Charmeur wordenJe wilt een charmeur worden? Meer innemend, verleidelijk en begeerlijk?

Dat komt goed uit, want vandaag breng ik een nieuwe video uit met 3 handige tips om een echte charmeur te worden.

Hoe charmanter je bent, hoe meer je voor elkaar krijgt. Niet alleen op liefdesvlak of wat betreft vrouwen!

Een paar voorbeelden uit mijn eigen ervaring:

 • Je wordt vaker voorgelaten in een wachtrij
 • Je krijgt geregeld iets gratis (boodschappen, parkeer- en treinkaartjes, bloemen)
 • Mensen doen een paar stappen extra om je te helpen. Ambtenaren, administratiemedewerkers, etc.

Bekijk daarom nu meteen de tips die ik zowel in de video als in dit artikel geef…

 

Charmeur tip #1. Kleed je voor de gelegenheid, plus een beetje extra

Zoals ik vaker aangeef in mijn artikelen en producten, mensen observeren is belangrijk voor aantrekkingskracht; het flirten en Veroveren.

Door goed observeren kun je beter inspelen op de beleving van anderen. Aanspreken van vrouwen wordt gemakkelijker omdat je vlot aansluit op wat mensen denken en voelen. Meer en betere reacties…

Een bijkomend voordeel van goed observeren is, dat je je bewust bent van hoe mensen zich kleden. Bijvoorbeeld op het werk, tijdens een feestje, of tijdens het stappen.

Je min of meer hetzelfde kleden als anderen maakt dat je niet opvalt; je bent een grijze muis. Durf op te vallen, zonder overdrijven.

Underdressed kan opvallend zijn, maar in negatieve zin. Overdressed is ook niet goed want dat maakt dat anderen zich ongemakkelijk voelen. Of nog erger, overdressed wekt de indruk dat je te graag een goede impressie wilt maken.

Daarom geef ik het advies: kleed je een tikje beter dan andere mannen. Simpelweg meer aandacht besteden aan je kleding en verzorging is vaak al voldoende…

Charmeur tip #2. Wees sociaal, maak contact met iedereen

In een van mijn eerste artikelen op deze site geef ik een waarschuwing: ga niet op de versiertoer wanneer je gaat stappen. Zie het artikel ‘Succesvol Veroveren in club of discotheek’.

Richt je op plezier maken zodat je ‘vrijblijvendheid’ uitstraalt. Juist dan stellen vrouwen zich open voor de Verovering…

Met andere woorden stel je sociaal op. Om te beginnen, begroet mensen. Niet alleen bekenden of vrouwen, maar IEDEREEN! Dit hoort bij het Overvloed-concept waarover ik spreek in de E-cursus.

Wees nieuwsgierig, toon interesse. Stel vragen, maak contact. Ongeacht sekse, leeftijd of aantrekkelijkheid. Wees gul met je aandacht.

En nee, dat betekent niet dat je romantische interesse moet hebben in iedereen. Ieder zijn voorkeur en smaak.

Je bent veel charmanter door je sociaal op te stellen en contact te maken. In ieder geval meer dan de hongerige jager die alleen maar uit is op een prooidier…

Charmeur tip #3. Laat de ander over zichzelf praten, stel slimme leidende vragen

Nee, je wordt meestal geen charmeur door alleen maar over jezelf te praten. Probeer haar dus niet te imponeren met opschepperij en overdreven verhalen. Praatjes vullen geen gaatjes!Zelfvertrouwen met vrouwen

Mensen willen graag gehoord worden. Bied een luisterend oor en je wordt vanzelf interessanter voor een vrouw. Let maar op, juist door minder te spreken krijgt ze de indruk dat je een uitstekend gesprekspartner bent.

Behalve goed luisteren, is het de kunst om slimme leidende vragen te gebruiken. Laat haar zich concentreren op lekkere gevoelens en ervaringen. Wil je voorbeelden? Zie het artikel over een gevaarlijke conversatiefout om nooit meer te maken.

Natuurlijk is er meer te zeggen over het vergroten van je charme. Je zelfvertrouwen bijvoorbeeld, heel belangrijk wil je een charmeur worden. Zie mijn zelfvertrouwen-programma!

Vind jij jezelf een charmeur? Wat doe je met de drie tips van hierboven? Of heb je een vraag? Plaats nu je reactie hieronder!

Gerelateerd:

 • Zelfvertrouwen vergroten doe je zo (oefening) (18)
  Zelfvertrouwen vergroten, dit is een belangrijk onderwerp wat betreft de liefde en vrouwen versieren. Helaas zijn er nog steeds te veel mannen die onzeker zijn en daardoor geen vrouwen kunnen versieren. Vreselijk! Daarom […]
 • Single en verdrietig? (Remedies & tips) (7)
  Als single kun je verdrietig zijn omdat je 'nog steeds' geen relatie hebt. Of omdat je bijvoorbeeld sinds kort weer vrijgezel bent; de relatie is recentelijk verbroken. Speciaal voor deze mannen heb ik een korte video gemaakt […]
 • Uiterlijk of innerlijk? (Dit moet je weten) (27)
  Uiterlijk of innerlijk, wat is werkelijk belangrijk voor je succes? De een is van mening dat het uiterlijk onbelangrijk is en dat slechts je innerlijk mooi hoeft te zijn. De ander denkt dat alleen het uiterlijk telt en dat […]
 • Cliffhangers Gebruiken op een Krachtige Manier (20)
  De Cliffhanger, het is een van de meest krachtige gesprekstechnieken die je kunt toepassen op liefdesvlak. En zoals je in hoofdstuk 10 van het E-coachsysteem kunt zien, zijn er verschillende soorten Cliffhangers die je […]
Word een charmeur met deze 3 tips
Trefwoorden:     

7 reacties op “Word een charmeur met deze 3 tips

 • Aangezien dat het toch over converseren gaat, moet je dan de spraakwatertechniek effectief onder de knie hebben voor een betere gesprek te behalen? Ik wil het best gebruiken maar dat vergt zoveel van mijn eigen om ermee aan te slag te gaan. Hoe train je het beste om contrasten te zien?

  1. @ Andy,

   Bedankt voor je reactie! 🙂

   De Spraakwater-techniek (hoofdstuk 9 van het E-coachsysteem voor succes met vrouwen) is prachtig voor het opgang brengen en houden van een gesprek. Goed om te oefenen, zeker.

   Echter… een specifieke techniek onder de knie hebben, maakt je niet meteen een betere conversatiepartner. Een (relaxte) mentaliteit, inclusief nieuwsgierigheid en exclusief de drang om meteen te scoren, veel belangrijker.

 • ik heb bij mij zelf ondervonden dat ik een stille type ben. ik praat heel weinig maar mijn mentaliteit is positief. ik heb een mooi style en ik help mensen graag ik. ben vriendelijk tegen iedereen ik zit graag tussen de mensen.

  Maar alleen praat ik heel weinig das niet omdat ik verlegen ben maar ik ben altijd stil en ik weet niet of het goed of niet goed is.

  ik toon interesse in meisjes maar heb weinig te zeggen, maar ik ben positief. ik glimlach en ik maak oogcontact ik ben zelfverzekerd. ik leef in overvloed ik heb een leven ik heb mij sport mijn vrienden, mijn hobbys etc. Maar alleen ben ik altijd stil ik ben altijd relax maar uit eindelijk als je weinig zegt kom je niet ver of niet?
  grtjs

 • Hahaha! Zo herkenbaar en tegelijk een tikkeltje nerveuze lach.
  Ik vind mezelf ook een echte charmeur. Netjes gekleed, praatje met vreemden bij de tramhalte waar ze bij stond, haar lichte vragen stellen waardoor ik beter leer kennen. Toch ben je afhankelijk van de gesprekspartner!

  Beetje verouderde blog, maar kom net dus terug van een eerste date. Eerste van drie met verschillende vrouwen in dit weekend! 😉 en op zoek maar tips.
  Het was een moeizame start.. Misschien kwam het doordat een vriend haar niet knap vond (iets grotere kin in verhouding met haar hoofd, verder goed strak lijf met cup d [schat ik]). Misschien kwam het doordat ik meestal veel app van tevoren maar deze zei niet zoveel terug. Eenmaal thuis gekomen viel het kwartje: ze is natuurlijk controller in de financiële wereld! Dus ik lees hier over inspelen op emotie, niks van me laten horen en gedragskenmerken. Zij is (net als mij) 30, rationeel ingesteld en carrièregericht. In tegenstelling tot mij geen echte relaties gehad. Daarentegen verdient zij meer dan ik [schat ik] waar ik een beetje onzeker van wordt, maar betaal graag de rekening aan het einde van de avond.

  Het leek net alsof ik op mijn tenen liep vanavond, maar volgens mij heeft ze er niks van gemerkt. Mijn charmes lieten me gelukkig niet in de steek haha. ik kreeg netjes drie kusjes en een ‘dankjewel’ te horen:) Maar iets in mijn onderbewustzijn heb ik het gevoel dat ik aan een dood paard moet trekken.

  Bovenstaande hele lange inleiding over mijn vraag. Ze gaf namelijk aan een leuke vent te willen, maar niet eentje die meteen een relatie wilt. OK top. Eerlijk gezegd wil ik haar alleen maar je weet wel maar nu ik dit zo opschrijf, kan er misschien wel meer uit ontstaan. Haha. Eerst maar even het weekend afwachten! Hoe krijgt ze het gevoel het initiatief (de controle) te houden terwijl ik het in werkelijkheid ben? Hoe lang heeft ze nodig om te beseffen dat ik meer dan een leuke charmeur ben *ahum?

  Alvast bedankt! Fijn weekend! 😉

  Jeffrey

 • @Victor

  Hierbij even een korte update van het bovenstaande beschreven weekend.
  De eerste vrouw heeft laten weten niet nog een keer te willen afspreken. Ze had het heel leuk gehad, bla bla bla. Ik denk achteraf niet de (hele) rekening moest betalen om haar het emancipatie gevoel te geve. Is dit een gekke gedachte of zou dat kunnen?
  De tweede vrouw was helemaal verliefd geworden en wilde de volgende dag meteen afspreken. Ik geloof dat ze stiekem heeft gedacht aan trouwen op Aruba, maar ik heb haar medegedeeld dat onze intenties anders zijn. Misschien kon ik er meer uit halen, maar geen zin in gezeik.
  De derde vrouw is super. Hier spreek ik nog steeds regelmatig mee af en beleef ik mooie seksavonturen mee. Ze is 7 jaar jonger als ik en kan haar veel dingen – natuurlijk met tips van jou – leren. Haha! Toen ze me laatst een cadeau gaf, begon het te lijken alsof ze verliefd wordt. Hoe kan ik zorgen dat de seks vrijblijvend blijft?

  Mvg, Jeffrey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *