Voordelen van flirtenTijd om een vrolijk artikel over flirten uit te brengen op Aantrekkingskracht.com. Want zoals een trouwe lezer heeft aangegeven, op mijn site mogen geregeld meer positieve artikelen verschijnen.

Dus… hier zijn 10 aantrekkelijke voordelen van flirten en sjansen op een rij.

#1. Een flirt is een goede daad

Jouw geflirt kan werkelijk het leven van anderen opvrolijken. De stress van werk, huishouden, familie- en sociale verplichtingen en problemen glijden van hen af door jouw simpele flirt.

Beschouw daarom een flirt als een goede daad. Mijn advies: doe veel goede daden!

#2. Flirten maakt vrolijker

Het opvrolijkende effect van een flirt kan jou ook goed doen. De leuke reacties doen jouw humeur goed. Het is alsof anderen jou proberen op te vrolijken… let maar op!

#3. Flirten is vrijblijvend

In een samenleving met vele verplichtingen is het een verademing om iets te doen dat volledig vrijblijvend is. Neem het sjansen niet zo serieus, zie het als een vrijblijvendheid. (Zie mijn artikel over een vervelende misvatting.)

Flirten wordt dan pas echt leuk…

#4. Flirten brengt je vlot in contact met vrouwen

Je zou flirten kunnen beschouwen als glijmiddel voor het Veroveren. Wat mooie praatjes en een paar versiertrucs doen het niet voor je liefdesleven.

Het is de kunst om vrouwen speels te prikkelen met je lichaamstaal, je stemintonatie en nieuwsgierigheid. Op deze manier kom je vlot in contact me vrouwen. (Zie ook mijn gratis tips voor het vrouwen aanspreken!)

#5. Flirten bevredigt behoeften

Je hoeft niet per se een partner te hebben. Zeker niet als je niet toe bent aan een relatie. Zie daarover het artikel ‘Geen relatie beginnen’.

Toch heb je waarschijnlijk ook wel eens behoefte aan aandacht, warmte, spanning en avontuur. Gelukkig kun je door te flirten ook deze behoeftes bevredigen!

#6. Flirten maakt aantrekkelijker

Door geregeld te flirten kun je je deze vaardigheid flink verbeteren.

Daarom is mijn advies: oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Zo bereik je het punt dat je geflirt je opmerkelijk aantrekkelijker maakt.

Zie ook mijn andere artikelen over flirten

#7. Flirten verbetert je zelfbeeld

Niet al je flirts worden beantwoord, logisch. Toch krijg je door vaak te flirten geregeld leuke reacties. Natuurlijk beïnvloedt dat je humeur op een positieve manier.

En dat kan op zijn beurt je zelfbeeld nog verder verbeteren… (Zie mijn gratis E-cursus VrouwVeroveren over het belang van je zelfbeeld op liefdesvlak.)

#8. Flirten is gezond

‘Een flirt per dag houdt de dokter van je af.’

Alleen al het oogcontact met een aantrekkelijke vrouw kan je energie geven. En zoals hierboven aangegeven, flirten kan het humeur flink verbeteren. Uiteraard goed voor je gezondheid!

#9. Flirten doet de relatie goed

Mocht je een partner hebben, blijf vooral met haar flirten! De speelsheid, vrolijkheid en op sommige momenten de uitdaging kan het vuur brandend houden.

Stoppen met flirten werkt sleur in de hand. Wees gewaarschuwd…

#10. Flirten is voordelig omdat… (vul in)

Kun jij nog een 10de voordeel van flirten bedenken? Wil je een vraag stellen of een ervaring delen? Graag! Plaats je reactie hieronder.

Gerelateerd:

 • 3 Krachtige flirttips voor mannen (22)
  Flirten is belangrijk voor je liefdesleven. Hoe beter je flirt, hoe meer aantrekkingskracht je kunt uitoefenen. En hoe meer vrouwen je kunt ontmoeten en daten... Daarom vandaag 3 krachtige flirttips voor mannen! Pas ze toe en […]
 • Flirten – Waar Flirt jij het Liefst? (55)
  Update: het is niet meer mogelijk om de waar-flirt-jij-het-liefst-enquête in te vullen. Natuurlijk kan je nog wel je reactie plaatsen (al wordt deze niet meegerekend in de enquête). Sommige mannen blijven twijfelen. Kun […]
 • Flirten – Wat is dat eigenlijk, Flirten? (deel 2) (27)
  De vorige keer heb ik een voorbeeld van een flirt gegeven in het artikel ‘Wat is flirten (deel 1)’. Bedankt voor de reacties met jullie flirt-voorbeelden! Vandaag ga ik verder met de uitleg over wat flirten is. De […]
 • Van Flirt naar Relatie, Hoe? (12)
  Wat begint met een flirt loopt uit op een relatie. Maar hoe ontstaat of begint een nieuwe relatie? En vanaf welk moment mag je spreken van een liefdesverhouding? Belangrijke vragen voor mannen die zich moeilijk een beeld […]
De 10 Voordelen van flirten
Trefwoorden:         

4 reacties op “De 10 Voordelen van flirten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *