Wat is het 2013-voornemen van Victor Verlon voor zijn grootste site Aantrekkingskracht.com? Een laatste artikel van mij om 2012 af te sluiten met een positieve noot!

En dat is nodig, zo gaf cursist en trouwe bloglezer Wilco aan in een reactie op mijn site:

Zomaar een vraagje,

Het valt me op dat de laatste blogs vervelende zaken benadrukken. Natuurlijk heeft iedereen ervaring of moeite met bepaalde zaken. Ik lees ze bijna niet meer omdat het bijna niet relevant voor me is. Nu was mijn vraag:

Victor, zou je weer eens blog kunnen plaatsen die positieve zaken uit het leven benadrukt en waar leuke herinneringen opgedaan kunnen worden? Zo een blog die je het liefst 5 keer leest omdat je er lekker door voelt.

Greetz Wilco, enjoy deze dagen

Victor Verlon artikelen onvoldoende vrolijk?

Wilco vindt dat de onderwerpen van mijn artikelen niet echt opwekkend en vrolijk zijn. Hij heeft misschien wel een punt.

Sinds november heb ik geschreven over foute mannen en vrouwen, over agressie en over ‘alleen met de feestdagen’.

De laatste beetje vrolijke artikelen dateren van oktober: Foute openingszinnen, en het artikel waarin ik aangeef dat ik Zelfvertrouwen met vrouwen heb uitgebracht.

Tja…

Victor Verlon’s voornemen 2013

De artikelen die ik schrijf zijn bedoeld voor een breed publiek. Mijn Aantrekkingskracht-site en mijn andere sites zijn zowel voor mensen bedoeld die vervelende problemen hebben als mensen die tevreden zijn over hun liefdesleven en nog meer willen genieten.

Dus Wilco, bedankt voor je reactie!

Mijn Aantrekkingskracht.com-voornemen voor het jaar 2013 is daarom:

Meer artikelen uitbrengen over positieve onderwerpen

Uiteraardlijk blijf ik óók oplossingen bieden voor veel voorkomende liefdesproblemen. De stroom aan vragen blijft aanhouden, ik wil iedereen zo goed mogelijk ondersteunen.

Victor Verlon stelt een belangrijke vraag aan zijn lezers:

Welke onderwerpen wil je dat ik bespreek op Aantrekkingskracht.com? Plaats je reactie hieronder. Feedback kan ik goed gebruiken.

Wat vind jij leuk om te zien verschijnen op mijn Aantrekkingskracht-site? Je vragen en suggesties zijn zeer welkom!

Aantrekkingskracht.com wil ik nog populairder maken in het jaar 2013. Dus reageer hieronder, ik ben zeer benieuwd…

Het voornemen van Victor Verlon
Trefwoorden:     

11 reacties op “Het voornemen van Victor Verlon

 • LET OP:
  Energie kan door deze vraagstelling beter vrij komen. Het heeft mij geholpen om keuzes te maken en de opleiding te halen. Het heeft mij geholpen om eens wat anders te doen. Om eens iets anders te zijn. Daarom heb ik deze reactie niet op de gebruikelijke manier geschreven. De onderste alinea is in werkelijkheid de eerste. Voor deze keer eens andersom lezen dus. Veel leesplezier 🙂

  Een cursist zou direct op moeten kunnen noemen wat hij ongeveer wil doen/bereiken. Niet alleen op het gebied van vrouwen maar juist ook op andere gebieden. Dus minder vragen zoals: waar ben je bang voor? Wat zou je moeten doen als…? En meer vragen zoals: Welke kleine concrete doelstellingen wil je bereiken? Waar ga jij voor kiezen? Etc. Discussieer dit onderling.

  Iedere keer als ik dit besef dan voel ik me weer krachtig worden. Dan ben ik dus ook benieuwd of anderen ook soortgelijke situaties hebben of hebben gehad. Concrete resultaten die je altijd kan gebruiken om bijvoorbeeld iets nieuws te starten. Wat zijn de kleine concrete doelstellingen van de cursisten en hoe kunnen we elkaar helpen?

  Precies drie jaar terug reed ik mijn laatste ritje als vrachtwagenchauffeur. In het jaar daarvoor heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Victor Verlon en zijn E-Book over Aantrekkingskracht. Ik mag stellen dat de keuze om weer gaan te studeren een gevolg is van het E-Book van Victor Verlon. Vooral het Oefen E-Book heeft mij bewogen om mijn blik te verbreden en te starten met een ander leven.

  Het is ook goed om eens terug te kijken. Evaluatie is een prima bezigheid en beschermt je in sommige gevallen voor negativisme. Afgelopen week heb ik mijn Bachelor opleiding weten te behalen. Dit was voor mij een goed moment om eens terug te kijken.

  Alleen het onderwerp goede voornemens is op zich al positief. De laatste dagen was ik daar nog niet mee bezig. Nu neem ik morgen eens lekker de tijd om een paar goede voornemens op papier te zetten. Deze ideeën ga ik dan maar eens wat specifieker beschrijven. Zo zal het jaar met meer focus en energie van start gaan.

  Fantastisch dat je dit zo oppakt. Eerlijk gezegd achtte ik de kans klein dat er überhaupt een reactie op zou komen. Waarom? weet ik niet. Daarom, des te leuker 🙂

  Victor,

 • @ Wilco,

  Wat een fantastische reactie! Zeker om het jaar mee te beginnen.

  Bedankt 🙂

  En ik vind het mooi om te zien hoe je jezelf hebt ontwikkeld. Onder andere dankzij mijn E-coachsysteem: http://www.vrouwveroveren.com/coachsysteem/ Ik hoop dat anderen zich ook zo laten inspireren!

  Heb je je voornemens al op papier gezet, inclusief specificaties en eenplan van aanpak?

  http://www.aantrekkingskracht.com/voornemens-waarmaken/

  En natuurlijk gefeliciteerd met het behalen van je Bachelor opleiding. Geniet van je successen…

 • Ik vind dat je niet altijd positieve zaken hier moet neerzetten. Je krijgt anders een vertekend beeld wat hier de bedoeling van moet zijn. ja er zijn zoveel negatieve zowel positieve zaken, je leert er wel van. Je steekt er iets op ook al mag dat niet irrelevant zijn op de huidige situatie waar je eigen zich bevind.
  Voor mij persoonlijk hield ik me meer bezig met zelfbeeld en flirting dan de rest van de nodige vaardigheden die je moet hebben als vrouwveroveraar. Ik dacht werkelijk aan stoppen omdat ik geen uitweg zag. Ik zat op een struikelblok, ik ervaarde wat ik nog niet had ervaren, vooruitgang en kwam op een nieuwe struikelblok tegen. Nu geef ik enkel op als ik weet dat tijd nodig heb om wat te bezinnen, trachtten een oplossing en dat kwam er zo aan gerollen.

  Zoals ik had aangegeven in “beter leren versieren deel 2” is lichaamstaal, iets waarvan ik niet begrijp welke gebaren dat je mag maken en wat niet.
  Hoe dat je non verbaal kan flirten zoals gebruikmakend van lichaamstaal. Ik heb trouwens deze programma’s afgelopen, enkel bij de ijsbreker zegt er iets over. Momenteel zit ik bezig met de superminnaar programma, ik had er trouwens een vraag gesteld bij les 2. Waarschijnlijk zal ik erover gekegen hebben, hoe pak je verlegenheid aan? Ik weet wel dat je te maken heeft met onzekerheden, maar in de programma van zelfvertrouwen stond er niks in vermeld. Er is wel een grote wijziging, mijn hartslag in rust is plots stukken minder als voorheen, puur dat ik relaxed zit.

  Voor de overige onderwerpen te bedenken, dat zal afhangen hoeveel succes dat ik in dit jaar zal hebben. Ik ben van plan om enorme vooruitgang te boeken in mijn liefdesleven. Ik zit nu voor een struikelblok, ik moet mijne weg vinden naar succes, de basis staat er al maar hoe dat je er geraakt, dat is een paar andere mouwen. Dat heb ik toch ervaren eind 2012. Op dit moment vraag ik me af, hoe je waardevol kunt smsen met vrouwen zonder de zieligaard te wezen. Hier staan er een paar vragen waarmee je zal zoet zijn om te beantwoorden Victor 😀

 • @ Andy,

  Bij vooruitgang horen vaak nieuwe problemen/uitdagingen. Het is net als een toch maken. Wanneer je reist kom je ook (symbolische) wegversperringen tegen. Laat je niet ontmoedigen, je bent tenminste op reis!

  Natuurlijk plaats ik niet alleen maar artikelen over positieve onderwerpen. Toch is het belangrijk dat je leert te genieten van het pad dat je bewandelt (je bent op reis, kijk je ogen uit!).

  Je hebt duidelijk vooruitgang geboekt, mede dankzij het Zelfvertrouwen-programma. Die relaxtheid is extra belangrijk voor jou. Je zult zien dat je uiteindelijk beter kunt schitteren tijdens het sporten, zonder je daarvoor kapot te strijden.

  Antwoord op de vraag: “hoe waardevol smsen met vrouwen zonder de zieligaard te wezen?”

  Je bent geen zieligaard, dus je hoeft ook niet je best te doen om het niet te zijn of te verbergen dat je het bent.

  🙂

  Dit jaar ga ik vele artikelen schrijven, ook over minder leuke zaken, struikelblokken en andere uitdagingen…

 • Een suggestie zou zijn: “hoe je de kracht van overvloed concept bespreekt”. Ik ervaar het helemaal nu, flirten ben ik nu helemaal weg van. Ik ben recent op deze struikelblok gekomen.
  In mijn verbetering naar een betere liefdesleven, ook al zal dat niet zo gemakkelijk gaan, heb ik gemerkt dat er wel degelijk dames wel voor me openstaan. Ik ben daar wel heel blij mee om. echter ik heb daar een probleem mee. De probleem is telkens als ik overvloedconcept doelmatig inzet, schrikt juist de dame af bij me. Ik zal waarschijnlijk iets te enthouiast zijn als de doorsnee man, ik zie het als een puntje bij “10dingen die je onderscheid van andere mannen’.

  De echte probleem die zich opduikt is als volgende: ik flirt met een dame, mijn automatische reactie is dat ik ze ga plagen om wat terugactie te verkrijgen, na 5 a 10 min wissel ik wel nummers uit als het lukt. Daarna stuur ik wel plagende smsjes en na een dag of 2 a 3 zijn die dames opeens minder gretig.

  Onlangs stuurde mijn recente flirt me dit : “euhm, excuseer. Je moet niet doen alsof je me kent. Dat is helemaal niet zo.” ( origineel was platdialect dus eventjes vertaald)

  Dit is al de derde keer dat ik zoiets ervaar. Ik weet dat de overvloed concept zo krachtig is.
  Mijn vraag naar u toe is, zijn er wel nadelen aan het overvloedconcept? Zoja, de welke? zo neen, wat doe ik dan verkeerd? ( als je extra info wilt, dan typ ik het wel uit)

  1. @ Andy,

   Ik geef je een snelle tip als vervolg op de reactie bij ‘Zelfsabotage bij het aanspreken’:

   Wanneer je een telefoonnummer scoort, geef dan meteen aan dat het je leuk lijkt om eens wat te gaan drinken. Zeg het op een relaxte manier, niet met de tembre van ‘IK WIL JE!’ 🙂

   Vervolgens na een plagend sms’je en een vraag die jullie verder in gesprek begint, kun je meteen een afspraakje plannen. Houd het simpel, richt je meer op het regelen van afspraakjes. (Zonder moeten of de drang naar scoren.)

   Onlangs stuurde mijn recente flirt me dit: “euhm, excuseer. Je moet niet doen alsof je me kent. Dat is helemaal niet zo.”

   Waarschijnlijk niet zo positief. Ik weet niet hoe de eerdere sms’jes waren.

   Hoe dan ook, je zou kunnen reageren met: “Je hebt gelijk. Ik stel voor dat we daar verandering in brengen. Ik bel je vanavond even rond 20.00 uur.”

   Niet dat het contact daarmee te redden is. Ik geef dit voorbeeld om je meer te laten denken aan “laten we afspreken.”

   Dat je dit soort reacties krijgt komt niet door het Overvloed-concept. Het is eerder een teken dat je waarschijnlijk iets te ver gaat met plagen. Op zich niet erg, al doende leert men.

   Bedankt voor je reactie Andy.

 • Ondertussen een korte update.

  Ik heb het eens goed verknalt, ik heb echt heel hard gefaald. Normaal zou ik me afstraffen ervoor maar dat doe ik niet. Ik heb denk ik alles bijeen, de ene fout na de andere fout gemaakt, zelfs een paar fouten op een rij.
  Tis niks meer geworden met mijn flirt en ik, ook deed ik moeite. Ik gaf ook al begin aan om een lekkere kopje warme chocomelk te gaan drinken tijdens deze dagen.

  Mijn eigenfoutenanalyze :
  1) Te graag willen (ongeduldig zijn tot en met)
  2) Te snel willen
  3) Teveel geplaag van mijne kant zodat ze dacht dat ze een heel gemene vrouw was terwijl ze zo heel lief was
  4) Ik paste de overvloedconcept totaal verkeerd toe
  5) Ik deed weer alsof ik ze al jaren kende.
  6) Teveel smsverstuur/
  7) Opvangen als een afwijzing.

  Deze dame was er wel toevallig op de trein, ze studeert ook in Gent, net zoals ik. Ze woont daar op kot. Ik dacht, ja deze zal ik eens helemaal inpalmen. Ik had al via fb haar vriendinnen al eens bekeken, die had er echt heel veel. Ik vind voor mijn eigen spijtig dat ik zo overhaast te werk ging.Ik vraag mijn eigen al een tijdje af, wanneer gaat het eens lukken voor me? Kword er mentaal gek van …

 • Beste Andy,

  Las net je reactie. Ik heb goed nieuws voor je. Er zijn er miljoenen van: leuke vrouwen. En waarschijnlijk duizenden die een match voor je kunnen zijn. Als ik het goed begreep leerde je deze dame kennen in de trein? Nou wees er trots op dat je haar aanspraak en haar nr. vastkreeg.
  Je hebt er weer van geleerd en de volgende keer doe je het weer wat anders. Gun jezelf de ruimte om dingen ‘te verprutsen’. Je kunt er alleen maar beter in worden.

 • @ Percival,

  Ik weet het best wel dat er nog vele leuke vrouwen zijn, ook zullen er wel zijn die bij me matchen.
  Ik leerde er al meerdere dit jaar kennen op de trein, zelfs 70% van mijn flirts bestaan uit openbaar vervoer.
  Aanspreken is op zich wel moeilijk, ik observeer de omgeving alvorens dat ik zomaar ene zou aanspreken.
  Ik zoek naar mogelijke openingsmomenten om het ijs te doen breken. Het regelen van nummers gaat wel vlotten dan ik dacht. Ik flirt ongeveer 5 minuten om een veilig, vrijblijvende en speelse sfeer te creeren, dan pas ga ik op de nummeruitwisseling op af. Direct een nummer een vragen leidt tot een njet voor verdere contact, ook al van geleerd. Je moet er wel voor in de stemming zijn om zulke zaken te verkrijgen.

  Ik zal nog vele zaken verprutsen, eer dat het me werkelijk lukt om alles in 1 keer te doen, is de weg nog heel lang, misschien wel heel langer dan ik ooit had gedacht. Een kleine negatieve houding hier maar dat is goed bedoeld om beide voeten op de grond te blijven staan. Mijn flirts gaan wel omhoog, dat wel.

  In het begin had ik 0 tot zeer weinig, nu heb ik wel dagelijks 2 tot 3 flirts per dag, ok kan weinig klinken, tis beter als niks hebben. Op sommige dagen heb ik meer dan 5 flirts. Hangt ook allemaal af hoe jezelf ingesteld zit. Eer dat ik eens jackpot zou hebben, zal ik minstens 10 grote blunders begaan hebben. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *