Mooie Vrouwen – 7 Clichés over Mooie Vrouwen

Tekening van een mooie vrouwOp mijn artikel over perfectionisme kwamen veel goede reacties. Sommige mannen (h)erkende het perfectionisme in zichzelf. Ik hoop dat zij hier wat aan gaan doen, perfectionisme is als een blok aan het been zowel tijdens het vrouwen versieren als in een relatie.

Er waren ook een paar reacties over het hebben van een relatie met een mooie vrouw. Leuk onderwerp en belangrijk, dus vandaag wijs ik mannen op een paar clichés over mooie vrouwen (vaak maakt een mooie vrouw zich door haar schoonheid al erg aantrekkelijk).

En misschien dat ik er een andere keer verder over blog, zeker als dit onderwerp ‘schoonheid’ vragen oproept. (meer…)

Flirten – Vervelende Misvatting over Flirten

Contract: Verplichtingen na het flirtenHoe beter je flirtvaardigheden, hoe gemakkelijker je aantrekkelijke vrouwen kunt versieren. Maar helaas zijn er mannen die op dit vlak problemen ondervinden. Ze flirten met de verkeerde intentie of hebben er vreemde ideeën over.

Ik heb al geblogd over de flirtsignalen van vrouwen. En als het goed is gebruik je ook de basis flirttips die ik je een tijdje geleden heb gegeven. Beide zijn belangrijke artikelen.

Vandaag wil ik specifiek aandacht besteden aan een misvatting over flirten die maakt dat sommige mannen (en vrouwen) moeilijk nieuwe contacten kunnen leggen…

Misvatting: flirten verplicht je tot meer

Deze misvatting is desastreus voor een goed liefdesleven. Om dat duidelijk te maken geef ik een voorbeeld van een aantrekkelijke vrouw die al jaren worstelt met een vervelend probleem.

Ook om meteen duidelijk te maken dat de liefde niet per definitie gemakkelijker is voor vrouwen!

Het gaat om een kennis van mij, een vrouw die ik voor het eerst tijdens een verjaardagfeestje heb ontmoet. Het is het type elegante vrouw waarvan je verwacht dat ze al haar zaakjes op orde heeft; ze straalt perfectie uit en lijkt gelukkig te zijn in de liefde. Het geheime verhaal achter deze schoonheid zal je ongetwijfeld verbazen…

Het gaat hier om een bloedmooie, jonge, sexy brunette. (meer…)

Vrouwen aanspreken op straat (3 tips)

Wil je vrouwen versieren op straat? Dat begint uiteraard met vrouwen aanspreken op straat! Af en toe ontvang ik vragen daarover. Ja, zowel overdag als in de avond heb ik veel aantrekkelijke vrouwen ontmoet op straat.

Flirten en verleiden op straat is spannend, uitdagend en na het aanspreken voelt het telkens weer als een overwinning. Waarom? Je laat aan jezelf zien dat je moed hebt, zoals ik bespreek in het artikel over de echte man.

Een bloglezer, Azerty, stelde een vraag over het aanspreken van vrouwen bij het artikel: waar single vrouwen ontmoeten?

Ik experimenteer momenteel met het aanspreken op straat en ik moet zeggen dat het toch wat moeilijk is omdat vrouwen dan bezig zijn met iets en een doel hebben, een bestemming. Bij een bushalte bijvoorbeeld is dat veel gemakkelijker want ze zit er dan gewoon.
Ik spreek vrouwen vaak aan met ‘weet je een toffe cadeauwinkeltje in de buurt…’ en dan krijg ik ook een antwoord. Ze wijzen meestal de tegenovergestelde kant op en zeggen dat er daar ergens wel iets leuks te vinden is.
Ook al zeg ik iets erna en vraag ik iets persoonlijks en speels na deze aanspreking en probeer ik dus verder te praten, krijg ik een kort antwoord en is het heel moeilijk om de conversatie vloeiend te laten verlopen.
Heeft iemand er ervaring mee?
En wat moet ik doen om de aandacht van een vrouw op straat vast te klampen om uiteindelijk toch deftig te praten?

Azerty, experimenteren maakt dat je handiger wordt in het aanspreken en daarmee dus ook beter kunt vrouwen versieren op straat. Je bent een goed voorbeeld voor andere cursisten.

Dus het aanspreken van aantrekkelijke vrouwen bij de bushalte is gemakkelijker voor jou? Prima, spreek dan vooral daar vrouwen aan. Je hoeft niet per se overal vrouwen te ontmoeten; er zijn immers genoeg andere gelegenheden.

Wil je toch een paar tips over het aanspreken van vrouwen op straat? Logisch, het is jammer als je aantrekkelijke vrouwen aan je voorbij laat gaan omdat je niet weet hoe je het moet aanpakken. (meer…)

Knappe vrouwen versus minder knappe vrouwen aanspreken?

Hoi Victor Verlon,

Als ik op stap ga, leer ik veel vrouwen kennen. Ik geraak gemakkelijk aan de praat, maar het probleem is dat dit alleen met vrouwen gebeurt waar ik mij niet tot voel aangetrokken. Als ik nu echt knappe meiden tegenkom, durf ik geen gesprek te beginnen. Zelfs als ze de hele tijd naar me kijkt, dan overvalt mij een soort van verlegenheid.

Mijn vraag is, denkt een knappe vrouw hetzelfde als een minder knappe vrouw? En mijn tweede vraag is, hoe weet ik welke vrouw mij wel ziet zitten en welke niet?
Gelukkig nieuwjaar en veel plezier nog.

Groet,

G. uit Limburg

Het is positief dat je gemakkelijk in contact komt met de vrouwen waar je je in eerste instantie niet toe voelt aangetrokken. Je doet zo ervaring op met vrouwen en het is tevens een oefening voor het aanspreken van de meer aantrekkelijke vrouwen.

Maar verlegenheid steekt de kop op als het om een echte knappe dame gaat. Oorzaak?

De oorzaak ligt bij jezelf. Want je hebt je fantasie op een negatieve manier gebruikt waardoor in jouw ogen knappe vrouwen een speciale status hebben gekregen…

Maar eerst:

Geef aantrekkingskracht iets langer de kans

Sta niet te snel klaar met je oordeel wat betreft schoonheid. Als je je alleen op de hele mooie vrouwen richt, kan je een hele leuke, charmante en interessante vrouw mislopen.

Ga bijvoorbeeld een langere conversatie aan en stel je nieuwsgierig op. Je komt er dan snel achter of er nog aantrekkingskracht kan ontstaan… Uiteraard, dit advies gaat niet op als een vrouw je absoluut niet aanstaat.

En nu naar het antwoord op je eerste vraag:

Knappe vrouwen versus minder knappe vrouwen

Een knappe en een minder knappe vrouw verschillen niet zo van elkaar.

Ten eerste omdat (meer…)