Humor: Clown versus narre humorHumor kun je op de verkeerde of de juiste manier gebruiken. Voor de duidelijkheid maak ik een vergelijking: clown versus nar.

Je gevoel voor humor is belangrijk. Immers, vrouwen houden van lachen, van goede humor. Je kunt het echter verkeerd aanpakken door je als een clown op te stellen.

Wil je dolgraag in de smaak vallen? Probeer je voortdurend grappen te maken? Heb je het liefst de lachers op de hand in de hoop dat mensen je leuk vinden? Let op, want in wezen maak je jezelf eerder belachelijk dan aantrekkelijk. Niet goed voor het vrouwen versieren uiteraard.

Als je je ergens aan wilt afspiegelen, doe het aan de nar… Bekijk daarom nu deze korte video en laat me vervolgens weten hoe jij je humor ‘toepast’.

 

Hier kun je mijn E-coachsysteem voor succes met vrouwen downloaden…

Klik op de knop ‘Vind ik leuk’. En plaats vervolgens je reactie hieronder. Hoe gebruik jij je gevoel voor humor?

Gerelateerd:

 • Goede humor waar vrouwen van houden (34)
  Goede humor is welkom uiteraard. Immers, vrouwen houden van lachen. Volgens een onderzoek uitgevoerd door ‘Survey AAP’, blijken vrouwen gemiddeld 62 keer per dag te lachen, terwijl mannen gemiddeld maar 8 keer per dag […]
 • Zelfvertrouwen met vrouwen – Oefening voor Meer zelfvertrouwen (77)
  In het vorige blogartikel over zelfvertrouwen met vrouwen heb je gezien dat zelfvertrouwen is gebaseerd op je zelfbeeld. Dus hoe meer je je bewust bent van het feit dat je positieve kwaliteiten bezit, hoe zelfverzekerder je […]
 • Zelfvertrouwen vergroten doe je zo (oefening) (18)
  Zelfvertrouwen vergroten, dit is een belangrijk onderwerp wat betreft de liefde en vrouwen versieren. Helaas zijn er nog steeds te veel mannen die onzeker zijn en daardoor geen vrouwen kunnen versieren. Vreselijk! Daarom […]
 • Bevrijd Jezelf van een Foute Vrouw (deel 1) (109)
  De vorige keren heb ik geblogd over foute vrouwen herkennen. En waardoor het moeilijk kan zijn om het door verliefdheid op een foute vrouw het contact met haar te verbreken. Houd je je nu nog steeds bezig met zo’n foute […]
Humor? De Clown versus de Nar
Trefwoorden:     

9 reacties op “Humor? De Clown versus de Nar

 • Humor kan schitterend werken, maar enige voorzichtigheid is denk ik wel geboden.

  Wat de ene vrouw onvoorstelbaar grappig vindt, vindt de andere een (indirecte) belediging of aanstootgevend. Ook kun je zoals Victor aangeeft het valse gevoel krijgen dat alles lekker loopt. Sommige vrouwen lachen nu eenmaal graag zonder dat ze daarmee aangeven dat ze jou aantrekkelijk vinden.
  Voor sommige vrouwen is het zelfs een soort verdedigingsmechanisme: lachen en zelfverzekerd overkomen om onzekerheid weg te moffelen (geef toe, dat doen wij mannen ook wel eens)

  Om het 1ste probleem te omzeilen is het een goed idee om tijdens het praten met haar verder te bouwen op de grappen die zij maakt, zo ben je al iets zeker dat het haar smaak is. Uiteraard hoef je niet te overanalyseren, als je er niet echt iets kunt uit opmaken, of ze maakt (nog) niet echt grappen dan hou je het best zo neutraal mogelijk: onschuldig lachen met mensen uit den boze, de narren- humor is uiteraard wel goed.

  Wat het 2de betreft, die barrière: tja, dat is inderdaad niet altijd eenvoudig, misschien ook een reden waarom dat ik niet verder kom dan vriendschap (wat gezellig grappen maken en babbelen zonder meer).

  1. @ Ruben,

   Bedankt voor je reactie 😀

   Lachen als een soort verdediginsmechanisme? Klopt! Lachen is een manier om energie los te laten. En kan als ook gebruikt worden om schaamte en onzekerheid te verdoezelen.

   Wat de ene vrouw onvoorstelbaar grappig vindt, vindt de andere een (indirecte) belediging of aanstootgevend.

   Welke vrouw heeft jouw voorkeur? Filtermentaliteit…

   Om het 1ste probleem te omzeilen is het een goed idee om tijdens het praten met haar verder te bouwen op de grappen die zij maakt, zo ben je al iets zeker dat het haar smaak is. Uiteraard hoef je niet te overanalyseren, als je er niet echt iets kunt uit opmaken, of ze maakt (nog) niet echt grappen dan hou je het best zo neutraal mogelijk: onschuldig lachen met mensen uit den boze, de narren- humor is uiteraard wel goed.

   Juist afstemmen kan heel krachtig zijn. Je spreekt als het ware de taal van de ander, zodat ze het gevoel heeft dat jullie goed overeenkomen. Mooi voor een vriendschap. Echter, dit is meestal onvoldoende basis voor een Verovering.

   Wuif vooral je eigen smaak niet weg en probeer niet te veel in de smaak te vallen. Durf jezelf eens te laten zien met het risico dat iemand je vervolgens niet leuk vindt!

   Het is vrijwel onmogelijk om aantrekkingskracht uit te oefenen op iedereen. Zoals ik bespreek in mijn Natuurlijke Aantrekkingskracht-programma

 • Humor is moeilijk te maken. Ik ondervind dat toch, ook al heb ik een grote dosis aan speelsheid.
  Ik gebruik mijne droge humor soort om te doorprikken, om verder contact te kunnen leggen.
  Ironie kan ik niet eens gebruiken, ik zou niet eens weten hoe dat moet.

  Ik kom al vrij ver met mijn humor, hangt enkel van de stemming af. Ik heb nu al voor mijn eigen bewezen dat ik inderdaad kan veroveren via humor en speelsheid. Dat is zo krachtig, kheb nu al 3 dames die bezet zijn al doen twijfelen over hun eigen relatie, iets wat ik niet had verwacht.

  @Ruben,
  Ik kom nu al verder dan vriendschap, kheb eens een stop ingelast van 2 maand en theeft deugd gedaan.
  Je moet ervoor gaan, ook al houd een paar zaken ertegen, als het niet lukt, geen nood, ervaring opgedaan, ga dat eens bekijken wat je allemaal gedaan hebt. Dan ga je weer verder op andere dames. Weinig denken, meer actie en als het haar niet bevalt, dan is het pure pech voor haar. Jij bent diegene die alles moet doen, ik ga dankzij mijn speelsheid, de toer op om haar te versieren, te veroveren.

  Kleine gebaren zullen veel doen, meestal hangt dat af van haar open lichaamshouding, als ze neigt naar gesloten houding, er zijn een paar zaken dat je kunt doen. Als ze er zo met gesloten armen staat tegen u te praten, wat ik zou doen, pakt uwe blazer of pull of jas vast en geef dat aan haar zodat jij jouw schoen kan dicht knopen. Ik vind dit een handige trucje om verder contact te houden, kan je achter nog een grapje maken over, zieje wel een mannelijke trui weegt niet zo zwaar als je dacht als je een nors gezicht zou trekken, dan kan jij er goed om lachen.

  Zelfs ik twijfel nauwelijks, enkel heb ik meer signalen of andere dingen die erop wijzen is ze nu single ja of nee? Ik krijg de afgelopen tijd altijd te maken met bezette dames, kan leuk zijn om ermee te praten maar dat is niet wat ik zoek.

  @ Victor,
  Gaat er nog een extra video of een artikel of via nieuwsbrief over het onderwerp : is de vrouw nu single of niet, zo met extra signalen dan de 3 je hebt op deze site?
  Want die drie signalen, kan ik er verder niks op van maken, meestal ontwijkt de meeste de vraag van of er een man in hun leven is? Bij me antwoorden ze er ni op en als je to the point komt van ben je nu single ja of nee, dan zullen ze toch denken van ja dat is een liefdesaanzoek !

 • @ Andy,

  Ook weer bedankt voor je reactie!

  Misschien dat ik ook nog een nieuwe video uitbreng over hoe je kunt checken of een vrouw single is.

  Behalve het feit of ze single is of een relatie heeft, spelen er meer factoren. Wanneer je voortdurend vrouwen ontmoet die een relatie hebben, mag je je afvragen hoe het komt dat je bezette vrouwen zo vaak tegen het lijf loopt. Waar exact ontmoet je deze vrouwen?

  Of… stel jezelf eens de vraag waarom ze ZEGGEN dat ze een relatie hebben. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je erg veel energie uitstraalt en daarmee de vrouwen imponeert en overrompelt. Aan de ene kant is dat positief, want je bent krachtig aanwezig. Aan de andere kant, het kan voor vrouwen onveilig of zelfs bedreigend aanvoelen. Zeggen dat ze al een partner hebben geeft hen een veilig gevoel…

  Kortom, benader dit onderwerp vanuit verschillende perspectieven.

  Een andere video waarin ik het onderwerp aanraken bespreek staat ook op de to-do-list… Genoeg te bespreken! 😀

  1. @ Victor,

   Ik vind deze vrouwen in het stationsomgeving of aan het perron te wachten op de trein, de openbare vervoer zeg maar. Daar kom je zovele vrouwen tegen, das echt waanzinnig, op de spitsuren nog veel meer.

   Ik ben ook krachtig aanwezig, het is zoals je zelf zegt in de Natuurlijke Aantrekkingskracht programma of was het nu zelfvertrouwen programma, “neem ruimte in en neem een krachtige open houding in”. Dat zal er letterlijk niet instaan maar daar komt het op neer. Dat is wat ik toch opmaak van die stappenplan. Ik bezit ook veel energie, ik ben stilletjes aan in goede conditie aan het geraken, ik ben zelf vermagerd en meer spieren gekweekt. Factoren die degelijk invloed hebben in dat energie uitstraling. Ik gedraag me ook qua non verbaal wel dominant.

   Goh, aanraken, die was ik bijna vergeten. Ik raak nog steeds geen vrouw aan, kan ook 1 van de factoren zijn dat ik niet doorstoot voor een verdere stap. Momenteel moet ik het doen met mijn humor, leiding nemen en grote zelfvertrouwen die ik nu heb. Ik twijfel nog op de momenten van aanspreken, dat is zoiets van: Hoe ga ik deze dame nu aanspreken en wie zal ik eruit pikken? Op sommige momenten weet ik het totaal niet, omdat er zovele keuzes zijn. Ik heb wel al eens mijn ideale vrouw tegengekomen, qua uiterlijk toch maar niet aangesproken al wou ik het wel, vastgelopen.
   ( mijn voorkeur zijn brunettes, nog meer als die ook nog groene ogen en zwart haar hebben, dan spelen de hormonen hun rol)

   Ik vroeg me dit vandaag nog af, als je een onbekende dame ziet, en je ziet dat ze wel paar keren weerkijkt naar je, is het verstandig om te wuiven naar haar of is dit een slecht idee?
   (Ik was aan het trainen in de club en dan heb je zo boven een cafetaria waar je zicht hebt op de zaal, zaten zo 2 tal dames en toen schoot de vraag te binnen: zou ik nu wuiven naar haar? )

 • Je nieuwste video heb ik bekeken. Maar het is me nog niet volledig duidelijk. Wat is narrenhumor en hoe ontwikkel ik dat? Je hebt het over prikkelen. Bedoel je alleen het speelse plagen of bedoel je er meer mee?

  1. @ Wim,

   Goede vragen!

   De humor van de nar prikkelt. Zijn humor is niet slechts bedoeld om in de smaak te vallen. De humor kan een kern van waarheid bevatten. Een wijsheid, licht confronterend, ontwapend.

   Hoe dan ook, durf een beetje te prikkelen. Zoals ik inderdaad aangeef in hoofdstuk 6 (speels plagen) van mijn E-coachsysteem voor succes met vrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *