Fictief verkeersbord: Geen borsten van vrouwen aanraken Vrouwen aanraken is een kwestie van lichaamstaal. Belangrijk in de omgang met mensen, zeker wanneer je wilt vrouwen versieren.

Het punt is dat te veel mannen niet weten hoe ze op de juiste manier een vrouw moeten aanraken, waardoor het al gauw een aanranding wordt. Of door de onduidelijkheid durven ze geen enkel lichamelijk contact te maken. Dat is zonde, want zo komt er minder oxytocine vrij…

Voor een beter liefdesleven, dat moet veranderen!  Zie daarom de video hieronder over lichamelijk contact maken met vrouwen:

 

Dit moeten meer mannen weten, dus deel vooral dit artikel met video!

Hoe gemakkelijk maak jij lichamelijk contact?

Is het de normaalste zaak van de wereld, een nog onbekende vrouw aanraken? Wat zijn je ervaringen? Plaats je reactie hieronder!

Gerelateerd:

 • Hoe leiden voor het vrouwen verleiden? (#3) (31)
  Hoe kun je leiden om vrouwen te verleiden? Het rijmt mooi, maar als je grote fouten maakt wat betreft het leiden van vrouwen wordt het al gauw lijden 😉 Dit is het derde deel van de reeks artikelen over leiden en […]
 • Seks – Waarom seks? (9 goede redenen) (5)
  Vandaag geef ik 9 redenen waarom vooral (vaker) seks te hebben. Laat je overtuigen! #1. Seks is lekker Deze reden staat met stip op nummer 1. Mits jullie goede bedpartners zijn en het verstandig aanpakken, kan vrijen werkelijk […]
 • Orgasme – Het vrouwelijk orgasme onbelangrijk? (6)
  Het vrouwelijk orgasme wordt door de wetenschap als niet evolutionair nuttig beschouwd. Want de man moet klaarkomen voor zijn zaadlozing, de vrouw kan bevrucht worden zonder haar orgasme. Dus is het vrouwelijk orgasme […]
 • Succesvol oogcontact met vrouwen (3 tips) (32)
  Succesvol oogcontact met vrouwen maken, hoe? Wat moet je communiceren voor het vrouwen versieren? Zoals je hopelijk al gezien hebt in een ander artikel: communiceren met oogcontact, je doet het altijd. Zelfs al vermijd je […]
Vrouwen aanraken doe je zo (niet)
Trefwoorden:     

12 reacties op “Vrouwen aanraken doe je zo (niet)

 • Eindelijk staat deze video er, ik had dit onderwerp helemaal op de achtergrond gezet.
  Nu ben ik wel al iets verder, ook wil ik nog meer weten hierover in plaats van don”ts, the do”s.
  Goed om te weten, dat wel. Ik ben er voor het moment nog altijd onhandig erin. Het aanraken op zich lijkt tegenwoordig als ongewenste intimiteiten, ik heb dat al vaker meegemaakt.

  Fysieke contact maken is voor me moeilijk te doen, ik denk telkens als ik een vrouw aanraak, dat ik ze betast. Kheb er niks anders dan negatieve ervaringen ermee. Ik denk telkens ook van, goh ik mis dat wel affectie, afgelopen jaren weinig qua affectie gehad en misschien is het daardoor dat het aanraken bij me slecht afloopt.

  Ik wil het zo graag, zelfs te graag … ( te graag om een dame te veroveren om voor u te hebben, voor diegene die niet mee waren)

  1. @ Andy,

   De do’s? Ga experimenteren met mijn suggesties, zoals ik bespreek in de video. Laat het zo nonchalant en vluchtig zijn zoals je mannen aanraakt…

   Zoals ik al een keer eerder vroeg, wat zijn precies je ervaringen met aanrakingen? Ongewenste intimiteiten… wat gebeurde er precies, waar raakte je de vrouwen aan?

   Fysieke contact maken is voor me moeilijk te doen, ik denk telkens als ik een vrouw aanraak, dat ik ze betast.

   Met die gedachten worden je aanrakingen inderdaad als betasten geïnterpreteerd.

   Nogmaals, oefen eens met het aanraken van mannen op een vluchtige, nonchalante manier.

   Ik denk telkens ook van, goh ik mis dat wel affectie, afgelopen jaren weinig qua affectie gehad en misschien is het daardoor dat het aanraken bij me slecht afloopt.

   Dat speelt zeker een rol! Advies: laat je geregeld masseren door een masseur. Een gewone massage gericht op ontspanning.

   Succes Andy!

 • Ik was onlangs met drie vriendschappelijke vriendinnen een nacht wezen stappen in Amsterdam, lekker de hele avond van de ene club naar de andere.
  Twee van deze meiden zien er erg leuk uit, en trokken dus ook veel mannelijke aandacht (ik kreeg ook voldoende aandacht van de vrouwen, want die zagen natuurlijk ook wel waarmee ik op stap was 😉
  Nou heb ik de hele avond door deze meiden meerdere keren moeten ”redden” van mannen die ze zonder enige waarschuwing van achteren bij hun middel beetpakken en tegen ze aan gingen dansen! Ik pakte ze in deze gevallen zelf om de schouders heen, trok ze naar me toe, en gaf de man in kwestie even een duidelijke blik dat ze aan het verkeerde adres waren, dit deed ik overigens pas als ik echt zag dat ze zelf niet van deze mannen afkwamen en ze zich duidelijk niet op hun gemak voelden.

  Later op de avond is een van de meiden op een nette manier versierd. Deze jongen wist hoe het werkt, hij begon voor zover ik kon zien op een relaxte manier en ongeveer een uur later stonden ze al uitgebreid te zoenen, maar dat was niet voordat hij zich ook aan de rest van ons gezelschap had voorgesteld etc etc, hier had ik dus geen enkel probleem mee, het was duidelijk dat hij het op een respectvolle manier aanpakte. (deze man was ofwel een natuurtalent, of hij heeft ook alle producten van Victor op de computer staan 😀 )

  Ik kan alle mannen op deze blog aanraden om eens met een paar (al dan niet mooie) dames op stap te gaan, en om de uitgaanswereld eens vanuit het vrouwelijke perspectief te bekijken. Ik heb er in ieder geval heel erg veel van geleerd! Met name hoe sommige mannen zich kunnen misdragen, en hoe weinig zin deze aanpak eigenlijk heeft, want je word alleen maar gezien als een creep!

  1. @ Jasper,

   Je geeft een prachtig en verhelderend voorbeeld, bedankt! 😀

   En het is inderdaad goed om eens te gaan stappen met een paar vriendschappelijke vriendinnen. Kan niet alleen leerzaam zijn, het is ook leuk.

 • Zelf ben ik ook nog wat onhandig (of voorzichtig) in het aanraken van vrouwen.
  Sinds deze zomer spreek ik regelmatig af met iemand die ik midden de zomer leerde kennen. Het klikt zeer goed tussen ons en ik zie er wel ‘meer’ uit groeien maar ik heb het gevoel dat zij ongelooflijk voorzichtig is. Ik merk dat ze wel graag afspreekt met me maar ze neemt zeer weinig initiatief om zelf es een bericht te sturen of zo.
  Ook qua flirtsignalen merk ik weinig en dus heb ik haar zelf ook nog niet echt meer spontaan aangeraakt omdat ik haar niet wil afschrikken.
  Blijkbaar kwam ze recent uit een relatie van een kleine 2 jaar en ze is nogal bedachtzaam dus ik kan wel begrijpen dat ze nogal voorzichtig is tov iets nieuw.

  Maar hoe ga ik hier nu mee om zodanig dat ik haar niet afschrik maar zodat we ook niet als enkel vrienden eindigen? Kan ik haar subtiel meer beginnen aanraken? Of wacht ik daarvoor best nog op meer signalen van haar?

  1. @ Reizer,

   Je spreekt sinds de zomer af en ze neemt weinig initiatief? Het wordt tijd om ZELF het initiatief te nemen. het klikt goed, daarom is het belangrijk om een stapje verder te gaan.

   Ook qua flirtsignalen merk ik weinig en dus heb ik haar zelf ook nog niet echt meer spontaan aangeraakt omdat ik haar niet wil afschrikken.

   Als een nonchalante en vluchtige aanraking niet in goede aarde valt, is de kans erg groot dat je haar nooit zult Veroveren. Daarom is het noodzakelijk om juist wel om op deze manier aan te raken. Anders blijf je maanden om een vrouw heendraaien zonder dat er iets gebeurd.

   Blijkbaar kwam ze recent uit een relatie van een kleine 2 jaar en ze is nogal bedachtzaam dus ik kan wel begrijpen dat ze nogal voorzichtig is tov iets nieuw.

   Een nonchalante en vluchtige aanraking is niet iets nieuws, maar mag een vanzelfsprekendheid zijn.

   Een relatie met je aangaan of met je naar bed gaan, dat is nieuw. Ik kan begrijpen dat ze niet te hard van stapel wil lopen.

   Dus het advies: vanaf het begin nonchalante en vluchtige aanraken. Niet omdat je haar per se wilt Veroveren… raak anderen ook op deze manier aan.

 • Ik ben eigenlijk van mening dat je als man zijnde je een meid moet behandelen zoals je zelf ook wil dat ze je met jouw omgaan. Als je niet in je billen wil worden geknepen of even bij je ballen gepakt worden. Moet je vergelijkbare dingen ook niet bij een meid doen.

  1. @ Thomas,

   Op zich een positief uitgangspunt.

   Let wel, elk mens is anders. Andere behoeften, andere achtergrond, ervaringen, etc. Sommige mannen vinden het prima om in de billen geknepen te worden. Zij mogen niet veronderstellen dat het daarom acceptabel is om anderen dus ook maar in de billen te knijpen…

 • Fysieke contact maken is voor me moeilijk te doen, ik denk telkens als ik een vrouw aanraak, dat ik ze betast.

  Ach, nog altijd beter dan de gedachte van als ik haar aanraak zal ze net als mijn ex-vriendin ook wel doodgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *