Het Twitter-vogeltje

Zoals je weet, ben ik mijn Aantrekkingskracht-blog begonnen uit de behoefte om meer interactie met mijn cursisten te hebben. Dat lukt goed; zie mijn blogartikelen en de vele reacties bij deze artikelen.

En het kan nog beter: met Twitter

Wat is Twitter?

Twitter is een sociaalnetwerksite waar je voor jezelf een persoonlijke webpagina kunt aanmaken. Vervolgens kun je met het plaatsen van korte berichten (140 tekens) je gedachten, ideeën en tips uitwisselen met anderen.

Twitter is zo interessant en handig als je het maakt. Het begint met het volgen (follow) van de juiste mensen. Vervolgens is het belangrijk dat je niet zomaar wat berichten plaatst, maar goed nadenkt over wat interessant kan zijn voor anderen.

Dit is niet relevant: “Ik eet nu een broodje” of “De bus laat op zich wachten”.

Dit is waarschijnlijk wel interessant: “Vrouw bij de bushalte gevraagd wat voor beleg ze op haar broodje had. Dat was al voldoende om een gesprek te beginnen…” of “Nooit inademen wanneer je een hap van een oliebol met poedersuiker neemt!”.

Gevatte opmerkingen, handige tips, humor en wetenswaardigheden zijn welkom op Twitter.

Nog belangrijker, hoe behulpzamer je bent voor andere Twitter-gebruikers, hoe behulpzamer zij weer voor jou zijn. Stel je dus sociaal op…

Victor Verlon ook op Twitter

Af en toe plaats ik een Twitter-bericht over wat me bezig houd, andere keren geef ik tips op diverse gebieden; niet alleen over het Veroveren van vrouwen dus. En het liefst reageer ik op de ervaringen van cursisten en beantwoord ik vragen op liefdesgebied.

Je hoeft geen computer- of internet-expert te zijn om Twitter te gebruiken. Een account is in een handomdraai gemaakt en met een muis-klik ben je mijn follower. Misschien vraag je je af of het gratis is? Jazeker, het kost je niets.

Uitzondering: als je Twitter koppelt aan je telefoon en per SMS gaat Twitteren. Maar op deze manier Twitteren is onnodig, ik zou het zeker niet doen!

Volg mij door je Twitter-account aan te maken

Om het je gemakkelijk te maken, geef ik aan hoe je in vijf eenvoudige stappen een gratis account aanmaakt:

Stap 1. Bezoek de site http://twitter.com/VictorVerlon

Stap 2. Klik op de oranje knop: Sign-up.

Je gaat nu naar de pagina met het inschrijfformulier.

Twitter-account-aanmaken

Stap 3. Vul een (bij)naam, een gebruikersnaam, een wachtwoord en je e-mailadres in.

Je hoeft niet je eigen naam te gebruiken als je liever anoniem wilt blijven. En verwijder de vink bij: ‘Let others find me by my email address’ als je niet vindbaar wilt zijn op Twitter als iemand op jouw e-mailadres zoekt.

Alle velden goed ingevuld? Klik dan op de knop: ‘Create my account’

Twitter-account-aanmaken-checkStap 4. Een pop-up verschijnt waarin je wordt gevraagd om twee woorden over te typen en daarna op de Finish-knop te klikken.

Stap 5. Je persoonlijke Twitter-account is bijna aangemaakt. Je hoeft alleen nog maar je inbox te checken; je hebt belangrijke e-mail van Twitter met daarin een bevestigingslink waarop je moet klikken.

Daarna ontvang je op Twitter.com (na inloggen) vanzelf mijn updates en kun je zelf ook Twitter-berichten plaatsen. Dit alles kan vanaf je telefoon, met een smartphone-app of gewoon vanaf je eigen Twitter-pagina op het internet. Poespas is onnodig en je hoeft absoluut niet voortdurend te Twitteren. Liever niet zelfs!

Zie Twitter voornamelijk als een verlengde van mijn blogs. En als je het goed doet met Twitter dan ga ik je ook volgen 😀

Er zijn al een aantal cursisten waar ik af en toe mee Twitter. Zij beginnen hun berichtjes vaak met @VictorVerlon (zonder spatie tussen de apenstaart en mijn gebruikersnaam), zodat ik weet dat de Tweet voor mij bedoeld is.

Nu ben ik benieuwd wie me nog meer gaan volgen… Volg je mij? Laat hieronder dan een reactie achter als je wilt.

Victor Verlon – Volg Victor Verlon op Twitter
Trefwoorden:

12 reacties op “Victor Verlon – Volg Victor Verlon op Twitter

 • hey victor

  als ik een twitter account aanmaak zal ik jou als eerste toevoegen 😉

  ik heb een vraag?
  kun je aantrekkingskracht voorkomen? ook als het niet in jou voordeel is?

  m,n beste vriend zit namelijk met z,n vriendin, die de laatste tijd allemaal erg vreemd doet naar hem toe. ze schijnt met een jongen van de fitness erg goed bevriend te zijn…misschien wel erg goed te bevriend!! ze spreken vaak bewust af als hij niet thuis is, ze smst stiekum op de wc. terwijl hij echt wel weet dat ze smst met hem. het ergste is dat ze het dan nog ontkent ook nog, terwijl hij haar betrapt.
  gisteren heeft de vader van m,n beste vriend haar betrapt op de bank in een minder vriendschappelijke houding (haar hoofd op hem z,n schouder) terwijl hij met mij aan het klussen was… hij mag deze jongen niet echt en terecht. hij vormt een bedreiging. m,n beste maat heeft ondertussen met haar wel een toekomst op gebouwd. en hebben een huis gekocht en al…ik weet dat aantrekkingskracht de factor is, en als zij dat toelaat weet ik zeker dat hier problemen van komen…ik weet niet hoe ik hem hier mee moet helpen? of moet ik haar hier mee confronteren? het zijn nu eenmaal allebei erg belangrijke mensen in m,n leven geworden?

  alvast bedankt

 • @ Mick,

  Je hebt volgens mij nog geen account aangemaakt…?

  Is je beste vriend volledig op de hoogte, of weet jij meer dan hij en heb je hem niet alles verteld?

  Aantrekkingskracht is niet de oorzaak, een man of vrouw zal vrijwel altijd aantrekkingskracht voor een ander voelen al zit hij/zij in een relatie. Ongeacht of de relatie goed is of niet.

  Een moeilijk situatie is dit. Het is maar de vraag of je iets moet doen Mick. Je ermee bemoeien kan juist extra drama geven.

  Het beste is als je beste vriend met zijn vriendin meer en intensiever contact heeft. Het zogenaamde quality time. Meer met elkaar praten, samen dingen doen, zorgen dat bepaalde problemen worden opgelost. Problemen op gebied van seks, financiën en tijd voor elkaar zijn het meest voorkomend…

  Beschuldigen, bedreigen, haar onder druk zetten, jaloezie, allemaal niet goed. Pas als zij het gevoel heeft dat ze veilig is, vrij om te spreken, kan het goed komen.

  Ik vermoed dat zijn vriendin niet zozeer fysiek maar ‘emotioneel vreemd’ gaat. Misschien voelt ze zich niet echt meer verbonden met haar vriend, en zoekt ze emotionele warmte bij een ander. Dit is vaak het begin van het einde…

 • Victor,

  heb je nog een oefening om het overvloed-concept sneller te verbeteren?
  en dan bedoel ik vooral om van die onzekerheid met vrouwen af te komen.
  ik boek wel succes met de oefening uit de e-cursus maar het gaat langzaam, ik betrap mezelf nog te vaak op gedachten uit schaarste.

 • hee bloglezers,

  ik volg victor al een hele tijd op twitter, de blogs zijn handig om aan bepaalde punten van jezelf te werken en vorderingen te maken op het gebied van vrouwen veroveren. Echter, dit zijn meestal een aantal onderwerpen die verklaren wat er fout kan gaan, wat je beter kan doen en hoe bepaalde zaken nou echt in elkaar steken.

  Het helpt mij heel sterk om mezelf te ontwikkelen en veel inzicht te krijgen. Maar als het puntje bij het paaltje komt laat ik nog best wel eens steken vallen. Zoals de laatste paar weken, ik had duidelijk een goede basis voor een relatie met een vrouw maar het liep uiteindelijk niet goed. Toch ben ik via twitter een heel eind op de goede weg geholpen door victor, ik raad jullie dit echt aan als er een soort van noodsituatie optreed 🙂 Niet alleen een noodsituatie, maar ook je spontane acties zijn leuk om door anderen terug gelezen te worden. Dus ook voor mij: meld je aan op twitter, het lijkt me leuk om leuke weetjes direct te delen 😀

  Echter 1 ding, houd wel rekening met het slaapritme van victor!, waarom zul je jezelf afvragen.. lees de geschiedenis van victor op twitter maar. 😀

 • Victor,

  Is het echt werkelijk nodig? Als het echt heel belangerijk is en je zet daar dingen op die je op deze blog niet zet, dan zou ik het overwegen om het te doen. Op een of ander manier, hou ik niet zo van twitter 🙂 Ik zie het hele nut ervan niet .

  Gr,
  Adrian

 • @adrian,

  werkelijk nodig? ik zou zeggen, probeer het eens.
  Stel je bent in een situatie dat je even niet weet wat je moet doen, je zet het op twitter, en je krijgt daar snel een antwoord op.

  Of er komt ineens een leuk idee in je op om vrouwen aan te spreken, zet het op twitter en je helpt er anderen ook mee.

  Ik was er eerst ook geen fan van. Net zoals facebook bijvoorbeeld. Just try it:)

 • @ Hassan,

  En heb je al een Twitter-account aangemaakt? 🙂

  @ M.,

  Je wilt zelfverzekerder worden? Zie deze artikelen over het vergroten van je zelfvertrouwen:

  http://www.aantrekkingskracht.com/trefwoord/zelfvertrouwen

  Doe de oefeningen…

  @ Wilco,

  Bedankt voor de complimenten! 🙂

  Slaapritme, het is aan het verbeteren. Hoewel het de laatste week weer wat minder is. Ik houd van de nacht!

  @ Adrian

  Ik was net zo terughoudend als jij wat betreft Twitter. Maar het bevalt toch goed en het kost me tot nu toe nauwelijks extra tijd.

  Ok, je hebt een punt. Twitter is niet nodig, net zo min als Facebook of andere socialenetwerksites.

  Maar internet hebben we ook niet nodig, net zo min de telefoon, de televisie, etc. Een auto? Lopen is gezond en beter voor het milieu… En er zijn meer mogelijkheden tot flirten, op de snelweg kan flirten erg riskant zijn 😉

  Zie Twitter als een verlengde van mijn blog, een manier om persoonlijker en vaker contact met mij te hebben. Alleen als je het wil…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *