Feestdagen alleen

Gisteren heb ik een belangrijke nieuwsbrief verzonden. Ik wil zeker weten dat je deze hebt ontvangen, dus check je inbox. De e-mail heeft als titel:

Alleen met de feestdagen?

De nieuwsbrief staat volledig in het teken van de komende feestdagen en bevat tevens een speciale oefening ‘Gelukkig alleen zijn’ (anders dan eenzaamheid).

Doe de oefening, ongeacht hoe je de feestdagen doorbrengt; alleen of niet…

De nieuwsbrief helaas niet ontvangen?

Dan heb je je waarschijnlijk nog niet ingeschreven voor de gratis E-cursus. Ik heb namelijk al mijn cursisten deze nieuwsbrief gestuurd.

Schrijf je meteen in op mijn website Vrouwen Veroveren (gratis). Zodra je de bevestiging-van-inschrijving hebt ontvangen, kan je mij een reply sturen, waarbij je aangeeft dat je alsnog die belangrijke nieuwsbrief wilt ontvangen.

Of misschien ben je wèl ingeschreven voor mijn E-cursus en nieuwsbrieven, maar is de Feestdagen-nieuwsbrief helaas niet aangekomen. Plaats dan je reactie hieronder, ik verstuur de nieuwsbrief dan nog een keer. (Jouw ingevulde e-mailadres is alleen zichtbaar voor mij, niet voor anderen.) Let op, dit kan tot en met 31 december 2009…

Prettige feestdagen!

Feestdagen alleen – Nieuwsbrief over de Feestdagen Alleen
Trefwoorden:         

9 reacties op “Feestdagen alleen – Nieuwsbrief over de Feestdagen Alleen

  1. @ Mick,

   Inderdaad, goed gezegd. Al is ‘houden van jezelf’ misschien een vaag begrip. Daarom heb ik het liever over het hebben van zelfwaardering, gelukkig met jezelf zijn en onafhankelijk in het leven staan.

 • Eenzaamheid en Alleen zijn zijn inderdaad twee hele verschillende dingen. Mag vaak graag alleen zijn. Soms zoek ik juist die gelegenheid, maar voel me daarbij beslist niet als Schaarste.

  Dat alleenstaande tot de schaarste horen, heeft inderdaad de media er grotendeels van gemaakt. Soms zie je ook alleenstaande mensen die bijna nooit thuis zijn, omdat ze niet tegen het even alleen thuis zijn kunnen. Deze (eenzame) mensen hebben daardoor een druk bestaan.

  Natuurlijk zijn er genoeg eenzame mensen. Kerst is voor die bepaalde mensen een periode, dat hun medemens naar elkaar om kijken.

  Waarom eigenlijk alleen met kerst, denk je vaak?

 • Ah, de feestdagen.

  Ik vind dit niet zo erg. Deze kerst heb ik een Kerstfamiliefeest gehad. Daar zit nogal wat sfeer in. Met eindejaar in zicht, je kunt dit wel vieren maar je kan evengoed iets anders doen dan allemaal vieren. Ik geniet nu van deze korte vakantiedagen. Het hoeft niet altijd zo alleen te zijn. Alleen zijn dat kan je voelen als je constant denkt: ‘ik voel me zo eenzaam’ en heel die gedachtegang errond. Heel slecht voor je overvloed concept. Ik was totaal verrast wanneer Victor die mail stuurde. Dat geeft hoop aan diegene die verder willen sleutelen aan hun verovervaardigheden.

  Ik doe in feite niets met deze dagen. Ik lees wat boeken over lichaamstaal en hoe je zelfvertrouwen en succes kunt bereiken. Dat is zo een beetje het alternatief met deze dagen. Als je toch een gaatje in je agenda hebt, dan kan je bijvoorbeeld drukke kerstmarkten opzoeken en je kan zelfs daar kansen creëren met die hulpeloze vrouwen die wanhopig een geschenkje proberen te vinden.

  Komt hier geen vervolg met goede voornemens van 2010 blog? Of iets helemaal anders, bv lichaamstaal.

  Ok, je bent nu “alleen” en dan komen er mensen vragen hoe het zit met je liefdesleven enzovoort. Iets waar ik totaal niet graag op antwoord. Daarna als ik wat oefeningen probeer te doen in de stad of ergens anders dan kreeg ik kritiek van ene die me als player verwijt si en la. Ik trok het me niet aan en zei van: Er is een verschil tussen u en ik en dat verschil is dat je frontaal in de aanval gaat zonder te beseffen waar je mee bezig was. Hij wist totaal eventjes niets meer te zeggen omdat en ik steeds zo vriendelijk bleef. Daarna was er nog ene die kritiek had op me, zelfs heel zware maar ik won er niet van.

  Hoe moet je eigenlijk opstellen aan “vijandelijke jaloerse mannen”? Heeft iemand hier een idee over? Waar ligt de grens van schaarste en overvloed als je zoiets treft? Welke mogelijke gevolgen heeft dit aan je overvloedconcept?

  Victor, zou jij raad hiermee weten?

 • @Andy,

  MIjn mening:

  Je bent over je liefdesleven tegenover niemand een antwoord schuldig. Doe het ook niet! Vermijd juist om hierop te antwoorden.

  In geval van kritiek is het beste dat je deze mensen gewoon negeert. Kritiek krijg je alleen van onzekere mensen die jaloers zijn. Waarom zou je jezelf verdedigen en verlagen als je zoveel zelfvertrouwen hebt? Het antwoord dat je gaf op het kritiek dat je een Player was, heb je goed geantwoord. Als je bij zware kritiek niet weet wat je moet doen, kan je beter NIETS doen of zeggen. Gewoon met een zelfverzekerde glimlach je omdraaien en NIET reageren. Hierdoor laat je zien dat je niet dat spelletje meespeelt.

  Jouw vraag: Hoe moet je eigenlijk opstellen aan “vijandelijke jaloerse mannen”? Heeft iemand hier een idee over? In welk opzichte zijn deze mannen vijandelijk jaloers?

 • Heey,

  Andy, daar heb ik ook last van! Jaloerse mannen, je vindt ze bijna overal. Verschrikkelijk!

  Het ergste is nog als vrienden van jou tegen je keren vanwege je succes (met vrouwen). Ik ben ook erg benieuwd naar wat andere mannen hierover te zeggen hebben!

  groetjes,
  Tom

 • @ Andy

  Vijandige jaloerse mannen zoals je ze noemt of ook wel het alfa mannetje, moet geen probleem voor je kunnen zijn… Het moet ook niet zo zijn dat je ruzie om een vrouw gaat maken, maar je hebt in ieder geval een streepje voor…

  Waarom vraag je je af?… Jij kent het schaarseprincipe en het overvloedsconcept. Deze mannen worden niet voor niets vijandig en jaloers… Omdat ze op deze manier met vrouwen en tevens hun gevoelens omgaan…

  Hij: is de hele avond al bezig met slijmen, drankjes geven en haar in principe lastig te vallen. De vrouw zal niet zeggen dat ze dat niet wil en laat het maar gebeuren… Wat denk je, 0% aantrekkingskracht word er aangetrokken…

  Jij: weet haar wensen en je spreekt haar aan… Je bent nieuwsgierig, speels, mysterieus en spontaan… Je gebruikt tijdens het gesprek in je hoofd het overvloedsconcept… Dus geen jaloezie, je leest haar lichaamstaal en doorbreekt haar tests. Ze voelt zich tot je aangetrokken en je heb lichamelijk contact.

  Na of tijdens een luchtig gesprek met haar, vraag je haar gsm nummer. En hoppa je bent voor alle alfamannetjes een held..

  Wees niet bang voor het alfamannetje… Ga haar eerst filteren of ze haar broer, vriend of wat dan ook is… Doorbreek nooit een relatie, echt niet doen!

  Vaak is een normale groet met zo’n alfamannetje al genoeg om haar te mogen aanspreken… Zoals proosten van een glas of een hand op de schouder.

  Ze is nu vrij baan, je hebt toestemming… maak ze gek.

  Groetjes en fijne dagen.

 • @ Dirk

  Bedankt voor je menig. Het is niet altijd gemakkelijk als die persoon voor u staat en wacht op een uitdaging. Op die uitdaging ga ik niet in, maar als hij agressief wordt heb ik ook een streepje voor. Ik kan me verbaal en fysiek weren, daarom doe ik ook een vechtsport.

  Dat laatste zorgt ervoor dat ik nog wat meer straal bij die dames en meestal bedreigend overkom op andere mannen. Maar nu met je menig kan ik alvast inkomen en ik weet al mijn weg om zoiets te doorbreken of net het gaan vermijden. In elk geval zal ik mijn mannetje staan en laat die dames maar komen!

  @ Tom
  Ja, daar zou ik ook wel willen weten. Dat sommige kameraden tegen u keren terwijl je net succes wilt oogsten. Heel raar dat ze zo reageren.

  @Mick
  Dat verschil had ik ook eerder willen merken, er waren al andere kameraden zich aan het afvragen waarom ik altijd glimlach en blij ben. Deze reactie had ik ook van andere mannen gekregen en die dachten dat ik voor de andere kant was. Maar dit totaal niet zo. Heel gekke en rare ideeën hebben ze.

  Het door filteren of ze een vriend, broers of iemand anders die daar rondloopt. Dat is al op zich al een vergevorderde vorm van filteren he. Welke relatie zou ik moeten doorbreken? Ik ben altijd heel blij als er maar een paar vrouwen naar me blikken. Die vrij baan zou al heel gemakkelijk zijn als er geen obstakels zijn.

 • @ Victor

  Je bent ook bezig opstakels te overwinnen toch? Misschien wel een goed idee als je eens over dit probleem blogt victor?

  @ Andy

  Je kunt eigenlijk alle relaties doorbreken behalve de relatie waar verliefdheid of een relatie centraal staat?… Voor beginners is dit nogal moeilijk vaak… Spreek haar gewoon aan! Je merkt vanzelf wat haar relatie is met het alfamannentje?

  Vrienden kun je uitnodigen om samen te gaan versieren zo heb je bondgenoten die andere meisjes weer van jou doel weghouden, ideaal toch??

  Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *