Heb je vragen of wil je iets belangrijks zeggen of wensen? Reageer hieronder!

Gerelateerd:

 • Vier tips voor het waarmaken van je voornemens (21)
  Eigenlijk houd ik niet van het goede-voornemen-gebeuren. Want met Oud en Nieuw is het nog wel eens gebruikelijk dat men zich vluchtig iets voorneemt, en er uiteindelijk niets mee doet. Er komt dus helemaal niets van terecht, […]
 • Voornemen: meer tijd voor jezelf nemen (16)
  Een populair voornemen is het nemen van meer tijd voor jezelf. Maar hoe doe je dat als je agenda volgepland is met een overdosis aan afspraken en activiteiten? Te veel stress, te weinig tijd! En al helemaal als je in een […]
 • Afvallen & lichaamsbeweging (word sexy!) (5)
  Dit is de eerste editie uit de reeks over hoe je voornemens meer leuk en lekker kunt maken. Bijvoorbeeld door de ‘sexy voordelen’ extra op de voorgrond te zetten. Of hoe je het kunt combineren met iets dat te maken heeft met […]
 • Maak je voornemens leuk, lekker en sexy (4)
  Het jaar 2017 is aangebroken. Ik wens je veel geluk en gezondheid toe! Zie daarover ook deze video die ik laatst heb uitgebracht. En natuurlijk met alles wat daarbij hoort, dus ook de leuke en lekkere ervaringen... Natuurlijk […]
Maak van 2017 een fantastisch jaar
Trefwoorden:

30 reacties op “Maak van 2017 een fantastisch jaar

 • Victor, ik ben een vrouw en ik voel mij enorm aangetrokken tot mijn buurman, maar enkel sexueel, verder heb ik geen klik met hem. Ik weet dat hij zich ook sexueel tot mij aangetrokken voelt.

  Maar nu komt mijn nogal rare vraag: ik zou graag hebben dat hij mij financieel vergoed om sex te hebben, gewoon omdat ik mijn lichaam niet aan iemand wil geven als er geen relatie bij hoort, en met hem wil ik geen relatie want ik heb er geen klik mee maar elke keer als ik hem zie, dan voel ik die enorme sexuele aantrekkingskracht.

  Ik weet ook dat ik mij gebruikt ga voelen als ik hem zomaar sex geef zonder dat hij daarvoor moeite moet doen, vandaar dat ik van hem een financiële vergoeding verwacht.

  Hoe pak ik dit aan? Hij is tenslotte mijn buurman, ik woon in een klein dorpje en ik ben zeker geen hoer. Ik heb zoiets nog nooit voorgesteld aan een man.

  Graag advies van jou, Victor.

 • Valerie, van het moment dat je geld vraagt ben je een hoer. Jij voelt je toch ook tot hem seksueel aangetrokken, dus waarom zou je hem dan niet betalen? Wat is het verschil?

  1. Als ik mij zomaar aan zijn voeten smijt, zonder dat hij ook maar enige moeite doet om mij te kunnen krijgen dan ben ik in mijn ogen ook al een hoer.

   Anderhalf jaar geleden had hij mij al eens uitgenodigd bij hem thuis, maar na amper 5 minuten wou hij mij al bespringen. Ik wou dat totaal niet, ook al voelde ik mij toen ook al sterk lichamelijk tot hem aangetrokken, dus heb ik toen geen sex met hem gehad. Ik begrijp niet waarom mannen denken dat ze al op een eerste “afspraakje” na 5 minuten sex kunnen krijgen zonder dat ze daar enige moeite voor moeten doen zoals je eens meenemen op restaurant, een boeketje bloemen kopen, een andere activiteit doen. Ik heb hem toen gezegd dat hij mij maar eens een leuk voorstel moest doen en dat ik dan graag tijd voor hem zou vrijmaken.

   Twee weken later had ik nog steeds niets van hem gehoord in verband met een leuke activiteit. Ik heb dan zelf met hem contact opgenomen en toen hij zei dat hij daarover had nagedacht, maar geen activiteit kon verzinnen. Maar ik was wel altijd bij hem welkom s avonds.

   1. Ik begrijp jullie vrouwen soms toch ook niet hoor. 🙂

    Je wilt wel sex maar hij moet moeite doen?? En als hij geen moeite doet voel jij je een hoer?? Dus ‘sex hebben zonder moeite te doen’ wordt door jou beschouwd als hoererij??

    En waarom moet hij moeite doen en niet jij?

    Waarom zo moeilijk maken? Jijen hij willen sex! Komaan.

   2. Hoi Valerie, interessante vraag heb je gesteld!

    Een hoer wordt nog wel eens als scheldwoord gebruikt. Niet terecht, het is een beroep. En voor het uitoefenen van het beroep wordt betaald, meestal met geld. Maar betalen kan ook in natura gedaan worden. Bijvoorbeeld doordat een man klussen verricht in en om het huis. Of je eerst uit eten neemt. Let wel, het is een afgesproken ruil: seks voor een klus/eten/geld.

    Wanneer het om natuurlijke intimiteit gaat waarbij een man en vrouw elkaar ontmoeten en er ontstaat seksuele aantrekkingskracht, en ze delen uiteindelijk het bed, is er geen spraken van hoererij. Zelfs al is het pats boem en seks in 5 minuten. Het kan pure passie zijn, the heat of the moment. Totaal onbekenden voor elkaar. Ook anders, al neemt hij haar eerst uit uitgebreid eten of wat dan ook en volgt er seks. Dat maakt haar geen hoer.

    Wat ik opmaak uit je reacties wil je bewust aansturen tot een deal: geld ontvangen, hij betaalt met eten, of een andere vorm van energie die hij moet geven, voordat jullie met elkaar naar bed gaan. En als dat je wens is, prima. Weet wel dat de man vaak het idee heeft dat hij ‘waar voor zijn geld’ wil en dat dit alleen al daarom van andere aard is dan vrijen zoals je in het verleden hebt gedaan zonder dealtje. Zijn genot staat al gauw helemaal op de eerste plaats. Jij hebt al gekregen wat je wilde (geld of wat dan ook) dus op seksueel vlak hoef je verder niet veel te verwachten (uitzonderingen daargelaten).

    Dus Valerie: Wat wil je werkelijk?

    Het klinkt alsof je vaststaande overtuigingen hebt over hoe een man en een vrouw zich moeten gedragen voordat er seksueel verkeer ontstaat…

    Advies: onderzoek voor jezelf waar jouw ideeen over seks en het pad naar seks vandaan komen. Durf ze daarna in twijfel te trekken: ‘is het werkelijk zo, of kan het ook anders werken?’. Wie weet bevrijd je jezelf en heb je meer vrijheid op liefdes- en seksvlak.

    Veel succes!

    1. @Victor: dag victor. Ik heb er een tijd laten overgaan om te reageren, maar ik begrijp nog altijd niet goed jouw bovenstaande reactie.

     Je zegt dat ik moet onderzoeken waar mijn ideeen over seks vandaan komen? Kan je dat nog anders omschrijven? Ik denk dat ik gewoon vrij conservatief ben, maar dat sluit dan weer totaal niet aan bij hetgeen ik van die man wou, geld in ruil voor seks. Ik bedoel, die man is een player. Hij neukt gewoon elke vrouw die zich aan hem presenteert, lelijk of mooi, dik, dun, maakt voor hem blijkbaar niet uit. Dat heb ik intussentijd ondervonden victor. Dus bij die man wil ik mijn lichaam niet geven voor niks.

     1. Welkom terug Valerie. Mooi dat je weer reageert!

      Ik denk dat ik gewoon vrij conservatief ben

      Dat is te simpel gesteld. Jij bent op jouw manier conservatief. Mijn advies sluit daarop aan. Ik hoop dat je op onderzoek gaat en blijft, wat betreft je ideeen over seks en het pad naar seks.

      maar dat sluit dan weer totaal niet aan bij hetgeen ik van die man wou, geld in ruil voor seks.

      Nee hoor, dat past prachtig bij de conservatieve opvattingen.

      Hij neukt gewoon elke vrouw die zich aan hem presenteert, lelijk of mooi, dik, dun, maakt voor hem blijkbaar niet uit.

      Tja, dat is zijn keuze.

      Hoewel het moeilijk is vast te stellen of het hem werkelijk niets uitmaakt met wie hij seks heeft. De keuze van een sekspartner is bijna altijd niet puur een selectie op het uiterlijk…

 • Geef hem een hintje dat je hem sexueel aantrekkelijk vindt. Niets mis mee toch.

  En als jullie elkaar voor een keer kunnen bevredigen, wat zou daar mis mee zijn als op met wederzijdse goedkeuring kan rekenen??

 • Ik ben verliefd op een oude schoolgenoot. En hij vindt mij ook leuk. Maar hij is nog niet toe aan een relatie. Hij heeft een huwelijk van 9 jaar achter de rug.

  Hoe weet ik dat hij het serieus neemt met mij. Heb al zoveel nare dingen mee gemaakt in relaties.

  1. Beste Elisa, goede vraag!

   Je geeft in je reactie aan dat hij niet toe is aan een relatie. Als hij dat heel duidelijk heeft aangegeven dan mag je voorlopig veronderstellen dat hij geen serieuze plannen met je heeft…

   Kun je hier iets mee?

 • Beste Victor,
  Ik ben vorige week mijn buurman tegengekomen, ik heb begin deze maand hierover al eens een vraag naar jou gestuurd en je had mij dan geantwoord, zie hierboven waarvoor dank. Nu onlangs ben ik hem tegengekomen, het was op een maandagavond en hij vroeg hoe het met mij ging en of ik iemand had. Ik zei met mij alles goed en nee ik heb geen vriend. Hij vroeg of we volgende week eens iets konden gaan eten, ik zei hem dat ik het nog eens moest bekijken want om eerlijk te zijn had ik daar niet veel zin in. Waarom kan hij geen leiding nemen en zelf een datum en uur voorstellen en vragen of dit mij past? En waarom zolang wachten? Het was maandagavond als we mekaar tegenkwamen, ik kan me niet voorstellen dat hij gans de week geen enkel gaatje vrij had om met mij af te spreken dat wijst voor mij op het feit dat hij niet zoveel interesse heeft of zo weinig mogelijk wil investeren en met investeren bedoel ik dan niet finanieel, maar moeite doen, volgens mij is hij enkel uit op sex en wil hij daar zeer weinig moeite voor doen. En dat begrijp ik niet zo goed Victor want als een man enkel sex wilt dan zou je toch verwachten dat hij daarvoor moeite doet?? Maar nu komt het Victor, 2 dagen nadat hij voorstelde om eens een keer samen iets te gaan eten, heeft hij op woensdagavond een vrouw mee naar zijn huis gebracht die bovendien ook nog is blijven slapen!! Ik voel mij daardoor nog altijd slecht, mij uit vragen en 2 dagen later een andere vrouw neuken? Mijn vraag naar jou nu Victor is: wat moet ik nu tegen hem zeggen als ik hem nog eens tegenkom? In de veronderstelling dat hij niet weet dat ik op de hoogte ben van zijn neukpartij met die vrouw , want ik wil natuurlijk als een sterke vrouw overkomen, eentje die zich niet laat verleiden door zo een man (hoewel de verleiding wel zeer groot is hoor victor) en ten tweede Victor: wat voor soort man is dit eigenlijk? En hoe moet ik omgaan met zo een man? Ik weet niet goed in welke categorie ik hem kan plaatsen, ik vind hem op we bepaald niveau een playboy maar je zou toch verwachten dat zo een man veel moeite zou doen om een vrouw in bed te krijgen? Hij blijkbaar niet en dat begrijp ik niet.

  1. Beste Valerie, leuk om weer van je te horen! 🙂

   Dus hij heeft weer een voorstel gedaan, een initiatief genomen. En ja, hij is niet meteen concreet geweest door een datum en tijd voor te stellen. Alsnog, hij heeft wel iets gedaan.

   En waarom zolang wachten? Het was maandagavond als we mekaar tegenkwamen, ik kan me niet voorstellen dat hij gans de week geen enkel gaatje vrij had om met mij af te spreken

   Op zich kunnen mensen in de avonden al iets gepland hebben. Sociale verplichtingen, familie en andere afspraken kunnen de week al vlot vullen.

   volgens mij is hij enkel uit op sex en wil hij daar zeer weinig moeite voor doen.

   Daar kun je zeker gelijk in hebben.

   En dat begrijp ik niet zo goed Victor want als een man enkel sex wilt dan zou je toch verwachten dat hij daarvoor moeite doet?

   Dat kan. Maar je kunt het ook anders zien.

   Als een man enkel interesse heeft in seks en verder niet, misschien wil hij daarom juist niet teveel moeite doen want anders wekt hij de indruk dat er ook echt romantische interesse is.

   Sommige mannen doen wel heel veel moeite om een vrouw in bed te krijgen. Maar dat kan daarna erg rauw op haar dak vallen als het hem alleen om de seks ging en verder niet.

   Maar nu komt het Victor, 2 dagen nadat hij voorstelde om eens een keer samen iets te gaan eten, heeft hij op woensdagavond een vrouw mee naar zijn huis gebracht die bovendien ook nog is blijven slapen!!

   Dus hij had een afspraakje met een andere vrouw…

   Trouwens, hoe weet je dit? Ik krijg de indruk dat je wel erg veel op hem let. Ik vermoed zelfs iets teveel…

   Ik voel mij daardoor nog altijd slecht, mij uit vragen en 2 dagen later een andere vrouw neuken?

   Ik weet niet of hij haar heeft geneukt. Het zou me echter niet verbazen dat hij inderdaad met haar heeft gevreeën.

   Ik vind het jammer dat je je er slecht over voelt. Hij gedraagt zich als een single man. Hij is vrij, hij heeft geen belofte gedaan dat hij met niemand naar bed gaat of dat hij alleen met jou naar bed zou gaan. Hij is een vrij man.

   Het lijkt erop dat hij je een aantrekkelijke vrouw vindt. Je zou het ook als compliment kunnen zien Valerie. En verder lijkt hij niet aan te sluiten op wat jij verlangt en verwacht op liefdesvlak. Daarom denk ik wel dat je er goed aan doet om verder niet met hem af te spreken.

   Mijn vraag naar jou nu Victor is: wat moet ik nu tegen hem zeggen als ik hem nog eens tegenkom?

   Je kunt hem begroeten en verder niets. Doet hij een voorstel, dan kun je aangeven dat je geen interesse hebt. … En daarmee is het klaar Valerie. Want jij bent een vrij vrouw, je bent tot niets verplicht 🙂

   want ik wil natuurlijk als een sterke vrouw overkomen

   Zo hoef je niet over te komen, zeker niet als je toch al een sterke vrouw bent. En je kunt hem sowieso links laten liggen omdat hij niet aansluit op wat jij verlangt en verwacht. Hoe je bij hem overkomt is echt niet meer van belang… Zie je dat ook?

   en ten tweede Victor: wat voor soort man is dit eigenlijk?

   Je vraagt of ik hem in een hokje wil plaatsen. Ik heb dat eigenlijk al gedaan: hij is een single man en hij heeft contact met vrouwen. En hij lijkt geïnteresseerd te zijn in jou.

   Dat is niet vreemd of iets om af te keuren. Misschien is het voor hem wel een manier om uiteindelijk een serieuze relatie aan te gaan. Eerst meerdere contacten en uiteindelijk ontmoet hij de vrouw waarmee het zo goed klikt (wellicht ook in bed) dat hij zich verder openstelt voor een serieuze relatie.

   Let wel, ik ken hem niet persoonlijk. Misschien staat hij totaal anders in het leven. Het kan net zo goed een man zijn die diverse seksuele contacten heeft en daar volop van geniet. En verder wil en zal hij zich nooit serieus binden.

   We weten het niet…

   Ik weet niet goed in welke categorie ik hem kan plaatsen,

   Je hoeft hem niet in een categorie plaatsen. Het besluit om niet met hem af te spreken is voldoende. Hem proberen ‘te plaatsen’ maakt juist dat je op een ongezonde manier je met hem bezig blijft houden. Doet je uiteindelijk echt geen goed.

   ik vind hem op we bepaald niveau een playboy maar je zou toch verwachten dat zo een man veel moeite zou doen om een vrouw in bed te krijgen?

   Vaak werkt het andersom. Mannen met meerdere seksuele contacten lopen niet achter de vrouwen aan en doen weinig moeite om een bepaalde vrouw in bed te krijgen. Ze vertrouwen meer op hun seksuele aantrekkingskracht en ze willen een vrouw ook niet pushen. Het gaat daarmee ‘vanzelf’, en het maakt de vrouwen ook duidelijk dat hij zich verder niet echt openstelt voor een serieuze relatie.

   Ik hoop dat ik je stimuleer tot nieuw en verder inzicht Valerie! Je reacties zijn sowieso welkom. Hopelijk blijf je ook mijn advies opvolgen uit mijn vorige reactie. Er is nog veel te ontdekken over jezelf…

   1. @Victor: ik wil ook nog even reageren op jouw bovenstaande berichten.

    Ja, ik let wel veel op hem, dat heb je juist, maar we wonen op amper 2 huizen van mekaar. Het is als een verslaving, moeilijk om het niet te doen, en ik wil daarmee stoppen Victor, dat controleren, heb jij daarvoor tips?

    Ik vertelde je dat hij mij op een maandagavond mee uitvroeg en nu komt het weer Victor, ik wist het toen nog niet, maar de zondagavond, de dag voor die bewuste maandagavond dat hij mee mee uitvroeg, heeft hij gewoon nog een andere vrouw geneukt. Ik begrijp niet dat mannen zo slecht kunnen zijn, want in mijn ogen is dat echt slecht gedrag Victor, maar misschien zie jij dat anders.

    Dus zondagavond neukt hij iemand, de avond nadien vraagt hij mij mee uit en de woensdagavond, 2 dagen later, blijft er nog een andere (en echt een andere, niet die van zondagavond!) bij hem slapen. Ik ben daar nog altijd niet goed van Victor, ik moet wel zeggen dat ik sinds die bewuste maandagavond ook geen enkel contact meer met hem heb gehad, ik heb hem ook niet gebeld ofzo.

    Nu zeg jij dat het blijkt dat hij mij een aantrekkelijke vrouw vindt en dat hij in mij geïnteresseerd zou zijn. Denk je dat nu echt Victor? Een man die zoveel verschillende sexcontacten heeft? Volgens mij maakt het hem gewoon niet uit hoe die vrouw eruitziet. Dik, dun, als hij maar kan sexen!

    Ik ben zelf een slanke sportieve vrouw, en ik heb best wel een goed figuur, maar van sommige vrouwen met wie hij de lakens al gedeeld heeft waar ik weet van heb, sorry, dat waren toch wel mollige vrouwen. En ik wil nu niet zeggen dat mollige vrouwen onaantrekkelijk zijn, maar die waar hij de lakens al mee heeft gedeeld, die waren echt niet knap. En dan ga je misschien wel zeggen Victor, ja maar ze gaven hem misschien een goed gevoel waardoor hij ze aantrekkelijk vond? Ik weet dat als hij iemand nieuw leert kennen hij er al direct diezelfde avond mee in de koffer probeert te duiken. Waarom wilt hij die niet eerst beter leren kennen, mee op date nemen? dat doet die man allemaal niet!

    Ik heb ooit eens van een andere datingcoach gehoord die zei: “als een man met een vrouw seks heeft dan vind hij haar sowieso aantrekkelijk”. Ik kan mij echt niet voorstellen dat die man die mollige vrouwen echt zo aantrekkelijk vond. Wat is jouw mening daarover Victor?

    Ik heb ook ooit eens van een vriend horen zeggen, die man was na zijn scheiding terug de versiertoer opgegaan en hij had een vrouw leren kennen waarmee hij een goede klik had, maar seksueel vond hij haar niet echt aantrekkelijk (hij heeft mij dit zelf verteld), hij heeft er wel gedurende een paar maanden seks mee gehad, maar hij moest er zich serieus voor “opladen” om met die vrouw seks te hebben, zo zei hij.

    1. ik wou nog even iets toevoegen: die vrouw waarmee hij sex had op die zondagavond, dus de dag voordat hij mee uitvroeg op die maandagavond, dat was met de vrouw van een goede vriend van hem dan nog nota bene! Dat is dus uitgekomen en ik ben dat dan via via te weten gekomen.

    2. Echt goed dat je je verhaal doet en vragen stelt. Bedankt!

     Ja, ik let wel veel op hem, dat heb je juist, maar we wonen op amper 2 huizen van mekaar. Het is als een verslaving, moeilijk om het niet te doen, en ik wil daarmee stoppen Victor, dat controleren, heb jij daarvoor tips?

     Het wordt een pittig verhaal zodra er werkelijk sprake is van een verslaving. Ik ben geen expert wat betreft afkicken en dergelijke.

     Toch kan ik je adviseren om ‘op onderzoek te gaan bij jezelf’. Bewust worden van je emoties, hoe je in het leven staat en je opvattingen, kan de kern zijn van je verslaving. De focus op iets buiten jezelf (een drugs, alcohol of bijvoorbeeld de terugkerende obsessie voor een buur) werkt als afleiding om niet naar jezelf te kijken.

     Dat is een menselijke neiging, niet iets om jezelf kwalijk te nemen. Wel hoop ik dat je inderdaad jezelf onderzoekt.

     Ik begrijp niet dat mannen zo slecht kunnen zijn, want in mijn ogen is dat echt slecht gedrag Victor, maar misschien zie jij dat anders.

     Je opvattingen wat dit betreft lijken vast te liggen, tegelijkertijd klink je wel weer openminded door te vragen naar wat mijn opvattingen zijn.

     Valerie, jouw opvattingen over seks en de weg naar seks, dáár gaat het om. En als jij iemand anders (seksueel)gedrag ziet vertonen die je niet aanstaat, het is jouw vrijheid om van mening te zijn: dit wil ik niet!

     Je vrijheid reikt echter niet zover dat je zijn gedrag kunt stoppen. Hij heeft zijn eigen vrijheid, ook al keur je dat af. We leven immers in een redelijk vrije maatschappij.

     Dus zondagavond neukt hij iemand, de avond nadien vraagt hij mij mee uit en de woensdagavond, 2 dagen later, blijft er nog een andere (en echt een andere, niet die van zondagavond!) bij hem slapen. Ik ben daar nog altijd niet goed van Victor,

     Wat is het precies dat je zo raakt? Er zijn tal van mannen (en vrouwen) die net als hij meerdere seksuele partners hebben. Is het dat hij ook jou heeft uitgenodigd? Zelfonderzoek…

     ik moet wel zeggen dat ik sinds die bewuste maandagavond ook geen enkel contact meer met hem heb gehad, ik heb hem ook niet gebeld ofzo.

     Je hebt ook zijn telefoonnummer, en jullie hebben in het verleden wel eens gebeld? Hoe hebben jullie contact gehad, op welke manier verliep dat? Ik begin me dit nu af te vragen…

     Nu zeg jij dat het blijkt dat hij mij een aantrekkelijke vrouw vindt en dat hij in mij geïnteresseerd zou zijn. Denk je dat nu echt Victor? Een man die zoveel verschillende sexcontacten heeft? Volgens mij maakt het hem gewoon niet uit hoe die vrouw eruitziet. Dik, dun, als hij maar kan sexen!

     Misschien heb je gelijk Valerie… Er zijn ook mannen die intrinsiek opgewonden zijn. Hm, ook iets waar veel over te zeggen is.

     Feit blijft dat hij je heeft uitgenodigd. Dan is toch een aanwijzing van interesse, al is het wellicht puur seksgericht. Dat hij tig andere vrouwen ook uitnodigt doet niet aan het feit af dat hij jou heeft uitgenodigd. Een mens kan veel verschillende interesses hebben.

     Trouwens, te vaak wordt gedacht in deze moderne tijd dat dik per definitie onaantrekkelijk is. Dat vrouwen altijd maar slank zouden moeten zijn is slechts tijdsgeest. Dat idee wordt gepromoot door de media en door wat mensen elkaar voorhouden.

     Ik wil niet zeggen dat alle mannen daarom maar ook voor een vrouw moeten gaan met flink gewicht. Het ligt meer genuanceerd. Het is en blijft een gevoelig onderwerp hm.

     Ik ben zelf een slanke sportieve vrouw, en ik heb best wel een goed figuur, maar van sommige vrouwen met wie hij de lakens al gedeeld heeft waar ik weet van heb, sorry, dat waren toch wel mollige vrouwen. En ik wil nu niet zeggen dat mollige vrouwen onaantrekkelijk zijn, maar die waar hij de lakens al mee heeft gedeeld, die waren echt niet knap.

     Daar heb je het: mollige vrouwen zouden niet of minder (seksueel) aantrekkelijk zijn? Gelukkig geef je aan dat je dat niet wil zeggen. Mooi!

     Laat ik er toch meer over zeggen. De vrouwen die ik ben tegenkomen in mijn leven, daarvan waren het meestal de niet zo slanke vrouwen die de mannen echt dol maakte van verlangen. (En er zijn echt uitzonderingen, want ook sommige slanke vrouwen wisten iets los te maken in mannen hmm).

     Ik vermoed dat juist de mollige vrouwen de voortplantingsdrift van mannen activeren. Niet de (graat)magere vrouwen. En verder kan ik weinig zeggen over de vrouwen die bij hem langskomen. Wat wel en niet knap is…

     Het belangrijkste wat je zegt vind ik, dat je weet dat je een goed figuur hebt. Je positieve lichamelijk zelfbeeld is een voorbeeld voor andere mensen. Yes!!! 😀

     Ik weet dat als hij iemand nieuw leert kennen hij er al direct diezelfde avond mee in de koffer probeert te duiken. Waarom wilt hij die niet eerst beter leren kennen, mee op date nemen? dat doet die man allemaal niet!

     Misschien is het wel juist de kick om zo snel seks te hebben met iemand die hij niet kent. … Er is veel over te zeggen.

     Feit blijft dat we hem niet echt persoonlijk kennen. En ik al helemaal niet, ik ben niet eens zijn buur.

     Ik heb ooit eens van een andere datingcoach gehoord die zei: “als een man met een vrouw seks heeft dan vind hij haar sowieso aantrekkelijk”. Ik kan mij echt niet voorstellen dat die man die mollige vrouwen echt zo aantrekkelijk vond. Wat is jouw mening daarover Victor?

     Op zich heeft die dating coach een punt. Waarom zou die man anders met die vrouw naar bed gaan? Hij kan ook masturberen of kiezen om met een andere vrouw naar bed te gaan. Of helemaal niets te doen op seksueel vlak.

     Het feit dat hij ervoor kiest om te vrijen met een bepaalde persoon, is een signaal dat er iets van seksuele interesse is.

     Wil je het werkelijk uitpluizen hoe dat precies voor deze man werkt? Ik denk dat je daar niet gelukkig van wordt Valerie. De focus op jezelf en hoe jij in het leven staat en in het leven wilt staan, ook op liefdes- en seksueel vlak, dat is veel belangrijker voor jou.

     Ik heb ook ooit eens van een vriend horen zeggen, die man was na zijn scheiding terug de versiertoer opgegaan en hij had een vrouw leren kennen waarmee hij een goede klik had, maar seksueel vond hij haar niet echt aantrekkelijk (hij heeft mij dit zelf verteld), hij heeft er wel gedurende een paar maanden seks mee gehad, maar hij moest er zich serieus voor “opladen” om met die vrouw seks te hebben, zo zei hij.

     De keuze om met haar te vrijen is op zichzelf al een teken dat hij haar wel seksueel aantrekkelijk vond. Al moest hij er misschien veel voor doen om zichzelf zover te krijgen. Hij verkoos haar nog altijd boven zijn hand. Hij verkoos seks met de vrouw waarmee hij een goede klik had boven geen seks.

     Maar nogmaals, is het werkelijk belangrijk voor jou om te bepalen of jouw buur je wel echt (seksueel) aantrekkelijk vindt?

     JIJ weet dat je er goed uitziet, toch? Ik vind dat het belangrijkste aan dit alles. En het is duidelijk dat je je teveel focust op je buur. Gebruik mijn suggesties, ga op onderzoek uit. Kijk naar jezelf zodat je hopelijk ontdekt wat het is dat je ‘verslaafd’ maakt.

     1. Dag Victor,

      Het is al een tijdje geleden dat ik mijn verhaal heb gedaan, mijn obsessie met de buur is intussen al in grote mate afgenomen, maar nog niet helemaal anders zou ik je misschien hier nu ook niet opnieuw contacteren om mijn verhaal te doen.

      Ik wil vlug nog even reageren op je vragen die je hierboven stelde:

      1. Wat mij zo raakte indertijd is dat hij mij uitvroeg op date terwijl hij de avond ervoor seks had met iemand en 2 dagen later nog met iemand anders, ik wil mij speciaal voelen, en als hij aan zoveel vrouwen tegelijkertijd vraagt om met hem af te spreken, dan voel ik mij niet meer speciaal. Maar waarschijnlijk vind jij dat ok want ik heb al dingen gelezen op je site waar je spreekt over het overvloed concept en als er een vrouw “nee” zegt, dat je dan direct een andere vrouw moet aanspreken. Maar waar trek je de grens? Want je kan dan als man elke vrouw zomaar gaan aanspreken en er zijn veel knappe vrouwen.

      2. de vraag over hoe mijn buurman en ik mekaar hebben leren kennen, is misschien ondertussen niet meer relevant?

      Het volgende is ondertussen gebeurd: 2 weken nadat ik hier mijn bovenstaand verhaal heb gedaan, ben ik te weten gekomen met wie mijn buurman al sinds januari een relatie heeft (dat was dus diegene die hij geneukt had 2 dagen voordat hij mij mee uitvroeg om eens te gaan eten!).
      Mijn buurman is 42 jaar en heeft een relatie met een meisje/vrouw van 18 jaar (ze was net 18 jaar geworden toen hij er mee is begonnen). Hij verbergt het nu ook niet meer voor de buitenwereld, maar komt in het openbaar met haar naar buiten. Ze blijft ook regelmatig slapen. Ik voel mij daar toch wel slecht bij, ik liet je vorige keer nog weten dat hij de lakens deelde met nogal niet echt knappe en molligere vrouwen, maar dit is letterlijk een fotomodel/mannequin, supergroot, slank en knap.
      Waar ik het moeilijk mee heb, is dat zij zo knap en groot is, ik wou vroeger ook mannequin worden, maar ja daar ben ik helaas veel te klein voor en niet zo knap als haar. Maar Victor, 18 jaar is dat niet wat jong??? Hij heeft een dochter van 16 jaar en die meisjes kennen mekaar dan nog ook.
      Ik begrijp niet dat hij zich niet schaamt, ok ze is wel heel knap, maar dat is nog een kind!! Ze zit nog op de middelbare school,(ze studeert dit jaar wel af).Hoe kan ik als vrouw van 40 jaar nu concurreren met zo een jong ding?? Als mannen van mijn leeftijd nu ook al zulke jonge meisjes willen.
      Ik ben haar al 2 keer tegengekomen op straat, de eerste keer (ik denk dat ze wel weet wie ik ben en dat ik die man, mijn buurman, ook ken) dat ik haar passeerde, lachte ze mij echt uit, en ja Victor, het was uitlachen, want ik herken ook wel een sympathieke lach en hoe zij lachte, dat was echt op een gemene manier, de tweede keer dat ik haar tegenkwam liep ik op het voetpad en zij kwam uit de andere richting, maar ze liep op hetzelfde voetpad, ze kwam echt afgestapt met een air (ze zal wel weten dat ze knap is) en ze week geen millimeter toen ik afkwam, ik ben dan maar zelf opzij gegaan toen ze mij passeerde. Het is toch normaal dat beide personen dan even wat opzij gaan? Zij deed dit totaal niet!
      Hoe pak ik zoiets het best aan in de toekomst? Ik bedoel dan van het voetpad dat zij niet wilt wijken. En als ze zo gemeen naar mij lacht, hoe reageer ik daar het best op?
      Ik ben die buurman niet meer tegengekomen, en maar goed ook, dus ik weet ook niet hoe ik het best reageer als ik hem per toeval nog eens tegenkom. Hij zal wel in zijn vuistje lachen als hij mij ziet, dat hij zo een jong, knap ding én mannequin/fotomodel aan de haak heeft kunnen slaan!

      1. Dag Victor, ik weet niet of het de bedoeling is dat je elke keer reageert op een reactie, maar ik hoop dat je mij toch nog enige adviezen en inzichten van jouw kant laat weten betreffende mijn bovenstaand verhaal.

      2. Hoi Valerie,

       Dat is goed nieuws; je obsessie is afgenomen. Dat is een begin. Blijf zo doorgaan. Doe je uiterste best om je aandacht nog meer te verschuiven naar je eigen leven. Wat er werkelijk toe doet.

       Ik wil mij speciaal voelen, en als hij aan zoveel vrouwen tegelijkertijd vraagt om met hem af te spreken, dan voel ik mij niet meer speciaal.

       En ik maak uit je woorden op dat monogamie een voorwaarde is voor een speciaal gevoel.

       Gelijk heb je dat je dan een man in je leven wilt die zich monogaam opstelt.

       Dat doet deze man niet; hij lijkt niet monogaam te zijn. Of in ieder geval, hij staat totaal anders in het leven wat betreft seks dan jij.

       En hij geeft je daarom ook niet dat speciale gevoel. Is dat niet positief? Want dat maakt dat een ander man die dat wèl voor jou kan zijn juist zo bijzonder, uniek!

       Maar waarschijnlijk vind jij dat ok want ik heb al dingen gelezen op je site waar je spreekt over het overvloed concept en als er een vrouw “nee” zegt, dat je dan direct een andere vrouw moet aanspreken.

       Het Overvloed-concept is iets minder kort door de bocht. Ik adviseer mensen om vooral niet vast te blijven plakken aan iemand die geen goede match kan zijn. En ook dat je je niet uit het veld laat slaan als de ander om wat voor reden dan ook niet geïnteresseerd is in verder contact.

       Maar waar trek je de grens? Want je kan dan als man elke vrouw zomaar gaan aanspreken en er zijn veel knappe vrouwen.

       Als het puur en alleen om het aanspreken gaat, dan kun je eindeloos blijven aanspreken (of je laten aanspreken)

       Wil je op een gegeven moment verdieping, intimiteit, en misschien ook exclusiviteit, dan is het contact maken slechts het begin.

       maar dit is letterlijk een fotomodel/mannequin, supergroot, slank en knap.

       Fotomodel/mannequin-werk is slechts een beroep. Er wordt geselecteerd op een bepaald type vrouw/man. Dat uiterlijk wordt in bepaalde omgevingen als ideaal gezien.

       Helaas wordt dit eenzijdige ideaalbeeld gepromoot in de media. Waardoor vrouwen met een ander uiterlijk het idee hebben dat ze niet mooi en aantrekkelijk zijn. Een grote misvatting!

       maar ja daar ben ik helaas veel te klein voor en niet zo knap als haar.

       Waar het op neerkomt is dat je niet past in dat modewereldje met de zeer strikte, eenzijdige eisen.

       Zou het een andere tijd zijn, dan zou een volslanke vrouw het ideaal kunnen zijn geweest.

       Het is slechts tijdsgeest. Laat je niet wijsmaken dat je niet knap kunt zijn als je geen mannequin-werk kunt doen.

       Maar Victor, 18 jaar is dat niet wat jong???

       Ja. Al is het meerderjarig.

       Hoe kan ik als vrouw van 40 jaar nu concurreren met zo een jong ding??

       Je hoeft niet te concurreren.

       Wil jij een man die niet-monogaam is?
       Wil jij een man die al een relatie heeft?

       Nee, nee en nog eens nee. Dus waarom zou je je nog bezig houden met het idee dat jij wel/niet geschikt zou zijn voor hem? Hoe hij zijn leven leeft is zijn zaak, niet die van jou.

       Als mannen van mijn leeftijd nu ook al zulke jonge meisjes willen.

       Nee. De meeste mannen hebben liever een vrouw van ongeveer dezelfde leeftijd. In ieder geval als het om een serieuze relatie gaat.

       (Er is veel meer hierover te zeggen, maar daar schrijf ik liever nog een uitgebreid artikel over.)

       Ik ben haar al 2 keer tegengekomen op straat, de eerste keer (ik denk dat ze wel weet wie ik ben en dat ik die man, mijn buurman, ook ken) dat ik haar passeerde, lachte ze mij echt uit,

       Het is een hele jonge vrouw. Ze weet niet beter.

       Jij wel.

       de tweede keer dat ik haar tegenkwam liep ik op het voetpad en zij kwam uit de andere richting, maar ze liep op hetzelfde voetpad, ze kwam echt afgestapt met een air

       Ze is een hele jonge vrouw, ze weet niet beter.

       En jij wel…

       ze zal wel weten dat ze knap is

       Dat gun ik iedere vrouw: zelfvertrouwen.

       (Uitlachen en een air hebben zijn vaak tekenen van onzekerheid.)

       Het is toch normaal dat beide personen dan even wat opzij gaan? Zij deed dit totaal niet!

       Ze weet niet beter…

       Hoe pak ik zoiets het best aan in de toekomst? Ik bedoel dan van het voetpad dat zij niet wilt wijken. En als ze zo gemeen naar mij lacht, hoe reageer ik daar het best op?

       Als het niet erger wordt dan dit:

       Opzij stappen en niet reageren. Wees zo neutraal als een rotsblok. Wat anderen vinden is hun zaak. Jij vervolgt je leven, met je eigen focus en richting.

       Ik ben die buurman niet meer tegengekomen, en maar goed ook, dus ik weet ook niet hoe ik het best reageer als ik hem per toeval nog eens tegenkom.

       Gewoon langslopen en geen aandacht aan hem schenken. Jij hebt jouw mooie leven. En wat hij of anderen vinden: hun zaak.

       Hij zal wel in zijn vuistje lachen als hij mij ziet, dat hij zo een jong, knap ding én mannequin/fotomodel aan de haak heeft kunnen slaan!

       Misschien wel, misschien niet. Zijn zaak!

       Hoe minder aandacht/energie je aan dit alles besteed, hoe meer je kunt investeren in je eigen leven. Dat draagt absoluut bij tot vrijheid en geluk.

       Veel succes Valerie!

 • @Valerie.

  Ga naar die kerel of vraag hem bij jou.
  Heb seks met hem en wees daarna gelukkig.

  Jij wil verder niets met hem, laat hem dan ook zijn ”pretjes” hebben.

 • Ik vind dat Rianne gelijk heeft. Maak een beslissing: heb sex met hem of laat al dat sneaky gedoe gewoon achterwege. Jezus….. we leven niet meer in de middeleeuwen hoor, zo gedraag je je althans wel.

  Je maakt hetzelf moeilijk.

  1. @Danny: wat vind je er eigenlijk van dat hij zijn handen zelfs niet kan houden van de vrouwen van zijn beste vrienden? Hij heeft er zelfs sex mee!! Het gaat hier om een man van 41 jaar. Vind je dat ik aan zo een respectloze man mijn lichaam moet geven?

   1. Nee, maar stop dan gewoon met hem te observeren en zijn doen en laten hier te beschrijven. Je bent constant bezig zijn wandel en gang te bestuderen. Ok je hebt beslist geen sex met te willen. Niets mis mee en daar stopt het dan.

    Zo duidelijk kan het leven soms zijn.

  2. Danny, de middeleeuwen heeft iets van 1000 jaar geduurd. Wat voor seksuele opvattingen had de mens toen? Heb jij een idee?

   Terecht snijd je een periode in het verleden aan, lang geleden. Tijdsgeest speelt namelijk een belangrijke rol. En die was vast anders dan in deze tijd.

   Onze huidige opvattingen zijn ook onderhevig aan tijdsgeest. Het is daarmee geen ‘ultieme waarheid’. Misschien kijken we over 500 jaar terug op deze tijd en zeggen we: “wat waren we toen bekrompen op liefdes- en seksueel vlak. Duhhhh!”

   Het kan ook zijn dat we nog iets kunnen leren uit het verleden, who knows.

   Dat Valerie met vragen rondloopt en het moeilijk heeft, dat is niet vreemd. Ik ben juist blij dat ze haar verhaal doet en laat weten wat haar dwarszit. Daarom blog ik over allerlei onderwerpen zodat mensen steun kunnen vinden.

   En verder, je kunt het tegen vrijwel ieder mens zeggen: “Je maakt het jezelf moeilijk.” 😀 Dus is het slechts een kwestie van in je vingers knippen en flits, alles opgelost?

 • Valerie, ik had mij al een keer of 10 totaal laten ”uitwonen” in plaats van hier ”de heilige maagd Maria” uit te hangen.
  En je wilt alleen seks met hem, geen relatie.
  Laat hem dan buiten jou zijn andere ”pretjes” hebben.
  (hij zal wel goed in de markt liggen)

  1. Rianne, bedankt voor je reacties!

   En je zegt het juist: JIJ had je allang laten ‘uitwonen’. Jij had je anders gedragen. Want jij staat anders in het leven. Je bent een ander mens.

   Je woordkeuze is prikkelend hehe. Maar ik hoop wel dat je (meer…?) respect opbrengt voor de mensen die hier met hun belangrijke vragen komen.

 • Iedereen bedankt die aanhaakt! 🙂

  Ik raad het Valerie echter met klem af om met hem te vrijen. Niet met en ook niet zonder geld.

  Beste Valerie, je bent zijn buur en het lijkt er alles op dat je je teveel bezig houdt met hem. Je gebruikt zelfs het woord verslaving. Er speelt absoluut meer en het is voor jou de kans om jezelf beter te leren kennen (en dit gaat wellicht verder dan puur seksuele opvattingen).

  Eventjes een wip maken kan het nog moeilijker voor je maken. Dat kun je absoluut niet gebruiken nu.

  Ergens maak ik me wat zorgen. Werkelijk een obsessie ontwikkelen gaat vaak ten koste van levensplezier… Veel sterkte en succes Valerie!

 • Victor, dat gaf ik, maar dan in een andere woordkeuze, ook al aan.

  Zij heeft een obsessie voor de buur.
  Zij wil iets met hem doen.
  Hij wil (volgens Valerie) ook iets met haar doen.
  Verder willen ze beiden niets van elkaar.
  Laat je dan wel of niet lekker uitwonen en laat de buur verder zijn ”pretjes” houden.

  En desnoods laat je beiden vooraf eerst een SOA test doen voor zekerheid.
  Wil hij dat niet, dan is het over en uit.
  Als ik het verdere wel en wee van de straat verder wil weten koop ik wel een story of prive.

  1. Graag haak ik in op wat je zegt over het vooraf even testen op SOA. Het is geen goed uitgangspunt, of advies. Zeker niet wat betreft de situatie van Valerie.

   Sowieso zijn sommige akelige soa’s een aantal dagen/weken/maanden nog niet zichtbaar bij een soa test. Zo uit mijn hoofd, syfilis, hepatitis en hiv (de infectie die kan lijden tot aids).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *