig binnen komen om gezellig praatje te maken en zie namelijk nooit. Is misschien stom maar ik dacht probeer het en wie weet kom je nooit achter.

  Ben vandaag uit gegaan bij de illest in amsterdam. Ik zag een mooie knappe blondine die ik graag wil dansen en zij was erg spontaan en lief ik had haar gevraagd of zij met mij gezellig een dansje wilde doen. En zij zegt ja ik kom strakjes en ging later weg naar een ander jongen toe. Ik vroeg heel spontaan lief maar zij keek erg vaak naar mij maar wat is het juiste fout of wat vinden vrouwen fijn? Groetjes andreas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *