Kerstballen: Single activiteiten met Kerst en Oud & NieuwWat te doen tijdens de feestdagen als single? Zoals je hopelijk weet, je hoeft niet per se iets te doen tijdens deze Kerst of Oud & Nieuw. Want: alleen = al één.

Zie deze twee artikelen over het alleen zijn met de feestdagen:

Dus op zich kun je de Kerst en/of Oud & Nieuw prima alleen doorbrengen. Het hoeft echt niet vreselijk te zijn, zoals nog wel eens wordt gesuggereerd. Het is een kwestie van je mentaliteit!

Misschien dat je wel extra geconfronteerd wordt met het verlangen naar een partner. Dat is niet erg. Verlangens hebben die nog niet zijn bevredigd is geen schande. Nogmaals, kwestie van het hebben van een juiste mentaliteit. Doe vooral de oefening uit het tweede deel als alleen zijn een punt voor je is…

En anders, wil je iets met de kerst of op andere feestdagen doen als single, zie hier een paar activiteiten voor singles:

Met familie of vrienden/vriendinnen Kerstfeest vieren

Waarschijnlijk kun je bij familie dineren tijdens de Kerstdagen en tijdens Oud & Nieuw. Of zoals ik jaren geleden als single de Kerst heb doorgebracht: nodig een paar vrienden en vriendinnen uit om te dineren tijdens de Kerst.

Wees wel zo verstandig om van te voren te reserveren, vanwege de vermoedelijke drukte.

Activiteiten tijdens de Kerst / Oud & Nieuw

1ste Kerstdag Javaans buffet eten (reserveer nu!)

Lekker Javaans buffet bij ‘Rasa Sayang’ in Capelle aan den IJssel. Aan tafel om 16.30 uur. Wees snel want het stroomt vlot vol (2de Kerstdag kan al niet meer; vol).

Meer informatie: kring-stg.nl/Activiteitenoverzicht-december-2016.html (Pagina bestaat niet meer.)

Fijne Feestdagen Festival
Eindhoven, tot en met zondag 8 januari 2017, prijs is variërend

Meer informatie: http://www.thisiseindhoven.nl/uitagenda-eindhoven/agenda/737738765/fijne-feestdagen-festival

Christmas Singles Lounge Utrecht

Tijdens de vrijdagavond van het Kerstweekend (dit jaar valt Kerst namelijk op zondag en maandag) kun je gelijkgestemde singles ontmoeten van 24 jaar en ouder. De avond begint met een rustige borrel en daarna wordt er gedanst om muziek uit de jaren 70, 80, 90 en nu.

Entreeprijs is vooraf € 8,– excl. servicekosten. (Of het mogelijk is om zonder ticket aan de deur te verschijnen is onduidelijk; er wordt geen deurprijs gegeven!) Daarvoor krijg je ook een welkomstdrankje en smakelijke hapjes.

Meer informatie: https://www.evensi.nl/christmas-singles-lounge-utrecht-citysense-utrecht/188703285

Doe extra ideeën op voor de Kerst, Oud & Nieuw 2016-2017

Er zijn natuurlijk nog meer organisaties die iets activiteiten aanbieden rondom deze feestdagen. Kijk bijvoorbeeld in de buurtkrant, waarschijnlijk kun je iets vinden wat je leuk lijkt om te doen. Vooral als je niet per se meteen een potentiële liefdespartner hoeft te vinden, dienen zich meer mogelijkheden aan…

Ben je single? Laat me weten hoe jij je feestdagen doorbrengt, plaats je reactie hieronder!

Single activiteiten tijdens Kerst + Oud & Nieuw
Trefwoorden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *