BlogreactiesDit artikel is uit het jaar 2009, maar is wel ge-update voor 2014. Veel reacties op blog e.d…

Voordat ik jullie een goede jaarwisseling wens…

Een van de belangrijkste redenen waarom ik ben begonnen met bloggen, is de mogelijkheid van interactie met cursisten. Die is er, en hoe!

Het aantal reacties is enorm. Ik heb mijn reacties niet meegeteld noch de zogeheten Pingbacks, en op dit moment telt mijn blog 1.045 reacties! We zijn dus al ruim over het duizendtal heen.

Bloglezers met de meeste reacties:

Dirk, Andy, Ruben H., Rachid, Tom en Rik en Mick.

Met name dankzij jullie vragen en opmerkingen heb ik tal van artikelen geschreven. Speciaal over de onderwerpen die voor jullie extra belangrijk bleken. Ongetwijfeld gaan er zo nog veel meer artikelen verschijnen…

De top zes blogartikelen met de meeste reacties:

Ja, dat is wat ik noem: veel reacties op je blog krijgen!

 

De twee blogartikelen die tot mijn verbazing geen enkele reactie hebben gekregen:

Waarom er bij deze artikelen geen reacties zijn geplaatst weet ik niet. Misschien omdat deze onderwerpen minder interessant zijn voor jullie?

Eerste reacties van bloglezers

De laatste tijd zijn er weer meer reacties van bloglezers die voor het eerst hun reactie plaatsen. Ik kan begrijpen dat het spannend kan zijn om dat te doen.

Maar houd er rekening mee dat alléén je voornaam of initialen zichtbaar zijn voor anderen. Je hoeft geen websiteadres (url) te geven als je een eigen website hebt en je opgegeven e-mailadres blijft geheim. Je behoudt dus je privacy… Plaats vooral je reacties, zo kan ik mijn weblog verder uitbreiden en zo nodig verbeteren.

Prettige jaarwisseling!

Als laatste, ik wens jullie allemaal een prettige jaarwisseling!

En zoals ik al zei, blijf vooral jullie reacties geven. Nu bijvoorbeeld, ben je tevreden over het afgelopen jaar en wat zijn je plannen voor het jaar 2010?

Nogmaals bedankt!

1000+ Blogreacties in 2009, bedankt!

12 reacties op “1000+ Blogreacties in 2009, bedankt!

 • Hallo,

  Allereerst vind ik het leuk deze statistieken te zien, en het is ook fijn dat jij je er zo goed bij voelt, Victor. Ik zou zeggen: Op naar de 2000!

  Toch heb ik nog een vraag voor jou, maar ik ben net zo benieuwd naar de mening van andere cursisten.
  Ik heb namelijk de afgelopen 2 maanden een enorme groei doorgemaakt. Om enkele voorbeelden te noemen: Een meid die zomaar een arm om me heen sloeg en met haar borst tegen me hing (een vriend raadde me aan haar te versieren). Een meid die sms’te dat ze m’n secretaresse zou willen zijn. Een meid uit de groep van het uitgaan die superverlegen is tegen iedereen en met mij zomaar een gesprek aanknoopt (al hoeft dit niet per se Veroveren te zijn). Jouw aandeel mag daarin niet vergeten worden Victor.

  Echter, tot 2 maanden geleden was ik ook hele goede vrienden met een vriendschappelijke vriendin. Als ik terugkijk op hoe ik bij haar was, walg ik van mezelf. Ik was bij haar echt de aardigste, meest politiek correcte, geduldige en perfecte jongen, als jullie begrijpen wat ik bedoel. We hebben geen ruzie gehad, maar we spreken elkaar gewoon niet meer. Maar sinds ik minder met haar omga, ben ik ook enorm gegroeid, zoals ik al hierboven beschreef.

  Als ik naar een foto van een half jaar geleden van mezelf kijk, dan zie ik 2 verschillende personen. Nou beschuldig ik haar niet, en verwijt ik haar ook niet. Maar ik krijg de indruk dat ik zo enorm gegroeid ben sinds ik niet meer zo veel met haar omga. Dus dat er een verband is.

  Nou wil ik graag weten: Is het mogelijk dat een vriendschappelijke vriendin mijn Veroverkwaliteiten belemmert?

  Alvast een fijne jaarwisseling voor iedereen.

  Rik

 • @ Victor,

  Ik heb aan deze site + uw E coachsysteem veel gehad en ga binnenkort ook nog breek het ijs E book aanschaffen. Van een zeer schaarste iemand naar een min of meer iemand die overvloedconcept heeft. Van een vrouwenhaatertje naar een vrouwenlovertje geworden, niet op een slijmerige manier van werken. Op een halfjaar tijd is er met me zoveel veranderd, maar er is nog veel meer te gebeuren. Vrouwen veroveren doet je niet op 1 dag, dat is het werk van een paar jaar. Het beseffen dat je instinct moet volgen bij bepaalde keuzes, vond ik ook wel doorslaggevend.

  Voor mij was 2009 eindelijk een jaar waar begon te proeven van geluk, blijdschap en vooral het aantrekken van sommige meisjes. Ook had ik dit begin dit jaar tot voor de aanschaf van het basis coachsysteem een 3 tal goede kansen en daarna na het boek een stuk of 10 gehad en toch niet allemaal benut. Maar dat ik toch 2 nummers kreeg vond ik wel een prestatie op zich! Kortom 2009 is jaar waarin ik me de basismogelijkheden vast zette. Een geweldige stap voor een beginner in deze leerrijke domein waar ik in begin geen bal van wist! Mijn topmoment waar ik bij het feestje toch een groepje meisjes al hun aandacht trok op een positieve aantrekkelijke manier. (Leve de gedragskenmerken.)

  Mijn wensen of doelstellingen voor 2010 zal zijn: Vergroten van de kennis en het toepassen van lichaamstaal, het verder ontwikkelen van image en de motor van aantrekkelijkheid, veroveren van een meisje dat mijn vriendin zal zijn (eindelijk tijd zou het worden).

  Voor iedereen nog veel plezier en succes gewenst met deze feestdagen! En vergeet niet: wat je zelf doet, doe je meestal beter! 😀

  @ Rik
  Dat is een heel moeilijke oplossing om op uw probleem te vestigen. Het beste zou zijn zonder uw bevriende vriendin meisjes te gaan veroveren of zelfs tot op het flirten zetten. Als ze zelf meekijkt hoe jij het doet, dan zal zij onbewust beseffen , waarom heb ik hem niet als lief gekozen enz. De behoeftes van haar zal niet meer worden beantwoord. Maar je kan hier wel een positieve deel eruit halen. Je hebt iemand op te steunen en waar je terecht kan van je mogelijke vragen. Ok, dit klinkt wel raar, maar dit is veel beter dan als je een liefje zou hebben die jou steunt en je bent met andere meisjes bezig met de verleiden. Dan zal uw relatie rap overzijn. Uw vriendschappelijke vriendin belemmert uw mogelijkheden, omdat zij ook nood heeft aan haar wensen en die trekt uw ontwikkeling helemaal in het donder. Als je toch wat aantrok van haar zullen andere meisjes dit ook zien en dan heb jij ook geen succes meer.

  Neem wat afstand en contacteer haar regelmatig over andere tijdstippen. zorg dat je de onverstoorbare kerel bent met of zonder haar in uw buurt!

  Veel succes Rik!

 • Victor,

  Ten eerste wil ik je hartelijk bedanken.

  Door jouw lessen ben ik het aflopende jaar aanzienlijk veranderd, ook voor de omgeving is dit duidelijk zichtbaar geworden. En niet te vergeten: Het succesvol omgaan met vrouwen.

  Fijn om te lezen dat je onze reacties zo waardeert.

  Ook wil ik je mijn waardering uitspreken voor de blogs die je als extra ondersteuning voor ons schrijft. Dat het aantal zo hoog opgelopen is, bewijst hoe nuttig, leerzaam en interessant ze zijn. Om ook reacties erbij kunnen schrijven, maakt het juist aangenamer, omdat je je ervaringen met elkaar kunt delen en als ruggesteun kunt functioneren voor elkaar. Ook stimuleert het om door te zetten als het eventueel tegen zit.

  Tenslotte wil ik jou, maar ook medechristen een voorspoedig, gezond en een succesvol Veroverjaar 2010 toewensen.

 • Beste Victor,

  Ik ben blij om te horen dat mijn/onze reacties voor jouw er toe doen.
  2009 Was voor mij een erg leerzaam jaar. Het meest belangrijke wat ik geleerd heb is misschien nog wel dat het veroveren niet snel te leren valt. Ik ben er nu al 2 jaar mee bezig, en heb het gevoel dat elke ik keer dat ik de E-Coachsysteem bekijk, er weer iets nieuws in staat. Het boek is zo’n inspiratie!

  Bedankt voor je hulp aan het mannelijke geslacht. Ik heb ook veel gehad aan je feedback via het forum. Vooral het stuk over hoe je mentaal van foute vrouwen af moest komen kwam precies op het juiste moment. En daarnaast het stuk over zelfsabotage!

  Ik heb dit jaar het voornemen om daadwerkelijk wat met het E-Coachsysteem oefenboek te doen. Wat zeg ik, ik ben afgelopen week er mee begonnen! Het klinkt gek, al zeg ik het zelf. Ik keek alleen naar de oefeningen, maar nu ik er serieus erop inga, verbaasd me wat het resultaat is!

  Het meest lastige vond ik het overvloed-concept. Je geeft aan: Eerst geloven, dan zien! Ik dacht: aah dus ik moet mezelf voor de gek houden, en dan komt het misschien. Maar nu begrijp ik het pas! Als jij het gelooft, dan beginnen anderen het DIRECT ook te geloven. Je mentaliteit veranderd direct. Niks voor de gek houden, je krijgt direct de respons die je nodig hebt! niet eerst maanden wachten voordat vrouwen het ook geloven.

  Wat ik me wel afvroeg, is het misschien niet slim om een bronnenlijstje of iets bij het E-Coachsysteem neer te zetten? Voor verdieping? Ter voorbeeld: Ik ben lange tijd bezig geweest met het onafhankelijk maken van mijn leven. Toen ik in je E-Coach zag staan dat je het boek ‘Niet durven, toch doen!’ had gebruikt, had ik het gelezen, en heb het gevoel dat ik nu daadwerkelijk onafhankelijker ben geworden! Niet omdat in het boek dingen stond die ik nog niet wist (niet echt) , maar eerder omdat de verdieping ervoor zorgt dat ik het beter kan toepassen (denk ik).

  Daarnaast wil ik ook de medecursisten bedanken voor jullie reacties (Dirk in het bijzonder). Ik heb er veel aan gehad, dankjewel!

  Ik wens Victor en de medecursisten een Sportief, vrouwrijk plezierig 2010 toe.

  Groetjes,
  Tom

 • halloo allemaal,

  ik ben echt mega-mega-mega tevreden over het afgelopen jaar, natuurlijk heb je ups en downs maar als ik dit niet had ontdekt dan zag ik er nu heel anders uit. een paar punten
  + mijn uiterlijk
  –ben gaan sporten ( veel krachttraining – veel cardio)
  –ben gaan letten op eetgedrag
  –mijn kledingkeuze is enorm veranderd
  –samengevat best aantrekkelijk haha, raar om dit van jezelf te zeggen.
  + mijn eigen ontwikkeling
  — Ik was chauffeur, nu ben ik student. Dit omdat ik ga leren voor wat ik dus echt wilde worden
  –Heb van het jaar zoveel verschillende dingen gedaan (ook dingen die ik dacht dat ik niet leuk vond)
  –Ben dus veel actiever geworden en mijn leven is heerlijk onvoorspelbaar.
  +Mijn gedrag
  –Hier is enorm veel in aangepast, teveel om op te noemen.
  +En tenslotte: Ik heb een mega leuke vriendin die helemaal voor mij gaat; Ze paste bijna helemaal in mijn filters, aan alle kanten vindt iedereen haar helemaal te gek, en ze is ook nog, jaja, een traktatie voor het netvlies haha.

  Soms denk ik nu, waarom heb ik soms zoveel moeite ervoor gedaan om dit te bereiken. Maar Victor zegt niet voor niets: bouw een goed fundament voor je liefdesrelatie. Bedankt man. Zal nog wel af en toe is blijven reageren want kan natuurlijk niet ineens perfect zijn.:P

  Suc6 allemaal en 2010 word nog veeeel mooier,

  Ciaoooo lange

 • Hey Victor,

  Eventjes een compliment voor wat je allemaal op hebt gezet… Ben nu bijna 3 jaar bezig met het veroveren van de vrouw, ik heb nog nooit zoveel profijt gehad van deze manier van informatie delen…

  Het mooie is dat je niet alleen de basis meeneemt (wat je moet kennen), maar ook de dagelijkse dingen bij het veroveren… Ben dankzij deze blogs en een aanrader van Dirk me dit jaar ga verdiepen in de lichaamstaal. Wat ik nu dus grappig vind is dat lichaamstaal niet alleen bij het veroveren hoeft gebruikt te worden… Maar dat je ook via lichaamstaal en neuro linguïstisch programmeren een welverdiende loonsverhoging kunt krijgen.

  Heb nu ongeveer een 2,5 maand een leuke meid in m’n leven, en maakt me heel gelukkig en de verliefdheid giert door m’n lijf… Maar leer deze gevoelens me te onderdrukken dankzij hulp van deze blog. Zal veel profijt hebben als ik niet te vroeg verliefd ga worden…

  Bedankt Victor dat je veel mannen gelukkig gaat maken in 2010.
  Fijne dagen.

  Greetz Mick

 • Hallo allemaal,

  Ook ik wens iedereen een gelukkig en liefdevol 2010!

  En trouwe bloggers, blijf jullie reacties plaatsen. Het is altijd goed om te weten hoe medecursisten over bepaalde dingen denken. Uit elke situatie valt weer wat te leren.

  Victor bedankt dat je deze blog hebt opgezet en blijf het goede werk voortzetten. Over vrouwen raakt men nooit uitgepraat, hahaha! 🙂

  Oke, zalig uiteinde!

  Groet,

  Jakov

 • Bedankt, bedankt! Echt fantastisch om deze reacties en complimenten te lezen 😀

  @ Rik,

  De enorme groei komt niet doordat je geen contact meer hebt met de vriendschappelijke vriendin. Je bent daar volledig zelf verantwoordelijk voor.

  Wel kan het zijn dat de vriendin oude associaties oproept die niet passen bij je huidige, nieuwe levensstijl. Dan voelt het contact niet prettig meer.

  Misschien dat je in de toekomst wel weer met haar om kan gaan, maar dat je dat op een andere manier gaat doen. Het komt wel eens voor dat goed contact niet meer mogelijk is omdat de ander zich niet kan voorstellen dat je echt veranderd bent.

  Of misschien bevalt de nieuwe ‘ik’ haar juist beter en kan de vriendschap zich vernieuwen…

  @ Tom,

  Het Oefen-E-boek is heel belangrijk. Ik ben blij dat je daar mee aan de gang bent gegaan!

  Wat betreft bronnenlijst. De belangrijkste bronnen vind je terug in het basis-E-boek. Maar misschien dat ik af en toe tips en recensies ga schrijven over boeken en films hier op mijn blog; als er meer geïnteresseerden zijn…

  Voor allemaal: ik wens jullie een gelukkig, gezond en goed 2010 met een bruisend liefdesleven.

 • @Victor,

  De eer wie eer toekomt. Zal jouw blogs met belangstelling blijven volgen.
  Ze zijn en blijven allemaal interessant en leerzaam. Fijn dat je dit wilt blijven doen.

  @Mick,

  Dank je, dat je mijn aanrader hebt gewaardeert en ziet dat je met lichaamstaal inderdaad veel extra’s kunt bereiken. Je kunt inderdaad ook in het dagelijkse leven je voordeel er mee halen. Lichaamstaal verstaan is eigenlijk een hele studie op zichzelf. Hier zijn heel veel (studie)boeken over geschreven.

  @Jakov,

  Natuurlijk blijven we gewoon doorgaan met reacties schrijven. Ze zijn allemaal waardevol. En weet je wat mij opviel en zo verbaasd? Zoveel reacties van mannen en allemaal zo positief naar elkaar. Zou dat komen omdat er geen vrouw tussen zit?

 • @ Dirk

  Ik weet nog een moment wanneer er veel meisjes/vrouwen zijn! Vandaag eerste solden/koopjes dag, daar heb ik veel vrouwvolk gezien. Natuurlijk vond ik het logisch om eens een klerenwinkel binnen te stappen en eens gevraagd welke kleren bij me zou passen, een paar die direct reargeren. Was wel een fijne ervaring en het past bij uw image & kledingstijl 😀

  @ Victor

  Je mag altijd soort van filmrecensie waar dat je vooral moet letten op de personage of iets in die aard ervan! Of tenzij je met een splinternieuwe e book afkomt, de verrassing van 2010 wie weet.

  Ik verheug me elke dag van deze site en cursus, dus doe zo voort!

 • @ Andy,

  Een goede actie om vrouwen om mening te vragen over kleding. Ze geven je graag goede raad en…. zelfs is het voor hen een eer om mee te beslissen welke kleding en kledingstijl je het best staat. Een vrouw knapt vaak af op de verkeerde kledingkeuze van een man.

  Mijn ervaring:
  Eens had ik kleding nodig. Ging naar een vrouw (klant) om haar mening te vragen. Er waren op dat moment geen verkoopsters te zien. Na het passen kocht ik het ook. Bij de kassa aangekomen liep de klant achter mij aan met haar gekochte spullen. De manager van die zaak stond achter de kassa op dat moment. Tijdens het betalen gaf ik aan dat de klant achter mij, deze kleding had aangeraden en vroeg tenminste een korting als beloning voor deze vrouw. Wat denk je? Ze kreeg het ook! Hierdoor ontstaat een leuke situatie.

  Na die tijd ben ik vaker in deze zaak geweest en steeds kwam deze manager een praatje met me maken.

  Maar omgekeerd werkt ook:
  Een vrouwelijk collega die mijn mening vraagt over haar kleding.

 • @ dirk en andy

  Paar dagen geleden had ik aangegeven dat de stad een echte vrouwenhemel is haha. De winkeltjes waar duizenden vrouwen naar binnen gaan met een grote lach of kieskeurig blik… hier heb je ook echt niks aan oogcontact maar echt veel aan hoe je zelfvertrouwen is en het hoeveelheid lef..

  Mijn leukste ervaring: was een mooi dame bezig aan de zijde van de vrouwenafdeling met kleding. Je kent dat wel, links alles voor de vrouw rechts… ahum… je snapt hem wel! Stond dus aan de linkerzijde naast deze mooie vrouw. Ik zei tegen haar “heb ff een vrouwelijke mening nodig, zoek iets leuks voor me nichtjes verjaardag, wat zou jij leuk vinden om te krijgen?” zei ze grinniken “lingerie” en met een ondeugende blik. Keek haar ondeugend en lachend aan en complimenteerde haar met het antwoord ”oke, leuke keuze maar weet haar maten niet, maar ze is wel ongeveer jouw postuur wil je met mij gaan passen?” (Dit ging al best ver natuurlijk en voor je nichtje lingerie kopen ahum). Ze heeft me vele setjes getoond en dat ze er van genoot zag ik aan haar mooie blik in haar ogen en ik natuurlijk ook haha…

  Naderhand nog getrakteerd op een lekker drankje op het terras en nog een date aan over gehouden… Jammer dat ze loog over haar relatie met een ander.

  Lef is daar echt nodig en met ervaring kun je zo iets wel voor elkaar krijgen en zelfvertrouwen volgt vanzelf haha

  Greetz Mick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *